کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
(2014-06-18 ساعت 19:20)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 15:15)peymanmohajer نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 14:40)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 07:12)soheilbadami نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 22:18)rezahoorjandi نوشته:  مرسي، شما محبت داريد Smile
بله پرواز داخلي هم داره، چون من اول بليط لوفتهانزا گرفته بودم تهران-فرانكفورت-مونيخ-شارلوت بود كه فهميديم Airport Transit VISA ميخواد و استرداد كرديم. چون دو Stop در شنگن ميشه و پرواز فرانكفورت به مونيخ داخلي محسوب ميشه.
پاينده باشيد

دوست عزیز برای اینکه خیالت راحت بشه متن زیر رو میتونی به این ایمیل ادرس بفرستی و سریع هم جواب میدن.

Hi please advise if a visa is requiered while tranfering from Ternal 1 to 2 to catch an international connection flight
Thanks
به :
fracustomer@fraport.de
مرسی دوست عزیز
ایمیل زدم نوشتن که ایمیل بزنم به
bpold.frankfurt.sb11@polizei.bund.de

منم ایمیل زدم, اینم جواب خوشکلشون
you can go to your connection flight by transit area. An entry is not required. Therefore, you do not require a visa

دوستان من يه مقدار راجع به اين مطلب مطالعه داشتم كه نتايجشو خيلي خلاصه ميگم البته خود موضوع خيلي مفصله (بيشتر تبصره داره تا قانون) كه ميتونيد با مراجعه به منابعي كه دادم خودتون ببينيد. توجه داشته باشيد كه منابع مربوط به سايتهاي دولتي فرانسه هستند.
قبل از شروع بگم كه دو نوع ويزا براي منطقه شنگن وجود داره: ويزاي ترانزيت (airport transit visa) كه براي عبور از منطقه بين المللي فرودگاه است و نوع ديگر ويزاي معمولي (entry visa) كه ويزاي اقامت كوتاه (short-stay visa) هم جزو همين نوع ويزاست.

حالت اول: اگر بخوايد با يه توقف از يكي از كشوراي شنگن رد بشيد حتما بايد ويزاي ترانزيت (airport transit visa) داشته باشيد مگر اينكه يكي از اين حالتا رو داشته باشيد (فقط مهماشو ميگم):
- گرين كارد
- ويزا يا مجوز اقامت دائم (residency permit) ايالات متحده (و چند تا كشور ديگه). بنابراين به فرض اگه يه مالزيايي بخواد يه پرواز كانكتد از مالزي به فرانكفورت بعد از اونجا به دوبي داشته باشه حتي با عدم ترك منطقه بين المللي فرودگاه، اجازه اين كارو نداره و بايد ويزاي ترانزيت (airport transit visa) بگيره
- دارندگان پاسپورت ايراني (طبق منبع دوم)

مهم: بعضي از فرودگاه ها هم كلا به شما اجازه اين كارو نميدن. اينجا رو منبعش يادم نيست ولي ميخوندم به دليل اينكه ترمينال 1 فرودگاه لندن (لندن رو مطمئن نيستم) به ترمينالاي ديگش از طريق ناحيه بين المللي فرودگاه وصل نيست و شما حتما بايد از گيت بررسي پاسپورت براي رفتن به ترمينال ديگه رد بشيد پس حتما بايستي ويزاي معمولي (ويزاي ورود يا ويزاي اقامت كوتاه) داشته باشيد و ويزاي ترانزيت كافي نيست. بنابراين توصيه ميكنم حتي اگر فقط از يك فرودگاه تو اروپا استفاده ميكنيد از وصل بودن ترمينالاش مطمئن بشيد.

حالت دوم: قصد عبور از كشور فرانسه [براي مثال] را داريد و براي ادامه سفر ميخواهيد از يك فرودگاه به فرودگاه ديگر برويد. در اين حالت پرواز داخلي محسوب شده و حتما بايد ويزاي معمولي داشته باشيد. مثال ديگر اينكه شما با باقي ماندن در منطقه بين المللي فرودگاه قصد داريد از فرانسه به آلمان رفته و از آنجا سريعا به نيويورك سفر كنيد. در اين حالت به ويزاي معمولي نياز خواهيد داشت.

منبع اول
منبع دوم

حالا همه اين داستانا رو گفتم كه بگم درسته اون بنده خدا گفته شما به ويزاي ورود (ENTRY VISA) براي عبور از ناحيه ترانزيت فرودگاه نياز نداريد كه اين قبول ولي طبق قوانين شنگن به ويزاي ترانزيت فرودگاه (AIRPORT TRANSIT VISA) نياز خواهيد داشت.
دوست عزیز سلام و ممنون از اطلاعاتتون
ولی من از قطر ایرویز و سفارت آلمان در تهران سوال کردم و همانطور که ملاحظه فرمودید ایمیل به پلیس فدرال آلمان هم ایمیل زدم که همگی جواب دادند که نیاز به ویزا نداریم. به غیر از این از افراد زیادی داخل مهاجر سرا و دوستان مطلع گفتند برای یک استاپ نیاز نیست. دیگه نمیدونم باید از کی بپرسم؟؟؟

فرمایشتون درسته. شاید من یکم طولانی نوشتم. در تأیید صحبتا، در صورتی که جابجایی فرودگاه به فرودگاه نداشته باشید و ترمینالها به هم کانکشن داشته باشن (که فرودگاهای آلمان دارند) نیاز به ویزا نیست.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam2014 ، سیمین راد ، rezahoorjandi ، Shahabpk
(2014-06-19 ساعت 17:06)behfaza نوشته:  با سلام. سوال :
1- در پرواز با امارات ایر لاینز فقط دوساعت فاصله زمانی بین پرواز اولی ( از تهران به دبی ) و دومی ( از دبی به واشینگتن ) هست آیا کافیه ؟ اگر کسی تجربه این مسیر پروازی با همین مقدار فاصله بین دوپرواز رادارد لطفا توضیح بدهد.
2- انجام دادن Check in اینترنتی چطوری هست ؟
3- آژانس ها میگن همیشه صندلیهایی که برای مسافر انتخاب میکنند را امارات ایرلاینز نهایتا عوض میکند ! همینطوره؟

سلام

زمان کافی‌ دارید حتا میتونین نیم ساعتی‌ هم تو فری شپ فرودگاه دوبی‌ قدم بزنین

خودتون میتونین سندلی‌ رو انتخاب کنید رو وب سایت عمارت بهترین سندلی‌ تو پرواز دوبی‌ به لوس انجلس که من هفته پیش باهاش اومدم و رزرو کرده بودم در ایرباس ا۳۸۰ سندلی‌ ک۴۳ هست که کامل جلوتون خالیه و جا داره

ببخشید اگر اشتباه املایی دارم کار بهنویسه من کیبورد فارسی ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، pari pariaaa ، lida55 ، rezahoorjandi ، mohamad92
بچه ها به نظرتون براى فرودگاه فيلادلفيا 3:30 دقيقه ترانزيت تايم كافيه براى انجام دادن كارهاى مهاجرتى و رسيدن به پرواز بعدى؟
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، rezahoorjandi ، lighter ، mohamad92
دوستای عزیز منم بلاخره بلیطمو از سایت چیپو ایر از طرف همسرم خریدم Smile حالا چندتا سوال! الان فقط همون بلیطمو که پرینت گرفتم ببرم فرودگاه دیگه مشکلی نیست؟ یا باید کار دیگه ای هم انجام بدم؟ منظورم اینه که این برگه دیگه تاییدیه ی نهاییه؟ پروازم با قطری به دوحه و از اونجا بعد دو ساعت با امریکن ایرلاینز به جان اف کندیه نیویورکه ! این دو ساعت زمان کافی هست؟؟ تو نیویورک هم بعد 5ساعت توقف دوباره با امریکن ایرلاین به رالی میرم، آیا 5 ساعت توقف تو نیویورک برای کارای مهاجرتیم کافیه؟؟ و سوال آخریم هم اینه که همون دوتا 23 کیلو رو میتونم ببرم یا تو نیویورک برا رفتن به رالی باید جریمه بدم؟؟
ممنون میشم اگه جوابمو زودتر بدید که از این استرس هم خلاص بشم ، چون دو روز دیگه پروزامه Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، romance33 ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-06-20 ساعت 22:32)pari pariaaa نوشته:  بچه ها به نظرتون براى فرودگاه فيلادلفيا 3:30 دقيقه ترانزيت تايم كافيه براى انجام دادن كارهاى مهاجرتى و رسيدن به پرواز بعدى؟

به به پریا خانم عزیز خوشحالم که به سلامتی عازم شدین. بله کافیه کلاً کارای مهاجرت خیلی طول نمیکشه اگه زبونشون رو یکم متوجه بشین. بیشتر معطلی صرف چک کردن ساکها میشه. موفق باشید و پرواز خوبی داشته باشین. ولکام WinkCool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، Sam2014 ، pari pariaaa ، lighter ، mohamad92
(2014-06-21 ساعت 03:40)houmanmir نوشته:  دوستای عزیز منم بلاخره بلیطمو از سایت چیپو ایر از طرف همسرم خریدم Smile حالا چندتا سوال! الان فقط همون بلیطمو که پرینت گرفتم ببرم فرودگاه دیگه مشکلی نیست؟ یا باید کار دیگه ای هم انجام بدم؟ منظورم اینه که این برگه دیگه تاییدیه ی نهاییه؟ پروازم با قطری به دوحه و از اونجا بعد دو ساعت با امریکن ایرلاینز به جان اف کندیه نیویورکه ! این دو ساعت زمان کافی هست؟؟ تو نیویورک هم بعد 5ساعت توقف دوباره با امریکن ایرلاین به رالی میرم، آیا 5 ساعت توقف تو نیویورک برای کارای مهاجرتیم کافیه؟؟ و سوال آخریم هم اینه که همون دوتا 23 کیلو رو میتونم ببرم یا تو نیویورک برا رفتن به رالی باید جریمه بدم؟؟
ممنون میشم اگه جوابمو زودتر بدید که از این استرس هم خلاص بشم ، چون دو روز دیگه پروزامه Smile
آقا هومن سلام
1) هزینه بلیط را اینترنتی پرداخت کردید؟ اگر پرداخت نکردید, رزرو محسوب میشه و باید تشریف ببرید دفتر مرکزی قطر ایرویز روبروی پارک ملت طبقه اول برج سایه تا واستون بلیط صادر کنند.
2) 5 ساعت Overlay کافیه
3) راجع به آخرین کانکشن هم چون پرواز اینترنشنال بوده قاعدتا نباید به بارتون گیر بدن. دوستان با تجربه لطفا نظر بدن.
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، pari pariaaa
(2014-06-21 ساعت 11:11)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 03:40)houmanmir نوشته:  دوستای عزیز منم بلاخره بلیطمو از سایت چیپو ایر از طرف همسرم خریدم Smile حالا چندتا سوال! الان فقط همون بلیطمو که پرینت گرفتم ببرم فرودگاه دیگه مشکلی نیست؟ یا باید کار دیگه ای هم انجام بدم؟ منظورم اینه که این برگه دیگه تاییدیه ی نهاییه؟ پروازم با قطری به دوحه و از اونجا بعد دو ساعت با امریکن ایرلاینز به جان اف کندیه نیویورکه ! این دو ساعت زمان کافی هست؟؟ تو نیویورک هم بعد 5ساعت توقف دوباره با امریکن ایرلاین به رالی میرم، آیا 5 ساعت توقف تو نیویورک برای کارای مهاجرتیم کافیه؟؟ و سوال آخریم هم اینه که همون دوتا 23 کیلو رو میتونم ببرم یا تو نیویورک برا رفتن به رالی باید جریمه بدم؟؟
آقا هومن سلام
1) هزینه بلیط را اینترنتی پرداخت کردید؟ اگر پرداخت نکردید, رزرو محسوب میشه و باید تشریف ببرید دفتر مرکزی قطر ایرویز روبروی پارک ملت طبقه اول برج سایه تا واستون بلیط صادر کنند.
2) 5 ساعت Overlay کافیه
3) راجع به آخرین کانکشن هم چون پرواز اینترنشنال بوده قاعدتا نباید به بارتون گیر بدن. دوستان با تجربه لطفا نظر بدن.

سلام آقا رضا
خیلی ممنونم ، بله پول رو خانمم آنلاین داده ،
بازم یه سوال دیگه ، چمدونامو باید قبل پرواز آخر تحویل بگیرم یا یه راست تو رالی میگیرم؟؟
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92
(2014-06-21 ساعت 14:34)houmanmir نوشته:  
آقا هومن سلام
2) 5 ساعت Overlay کافیه

سلام آقا رضا
بازم یه سوال دیگه ، چمدونامو باید قبل پرواز آخر تحویل بگیرم یا یه راست تو رالی میگیرم؟؟
اگه پرداخت شده OK هست ولی بلیطهارو ببرید دفتر مرکزی قطر مهرش کنه که اگه خواستید ارز مسافرتی بگیرید بانک بهتون گیر نده.
آخرین پروازتون, داخلی محسوب میشه و فکر میکنم باید بارهارو تحویل بگیرید.
البته من تجربه این کارو ندارم و فقط اطلاعات کسب شده خودم رو عنوان میکنم.
دوستان با تجربه اگر بیشتر راهنمایی کنند, همه استفاده میکنند. ممنون
بجا مانده از لاتاری 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-06-21 ساعت 14:52)rezahoorjandi نوشته:  
آقا هومن سلام
2) 5 ساعت Overlay کافیه

سلام آقا رضا
اگه پرداخت شده OK هست ولی بلیطهارو ببرید دفتر مرکزی قطر مهرش کنه که اگه خواستید ارز مسافرتی بگیرید بانک بهتون گیر نده.

پروازم یه طرفست و امسال یه بار ارز مسافرتی رو گرفتم Smile بازم مرسی از لطفت دوست من ،
دوستای عزیز اگه بازم اطلاعاتی دارید بهم بدید Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، rezahoorjandi ، mohamad92
منم امروز بلیطمو از Cheapoair خریدم
پرواز ترکیبی از تهران تا بحرین با گلف ایر و بقیش با KLM هست
سوالم اینه که آیا نیاز هست این پرینت بلیطو ببرم جایی تایید کنن؟
یا با همین برم فرودگاه ؟

سوال دوم هم اینکه آیا ارز مسافرتی به ما مهاجرتیا میدن ؟
اگر بله برای اون چکار باید کرد ؟

مرسی

راستی از اون دوستی که بهم خدا قوت گفته بود هم تشکر میکنم Big Grin

فک کنم تو این های سیزنی ، تهران به هیوستون 691 دلار خریدن ارزششو داشت Tongue
21 ساعت پرواز و 6 ساعت layover
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، pari pariaaa ، Shahabpk ، rezahoorjandi ، houmanmir ، aaraam ، alitab
(2014-06-21 ساعت 04:32)mohsenmb نوشته:  
(2014-06-20 ساعت 22:32)pari pariaaa نوشته:  بچه ها به نظرتون براى فرودگاه فيلادلفيا 3:30 دقيقه ترانزيت تايم كافيه براى انجام دادن كارهاى مهاجرتى و رسيدن به پرواز بعدى؟

به به پریا خانم عزیز خوشحالم که به سلامتی عازم شدین. بله کافیه کلاً کارای مهاجرت خیلی طول نمیکشه اگه زبونشون رو یکم متوجه بشین. بیشتر معطلی صرف چک کردن ساکها میشه. موفق باشید و پرواز خوبی داشته باشین. ولکام WinkCool

خيلى ممنونم از پاسختون .بله ،بالاخره ما هم عازم شديم Big Grin
امروز بليط خريدم با قطرى براى مسير تهران دوحه فيلادلفيا رالى.
از خود سايت قطرى خريدم و نسبت به آژانس هايى كه قيمت ميدادن،حدود 1ميليون و 50هزار تومان براى هر دو نفرمون قيمت ارزون تر در اومد.بليطمون هم نفرى 2 چمدان 23كيلويى رو شامل ميشه.
وقتى از قطرى علت اختلاف قيمتى كه حتى خود قطرى با تلفن اعلام ميكنه با سايتشون كه نفرى 525000تومان ارزون تر بود رو پرسيديم ،گفتند يه سرى امتيازاتى براى خريد اينترنتى قائل شدن .
ما هم اول رزرو كرديم تو سايت و بعد رفتيم دفتر قطرى روبروى پارك ملت و بليط رو صادر كردن برامون با همون قيمت .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
پاسخ
(2014-06-21 ساعت 15:00)houmanmir نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 14:52)rezahoorjandi نوشته:  
آقا هومن سلام
2) 5 ساعت Overlay کافیه

سلام آقا رضا

پروازم یه طرفست و امسال یه بار ارز مسافرتی رو گرفتم Smile بازم مرسی از لطفت دوست من ،
دوستای عزیز اگه بازم اطلاعاتی دارید بهم بدید Smile
آقا هومن منم بلیط یکطرفه گرفتم. مگه به بلیط یکطرفه ارز نمیدن؟
یه سوال دیگه اینکه ما که مهاجرت میکنیم یکطرفه مشکلی که نداره؟ فرودگاه گیر ندن بهمون؟؟؟
بجا مانده از لاتاری 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، houmanmir ، mohamad92
قيمت بليط در آژانس هاي بالاي شهر و پايين شهر يكيه؟ منظورم اينه كه به هر حال ميزان پورسانت تأثير داره روي قيمت بليط.
و اينكه بليط دو سره ارزونتر در مياد؟ برگشت رو ميتونيم open بذاريم يا تاريخ اعتبار داره؟
کاربران در حال بازدید این موضوع: قصه گو
و با توجه به اينكه اينجا حسابي خلوته فكر كنم طول بكشه تا جواب بگيرم....اونوقت مي گن چرا در تاپيك هاي غير مرتبط با موضوع ،سؤالتو مطرح مي كني!! تو تاپيك كليرنس زودتر جواب ميدن!!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، pari pariaaa ، sal0811 ، mohamad92
(2014-06-22 ساعت 11:23)قصه گو نوشته:  قيمت بليط در آژانس هاي بالاي شهر و پايين شهر يكيه؟ منظورم اينه كه به هر حال ميزان پورسانت تأثير داره روي قيمت بليط.
و اينكه بليط دو سره ارزونتر در مياد؟ برگشت رو ميتونيم open بذاريم يا تاريخ اعتبار داره؟
و با توجه به اينكه اينجا حسابي خلوته فكر كنم طول بكشه تا جواب بگيرم....اونوقت مي گن چرا در تاپيك هاي غير مرتبط با موضوع ،سؤالتو مطرح مي كني!! تو تاپيك كليرنس زودتر جواب ميدن!!!

قيمت بليط از يك آژانس تا آژانس بغليش كلي فرق ميكنه. همچنين اين ساعت تا چند ساعت ديگه و همينطور امروز با فردا. البته بجز پروازاي خيلي روتين اگه پر نشده باشن.
معمولاً پورسانت تأثير قابل توجهي روي قيمت بليط نداره.
بليط دوسره از دو تا بليط يكسره ارزونتره. براي مثال فرض كنيد قيمت بليط دو سره 10 تومن باشه قيمت بليط يك طرفه هست 7 تومن.
برگشت رو ميتونيد در بازه هاي مختلفي باز بذاريد. مثلا چند ماهه تا حتي سال ولي قيمتش بالاتر ميره.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
پاسخ
(2014-06-22 ساعت 11:23)قصه گو نوشته:  قيمت بليط در آژانس هاي بالاي شهر و پايين شهر يكيه؟ منظورم اينه كه به هر حال ميزان پورسانت تأثير داره روي قيمت بليط.

یکی از دوستان من تو آژانس کار میکنه و اون به من گفت اگه دو سره بگیری مثلا واسه یه سال بعد ارزونتر میشه. فکر نمیکنم محل آژانس تاثیر داشته باشه . اگه از یه آژانس آشنا یا آژانسی که بهش اعتماد دارین بلیط بگیرین بهتره .
باز دوستانی که تجربه این کار رو دارن بهتر میتونن راهنمایی تون بکنن.
راستی میتونم بپرسم کجا میرین؟؟

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، rezahoorjandi ، pari pariaaa ، alitab

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان