کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
دوستان عزیز سلام
باز هم سوال, لطفا مدیران و عزیزان آگاه, راهنمایی بفرمایند.
ما که ویزای یو اس را گرفتیم میتونیم بلیط یک طرفه بگیریم یا خیر؟
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، mohamad92 ، ho_tasha
(2014-06-03 ساعت 16:26)rezahoorjandi نوشته:  ما که ویزای یو اس را گرفتیم میتونیم بلیط یک طرفه بگیریم یا خیر؟
اگر قصد برگشتن ندارین ، چرا که نه ! مشکلی نیست
اگر اشتباه نکنم ، اجبار در خرید بلیط دوطرفه برای ویزاهای توریستی نه مهاجرتی!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، عراقی ، romance33 ، pari pariaaa
(2014-06-03 ساعت 16:43)amjad نوشته:  [quote='rezahoorjandi' pid='507701' dateline='1401796616']
ممنون دوست عزیز
حالا که زحمت کشیدید یه سوال دیگه. اگر یک کانکشن در اروپا مثلا فرانکفورت داشته باشیم نیاز به ترانزیت ویزا یا ویزای شنگن داریم؟

(2014-06-03 ساعت 16:43)amjad نوشته:  [quote='rezahoorjandi' pid='507701' dateline='1401796616']
ممنون دوست عزیز
حالا که زحمت کشیدید یه سوال دیگه. اگر یک کانکشن در اروپا مثلا فرانکفورت داشته باشیم نیاز به ترانزیت ویزا یا ویزای شنگن داریم؟
بجا مانده از لاتاری 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa
(2014-06-03 ساعت 17:07)rezahoorjandi نوشته:  
ممنون دوست عزیز

salam.man mitunam be soaletun javab bdam na niaz be vizaye tranzit nist canada niaz be gereftane visaye transit dare frankfurt va munich nemikham

ممنون دوست عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi
(2014-06-03 ساعت 17:14)elahe.ankara نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 17:07)rezahoorjandi نوشته:  
ممنون دوست عزیز

salam.man mitunam be soaletun javab bdam na niaz be vizaye tranzit nist canada niaz be gereftane visaye transit dare frankfurt va munich nemikham

ممنون دوست عزیز
مرسی از لطف شما دوست عزیز
بجا مانده از لاتاری 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-03 ساعت 10:03)2013selectee نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 09:52)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 13:07)Sam2014 نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 08:47)عراقی نوشته:  با سلام
با یک پرواز مولتی و با قیمت مناسبتر مسیر رفت از تهران به واشنگتن تهران...وین...واشنگتن است با هواپیمائی اتریش که میدانم ویزای ترانزیت نمیخواهد اما برگشت آن واشنگتن...فرانکفورت...زوریخ...تهران است با هواپیمائی سوئیس و شک دارم که ویزای ترانزیت لازم است یا خیر ، اصلا از کجا راجع به این مسائل باید استعلام کنیم؟ آیا باید ویزای ترانزیت داشت؟
با سلام خدمت دوست گرامی
بنده به شخصه این تجربه را نداشتم ولی خوب قدری تحقیق و تفحص کردم .
در مورد پروازهای مولتی استاپ بین المللی یک قانون کلی داریم:
شما تا از مرز کشوری عبور نکنید نیاز به ویزای آن کشور را ندارید.
(مگر اینکه در قوانین کشور شما بدون ویزا مجاز به ورود باشید)
فرودگاه مرز هوایی به حساب می آید. یعنی اینکه مسافرانی که فقط Transfer انجام میدهند و پروازشان بصورت Connection Flight هست که در این حالت اغلب کارت سوارشدن به هواپیما یا Boarding Pass را دارند و چمدان هایشان را هم نمی بینند ، چون در منطقه ترانزیت فرودگاه باقی می مانند و از مرز به داخل کشور مزبور وارد نمی شوند پس ویزا لازم ندارند .
مگر اینکه شما ترکیبی از پرواز بین المللی و داخلی داشته باشید که فرق می کند. مثلاً توسط پرواز بین المللی وارد فرانکفورت بشوید و بعد توسط پرواز داخلی بروید یک شهر دیگر آلمان .در این حالت باید از مرز و گمرک عبور کنید و در نتیجه باید ویزای شنگن را داشته باشید.
سه تا لینک برایتان می گذارم در اتباط با مسافران عبوری از فرودگاه ها فرانکفورت و زوریخ هست . جایی هم ننوشته که مسافران عبوری باید ویزای شنگن و غیره داشته باشن یا حداقل من پیدا نکردم.

http://static.fraport.de/ONLINE/Flippboo...x.html#/1/

http://www.zurich-airport.com/passengers.../transfers

http://www.zurich-airport.com/~/media/Fl...n_0313.pdf

همچنین دوستان اگر تجربه یا نظری دارند ممنون می شوم به اشتراک بگذارند و توصیه می کنم از دفتر شرکت لوفت هانزا و یا یک آژانس معتبر هم سوال بفرمایید .
موفق باشید.
دوستان عزیزلطفا کمک کنید که من یه سکته خفیف زدم دومیشو دیگه نزنم!!!
من هنوز کلیر نشدم ولی مجبور شدم واسه خانمم وبچه هام بلیط بگیرم برن یو اس.
ما باید بریم شهر شارلوت ایالت کارولینای شمالی. سایتهارو که چک کردم بهترین گزینه لوفتانزا بود, تهران- فرانکفورت- مونیخ- شارلوت
دیروز دوستمون از شارلوت زنگ زد گفت این پرواز باید ویزای شینگن یا اقامت آم ر ی کا رو داشته باشی وگرنه برمیگردونن مارو. از اون طرف تو سایت لوفتانزا نوشته اکونومی کلاس استرداد نداره. مدیران و دوستانی که تجربه دارن لطفا نظر بدن تا من ناک اوت نشدم؟
البته آژانس هم قراره از دفتر لوفتانزا بپرسه بهم بگه و من طاقت ندارم دیگه

سلام. دوستتون درست فرمودن؛ چون این پرواز، دو توقف در ناحیه شنگن داره که باید ویزای ترانزیت بگیرید.
نوع ویزا رو دارید اشتباه می کنید.
برای دو استاپ در ناحیه شینگن احتیاج به ویزای ویزیت ( entry and short-stay visa )شینگن هست , نه ویزای ترانزیت فرودگاهی ATV. چون ۲ پرواز داخل ناحیه شینگن domestic محسوب می شود.
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، عراقی ، pari pariaaa ، mehdizare
همانطور که یکی از دوستان اینجا فرمودن، شما برای استفاده از پرواز فرانکفورت به مونیخ باید از منطقه ترانزیت بین المللی فرودگاه فرانکفورت خارج شده و با پرواز داخلی به مونیخ برید. برای اینکار یا باید ویزای توریستی یا هر نوع ویزایی بجز ویزای ترانزیت فرودگاهی (که در این مورد کاربرد نداره) چه شنگن چه محلی مخصوص آلمان داشته باشید یا پاسپورت کشوری که برای ورود به آلمان نیازی به ویزا نداره.
تنها حالتی که نیاز به ویزا نیست اینه که "اولا" از همان فرودگاه عازم هستید و ثانیا گرین کارت آمریکا و یا چند کشور جهان اول دیگه رو دارید.
سریع سعی کنید با همکاری آژانس بلیط ها رو پس بدید. آژانس اگه همکاری کنه میتونه. حالا ممکنه جریمه ای داشته باشه ولی اونم باید آژانس بده چون کارمزد صدور بلیط میگیره برای همین کارها.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، rezahoorjandi ، عراقی ، pari pariaaa ، nedali ، amin arefi ، ho_tasha
(2014-06-03 ساعت 18:10)yami نوشته:  همانطور که یکی از دوستان اینجا فرمودن، شما برای استفاده از پرواز فرانکفورت به مونیخ باید از منطقه ترانزیت بین المللی فرودگاه فرانکفورت خارج شده و با پرواز داخلی به مونیخ برید. برای اینکار یا باید ویزای توریستی یا هر نوع ویزایی بجز ویزای ترانزیت فرودگاهی (که در این مورد کاربرد نداره) چه شنگن چه محلی مخصوص آلمان داشته باشید یا پاسپورت کشوری که برای ورود به آلمان نیازی به ویزا نداره.
تنها حالتی که نیاز به ویزا نیست اینه که "اولا" از همان فرودگاه عازم هستید و ثانیا گرین کارت آمریکا و یا چند کشور جهان اول دیگه رو دارید.
سریع سعی کنید با همکاری آژانس بلیط ها رو پس بدید. آژانس اگه همکاری کنه میتونه. حالا ممکنه جریمه ای داشته باشه ولی اونم باید آژانس بده چون کارمزد صدور بلیط میگیره برای همین کارها.
خیلی ممنون از محبت و راهنمایی شما دوست عزیز,
اگر یک کانکشن فقط در فرانکفورت باشه چی؟ بازهم ویزا نیاز هست؟ مثلا با قطر ایرویز (تهران- دوحه-فرانکفورت-شارلوت)
چون میخوام اولین ورود در یو اس خود شارلوت باشه که دردسر کمتری داشته باشیم.
یکسری پرواز هست با قطر ایرویز که تهران-دوحه--واشنگتن-شارلوت هست, ولی مشکلی که هست اینه که اولین ورودمون واشنگتن میشه و پاکتهارو میگیرن و پاس هارو مهر میزنن و فکر کنم سوال و جوابها اونجا میشه و مشکل بزرگتر اینکه کل لاگیج را باید تحویل بگیریم چون باید پرواز آخر را با هواپیمایی داخلی یو اس بریم. چون ویزای خودم هنوز نیومده و خانمم و بچه هام مجبور به رفتن هستند, خیلی سخته واسشون اون همه بار و جابجا کنند و دردسرهای خاصی که میدونید.
لطفاً راهنمایی بفرمائید؟؟؟!!!
بجا مانده از لاتاری 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، عراقی ، pari pariaaa ، nedali ، mohamad92
(2014-06-03 ساعت 18:50)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 18:10)yami نوشته:  همانطور که یکی از دوستان اینجا فرمودن، شما برای استفاده از پرواز فرانکفورت به مونیخ باید از منطقه ترانزیت بین المللی فرودگاه فرانکفورت خارج شده و با پرواز داخلی به مونیخ برید. برای اینکار یا باید ویزای توریستی یا هر نوع ویزایی بجز ویزای ترانزیت فرودگاهی (که در این مورد کاربرد نداره) چه شنگن چه محلی مخصوص آلمان داشته باشید یا پاسپورت کشوری که برای ورود به آلمان نیازی به ویزا نداره.
اگر یک کانکشن فقط در فرانکفورت باشه چی؟ بازهم ویزا نیاز هست؟ مثلا با قطر ایرویز (تهران- د.حه-فرانکفورت-شارلوت)
یکسری پرواز هست با قطر ایرویز که تهران-دوحه--واششنگتن-شارلوت هست, ولی مشکلی که هست اینه که اولین ورودمون واشنگتن میشه و پاکتهارو میگیرن و پاس هارو مهر میزنن و فکر کنم سوال و جوابها اونجا میشه و مشکل بزرگتر اینکه کل لاگیج را باید تحویل بگیریم چون باید پرواز آخر را با هواپیمایی داخلی یو اس بریم. چون ویزای خودم هنوز نیومده و خانمم و بچه هام مجبور به رفتن هستند, خیلی سخته واسشون اون همه بار و جابجا کنند و دردسرهای خاصی که میدونید.

همانطوری که عرض کردم خدمتتان اگه یک کانکشن داشته باشید که به فرودگاهی در اروپا وارد میشید و دوباره از همان از اروپا خارج میشید بخاطر داشتن گرین کارت آمریکا به ویزای ترانزیت فرودگاهی نیازی نخواهید داشت.
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، عراقی ، mohsenmb ، pari pariaaa ، battosai ، amin arefi ، kage.omid
(2014-06-03 ساعت 09:22)peymanpakd نوشته:  سلام دوستان،
اگر امكان داره آدرس اينترنتينمايندگي هاي امارات و تركيش و بقيه ايرلانهايي كه براي آمريكا پرواز دارن رو بزاريد، ممنون

بفرمائید این هم چند ایرلاین:

هواپیمائی قطر
www.qatarairways.com

هواپیمائی کی ال ام
www.klm.com

هواپیمائی ترکیه
www.online.turkishairlines.com
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، mohsenmb ، pari pariaaa ، rezahoorjandi ، amin arefi ، feel ، reza_norouzi ، kage.omid ، ho_tasha
(2014-06-01 ساعت 02:12)hiva_obs نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 01:59)moqadam نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 23:37)mohsenmb نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 23:16)moqadam نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 23:09)mohsenmb نوشته:  در چه موردیش؟؟؟

ترکیش ایر از تههراان به ااا م ر ی ک ا
1.قیمت هاش و اینکه سالانه یکی دو بار قیمت پروازاش اکازیون خیلی ارزونه.
چه وقتایی؟
2
. راحتی پرواز
3. توقف هاش
4. سرو غذاش
5. خدمه و....

ترکیش هرروز ازتهران طی 3 تایم پروازی به استانبول و از اونجا ساعت 12:30 به وقت ترکیه عازم آمریکا میشه البته من درمورد لس آنجلس میگم ایالت دیگه رو نمیدونم. از لحاظ تایم پروازی از همه ایرلانها بهتر بود.معمولاً فصلهای های سیزن گرونتره (تابستان) ولی اگه 2-3 ماه قبل پرواز بلیط بگیرین ارزونتره . من خودم گرفتم 900 دلار (یکطرفه) ولی الان که نزدیک پروازه شده 1749 دلار-خیلی راحت میتونین به سایتش مراجعه کنین و برنامه وقیمتهاش رو ببینین. در مورد تخفیفاش هم به قول فرمایشات yami عزیز بستگی به ایرلان داره.انواع منوی غذا رو هم داره.در مورد خدمه هم اواخر هفته بعد که پرواز کردم بهتون میگم.Cool

پارسال یه پروازایی داشت اکازیون به آمریکا بین 300 تا 700دلار نمیدونم هرسال از این کارا میکنه ؟ یا چه مواقعی از این اکازیون ها میزاره؟
لطف میکنید سایتش رو هم بزارید
ممنون

من با تركيش اومدم ال اي پرواز خيلي راحتي بود سرويسش هم عاليه از لحاظ غذا و نوشيدني و ....
مي توني از توي سايت خود تركيش قيمت هاش رو چك كني فقط بالاي صفحه بايد كشور رو ايران انتخاب كني و در تاريخ هاي مختلف قيمت هاش رو چك كني. من با كامفورت اومدم كه بين اكونومي و بيزنس هست و فوق العاده صندلي هاي راحتي بود با فاصله زاد و مناسب براي خوابيدن. الا البته هاي سيزن هست و گرونتر شده بليط. در ضمن معمولا افرهاي ويژه رو روي سايت ميزاره تركيش من خودم از دفتر تركيش قيمت گرفتم بهترينش حدود ٢٢٠٠ دلار كامفورت يكسره ميشد ولي يك هفته هر روز سايت خود تركيش سر زدم تا يك افر ١١٢٠ دلاري پىدا كردم و ان لاين رزرو كردم ولي گزينه بعدا پرداخت مي كنم و زدم و كانفرم كردمش بعد يك مدت سه چهار روزه بهم داد كه براي خريد برم دفتر تركيش و پول بدم و بليط رو بخرم درواقع. بهترين قيمت رو همون سايت خود تركيش پىدا ميشه

میشه لطفا ادرس سایتش رو بزارین ممنون میشیم
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kage.omid
(2014-06-03 ساعت 23:31)feel نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 02:12)hiva_obs نوشته:  [quote='moqadam' pid='506040' dateline='1401571790']
[quote='mohsenmb' pid='505968' dateline='1401563224']
[quote='moqadam' pid='505958' dateline='1401561962']

ترکیش ایر از تههراان به ااا م ر ی ک ا

من با تركيش اومدم ال اي پرواز خيلي راحتي بود سرويسش هم عاليه از لحاظ غذا و نوشيدني و ....
بهترين قيمت رو همون سايت خود تركيش پىدا ميشه

میشه لطفا ادرس سایتش رو بزارین ممنون میشیم
خدمت شما دوست گرامی
http://www.turkishairlines.com/en-int/
در ضمن دفترشون هم بالاتر از میدان ونک برج نگار طبقه دوم
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، pari pariaaa ، nedali ، amin arefi ، kage.omid
(2014-06-03 ساعت 11:39)rezahoorjandi نوشته:  [quote='soheilbadami' pid='507450' dateline='1401775873']
[quote='rezahoorjandi' pid='507429' dateline='1401772935']

ممنون سهیل جان
بلیط را آژانس گرفتم, من رزرو نکردم. وظیفه آژانس بوده به من بگن. فعلا جوابی به من ندادن, دارن با دفتر مرکزی لوفتانزا صحبت میکنن. خدا به خیر کنه

بنظرم از ازانس بخواه براشون ویزا بگیره اگه وقت هست چون اگه در یک پاس باشن یک هزینه ویزا میدید (یا ازانس اگه زیر بار بره) ولی تعویض بلیط اکونومی هزینه اش گمانم خیلی بیشتره. ویزای شنگنو از هر سفارت اروپایی میشه گرفت البته ورود به المانش یکم سین جیم داره چون میگن باید اول به اون کشور میرفتی اما نهایت اجازه میدن چون المان هیچ ویزای دیگه غیر شنگن که نداره.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، rezahoorjandi ، amin arefi ، ho_tasha
(2014-06-03 ساعت 18:52)yami نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 18:50)rezahoorjandi نوشته:  
اگر یک کانکشن فقط در فرانکفورت باشه چی؟ بازهم ویزا نیاز هست؟ مثلا با قطر ایرویز (تهران- د.حه-فرانکفورت-شارلوت)
یکسری پرواز هست با قطر ایرویز که تهران-دوحه--واششنگتن-شارلوت هست, ولی مشکلی که هست اینه که اولین ورودمون واشنگتن میشه و پاکتهارو میگیرن و پاس هارو مهر میزنن و فکر کنم سوال و جوابها اونجا میشه و مشکل بزرگتر اینکه کل لاگیج را باید تحویل بگیریم چون باید پرواز آخر را با هواپیمایی داخلی یو اس بریم. چون ویزای خودم هنوز نیومده و خانمم و بچه هام مجبور به رفتن هستند, خیلی سخته واسشون اون همه بار و جابجا کنند و دردسرهای خاصی که میدونید.

همانطوری که عرض کردم خدمتتان اگه یک کانکشن داشته باشید که به فرودگاهی در اروپا وارد میشید و دوباره از همان از اروپا خارج میشید بخاطر داشتن گرین کارت آمریکا به ویزای ترانزیت فرودگاهی نیازی نخواهید داشت.
مرسي Yami عزيز
شرمنده !!! نگيد چقدر من سوال ميكنما!!! از بس نگرانم. 21 ميليون پول بليط دادم، رو هواست.
شما در جواب فرموديد" بخاطر داشتن گرين كارت به ویزای ترانزیت فرودگاهی نیازی نخواهیم داشت". ما كه هنوز گرين كارت نداريم ؟؟؟ با همين ويزاي لاتاري ميشه رفت، چون يك كانكشن محسوب ميشه؟ پرواز قطر ايرويز: تهران-دوحه-فرانكفورت-شارلوت؟
بجا مانده از لاتاری 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، Shahabpk
(2014-06-04 ساعت 11:05)soheilbadami نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 11:39)rezahoorjandi نوشته:  [quote='soheilbadami' pid='507450' dateline='1401775873']
[quote='rezahoorjandi' pid='507429' dateline='1401772935']

ممنون سهیل جان
بلیط را آژانس گرفتم, من رزرو نکردم. وظیفه آژانس بوده به من بگن. فعلا جوابی به من ندادن, دارن با دفتر مرکزی لوفتانزا صحبت میکنن. خدا به خیر کنه

بنظرم از ازانس بخواه براشون ویزا بگیره اگه وقت هست چون اگه در یک پاس باشن یک هزینه ویزا میدید (یا ازانس اگه زیر بار بره) ولی تعویض بلیط اکونومی هزینه اش گمانم خیلی بیشتره. ویزای شنگنو از هر سفارت اروپایی میشه گرفت البته ورود به المانش یکم سین جیم داره چون میگن باید اول به اون کشور میرفتی اما نهایت اجازه میدن چون المان هیچ ویزای دیگه غیر شنگن که نداره.
والا ديروز اشتباه خودشونو فهميدند ولي يه جورايي ميخوان با همون مبلغ، بليط قطري به من بدن، من قبول نكردم و گفتم شنبه بليط ها رو ميارم تا خوب تحقيق كنم. واسه همين اينقدر سوال جواب ميكنم.
ديروز تو سايت قطر ايرويز با 10.5 ميليون و تركيش ايرلاينز با 15.5 ميليون رزرو كردم تا ببينم چي ميشه. احتمالاً يه جنگ و دوايي دارم باهاشون. از ماست كه بر ماست. به آشنا اعتماد كرديم كه تو زرد از آب در اومد.
در ضمن من ميدونستم كه ميشه بليط يك طرفه گرفت، ولي آ‍ژانس چنان با اطمينان گفت دوطرفه كه باور كردم. اي خدا از دست بعضي از اين ايرانيها!!!! خسته شدم ديگه، دروغ و حيله تا كي؟ تا چقدر؟ كه چي بشه؟ اوففففففف
بجا مانده از لاتاری 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، nedali ، soheilbadami ، amin arefi ، romance33 ، Shahabpk ، pari pariaaa ، kage.omid

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان