کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
(2014-05-31 ساعت 23:37)mohsenmb نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 23:16)moqadam نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 23:09)mohsenmb نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 22:27)moqadam نوشته:  بچه ها کی در مورد پروازای ترکیش ایر از تهران به آمریکا چیزی میدونه ؟ لطفا تجربیات و دانسته هاتون رو بگید ممنون

در چه موردیش؟؟؟

ترکیش ایر از تههراان به ااا م ر ی ک ا
1.قیمت هاش و اینکه سالانه یکی دو بار قیمت پروازاش اکازیون خیلی ارزونه.
چه وقتایی؟
2
. راحتی پرواز
3. توقف هاش
4. سرو غذاش
5. خدمه و....

ترکیش هرروز ازتهران طی 3 تایم پروازی به استانبول و از اونجا ساعت 12:30 به وقت ترکیه عازم آمریکا میشه البته من درمورد لس آنجلس میگم ایالت دیگه رو نمیدونم. از لحاظ تایم پروازی از همه ایرلانها بهتر بود.معمولاً فصلهای های سیزن گرونتره (تابستان) ولی اگه 2-3 ماه قبل پرواز بلیط بگیرین ارزونتره . من خودم گرفتم 900 دلار (یکطرفه) ولی الان که نزدیک پروازه شده 1749 دلار-خیلی راحت میتونین به سایتش مراجعه کنین و برنامه وقیمتهاش رو ببینین. در مورد تخفیفاش هم به قول فرمایشات yami عزیز بستگی به ایرلان داره.انواع منوی غذا رو هم داره.در مورد خدمه هم اواخر هفته بعد که پرواز کردم بهتون میگم.Cool

پارسال یه پروازایی داشت اکازیون به امریکا بین 300 تا 700دلار نمیدونم هرسال از این کارا میکنه ؟ یا چه مواقعی از این اکازیون ها میزاره؟
لطف میکنید سایتش رو هم بزارید
ممنون
ورود به امریکا: اکتبر2014

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، farshad varaste ، rezahoorjandi ، amin arefi
(2014-06-01 ساعت 01:59)moqadam نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 23:37)mohsenmb نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 23:16)moqadam نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 23:09)mohsenmb نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 22:27)moqadam نوشته:  بچه ها کی در مورد پروازای ترکیش ایر از تهران به آمریکا چیزی میدونه ؟ لطفا تجربیات و دانسته هاتون رو بگید ممنون

در چه موردیش؟؟؟

ترکیش ایر از تههراان به ااا م ر ی ک ا
1.قیمت هاش و اینکه سالانه یکی دو بار قیمت پروازاش اکازیون خیلی ارزونه.
چه وقتایی؟
2
. راحتی پرواز
3. توقف هاش
4. سرو غذاش
5. خدمه و....

ترکیش هرروز ازتهران طی 3 تایم پروازی به استانبول و از اونجا ساعت 12:30 به وقت ترکیه عازم آمریکا میشه البته من درمورد لس آنجلس میگم ایالت دیگه رو نمیدونم. از لحاظ تایم پروازی از همه ایرلانها بهتر بود.معمولاً فصلهای های سیزن گرونتره (تابستان) ولی اگه 2-3 ماه قبل پرواز بلیط بگیرین ارزونتره . من خودم گرفتم 900 دلار (یکطرفه) ولی الان که نزدیک پروازه شده 1749 دلار-خیلی راحت میتونین به سایتش مراجعه کنین و برنامه وقیمتهاش رو ببینین. در مورد تخفیفاش هم به قول فرمایشات yami عزیز بستگی به ایرلان داره.انواع منوی غذا رو هم داره.در مورد خدمه هم اواخر هفته بعد که پرواز کردم بهتون میگم.Cool

پارسال یه پروازایی داشت اکازیون به آمریکا بین 300 تا 700دلار نمیدونم هرسال از این کارا میکنه ؟ یا چه مواقعی از این اکازیون ها میزاره؟
لطف میکنید سایتش رو هم بزارید
ممنون

من با تركيش اومدم ال اي پرواز خيلي راحتي بود سرويسش هم عاليه از لحاظ غذا و نوشيدني و ....
مي توني از توي سايت خود تركيش قيمت هاش رو چك كني فقط بالاي صفحه بايد كشور رو ايران انتخاب كني و در تاريخ هاي مختلف قيمت هاش رو چك كني. من با كامفورت اومدم كه بين اكونومي و بيزنس هست و فوق العاده صندلي هاي راحتي بود با فاصله زاد و مناسب براي خوابيدن. الا البته هاي سيزن هست و گرونتر شده بليط. در ضمن معمولا افرهاي ويژه رو روي سايت ميزاره تركيش من خودم از دفتر تركيش قيمت گرفتم بهترينش حدود ٢٢٠٠ دلار كامفورت يكسره ميشد ولي يك هفته هر روز سايت خود تركيش سر زدم تا يك افر ١١٢٠ دلاري پىدا كردم و ان لاين رزرو كردم ولي گزينه بعدا پرداخت مي كنم و زدم و كانفرم كردمش بعد يك مدت سه چهار روزه بهم داد كه براي خريد برم دفتر تركيش و پول بدم و بليط رو بخرم درواقع. بهترين قيمت رو همون سايت خود تركيش پىدا ميشه
پاسخ
دوستان پروازهایی که چند استاپه هستن، کارت پرواز در هر فرودگاه جداگانه صادر میشه یا همون فرودگاه ایران ..../.. ؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، rezahoorjandi
با توجه به محدودیت انتخاب ما به دو ایر لاین قطری و ترکیش بدلیل پرواز از شیراز از دوستان با تجربه و مطلع در رابطه با رزرو بلیط در خصوص مزایا و معایب این دو ایر لاین راهنمایی میخواستم و همچنین خرید بلیط یک طرفه بهتر ومنطقی تر خواهدبود یا دو طرفه ؟؟
دوستان دفتر ایر لاین ترکیش و قطری در شیراز رو کسی میدونه ادرس و تلفنش چیه ؟؟ با تشکر
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، kage.omid ، pari pariaaa ، mohamad92
همانطور که hiva_obs عزیز فرموندن کامفورت ترکیش میگن عالیه و حرف نداره. چند نفر دیگه هم گفتن که به قیمتش می ارزه.
البته من قیمت airfare.com رو چند دولاری ارزانتر یافتم ولی حداقل بخاطر اون پروازهای خیلی ارزانش که ایرلاینها فقط در سایت خودشون میذارن، موقع خرید چک کردن خود سایت ایرلاین از اوجب واجبات می باشد.
پاسخ
(2014-06-02 ساعت 04:04)Blaze نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 02:12)hiva_obs نوشته:  [quote='moqadam' pid='506040' dateline='1401571790']
[quote='mohsenmb' pid='505968' dateline='1401563224']
[quote='moqadam' pid='505958' dateline='1401561962']
[quote='mohsenmb' pid='505954' dateline='1401561559']

من با تركيش اومدم ال اي پرواز خيلي راحتي بود سرويسش هم عاليه از لحاظ غذا و نوشيدني و ....
مي توني از توي سايت خود تركيش قيمت هاش رو چك كني فقط بالاي صفحه بايد كشور رو ايران انتخاب كني و در تاريخ هاي مختلف قيمت هاش رو چك كني. من با كامفورت اومدم كه بين اكونومي و بيزنس هست و فوق العاده صندلي هاي راحتي بود با فاصله زاد و مناسب براي خوابيدن. الا البته هاي سيزن هست و گرونتر شده بليط. در ضمن معمولا افرهاي ويژه رو روي سايت ميزاره تركيش من خودم از دفتر تركيش قيمت گرفتم بهترينش حدود ٢٢٠٠ دلار كامفورت يكسره ميشد ولي يك هفته هر روز سايت خود تركيش سر زدم تا يك افر ١١٢٠ دلاري پىدا كردم و ان لاين رزرو كردم ولي گزينه بعدا پرداخت مي كنم و زدم و كانفرم كردمش بعد يك مدت سه چهار روزه بهم داد كه براي خريد برم دفتر تركيش و پول بدم و بليط رو بخرم درواقع. بهترين قيمت رو همون سايت خود تركيش پىدا ميشه

خیلی ممنون از توضیحاتتون
میشه بفرمائید برای پرداخت دقیقا به کجا مراجعه کردین؟ دفتر تهران دارن؟ آدرسشون ؟
تبدیل ارز از دلار به ریال چه جوری براتون انجام دادن؟ یعنی مبلغ رو چطور پرداخت کردین؟

ممنون
دفتر ترکیش قبلاً برج سایه روبروی پارک ملت بود ولی از اول امسال به آدرس:خ ولیعصر بالاتر از میدان ونک نبش خ نگار برج نگار طبقه 2 منتقل شده و میتونید به این آدرس مراجعه کنید.مبلغ بلیط رزوی و یا مبلغ دلار رو به قیمت همان روز دلار محاسبه میکنند و به ریال از شما دریافت می کنند.با کارت atm ویا نقدی Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، Blaze ، rezahoorjandi ، amin arefi ، kage.omid ، mohamad92 ، ho_tasha
شرکت هواپیمایی اتحاد پروازهای روزانه و مستقیم خود را از ابوظبی به لس آنجلس آغاز کرد.بعد از نیویورک،واشینگتون و شیکاگو،لس آنجلس چهارمین مقصد آمریکایی هواپیمایی اتحاد می باشد.پرواز افتتاحیه با هواپیمای A340-500 این شرکت انجام شد و از اواسط ماه جولای،پروازها با هواپیمای B777-200LR انجام خواهد شد. پرواز ابوظبی به لس آنجلس با مدت زمان تقریبی 16 ساعت و 30 دقیقه و به طول 8390 مایل،یکی از طولانی ترین پروزاهای جهان و طولانی ترین پرواز در بین پروزاهای فرودگاه لس آنجلس میباشد

مبارکتون باشه
پاسخ
سلام دوستان،
اگر امكان داره آدرس اينترنتينمايندگي هاي امارات و تركيش و بقيه ايرلانهايي كه براي آمريكا پرواز دارن رو بزاريد، ممنون
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92
(2014-05-31 ساعت 13:07)Sam2014 نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 08:47)عراقی نوشته:  با سلام
با یک پرواز مولتی و با قیمت مناسبتر مسیر رفت از تهران به واشنگتن تهران...وین...واشنگتن است با هواپیمائی اتریش که میدانم ویزای ترانزیت نمیخواهد اما برگشت آن واشنگتن...فرانکفورت...زوریخ...تهران است با هواپیمائی سوئیس و شک دارم که ویزای ترانزیت لازم است یا خیر ، اصلا از کجا راجع به این مسائل باید استعلام کنیم؟ آیا باید ویزای ترانزیت داشت؟
با سلام خدمت دوست گرامی
بنده به شخصه این تجربه را نداشتم ولی خوب قدری تحقیق و تفحص کردم .
در مورد پروازهای مولتی استاپ بین المللی یک قانون کلی داریم:
شما تا از مرز کشوری عبور نکنید نیاز به ویزای آن کشور را ندارید.
(مگر اینکه در قوانین کشور شما بدون ویزا مجاز به ورود باشید)
فرودگاه مرز هوایی به حساب می آید. یعنی اینکه مسافرانی که فقط Transfer انجام میدهند و پروازشان بصورت Connection Flight هست که در این حالت اغلب کارت سوارشدن به هواپیما یا Boarding Pass را دارند و چمدان هایشان را هم نمی بینند ، چون در منطقه ترانزیت فرودگاه باقی می مانند و از مرز به داخل کشور مزبور وارد نمی شوند پس ویزا لازم ندارند .
مگر اینکه شما ترکیبی از پرواز بین المللی و داخلی داشته باشید که فرق می کند. مثلاً توسط پرواز بین المللی وارد فرانکفورت بشوید و بعد توسط پرواز داخلی بروید یک شهر دیگر آلمان .در این حالت باید از مرز و گمرک عبور کنید و در نتیجه باید ویزای شنگن را داشته باشید.
سه تا لینک برایتان می گذارم در اتباط با مسافران عبوری از فرودگاه ها فرانکفورت و زوریخ هست . جایی هم ننوشته که مسافران عبوری باید ویزای شنگن و غیره داشته باشن یا حداقل من پیدا نکردم.

http://static.fraport.de/ONLINE/Flippboo...x.html#/1/

http://www.zurich-airport.com/passengers.../transfers

http://www.zurich-airport.com/~/media/Fl...n_0313.pdf

همچنین دوستان اگر تجربه یا نظری دارند ممنون می شوم به اشتراک بگذارند و توصیه می کنم از دفتر شرکت لوفت هانزا و یا یک آژانس معتبر هم سوال بفرمایید .
موفق باشید.
دوستان عزیزلطفا کمک کنید که من یه سکته خفیف زدم دومیشو دیگه نزنم!!!
من هنوز کلیر نشدم ولی مجبور شدم واسه خانمم وبچه هام بلیط بگیرم برن یو اس.
ما باید بریم شهر شارلوت ایالت کارولینای شمالی. سایتهارو که چک کردم بهترین گزینه لوفتانزا بود, تهران- فرانکفورت- مونیخ- شارلوت
دیروز دوستمون از شارلوت زنگ زد گفت این پرواز باید ویزای شینگن یا اقامت آم ر ی کا رو داشته باشی وگرنه برمیگردونن مارو. از اون طرف تو سایت لوفتانزا نوشته اکونومی کلاس استرداد نداره. مدیران و دوستانی که تجربه دارن لطفا نظر بدن تا من ناک اوت نشدم؟
البته آژانس هم قراره از دفتر لوفتانزا بپرسه بهم بگه و من طاقت ندارم دیگه
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
پاسخ
تشکر کنندگان: عراقی ، mohamad92
(2014-06-03 ساعت 09:52)rezahoorjandi نوشته:  
با یک پرواز مولتی و با قیمت مناسبتر مسیر رفت از تهران به واشنگتن تهران...وین...واشنگتن است با هواپیمائی اتریش که میدانم ویزای ترانزیت نمیخواهد اما برگشت آن واشنگتن...فرانکفورت...زوریخ...تهران است با هواپیمائی سوئیس و شک دارم که ویزای ترانزیت لازم است یا خیر ، اصلا از کجا راجع به این مسائل باید استعلام کنیم؟ آیا باید ویزای ترانزیت داشت؟
با سلام خدمت دوست گرامی
فرودگاه مرز هوایی به حساب می آید. یعنی اینکه مسافرانی که فقط Transfer انجام میدهند و پروازشان بصورت Connection Flight هست که در این حالت اغلب کارت سوارشدن به هواپیما یا Boarding Pass را دارند و چمدان هایشان را هم نمی بینند ، چون در منطقه ترانزیت فرودگاه باقی می مانند و از مرز به داخل کشور مزبور وارد نمی شوند پس ویزا لازم ندارند .
مگر اینکه شما ترکیبی از پرواز بین المللی و داخلی داشته باشید که فرق می کند. مثلاً توسط پرواز بین المللی وارد فرانکفورت بشوید و بعد توسط پرواز داخلی بروید یک شهر دیگر آلمان .در این حالت باید از مرز و گمرک عبور کنید و در نتیجه باید ویزای شنگن را داشته باشید.
سه تا لینک برایتان می گذارم در اتباط با مسافران عبوری از فرودگاه ها فرانکفورت و زوریخ هست . جایی هم ننوشته که مسافران عبوری باید ویزای شنگن و غیره داشته باشن یا حداقل من پیدا نکردم.

همچنین دوستان اگر تجربه یا نظری دارند ممنون می شوم به اشتراک بگذارند و توصیه می کنم از دفتر شرکت لوفت هانزا و یا یک آژانس معتبر هم سوال بفرمایید .
موفق باشید.
ما باید بریم شهر شارلوت ایالت کارولینای شمالی. سایتهارو که چک کردم بهترین گزینه لوفتانزا بود, تهران- فرانکفورت- مونیخ- شارلوت
دیروز دوستمون از شارلوت زنگ زد گفت این پرواز باید ویزای شینگن یا اقامت آم ر ی کا رو داشته باشی وگرنه برمیگردونن مارو. از اون طرف تو سایت لوفتانزا نوشته اکونومی کلاس استرداد نداره. مدیران و دوستانی که تجربه دارن لطفا نظر بدن تا من ناک اوت نشدم؟

سلام. دوستتون درست فرمودن؛ چون این پرواز، دو توقف در ناحیه شنگن داره که باید ویزای ترانزیت بگیرید.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، عراقی
من یه قیمت بلیت از دبی به واشنگتون میخوام از کجا بگیرم هم ارزون باشه هم الان بتونم بخرم
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-03 ساعت 10:03)2013selectee نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 09:52)rezahoorjandi نوشته:  
با سلام خدمت دوست گرامی

موفق باشید.

سلام. دوستتون درست فرمودن؛ چون این پرواز، دو توقف در ناحیه شنگن داره که باید ویزای ترانزیت بگیرید.
سلام دوست عزیز, ممنون از پاسختون
توی سایتهای مختلف هم که دارم میبینم این حرف رو تایید میکنه و ایرانیها الزام به دریافت ویزای (airport transit visa (ATV دارند. سکته دوم هم کامل شد.
حالا موندیم چطوری بلیط استرداد کنیم!!!؟؟؟ خدای من
بجا مانده از لاتاری 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: عراقی
(2014-06-03 ساعت 09:52)rezahoorjandi نوشته:  .....
دیروز دوستمون از شارلوت زنگ زد گفت این پرواز باید ویزای شینگن یا اقامت آم ر ی کا رو داشته باشی وگرنه برمیگردونن مارو. ....
تا جاییکه یادم هست لوفتانزا موقع بوک کردن اخطار میده و احتمالا شما متوجه اش نشدید. به هر حال متاسفانه شما یا باید پاسپورت امریکایی (نه گرین کارد) داشته باشین یا ویزای شنگن چون 2 توقف/ترنسفر در اتحادیه دارین. بلیط اکونومی رو هم با پرداخت جریمه میشه تغییر داد اگه فرصت گرفتن ویزا نیست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، romance33 ، mohamad92
(2014-06-03 ساعت 10:41)soheilbadami نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 09:52)rezahoorjandi نوشته:  .....
دیروز دوستمون از شارلوت زنگ زد گفت این پرواز باید ویزای شینگن یا اقامت آم ر ی کا رو داشته باشی وگرنه برمیگردونن مارو. ....
تا جاییکه یادم هست لوفتانزا موقع بوک کردن اخطار میده و احتمالا شما متوجه اش نشدید. به هر حال متاسفانه شما یا باید پاسپورت آمریکایی (نه گرین کارد) داشته باشین یا ویزای شنگن چون 2 توقف/ترنسفر در اتحادیه دارین. بلیط اکونومی رو هم با پرداخت جریمه میشه تغییر داد اگه فرصت گرفتن ویزا نیست.
ممنون سهیل جان
بلیط را آژانس گرفتم, من رزرو نکردم. وظیفه آژانس بوده به من بگن. فعلا جوابی به من ندادن, دارن با دفتر مرکزی لوفتانزا صحبت میکنن. خدا به خیر کنه
بجا مانده از لاتاری 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: عراقی ، soheilbadami
(2014-06-03 ساعت 10:35)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 10:03)2013selectee نوشته:  سلام. دوستتون درست فرمودن؛ چون این پرواز، دو توقف در ناحیه شنگن داره که باید ویزای ترانزیت بگیرید.
سلام دوست عزیز, ممنون از پاسختون
توی سایتهای مختلف هم که دارم میبینم این حرف رو تایید میکنه و ایرانیها الزام به دریافت ویزای (airport transit visa (ATV دارند. سکته دوم هم کامل شد.
حالا موندیم چطوری بلیط استرداد کنیم!!!؟؟؟ خدای من

خواهش ميکنم؛
البته اينکه فرموديد بليطهاي اکونومي امکان استرداد نداره درست نيست. بعضيهاشون ارزونتر هستن و non-refundable ولي بليط قابل استرداد هم داريم که در برابر مبلغي بعنوان جريمه اينکار انجام ميشه. اگر بليطتون غير قابل استرداد هست و هيچ راهي جز پس دادن اون نداريد، سنگ مفت گنجشک مفت؛ سعي کنيد ويزاي ترانزيت بگيريد. اگر هم ندن، حداقل پشيمون نيستيد که اقدامي نکرديد!

(2014-06-03 ساعت 11:41)alisarvareharchiabi نوشته:  یعنی اگر یک توقف در آلمان داشته باشیم باز هم ویزای شینگن میخواد . ؟

خير؛ يک توقف تو ناحيه شنگن، نيازي به هيچ ويزايي نداره.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان