موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
اگه صندلی و غذا رو تلفنی انجام دادید که مخصوصا صندلی الان بیشتر به این حالته، حتما بگید یک ایمیل کانفرمیشن بزنه یا خلاصه یک مدرک دستتون باشه.
با اینکه طبق قوانین هواپیمایی شرکت میتونه بدون هیچ دلیلی جای شما رو اساسا عوض کنه و شما نباید اعتراض کنید.
و غذا هم اگه بیش از اندازه وسواسی هستید، همانطور که گفتم دیدم که یادشون رفته غذای مخصوص رو بار هواپیما کنن!
حتما یک چیزی با خودتون داشته باشید که اگه اینگونه شد، گرسنه تلف نشید!
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان قطری 25 درصد off زده برای بلیط
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 16:01)KIMIA2005 نوشته: دوستان قطری 25 درصد off زده برای بلیط
چطور میشه از این آفر استفاده کرد؟
اگه از دفاتر هواپیمایی بلیط بگیریم چطور میشه از این آفر استفاده کرد؟
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
آفر قطر فکر نکنم به درد ما بخوره با این حال من لینکشو گذاشتم
http://www.qatarairways.com/ir/en/latest-fares.page
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من شنیدم ظروفی که جنس چینی یا بلور دارن توی چمدون و بار باشه اجازه خروج نمیدن که توی هواپیما ببریم آیا درسته؟
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام من واسه la واسه 15 روز دیگه با امارات بلیط گرفتم با توجه به اینکه 2 تا بچه کوچیک دارم کدوم صندلیها تو هواپیما بهتر و راحت تره و چطورمیشه از الان جا رو رزرو کرد لطفا دوستانی که قبلا تجربه دارید راهنمایی کنید در مورد سایز چمدون ها هم اگه ممکن هست راهنمایی بفرمایید ممنون
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
آقاي صالحي عزيز، اين دغدغه ي من هم بود تا اينكه جمعه ي گذشته عروس خواهرم كه قبلاً در فرودگاه امام كار مي كرده ، موقع بدرقه ي همسرش ، رفت و پرسيد ، اونا هم بهش گفتن سايز ٣٢ يا٢٨ مهم نيست ، مهم همون ٢٣ كيلو هستش.من از دوبي دو چمدون به سايز ٣٢ خريده بودم و با توجه به ابعادي كه تو سايت امارات نوشته بود ، حسابي حالم گرفته شد.جمعه ي ديگه داريم مي ريم ، خبرتون مي كنم كه مشكل داشته يا خير!؟!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
يادتون هست جريان خواهرزاده ام را تعريف كردم كه با پرواز تركيش ده روز پيش ، جمعه ، رفت مونترال كانادا و به علت بدي آب و هوا پروازش با تأخير از تركيه صورت گرفت؟ در واقع پرواز شنبه ظهر شد كه اول رفت تورنتو و سپس مونترال. خلاصه اينكه رفت ولي بدون چمدون تا ديروز كه چمدون ها درب و داغون و يكيش هم بدون كاور دستش رسيده. يعني هواپيمايي تركيش بلافاصله با پرواز بعدي نفرستاده، صبر كرده تا جمعه ي بعد ، با همون پرواز ، فرستاده. اتفاقه ديگه!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-17 ساعت 11:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-17 ساعت 11:26 توسط lida55.)
سلام دوستان خوبم
همونطور که میدونین پس از خرید بلیط وقتی از اژانسها برای انتخاب صندلی یا غذا سوال میکنن میگن هنوز اون قسمت باز نیست و فلان روز مونده به پرواز باز میشه و غیره باید بگم اینطور نیست
من بلیط الاتحاد رو که گرفتم با توجه به وجود بچه سه ساله رو انتخاب صندلی اصرار داشتم و جواب فوق رو از اژانس گرفتم
ولی بعد تماس گرفتم بادفتر خود ایر لاین تو ولیعصر و شماره بلیط رو دادم اون پشت تلفن برام غذای بچه و ردیف صندلی رو انتخاب کرد و البته اینطوری از قطعی بودن بلیط هم مطمئن شدم علاوه براین که خودشون بهتون میگن تو این پرواز بهترین انتخاب چی هست و راهنمایی میکنن
حتی اگر عضو طرح مایلیج ایرلاین هم شدین میتونین حتی بعد از صدور بلیط با ایرلاین تماس بگیرین تا کد عضویت شما رو تو بلیط بزنن
موفق باشین
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
لیدا خانم کاملا درست میگن.
فقط اگه بلیط رو اینترنتی میخرید، یک بیست دقیقه نیم ساعتی منتظر بشید، تا بلیطه تو شبکه همچین جا بیوفته.
چون همان لحظه بعد از خرید زنگ بزنید احتمالا بگن هنوز نشون نمیده یا بدتر، با توجه به پیچیدگی های سیستمهای فروش بلیط، یک چیزی بزنن و بعد اون تنظیمات با آپدیتهای مختلف چند دقیقه بعد در سیستم «بپره» !! و تو فرودگاه متوجه بشید که هیچ چیزی درست ثبت نشده، چه صندلی چه غذا.