موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
کسی تجربه خوب یا بدی از الاتحاد نداره؟ قیمتش برای تاریخی که من خواستم تقریبا با لوفتانزا یکی شد یه کم بیشتر.
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-06 ساعت 13:26)negarin60 نوشته: کسی تجربه خوب یا بدی از الاتحاد نداره؟ قیمتش برای تاریخی که من خواستم تقریبا با لوفتانزا یکی شد یه کم بیشتر.
با سلام
در مورد ایرلاین الاتحاد دوستان در پست های قبلی تجربیاتشون را به اشتراک گذاشته اند . هم مزایا دارد هم معایب در واقع خودتون باید مطالعه و تصمیم گیری بفرمایید .
اینطور که دوستان فرمودند کارهای مهاجرتی در توقف ابوظبی انجام و شما در ورود به آمریکا کمتر معطل می شوید . این برای اولین ورود مزیت خوب و مناسبی به حساب می آید .
در ضمن در مقام مقایسه با لوفت هانزا ...... انتخاب الاتحاد ارجح است .
موفق باشید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان شما چمدانهاتون را از این پلاستیکها که برای محافظتش تو فرودگاه می بندند بستین؟ برای آمریکا میشه بست؟ چون می دونم قفل نمیشه کرد.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-07 ساعت 10:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-07 ساعت 10:25 توسط behdadK.)
اگه از این پلاستیک پیچ ها کنید طبق تجربه دوستان به احتمال قوی باز خواهد شد.
سعی کنید چیزی نبندید که برایتان بازش بکنند و نصف نیمه بعد چمدانتون بسته بشه.
قفل هم میشه زد مخصوصا TSA ها رو. اما قفل را میشکونند و TSA رو آقا دزده کلیدش رو داره. اما چه اصراریه به قفل و پلاستیک و ... هم آقا دزده شک میکنه و هم گمرک
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
همین که ایرانی هستیم دلیل کافی هست که هر دو یا حداقل یکی از چمدانهامان رو باز خواهند کرد!!
البته بعدا توش یک برگه میذارن که ما چمدانتون رو باز کردیم. البته طرف آمریکا رو میگم. از ایران یا اروپا میایید قانونش فرق میکنه احتمالا.
بله درستهُ نه قفل بزنید نه پلاستیک پیچ کنید. قفل میشکنن و پلاستیکم پاره میکنن.
کلا خرید و استفاده از چمدان گران قیمت در سفر اشتباهه پون داغون میشه!!
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان همین الان یک مطلب مهم به ذهنم رسید!!
البته موضوع زبانم لال زبانم لال هست هاا ولی خوب آدم یه این چیزها هم موقع خرید بلیط فکر کنه بد نیست. اونم مسله پداخت غرامت به بازماندگان سوانح هوایی هست!!
یک احساسی به من میگه که این عرب جماعت و ایضا هواپیمایی ترکیه بعید به نظر میاد موقع سانحه پولی به بازمانده ها بدن و احتمالا شرکتهای اروپایی در این موارد دست و دل باز ترند. البته ایرلاینهایی مثل ایرفلوت رو هم داریم که فکر کنم یه چیزی هم برای تحویل جسد از خانواده متوفی بگیره!!!
شما چی فکر میکنید؟
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-07 ساعت 10:21)AZAR 1335 نوشته: دوستان شما چمدانهاتون را از این پلاستیکها که برای محافظتش تو فرودگاه می بندند بستین؟ برای آمریکا میشه بست؟ چون می دونم قفل نمیشه کرد.
بله میشه بست .. ما در فرودگاه ایران دور ساکها را دادیم پلاستیک کشیدن در فرودگاه لس آنجلس هم اصلا هیچ کدام از چمدانها و ساکها را باز هم نکردند ,چمدانها هم کاور داشتند.. شاید این قضیه شانسی باشد یه موقع گیر میدهندو میگردن و یه موقع هم نه ..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
من هم نه قفل زدم، نه رمز و نه پلاستيك، اگه مشكوك بشن هيچ سدي جلو راهشون نيست، پس چرا چمدونمون خراب بشه! بذار محترمانه بازش كنند!!
به قول يامي عزيز ، چمدون گرون هم نخريد كه حرص نخوريد، يك سال و نيمه كه هر روزمون با استرس داره ميگذره، دقت كرديد؟!؟
اگه تهران هستيد از بازار بزرگ خريد كنيد با تخفيف عالي!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من با ترکیش ایرلاین مسافرت داشتم ، هواپیمایی نسبتا خوبیه ، مهماندارهای خیلی خوش برخوردی داره ، از نظر غذا و امکانات رفاهی داخل پرواز خیلی بیشتر از 4 ستاره هست ، در داخل خود فرودگاه اتاتورک خیلی خوب رسیدگی میکنن و لانج خیلی عالی داره ، اما متاسفانه CRM خیلی ضیعیفی داره حتی از هواپیمایی ایران ایر خودمون هم ضعیفترن ، یک نمونش یکی از مایلج های پرواز من ثبت نشده بود بعد از 10 بار تماس و ارسال 20 بار Boarding Pass بالاخره امتیاز ثبت کردن.
در کل هواپیمای خوبیه با نرخ خوب اما تا وقتی که کارتون گیر نکنه بهشون!
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم بزرگترین مشکل ترکیش نزدیک بودن بیش از حد صندلیهاش به هم باشه که برای یه آدم متوسطی مثل من با قد 185 هم در سفر طولانی آزار دهنده است. حالا قدت بلند باشه که دیگه هیچ
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون