موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
[
سلام دوست عزیز من پروازم با ایران ایر از تهران به آمستردام هست و با کی ال ام به لوس آنجلس هست و مقدار بار مجاز من دو تا چمدون 32 کیلویی هست و دقیقا طبق گفته آقا اشکان من بلیطم روی ایران ایر صادر شد و دقیقا طبق گفته ایشان احتیاجی به ویزای ترانزیت نیست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .
من برای 29 آگوست یک بلیط دو طرفۀ یک ساله به لندن گرفتم. البته بلیط رو یکی از دوستان برای من گرفتن و من دقیقاً در جریان امور نبودم.
الان در بلیط من جلوی نام فرودگاه IKM ذکر شده IR 711 که فکر می کنم مربوط به ایران ایر باشه.
قیمت هم چیزی در حدود 1.200.000 شد. حالا می خوام بدونم ایران ایر اصلاً پرواز خوبی هست برای لندن؟ ممکن هست از مشکلات و مزایای اون برام بگید .و اینکه در حال حاضر کدوم هواپیمایی برای لندن مناسبترین و بهترین هست؟؟
خیلی ممنونم.
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
ایران ایر به لندن عالیه. تقریباً بهترین پرواز ایرن ایر هستش و هواپیماش هم بوئینگه. سفر خوبی داشته باشید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
MsNAZI و AShkan78 عزیز از جفتتون متشکرم بابت توضیحات مفید.
راستش یه مقدار نگران شده بودم.
در ضمن برگشت بلیطم هم Open هست و این دوستمون می گفت اگر گرون هم بشه بلیط دیگه تاثیری برای شما نداره و لازم نیست پولی پرداخت کنید. در ضمن اگر هم نخواید می تونید پول بلیط برگشت رو کامل پس بگیرید که نمی دونم تا چه حدی درست هستش.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اگه از امارات به امریکا بلیط تهیه کنیم بهتره یا نه و اینکه تو فرودگاهی که در کشور بین راه هواپیما فرود میاد و پاسپورت رو چک میکنن چه مدارکی رو باید نشون بدیم ؟ ویزای امریکا یا اینکه خودمون باید برای اون کشور مثلا انگلستان اقدام کنیم؟
I have a dream
حالا!!!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-22 ساعت 14:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-22 ساعت 14:09 توسط susan.)
سلام دوستان
از آمستردام به لوس آنجلس با پرواز KLM دقیقا چند ساعت زمان میبره تا به فرودگاه لوس آنجلس برسیم؟ ممنون
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
اقای ashkan78 ماشالا به این همه اطلاعات.مگه شما تو ازانس هواپیمایی هستید یا شاید هم خلبان !!
sorry شوخی بود.
ولی مرسی بابت اطلاعات مفیدت.
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='Ashkan78' pid='58402' dateline='1277200340']
به تجربه شخصي پرواز با هواپيمايي امارات رو به هيچ عنوان توصيه نمي كنم (علي الخصوص براي پروازهاي طولاني) چون به نظر من در مقايسه با ساير خطوط هوايي اصلا كيفيت مناسبي نداره.
سلام اشکان جان،
چرا امارات خوب نیست؟ به نظره من اگر آیتم قیمت و امکانات داخل هواپیما را در نظر بگیریم از خیلی از ایر لاین های دیگه بهتره. من خودم چندین دافع با ایر فرانس سفر کردم و واقعن حوصلم سر رفت( مانینیتور نداشت). در ضمن بلیتی را که ۱۲۷۰۰۰۰میده امارات باید ۱۸۰۰۰۰۰ بخریم از klm .به نظره من که ارزش نداره ، یعنی اینقدر فرق نیست که آدم بخواهد این همه هزینه کنه، تازه یه جورایی امارات بهتره.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
klm بهتره یا لوفتانزا از نظر قیمت وکیفیت پرواز میپرسم.
I have a dream
حالا!!!