موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
جریمه بستگی به کلاس بلیطتون داره. همینطور هزینه تغییر تاریخ.
تغییر ربطی به سال تقویمی نداره، تا اونجا که یادمه شما می تونید بلیط برگشت را تا 11 ماه پس از تاریخ رفت بگیرید.
توصیه می کنم حتما با آژانس ایرانتون تماس بگیرید. یا بگید اقوام باهاشون مشورت کنند و به شما خبر بدهند.
خلاصه اش اینکه؛ از کنسلی چیزی عایدتون نمیشه.
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-11-12 ساعت 19:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-12 ساعت 21:47 توسط yami.)
من اصلا نمیدونم چطور این ترکش ایرلاین مقام اول میشه
آنهم چهار سال پیاپی
کوستومر کر در حد فاجعه هست
وقتی باهاشون تماس میگیری میگن فرم انلاین پر کن و اگه جواب درستی برای فرم شما نداشته باشند، صد بار هم تماس بگیرید و فرم پر کنید جواب نمیدن یا آخرش حوصلشون سر میره و تیکت فرم شما رو پاک میکنن که برای من اتفاق افتاد سه بار!
آخرین بار من مجبور شدم با پیام زدنهای پیاپی به صفحه فیسبوک شون (هفته ای یک بار!) و تهدید به اینکه کاستمر کر جواب نداده و این هم جواب ندن، از تمام این تیکتها بی جواب در طول سه ماهه گذشته و ایمیلهای تیکتهایی که پاکشون کردن و مسجهای فیسبوکی ویدئو تهیه میکنم و میزارمش تو یوتوب تا آبروشون بره!! مجبورشون کنم که به من جواب بدن، اونم چه جوابی!!
ادمین فیسبوکشون به قسمت کوستومر کر التماس میکرد که تو رو خدا جواب این مشتری رو بدین! اما اونا باز اهمیت نمیدادن! یعنی بدبخت این ادمین فیسبوک رو هم آدم حساب نمیکردن.
آخرش هم کاستمرکر یک خط جواب نوشت که کاملا بی ربط بود ولی من همان روز جواب رو از کسی دیگه در یک سایت گرفتم و دیگه خسته شدم و بیخیال شدم.
نه هواپیماها و تعمیر و نگهداری ترکش میتونه در حد ایرلاینهای اروپایی باشه و نه کیفیته خلبانهاشون و نه بقیه آدمهاشون!! برای نمونه نه یکی دو تا بلکه بیشتر پرسنل این ماشینهای برقی شون در فرودگاه آتاتورک که باهاش وسایل و افراد سالمند و ناتوان رو حرکت میدن، داشت با ماشینه وسط جمعیت لایی میکشیدن! با سه تا تریلر کوچولو که بهش وصل بود چنان وسط جمعیت سالن دنده عقب میرفت که یکی دو بار من گفتم زد مسافرا رو داغون کرد!
کوستومرکر فرودگاه آتاتورکشون هم بدتر از آنلاینشون.
تنها چیزی که میمونه اینه که من فکر میکنم اینها به پرسونلشون به اندازه ایرلاینهای اروپایی نمیرسند و پول نمیدن و این هزینه هاشونو میاره پایین و میتونن راحت رقابت کنن.
یادمه مهماندارهاشون بسیار خسته به نظر میرسیدن و تا الان چندین نفرشون هم در مسیر پروازه آمریکا آماده و بر نگشته !!! پرسنل دفتر فروششون در تبریز هم که بدتر از همه!! منو پست کانتر علاف گذاشته بود داشت با موبایل شخصیش برای یک مسافر ترکیه ای بلیط پیدا میکرد و چه قندی هم تو دل خانومه آب میشد!!
انشالله خدا قسمت کنه این دفعه که به خاطر توفیق اجباری مجبور شدم باز ترکش برام یا بیام , تلافی ان بلایی که دفعه قبل تو فرودگاه نیویورک سرم آوردن (یادتونه دیگه؟ تعریف کردم) ازشون در میام و انقدر ازارشون بدم که دلم خنک بشه.
یک مملکته در پیته جهان سومی دوزاری که آدم حسابش کردن آخرش اینجوری میشه.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
من كارت مايلج تركيش اير لاين را دارم ولي نميدونم چه جوري ازش استفاده كنم كسي ميتونه راهنمايي كنه
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-13 ساعت 12:11)nahid.t نوشته: من كارت مايلج تركيش اير لاين را دارم ولي نميدونم چه جوري ازش استفاده كنم كسي ميتونه راهنمايي كنه
باید پروازهای متعددی داشته باشین تا مایلج جمع بشه و طبق جدولی که توی سایتش هست بشه از بعضی تخفیفها استفاده کرد. کلا برای 1 یا 2 سفر در سال چیزی ازش در نمیاد !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند