موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-28 ساعت 12:33)Sam2014 نوشته: (2014-05-28 ساعت 09:55)gol1 نوشته: سلام دوستان من آن لاین از قطر بلیط خریدم اما توجه نکردم که از شیکاگو به مقصد دیگرم در آمریکا فقط 2 ساعت زمان دارم و باید به ترمینال دیگری بروم آیا اگر به هواپیما نرسم با توجه به اینکه همه بلیط توسط سایت قطری تهیه شده آیا این ایرلاین تعهدی دارد ؟ اگر در این زمینه کسی تجربه ای دارد مرا راهنمایی کند؟
درود بر دوستان
من هم همین مورد رو با Gulf Air در پیش رو دارم . از ترمینال 5 باید به ترمینال 3 بروم که حدود 20 تا 25 دقیقه زمان می بره و کارهای مهاجرتی هم مشخص نیست چقدر طول می کشه . دوستی داشتم کارهاش 25 دقیقه طول کشیده کسی هم بوده به خاطر مقدار دارو و تنوعش گیر یک چشم بادامی افتاده و 3 ساعت و اندی گیر بوده .
تا آنجایی که من تحقیق کردم در این مورد ایرلاین هیچ تعهدی نداره اگر شما به موقع به پرواز بعدی نرسید No Show به حساب میاد و مثلاً 50 دلار جریمه کم میشه و بقیه پول بلیط را بهتون بر می گردونن یا بهتر بگیم 50 دلار می گیرن و با پرواز بعدی اگر جا داشته باشه و کلاس پروازیش یکی باشه می فرستنتون. فقط نکته مهم اینه که اگر چمدان ها تو شیکاگو به پرواز بعدی منتقل شده باشه گرفتاری داره اگر همراهتون باشه که دوباره چک این میشید و لااقل چمدانهاتون سرگردان نیست .
به عقیده من این موضوع را قبل از رسیدن به شیکاگو و در فرودگاه قبلی باید روشن کرد ( در مورد من فرودگاه هیث رو لندن ) همچنین پرواز های بعدی را شناسایی کرد تا اگر خدای ناکرده این مسئله اتفاق افتاد آگاهی و اشراف کامل داشته باشیم.
از دوستانی که این تجربه را دارند ممنون می شوم رهنمود بفرمایند.
متوجه نشدم از کی باید پول بگیریم و از کجا بلیط بخریم؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
با یک پرواز مولتی و با قیمت مناسبتر مسیر رفت از تهران به واشنگتن تهران...وین...واشنگتن است با هواپیمائی اتریش که میدانم ویزای ترانزیت نمیخواهد اما برگشت آن واشنگتن...فرانکفورت...زوریخ...تهران است با هواپیمائی سوئیس و شک دارم که ویزای ترانزیت لازم است یا خیر ، اصلا از کجا راجع به این مسائل باید استعلام کنیم؟ آیا باید ویزای ترانزیت داشت؟
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
خب ما هم كم كم بايد از تاپيك كليرنس نقل مكان كنيم اينجا.من از يه آژانس توي ميرداماد پرسيدم بهترين پرواز به مقصد سياتل چيه؟گفت لوفت هانزا و امارات.اما امارات ارزونتره و ترانزيتش كمتره.ساعت پنج و نيم پروازه و شش و نيم ميرسيد دوبي و بعد از سه ساعت،،يعني نه و نيم پرواز مي كنه سياتل.هر نفر دو تا ٢٣كيلو و با اضافه بار ٥٠ دلار روي هر چمدون،نفري ٣/٥٣٠/٠٠٠ در ميومد، ولي حتماً ارزونتر از اينم ميتونم گير بيارم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-31 ساعت 13:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-31 ساعت 13:13 توسط Sam2014.)
(2014-05-31 ساعت 08:47)عراقی نوشته: با سلام
با یک پرواز مولتی و با قیمت مناسبتر مسیر رفت از تهران به واشنگتن تهران...وین...واشنگتن است با هواپیمائی اتریش که میدانم ویزای ترانزیت نمیخواهد اما برگشت آن واشنگتن...فرانکفورت...زوریخ...تهران است با هواپیمائی سوئیس و شک دارم که ویزای ترانزیت لازم است یا خیر ، اصلا از کجا راجع به این مسائل باید استعلام کنیم؟ آیا باید ویزای ترانزیت داشت؟
با سلام خدمت دوست گرامی
بنده به شخصه این تجربه را نداشتم ولی خوب قدری تحقیق و تفحص کردم .
در مورد پروازهای مولتی استاپ بین المللی یک قانون کلی داریم:
شما تا از مرز کشوری عبور نکنید نیاز به ویزای آن کشور را ندارید.
(مگر اینکه در قوانین کشور شما بدون ویزا مجاز به ورود باشید)
فرودگاه مرز هوایی به حساب می آید. یعنی اینکه مسافرانی که فقط Transfer انجام میدهند و پروازشان بصورت Connection Flight هست که در این حالت اغلب کارت سوارشدن به هواپیما یا Boarding Pass را دارند و چمدان هایشان را هم نمی بینند ، چون در منطقه ترانزیت فرودگاه باقی می مانند و از مرز به داخل کشور مزبور وارد نمی شوند پس ویزا لازم ندارند .
مگر اینکه شما ترکیبی از پرواز بین المللی و داخلی داشته باشید که فرق می کند. مثلاً توسط پرواز بین المللی وارد فرانکفورت بشوید و بعد توسط پرواز داخلی بروید یک شهر دیگر آلمان .در این حالت باید از مرز و گمرک عبور کنید و در نتیجه باید ویزای شنگن را داشته باشید.
سه تا لینک برایتان می گذارم در اتباط با مسافران عبوری از فرودگاه ها فرانکفورت و زوریخ هست . جایی هم ننوشته که مسافران عبوری باید ویزای شنگن و غیره داشته باشن یا حداقل من پیدا نکردم.
http://static.fraport.de/ONLINE/Flippboo...x.html#/1/
http://www.zurich-airport.com/passengers.../transfers
http://www.zurich-airport.com/~/media/Fl...n_0313.pdf
همچنین دوستان اگر تجربه یا نظری دارند ممنون می شوم به اشتراک بگذارند و توصیه می کنم از دفتر شرکت لوفت هانزا و یا یک آژانس معتبر هم سوال بفرمایید .
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-31 ساعت 13:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-31 ساعت 13:28 توسط Sam2014.)
(2014-05-30 ساعت 21:24)gol1 نوشته: (2014-05-28 ساعت 12:33)Sam2014 نوشته: (2014-05-28 ساعت 09:55)gol1 نوشته: سلام دوستان من آن لاین از قطر بلیط خریدم اما توجه نکردم که از شیکاگو به مقصد دیگرم در آمریکا فقط 2 ساعت زمان دارم و باید به ترمینال دیگری بروم آیا اگر به هواپیما نرسم با توجه به اینکه همه بلیط توسط سایت قطری تهیه شده آیا این ایرلاین تعهدی دارد ؟ اگر در این زمینه کسی تجربه ای دارد مرا راهنمایی کند؟
درود بر دوستان
من هم همین مورد رو با Gulf Air در پیش رو دارم . از ترمینال 5 باید به ترمینال 3 بروم که حدود 20 تا 25 دقیقه زمان می بره و کارهای مهاجرتی هم مشخص نیست چقدر طول می کشه . دوستی داشتم کارهاش 25 دقیقه طول کشیده کسی هم بوده به خاطر مقدار دارو و تنوعش گیر یک چشم بادامی افتاده و 3 ساعت و اندی گیر بوده .
تا آنجایی که من تحقیق کردم در این مورد ایرلاین هیچ تعهدی نداره اگر شما به موقع به پرواز بعدی نرسید No Show به حساب میاد و مثلاً 50 دلار جریمه کم میشه و بقیه پول بلیط را بهتون بر می گردونن یا بهتر بگیم 50 دلار می گیرن و با پرواز بعدی اگر جا داشته باشه و کلاس پروازیش یکی باشه می فرستنتون. فقط نکته مهم اینه که اگر چمدان ها تو شیکاگو به پرواز بعدی منتقل شده باشه گرفتاری داره اگر همراهتون باشه که دوباره چک این میشید و لااقل چمدانهاتون سرگردان نیست .
به عقیده من این موضوع را قبل از رسیدن به شیکاگو و در فرودگاه قبلی باید روشن کرد ( در مورد من فرودگاه هیث رو لندن ) همچنین پرواز های بعدی را شناسایی کرد تا اگر خدای ناکرده این مسئله اتفاق افتاد آگاهی و اشراف کامل داشته باشیم.
از دوستانی که این تجربه را دارند ممنون می شوم رهنمود بفرمایند.
متوجه نشدم از کی باید پول بگیریم و از کجا بلیط بخریم؟
با سلام
شما با ایرلاینی که تشریف می برید شیکاگو (آمریکن ایرلاین) بعد از 2 ساعت باید با پرواز بعدی آمریکن بروید مثلاً لوس آنجلس . شما به دلیلی که مورد قبول ایرلاین باشه پرواز آخری را از دست میدهید:
اگر خود ایر لاین تقبل کرد که نیازی نیست کاری انجام بدهیم . خودشان راهنمایی می کنند و با یک پرواز دیگر به مقصد می رسیم .
در حالتی که دلیل شما مورد قبول واقع نشه و یا به هر دلیل تقبل نکنند ، بلیط را کنسل می کنند و بلیط جدید برای یک پرواز دیگر صادر می کنند (حالا همون ایرلاین یا ایرلاین دیگر) و مابه التفاوت را بنده و جنابعالی باید از جیب مبارک بپردازیم .(همون 50 دلاره اگه کلاس پروازیش یکی باشه !)
انشاله که به این گرفتاری ها دچار نشویم . من به شخصه همین سیستم را در پیش دارم و حتماً تجرباتم را با جزییات کامل به اشتراک خواهم گذاشت .
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
من با پرواز امارات آخر مرداد به لس انجلس میرم اگه کسی مایله باهم همسفر باشیم خوشحال میشم ....
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بلیط لاس وگاس با قطری در سایت چیپوایر قیمت زده مثلا 968 دلار ، در حالیکه برای همون تاریخ توی سایت خود هواپیمایی قطری که میرم زده 5،600000 تا 6میلیون به بالا...
سردرگم شدم،علت اینهمه تفاوت چیه؟
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-31 ساعت 23:09)mohsenmb نوشته: (2014-05-31 ساعت 22:27)moqadam نوشته: بچه ها کی در مورد پروازای ترکیش ایر از تهران به آمریکا چیزی میدونه ؟ لطفا تجربیات و دانسته هاتون رو بگید ممنون
در چه موردیش؟؟؟
ترکیش ایر از تههراان به ااا م ر ی ک ا
1.قیمت هاش و اینکه سالانه یکی دو بار قیمت پروازاش اکازیون خیلی ارزونه.
چه وقتایی؟
2
. راحتی پرواز
3. توقف هاش
4. سرو غذاش
5. خدمه و....
ورود به امریکا: اکتبر2014