موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
درود!
دوستان من امارات رو به مقصد لس آنجلس برای اواخر ماه می رزرو کردم ولی با توجه دستوراتی که خود سایت میده نمیتونم صندلی رو رزرو کنم. مثلاً وقتی برای ورود شماره پروازی رو که تو بلیتم هست رو میزنم میگه این شماره پرواز صحیح نیست. آیا کسی از دوستان تا به حال با امارات صندلی رزرو کرده؟
سپاس
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم با امارات اومدیم... نه اینجوری نمی تونین صندلیتون رو مشخص کنین... ما رفتیم از دفتر طاهاگشت رزرو کردیم، اگر درست یادم بیاد بهمون یه مهلت چند روزه داد برای اینکه صندلی رو باهاشون هماهنگ کنیم یا یه چیزی تو این مایه ها (چون کارهای بلیط رو همسرم انجام داد من در این حد یادم میاد!)
اما می دونم که ما تقصیر خودمون بود که اون قضیه خرسهای قطبی برامون اتفاق افتاد!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-27 ساعت 05:35)drkamrani1 نوشته: درود!
دوستان من امارات رو به مقصد لس آنجلس برای اواخر ماه می رزرو کردم ولی با توجه دستوراتی که خود سایت میده نمیتونم صندلی رو رزرو کنم. مثلاً وقتی برای ورود شماره پروازی رو که تو بلیتم هست رو میزنم میگه این شماره پرواز صحیح نیست. آیا کسی از دوستان تا به حال با امارات صندلی رزرو کرده؟
سپاس
منم از طریق سایت مثل شما نمیتونستم رزرو کنم آخر هم نفهمیدم اشکال از چی بود ....زنگ زدم دفتر مرکزی امارات با مسئولش صحبت کردم و بهش گفتم دقیقا کجا میخوام برام گرفت........حتی برام سفارش غذای بچه رو هم داد....
یادتون باشه اگه بچه دارید حتما غذاش رو توی سایت سفارش بدید...
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
باپروازلوفتانزا هم میشه جای صندلی رو از قبل مشخص کرد؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تو سایت هایی مثل travelocity که چک میکنم ارزون ترین ایرلاین ها برای شیکاگو ایرلاین هایی مثل gulf air,emirates,american airlines ,... هستش .ولی نمیدونم چرا هیچ کدوم از دوستان از این گزینه ها استفاده نکرده اند . آیا مشکلی در این ایرلاین ها هست ؟
چرا بیشتر دوستان به دنبال گزینه هایی مثل klm,lufthansa,bmi ,... که قیمت بالاتری دارند هستند ؟ (البته مقایسه من از نظر کیفیت نبود فقط رو قیمت بحث داشتم)
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من میخوام اواخر تیر برم شیکاگو و حتما هم باید از دوبی برم . وقتی تو سایت چک میکنم ارزون ترین ایرلاین ها american airlines و british airways است
از دوستان کسی درباره این دو ایرلاین اطلاعاتی دارند ؟
ممنون میشم که جواب بدین
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
آلیتالیا از همه پروازهایی که من رفتم بدتره. ایرفلوت بامزه است آدم فکر میکنه سوار اتوبوس شده. منم غذای امارات و برخوردشون در فاصله تهران دوبی را نمی پسندم اما هواپیماهاش مطمئن تره و قیمتش مناسبتر و با کارت skywards پرواز مجانی میده (من 2 بار گرفتم) البته در ایام تعطیل سخت می شه مجانی ها رو گرفت چون ظاهرا فقط 4 تا سیت مجانی هست. با KLM هم امریکا رفتم پرواز خوبیه، غذاشم خوبه اما بار اول که گرین کارت ندارین ویزای ترانزیت میخواد و فرودگاهشم دزدی زیاد میشه از مسافرا. بریتیش همیشه یه مشکلی داره مثلا 2 سال پیش به اینور ایران نمی اومد به جاش اگه درست خاطرم باشه BMA یا BMI یه همچین چیزی بود که البته خیلی هواپیماهاش نو هستند. یه بارم همه پرواز از لندن تا تهران مانیتور ما قطع بود و در اکونومی جای پا کم داره. اما یه صندلی هایی داره که اسمش هست world club بزرگترن و با اختلاف مناسبی از اکونومی قابل خریداری. از بیزنس خیلی مناسبتر. اگه جثه ظریفی دارین خیلی توصیه نمی کنم. برای آقایون قدبلند یا تپل عالیه. شوهر من که همیشه باید پاهاشو تو ردیف جلو پیدا کرد طرفدارشه. اما در مورد لوفتانزا و ایرفرانس تجربه ای ندارم دومی با KLM مایلژ میده.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2010-05-02 ساعت 01:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-02 ساعت 01:51 توسط soheilbadami.)
ضمن سلام
موقع نمایش پروازها حتما به تعداد توقف یا ساعات توقف بین پروازی توجه
کنید چون بلیط های ارزان گاه چندین توقف و ساعات انتظار طولانی دارند.
در ضمن با سایتهایی که پرواز از همه ایرلاینها چک میکنن واقعا همه رو چک
نمیکنن و این رو بارها امتحان کردم. بهترین راه این است که شرکتهای مختلف
رو جدا چک کنین در عین حال به روت مپ انها دقت کنید که به شهرهای
مسیر شما پرواز داشته باشند و الا با کانکشن قیمت زیاد تر خواهد بود
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
2010-05-03 ساعت 14:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-03 ساعت 18:19 توسط sib 24.)
سلام.
من برای تگزاس بلیط گرفتم آژانس هواپیمایی میگه 100 هزار تومان باید پول ویزای آلمانم بدم.چونکه 5 ساعت در فرودگاه فرانکفورت ترانزیت هستم.آیا درسته؟پول اضافی نمیگیرن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه نفر لطف کنه آدرس دفتر هواپیمایی ترکیش رو در تهران بذاره...ممنون میشم...
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-03 ساعت 14:50)sib 24 نوشته: سلام.
من برای تگزاس بلیط گرفتم آژانس هواپیمایی میگه 100 هزار تومان باید پول ویزای آلمانم بدم.چونکه 5 ساعت در فرودگاه کالیفرنیا ترانزیت هستم.آیا درسته؟پول اضافی نمیگیرن؟
منظورتون فرانکفورته؟!
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند