کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
به سلامتي ميريم سياتل!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: peymanmohajer ، pari pariaaa ، shadi79 ، mohsenmb ، artam2
(2014-06-22 ساعت 08:57)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 15:00)houmanmir نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 14:52)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 14:34)houmanmir نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 11:11)rezahoorjandi نوشته:  آقا هومن سلام
1) هزینه بلیط را اینترنتی پرداخت کردید؟ اگر پرداخت نکردید, رزرو محسوب میشه و باید تشریف ببرید دفتر مرکزی قطر ایرویز روبروی پارک ملت طبقه اول برج سایه تا واستون بلیط صادر کنند.
2) 5 ساعت Overlay کافیه
3) راجع به آخرین کانکشن هم چون پرواز اینترنشنال بوده قاعدتا نباید به بارتون گیر بدن. دوستان با تجربه لطفا نظر بدن.

سلام آقا رضا
خیلی ممنونم ، بله پول رو خانمم آنلاین داده ،
بازم یه سوال دیگه ، چمدونامو باید قبل پرواز آخر تحویل بگیرم یا یه راست تو رالی میگیرم؟؟
اگه پرداخت شده OK هست ولی بلیطهارو ببرید دفتر مرکزی قطر مهرش کنه که اگه خواستید ارز مسافرتی بگیرید بانک بهتون گیر نده.
آخرین پروازتون, داخلی محسوب میشه و فکر میکنم باید بارهارو تحویل بگیرید.
البته من تجربه این کارو ندارم و فقط اطلاعات کسب شده خودم رو عنوان میکنم.
دوستان با تجربه اگر بیشتر راهنمایی کنند, همه استفاده میکنند. ممنون

پروازم یه طرفست و امسال یه بار ارز مسافرتی رو گرفتم Smile بازم مرسی از لطفت دوست من ،
دوستای عزیز اگه بازم اطلاعاتی دارید بهم بدید Smile
آقا هومن منم بلیط یکطرفه گرفتم. مگه به بلیط یکطرفه ارز نمیدن؟
یه سوال دیگه اینکه ما که مهاجرت میکنیم یکطرفه مشکلی که نداره؟ فرودگاه گیر ندن بهمون؟؟؟

نه رضا جان ، به یک طرفه ها ارز تعلق نمیگیره، چون دیگه توریستی حساب نمیشه، برامونم هیچ مشکلی پیش نمیاد چون خیلی قانونی داریم میریم Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: سیمین راد ، pari pariaaa ، rezahoorjandi ، alitab ، mohamad92
(2014-06-22 ساعت 11:46)anahita 62 نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 11:23)قصه گو نوشته:  قيمت بليط در آژانس هاي بالاي شهر و پايين شهر يكيه؟ منظورم اينه كه به هر حال ميزان پورسانت تأثير داره روي قيمت بليط.
و اينكه بليط دو سره ارزونتر در مياد؟ برگشت رو ميتونيم open بذاريم يا تاريخ اعتبار داره؟
کاربران در حال بازدید این موضوع: قصه گو
و با توجه به اينكه اينجا حسابي خلوته فكر كنم طول بكشه تا جواب بگيرم....اونوقت مي گن چرا در تاپيك هاي غير مرتبط با موضوع ،سؤالتو مطرح مي كني!! تو تاپيك كليرنس زودتر جواب ميدن!!!

یکی از دوستان من تو آژانس کار میکنه و اون به من گفت اگه دو سره بگیری مثلا واسه یه سال بعد ارزونتر میشه. فکر نمیکنم محل آژانس تاثیر داشته باشه . اگه از یه آژانس آشنا یا آژانسی که بهش اعتماد دارین بلیط بگیرین بهتره .
باز دوستانی که تجربه این کار رو دارن بهتر میتونن راهنمایی تون بکنن.
راستی میتونم بپرسم کجا میرین؟؟
البته آشنا داریم تا آشنا دوست عزیز
ما که از آشنا گرفتیم دولاپهنا حساب کرد آخرشم بخاطر اشتباه خود آژانس با بیش از 1 میلیون ضرر بلیط استرداد کردم و از قطری گرفتم.
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، Sam2014 ، pari pariaaa ، عراقی
فكر كنم دوست خوبمون spv ميتونند خوب راهنمايي كنند. براي راهنمايي بيشتر براشون پيام خصوصي بذاريد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، mohamad92
(2014-06-22 ساعت 12:47)houmanmir نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 08:57)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 15:00)houmanmir نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 14:52)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 14:34)houmanmir نوشته:  سلام آقا رضا
خیلی ممنونم ، بله پول رو خانمم آنلاین داده ،
بازم یه سوال دیگه ، چمدونامو باید قبل پرواز آخر تحویل بگیرم یا یه راست تو رالی میگیرم؟؟
اگه پرداخت شده OK هست ولی بلیطهارو ببرید دفتر مرکزی قطر مهرش کنه که اگه خواستید ارز مسافرتی بگیرید بانک بهتون گیر نده.
آخرین پروازتون, داخلی محسوب میشه و فکر میکنم باید بارهارو تحویل بگیرید.
البته من تجربه این کارو ندارم و فقط اطلاعات کسب شده خودم رو عنوان میکنم.
دوستان با تجربه اگر بیشتر راهنمایی کنند, همه استفاده میکنند. ممنون

پروازم یه طرفست و امسال یه بار ارز مسافرتی رو گرفتم Smile بازم مرسی از لطفت دوست من ،
دوستای عزیز اگه بازم اطلاعاتی دارید بهم بدید Smile
آقا هومن منم بلیط یکطرفه گرفتم. مگه به بلیط یکطرفه ارز نمیدن؟
یه سوال دیگه اینکه ما که مهاجرت میکنیم یکطرفه مشکلی که نداره؟ فرودگاه گیر ندن بهمون؟؟؟

نه رضا جان ، به یک طرفه ها ارز تعلق نمیگیره، چون دیگه توریستی حساب نمیشه، برامونم هیچ مشکلی پیش نمیاد چون خیلی قانونی داریم میریم Smile

دوست عزیز به طور قانونی ارز دولتی فقط به توریستها تعلق میگیره ولی از اونجا که خیلی از بانکها باحالن میتونن چشم پوشی کنن. من بلیطم یکسره بود و ارزم رو دریافت کردم 220 یورو چون دلار نداشتن....Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، peymanmohajer ، pari pariaaa ، قصه گو ، alitab ، mohamad92
دوستان عزیزم ممنون میشم اگه کمک کنین
برای پرواز از فرانسه به سیاتل بهترین پرواز چی‌ هست؟ کدوم فرودگاه فرانسه بهتر هست ؟
(با توجه ب اینکه من اقامت اروپا رو دارم و نیاز به ویزا ندارم شما چه پروازی رو و از کجا پیشنهاد می‌کنین )

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، mohamad92
(2014-06-24 ساعت 11:40)hamid_nazanin نوشته:  دوستان عزیزم ممنون میشم اگه کمک کنین
برای پرواز از فرانسه به سیاتل بهترین پرواز چی‌ هست؟ کدوم فرودگاه فرانسه بهتر هست ؟
(با توجه ب اینکه من اقامت اروپا رو دارم و نیاز به ویزا ندارم شما چه پروازی رو و از کجا پیشنهاد می‌کنین )

بهترين از چه نظر؟ قيمت، طول مدت سفر، اعتبار، مقدار جابجايي بار همراه، فراواني تعداد پرواز يا ...؟
ولي كلا ميتونيد بريد تو سايتاي رزرو پرواز (مثل cheapoair) و خودتون انواع پروازها رو مقايسه كنيد.
پارامتراي مهم در انتخاب فرودگاه كه به ذهنم ميرسه: نزديكي فرودگاه به خودتون، اندازه فرودگاه (هرچي كوچيكتر بهتر)
پارامتراي مهم در انتخاب پرواز: قيمت، كم توقف بودن، فاصله زماني مناسب بين توقفها (نه خيلي كم كه بتونيد به كاراي بين پرواز برسيد نه خيلي زياد كه خسته بشيد)، مقدار بار همراه مجاز (تعداد و وزن مجاز چمدان و كيف)، نوع هواپيما (معمولا هرچي بزرگتر بهتر)، زمان كوتاه كل سفر و اعتبار هواپيماييه.
اعتبار هواپيمايي: همه ارلايناي فعال در اروپا و امريكاي شمالي 3 ستاره هستند بجز اينا كه 4 ستارن: اير كانادا و پورتر ايرلاينز و ويرجين آتلانتيك ايرويز كانادا، اير دلوميت ايتاليا، آسترين ايرلاين اتريش، بريتيش ايرويز انگلستان، ادلويز اير و سويس اينترنشنال ايرلاينز سويس، فين اير فنلاند، جت بلو و ويرجين امريكا، كي ال ام هلند، لوفتهانزا آلمان، تركيش ايرلاينز تركيه.

بازم هر قسمتش كه گنگ بود بگيد من و دوستان ديگه بيشتر بازش كنيم.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
پاسخ
(2014-06-24 ساعت 12:54)peymanmohajer نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 11:40)hamid_nazanin نوشته:  دوستان عزیزم ممنون میشم اگه کمک کنین

بهترين از چه نظر؟ قيمت، طول مدت سفر، اعتبار، مقدار جابجايي بار همراه، فراواني تعداد پرواز يا ...؟
ولي كلا ميتونيد بريد تو سايتاي رزرو پرواز (مثل cheapoair) و خودتون انواع پروازها رو مقايسه كنيد.
پارامتراي مهم در انتخاب فرودگاه كه به ذهنم ميرسه: نزديكي فرودگاه به خودتون، اندازه فرودگاه (هرچي كوچيكتر بهتر)
پارامتراي مهم در انتخاب پرواز: قيمت، كم توقف بودن، فاصله زماني مناسب بين توقفها (نه خيلي كم كه بتونيد به كاراي بين پرواز برسيد نه خيلي زياد كه خسته بشيد)، مقدار بار همراه مجاز (تعداد و وزن مجاز چمدان و كيف)، نوع هواپيما (معمولا هرچي بزرگتر بهتر)، زمان كوتاه كل سفر و اعتبار هواپيماييه.
اعتبار هواپيمايي: همه ارلايناي فعال در اروپا و امريكاي شمالي 3 ستاره هستند بجز اينا كه 4 ستارن: اير كانادا و پورتر ايرلاينز و ويرجين آتلانتيك ايرويز كانادا، اير دلوميت ايتاليا، آسترين ايرلاين اتريش، بريتيش ايرويز انگلستان، ادلويز اير و سويس اينترنشنال ايرلاينز سويس، فين اير فنلاند، جت بلو و ويرجين امريكا، كي ال ام هلند، لوفتهانزا آلمان، تركيش ايرلاينز تركيه.

ممنون از لطف شما می‌خواستم بدونم کدوم فرودگاه فرانسه کوچک تر هست

ارلی یا شارلدگل
فاصله بین ۲ پرواز ۵ ساعت باشه خوب

پاسخ
تشکر کنندگان: peymanmohajer ، pari pariaaa ، قصه گو ، mohamad92
(2014-06-24 ساعت 14:07)hamid_nazanin نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 12:54)peymanmohajer نوشته:  

ممنون از لطف شما می‌خواستم بدونم کدوم فرودگاه فرانسه کوچک تر هست

ارلی یا شارلدگل
فاصله بین ۲ پرواز ۵ ساعت باشه خوب

فرودگاه دوگل با سه ترمينال با اتصال خط آهن شامل مساحت بيش از 32 كيلومتر مربع از فرودگاه اورلي با دو ترمينال غربي و جنوبي با مساحت 15 كيلومتر مربع، بيش از دو برابر بزرگتر است.

فاصله بين پروازا در حالت معمولي با متوسط يك و نيم ساعت مناسبه. اگر 1 ساعت فاصله باشه بايستي نقشه فرودگاه رو از قبل ديده باشيد و يه خورده فرز باشيد و اينو بدونيد كه اگه پرواز قبلي يه خورده تأخير داشته باشه جا ميمونيد. اگر 2 ساعت فاصله باشه با آرامش ميتونيد كاراتونو انجام بديد. اگه زبان بلد نيستيد (در مورد شما كه نه، كلي ميگم) يا سنتان بالاست يا ميخواهيد غذايي بخوريد كه بيشتر زمان بگذاريد. معمولا زمان بيشتر از 3 ساعت خيلي خسته كنندست.

اما فاصله بين پروازاي داخل امريكا براي بچه هاي لاتاري حالت استثنا داره چون تو فرودگاه اول بحث تسليم مدارك و پر كردن فرمها و تحويل گرفتن و دادن چمدانها رو داره شايد 3 – 4 ساعت با تمام خستگيش زمان مناسبي باشه.
دالاس تکزاس 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: سیمین راد ، hamid_nazanin ، pari pariaaa ، aaraam ، mohamad92
میگم دوستان من هر تاریخی رو تو cheapoair چک میکنم مینویسه فقط 4 تا بلیط مونده این سیاسته یاواقعا همینه
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، mohamad92
(2014-06-24 ساعت 18:22)lida55 نوشته:  میگم دوستان من هر تاریخی رو تو cheapoair چک میکنم مینویسه فقط 4 تا بلیط مونده این سیاسته یاواقعا همینه
ممکنه یکی شو مثال بزنید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-24 ساعت 18:22)lida55 نوشته:  میگم دوستان من هر تاریخی رو تو cheapoair چک میکنم مینویسه فقط 4 تا بلیط مونده این سیاسته یاواقعا همینه

دقیقا. تعداد نفرات رو عوض کنید تا ببینید این عدد عوض میشه!
دالاس تکزاس 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-06-24 ساعت 21:00)Sam2014 نوشته:  
ممکنه یکی شو مثال بزنید.

مثلا میزنم 24 اکتبر به لوس انجلس واسه سه نفر بعد 10. نوامبر بعد 26 اگوست همش همینو میزنه با سویس ایر و الاتحاد یا لوفت هانزا قیمت میده میگه 4 تا مونده

(2014-06-24 ساعت 21:53)peymanmohajer نوشته:  

ممنون من از kayak وskyscanner هم چک میکنم ببینم چی میده
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، mohamad92
(2014-06-24 ساعت 22:08)lida55 نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 21:00)Sam2014 نوشته:  
ممکنه یکی شو مثال بزنید.

مثلا میزنم 24 اکتبر به لوس انجلس واسه سه نفر بعد 10. نوامبر بعد 26 اگوست همش همینو میزنه با سویس ایر و الاتحاد یا لوفت هانزا قیمت میده میگه 4 تا مونده

(2014-06-24 ساعت 21:53)peymanmohajer نوشته:  

ممنون من از kayak وskyscanner هم چک میکنم ببینم چی میده
ازmomondo چک کردم:
برای 24 اکتبر تهران به لس آنجلس از ارفلوت بگیر با ارزانترین قیمت بعد الاتحاد و امارات .... ترکیش ... قطری ....تا لوفت هانزا گرانقیمت که البته قیمت ها را tripsta ، airtickets ، eDream داده اند و هیچ کدام محدودیت ندارند.خود سایت امارات هم محدودیت نداده البته با قیمت بالاتر. ترکیش هم محدودیت جا نداشت!!
10 نوامبر هم همینطور.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: lida55 ، pari pariaaa ، shadi79
دوستان يه چيز جالب: پرواز امارات به سياتل، ١٥آگوست سه ميليون و هفتصد و پنجاه....، بيست آگوست ميشه سه ميليون و دويست و چهل و سي آگوست ميشه سه ميليون و هفتاد.و البته بيست سپتامبر هم سه ميليون و هفتاد بود. يعني در عرض دو هفته هفتصد تومن ارزونتر ميشه!!

و باز هم : کاربران در حال بازدید این موضوع: قصه گو
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، pari pariaaa ، aaraam ، mohamad92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان