کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
(2014-06-04 ساعت 20:05)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 11:05)soheilbadami نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 11:39)rezahoorjandi نوشته:  [quote='soheilbadami' pid='507450' dateline='1401775873']
[quote='rezahoorjandi' pid='507429' dateline='1401772935']

ممنون سهیل جان
بلیط را آژانس گرفتم, من رزرو نکردم. وظیفه آژانس بوده به من بگن. فعلا جوابی به من ندادن, دارن با دفتر مرکزی لوفتانزا صحبت میکنن. خدا به خیر کنه

بنظرم از ازانس بخواه براشون ویزا بگیره اگه وقت هست چون اگه در یک پاس باشن یک هزینه ویزا میدید (یا ازانس اگه زیر بار بره) ولی تعویض بلیط اکونومی هزینه اش گمانم خیلی بیشتره. ویزای شنگنو از هر سفارت اروپایی میشه گرفت البته ورود به المانش یکم سین جیم داره چون میگن باید اول به اون کشور میرفتی اما نهایت اجازه میدن چون المان هیچ ویزای دیگه غیر شنگن که نداره.
سلام
قبل از هر کاری لطفا تشریف ببرید دفتر هواپیمایی Lufthansa در تهران خیابان ولیعصر پایین تر از پارک ساعی جنب رستوران نایب ساعی...
خود دفتر لوفت هانزا براتون ویزایی ترانزیت میگیره بدون هیچ دردسری...خیالتون راحت باشه...یکی از اقوام ما با همین مشکل مواجه شد و لوفت هانزا کمکش کرد.Tongue
والا ديروز اشتباه خودشونو فهميدند ولي يه جورايي ميخوان با همون مبلغ، بليط قطري به من بدن، من قبول نكردم و گفتم شنبه بليط ها رو ميارم تا خوب تحقيق كنم. واسه همين اينقدر سوال جواب ميكنم.
ديروز تو سايت قطر ايرويز با 10.5 ميليون و تركيش ايرلاينز با 15.5 ميليون رزرو كردم تا ببينم چي ميشه. احتمالاً يه جنگ و دوايي دارم باهاشون. از ماست كه بر ماست. به آشنا اعتماد كرديم كه تو زرد از آب در اومد.
در ضمن من ميدونستم كه ميشه بليط يك طرفه گرفت، ولي آ‍ژانس چنان با اطمينان گفت دوطرفه كه باور كردم. اي خدا از دست بعضي از اين ايرانيها!!!! خسته شدم ديگه، دروغ و حيله تا كي؟ تا چقدر؟ كه چي بشه؟ اوففففففف
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، Shahabpk ، ho_tasha
سلام

من یک سوالی داشتم و اونم اینه که برای این پرواز نیاز به ویزای ترانزیت هست ؟
تهران- بحرین
بحرین- ابوظبی
ابوظبی- آمستردام
آمستردام- هیوستون

تهران به بحرین پرواز گلف ایر هست و بقیه KLM
مشکل محدودیت بار هم که ندارن ؟ ( 2 تا 23 کیلو اوکی هست ؟ )
مرسی
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، Shahabpk
سلام به همگي،يكي از دوستا گفت اون برگه اي كه تو هواپيما ميدن پر كنيم كه چي داريم تو چمدونمون رو نمونش تو مهاجرسرا ديده.اگه ميدونين ميشه ادرس بدين؟ ممنون
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، rezahoorjandi ، Shahabpk ، mohamad92
(2014-06-07 ساعت 16:20)vahidhm نوشته:  سلام

تهران- بحرین
بحرین- ابوظبی
ابوظبی- آمستردام
آمستردام- هیوستون

مرسی

نیازی نیست.
حالا چرا داری دور دنیا رو می چرخی ؟این بحرین به ابوظبی رو اصلا نمی فهمم.
زنده باد قطری.شیراز،دوحه،هیوستون.
خدایی از خونه اومدم بیرون رسیدم آمریکا.Big Grin
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، vahidhm ، romance33 ، behi.v ، Shahabpk ، amjad ، pari pariaaa ، amin arefi ، mohamad92
دوستای عزیز ، یه سوال فقط برا اطمینان خودم Smile نامزد من با کردیت کارت خودش میتونه از سایت چیپو ایر برام بلیط بگیره؟؟
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، mohamad92
(2014-06-10 ساعت 01:15)baba manam sanaz نوشته:  سلام به همگي،يكي از دوستا گفت اون برگه اي كه تو هواپيما ميدن پر كنيم كه چي داريم تو چمدونمون رو نمونش تو مهاجرسرا ديده.اگه ميدونين ميشه ادرس بدين؟ ممنون

ذهم خودت رو درگیر این فرم نکن.اصلا از شما در مورد محتویات چمدون سوال نمی کنن.یه مشت سوال ساده هست که وقت داری جواب بدی.فقط مقدار پول هواهتون رو اگه بیشتر از 10 هزارتاست تو فرم بنویس.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، baba manam sanaz ، amjad ، pari pariaaa ، amin arefi ، mohamad92
(2014-06-10 ساعت 07:09)sce نوشته:  

تهران- بحرین
بحرین- ابوظبی
ابوظبی- آمستردام
آمستردام- هیوستون

مرسی

نیازی نیست.
موفق باشین.

من که نگفتم این بره بحرین و ابوظبی و اینا :دی
خودش دوس داره Smile)

قیمتش نسبت به سایر پرواز ها خیلی پایین تره
نکتش فقط همینه

مرسی
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Sam2014 ، mohamad92
(2014-06-10 ساعت 07:15)sce نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 01:15)baba manam sanaz نوشته:  سلام به همگي،يكي از دوستا گفت اون برگه اي كه تو هواپيما ميدن پر كنيم كه چي داريم تو چمدونمون رو نمونش تو مهاجرسرا ديده.اگه ميدونين ميشه ادرس بدين؟ ممنون

ذهم خودت رو درگیر این فرم نکن.اصلا از شما در مورد محتویات چمدون سوال نمی کنن.یه مشت سوال ساده هست که وقت داری جواب بدی.فقط مقدار پول هواهتون رو اگه بیشتر از 10 هزارتاست تو فرم بنویس.
موفق باشین.

سلام دوستان
کسی میدونه میزان
دلار تا چقدر برای مسافر با ویزای توریستی مجازاست?منظورم امریکاست ?
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، Shahabpk
(2014-06-10 ساعت 07:09)sce نوشته:  

تهران- بحرین
بحرین- ابوظبی
ابوظبی- آمستردام
آمستردام- هیوستون

مرسی

نیازی نیست.
موفق باشین.

دوست عزیز حالا قیمتش چقدر هست
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk
(2014-06-10 ساعت 07:15)houmanmir نوشته:  دوستای عزیز ، یه سوال فقط برا اطمینان خودم Smile نامزد من با کردیت کارت خودش میتونه از سایت چیپو ایر برام بلیط بگیره؟؟

بله دوست عزیز میتونن.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، rezahoorjandi ، Shahabpk ، amjad ، Sam2014 ، mohamad92
سلام دوستان عزیز
یک سوال: اگر پرواز قطر ایرویز تهران-دوحه-فرانکفورت-شارلوت باشه که توی فرانکفورت ورودش ترمینال 1 هست و خروجش با یو اس ایرویز از ترمینال 2 باشه نیاز به ویزای ترانزیت و دریافت و تحویل مجدد بار هست یا خیر؟
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، pari pariaaa ، mohamad92
سلام دوستان. اگه توی آژانس هواپیمایی کسی رو آشنا دارین بهشون بگین توی بازه زمانی موردنظرتون هروقت دیدن ایرلاین ها دو سه تا صندلی باقیمونده رو ارزون کردن بهتون خبر بدن. چون توی هر پرواز دو سه تا صندلی آخر رو شدیدا ارزون میفروشن. ما بلیط قطری رو با پرواز از تهران به قطر و بعد مستقیم به دالاس و فقط 2 ساعت توقف توی دوحه بجای 3500 با 2600 خریدیم برای اواخر جولای چون فقط دو تا صندلی ازش مونده بود. یعنی بجای 7 تومن برای دونفر 5200 دادیم.
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
پاسخ
(2014-06-03 ساعت 12:54)2013selectee نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 10:35)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 10:03)2013selectee نوشته:  سلام. دوستتون درست فرمودن؛ چون این پرواز، دو توقف در ناحیه شنگن داره که باید ویزای ترانزیت بگیرید.
سلام دوست عزیز, ممنون از پاسختون
توی سایتهای مختلف هم که دارم میبینم این حرف رو تایید میکنه و ایرانیها الزام به دریافت ویزای (airport transit visa (ATV دارند. سکته دوم هم کامل شد.
حالا موندیم چطوری بلیط استرداد کنیم!!!؟؟؟ خدای من

خواهش ميکنم؛
البته اينکه فرموديد بليطهاي اکونومي امکان استرداد نداره درست نيست. بعضيهاشون ارزونتر هستن و non-refundable ولي بليط قابل استرداد هم داريم که در برابر مبلغي بعنوان جريمه اينکار انجام ميشه. اگر بليطتون غير قابل استرداد هست و هيچ راهي جز پس دادن اون نداريد، سنگ مفت گنجشک مفت؛ سعي کنيد ويزاي ترانزيت بگيريد. اگر هم ندن، حداقل پشيمون نيستيد که اقدامي نکرديد!

(2014-06-03 ساعت 11:41)alisarvareharchiabi نوشته:  یعنی اگر یک توقف در آلمان داشته باشیم باز هم ویزای شینگن میخواد . ؟

خير؛ يک توقف تو ناحيه شنگن، نيازي به هيچ ويزايي نداره.
دوست عزیز یک توقف در فرانکفورت اگر ترمینال عوض بشه چی؟
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-06-10 ساعت 10:19)rezahoorjandi نوشته:  سلام دوستان عزیز
یک سوال: اگر پرواز قطر ایرویز تهران-دوحه-فرانکفورت-شارلوت باشه که توی فرانکفورت ورودش ترمینال 1 هست و خروجش با یو اس ایرویز از ترمینال 2 باشه نیاز به ویزای ترانزیت و دریافت و تحویل مجدد بار هست یا خیر؟

دوست عزیز یه قاعده کلی وجود داره ویزای شنگن مربوط به اروپاست و اگه کسی قصد سفر به امریکا و یا کانادا رو داشته باشه(سفر نهاییش به یکی از این کشورها باشه) میتونه بدون دریافت ویزای شنگن در یه کشور اروپایی توقف کنه ولی از فرودگاه نمیتونه خارج بشه.حال شما هم فقط یه توقف توی فرانکفورت دارین و نیازی به دریافت ویزا ندارین مضاف بر اینکه تعویض ترمینال ربطی به این مسائل نداره. سفرتون خوشCool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، sce ، rezahoorjandi ، romance33 ، Sam2014 ، Shahabpk ، inforfang ، amin arefi ، mohamad92
(2014-06-10 ساعت 10:19)rezahoorjandi نوشته:  سلام دوستان عزیز
شما باید از قطار طبقه 3 که ترمیناها رو وصل میکنه استفاده کنی چون اگه از پایین بخوای بری سکیوریتی رو بدون ویزا نمیتونی رد کنی.موفق باشی
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rezahoorjandi ، Shahabpk ، sce ، mohamad92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان