موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ما با klm اومدیم دالاس روی هم رفته همه چیز خوب بود فقط از آمستردام تا دالاس دو ردیف جلو و یک ردیف پشت سر ما خانواده هایی بودن که دو سه تا بچه داشتن که کمی در این مورد اذیت شدیم ، اما پذیرایی خوب بود و پرسنلش هم خوش اخلاق بودن .
الان من میخوام توی سایت klm مایلج خودمون رو ثبت کنم ، کسی میدونه از کدوم قسمت سایت باید این کار رو انجام بدم ؟
ممنون
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010
مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
موضوعها: 1
رتبه:
38
1 تشکر در 0 ارسال
چند نکته در مورد ترکیش
شما بلیط رفت و برگشت 1؛ 3 . . . تا 12 ماه رو می تونین بگیرین و هر چه فاصله برگشت کم باشه بلیط ارزونتره البته در نظر گرفتن این موضوع که توی یه کلاس باشه
برای تغییر زمان پرواز تا 24 ساعت مانده به پرواز رایگان ولی بعدش 60 یورو جریمه داره
برای کنسلی زمان پرواز تا 24 ساعت مانده به پرواز 50 یورو جریمه داره ولی بعدش امکان پذیر نسیت
لازم بگم اینا رو از دفتر ترکیش گرفتم وقتی برای پرواز شیکاگو بلیط رزرو کردم
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
موضوعها: 15
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از انتشار گزارش موسسه تحقیقاتی اسکای ترکس (SKYTRAX) به عنوان یکی از معتبرترین شرکتهای رتبه بندی ایرلاینهای هواپیمایی در خصوص نظر مشتریان هما این بار به سراغ مسافرین داخلی رفتیم و نظر انها را در مورد خدمات ارائه شده توسط شرکتهای هواپیمایی داخلی جویا شدیم.
سعید یکی از مسافران فرودگاه مهرآباد درخصوص سفرهای هوایی با ایرانایر به خبرنگاراقتصادی خبرگزاری فارس گفت: خدمات این شرکت قبلاً بسیار خوب بود اما از زمانی که شرکت هواپیمایی ماهان تأسیس شد، خدمات هما رو به افول گذاشت و خراب شد.
وی افزود: من اغلب سفرهای هوایی خود را با شرکت ماهان انجام میدهم زیرا به لحاظ ایمنی و هر بُعد دیگر بسیار ممتاز است. خدمات این شرکت هواپیمایی در مقایسه با دیگر ایرلاینها بسیار خوب است.
به گفته وی، علت اصلی افت کیفیت خدمات ایرانایر، مسئولان و مدیران آن هستند. ماهان یک شرکت خصوصی است و خدمات بهتری را ارائه میکند.
برخوردها در شان مسافران نیست
افشین، مسافر جوانی که قصد عزیمت به جنوب را داشت در خصوص وضعیت ایرلاینهای داخل کشور میگوید: ایرلاینهایی نظیر ایرانایر دارای خدمات تقریباً یکنواختی هستند. در مسیرهای پر رفتوآمد مثل تهران - مشهد وضعیت غذایی آن اصلاً مناسب نیست ولی گاهی در برخی پروازها نظیر تهران - کیش غذای گرم سرو میشود.
به گفته وی، در مجموع برخورد مهمانداران آنچنان که باید و در خور شأن مسافر نیست. انگار خود مهمانداران نیز خسته و دلزدهاند. این موضوع در ایرلاینهای دولتی بویژه ایرانایر کاملاً مشهود است.
وی معتقد است: هواپیماهای ایرانایر و ایرانایر تور به غیر از هواپیماهای بوئینگ آن مابقی اصلاً خوب نیستند. در زمینه تأخیر، ایرلاینها تفاوت چندانی با هم ندارند. در پرواز خارجی با ایرانایر، امکانات و غذا خوب و برخوردها دوستانهتر بود اما هواپیما فرسوده و در شأن پروازهای خارجی نیست بهگونهای که وقتی در فرودگاه اورلاندو به زمین نشست، قدیمیترین هواپیمای آن فرودگاه بود.
نیکی، یکی دیگر از مسافران مهرآباد در خصوص مقایسه تأخیر ایرلاینها با یکدیگر اظهار داشت:این مسئله امری بدیهی و عادی بوده و بعضاً اعلام میشود که هواپیما هنوز از مقصد پرواز نکرده است.
به گفته وی، پذیرایی و برخورد مهمانداران در تمامی ایرلاینها مناسب بوده و مشکل خاصی ندیدهام.
تکانهای شدید در زمان نشست و برخاست هواپیما
مسافر دیگری با نام صادق در گفتوگو با خبرنگار فارس گفت: اغلب پروازهای شرکتهای هواپیمایی از جمله هما با تکانهای زیاد در موقع نشست و برخاستن همراه است که ناشی از عمر زیاد هواپیما است.
بدترین و بهترین پروازم با هما بود
یکی از مسافرانی که با خبرنگار فارس، صحبت کرد، اسماعیل بود که تاکنون تنها با پروازهای ایرانایر مسافرت کرده است.
وی گفت: سرویسهایی که ارائه میشود، خوب ولی هواپیماهای آن قدیمی و فرسوده است.
وی افزود: تأخیرهای هما در خارج به مراتب کمتر از داخل کشور است که ناشی از نظم خاص حاکم بر فرودگاههای خارج ارزیابی میشود.
منصور، مسافر دیگر مهرآباد معتقد است:بدترین و بهترین پروازها را با هما تجربه کردم.
به گفته وی، نوع پذیرایی و برخورد مهمانداران این ایرلاین بسیار خوب و رضایتبخش است.
ایمن در پرواز نامناسب در ارائه خدمات
شریف، یکی دیگر از مسافران مهرآباد میگوید: من تقریباً هر ۲ هفته یکبار با هواپیما مسافرت میکنم و ترجیح میدهم با آسمان یا ایرانایر مسافرت کنم. اما از لحاظ خدماتی که ارائه میشود آسمان بهتر از ایرانایر است و آنرا ترجیح میدهم.
وی افزود: از نظر امنیت پروازی ایرانایر را ترجیح میدهم. ایرلاین دیگر نظیر آسمان صرفنظر از نوع هواپیماهای آن به دلیل نوع خدماتی که ارائه میدهند مطلوبتر است.
به تاخیرهای هما عادت کردم
ناصر مسافر جوان دیگری است که در مهرآباد به خبرنگار فارس گفت: بهترین ایرلاین از نظر من آسمان و بدترین آن ایرانایر تور است. لغو و تأخیر پروازهای ایرانایر تور یا هما امری شایع است در حالی که در ایرلاینهای دیگر کمتر به چشم میخورد.
به گفته وی، حتی نحوه برخورد مهماندار با مسافران و نحوه پذیرایی ایرلاینهای دیگر بویژه اسمان از ایرانایرتور بسیار بهتر است. کمترین تأخیر پرواز را شرکت ماهان دارد در حالی که پروازهای ایرانایر یا ایرانایر تور با تأخیر یا لغو پرواز همراه میشود.
مدیریت بهتر مدیران ماهان
محمد، مسافر دیگری در مهرآباد معتقد است: در بین شرکتهای هواپیمایی، ماهان از بقیه بهتر است. پروازهای آن به موقع، زیاد و به تمام نقاط کشور است. کیفیت غذاهای سرو شده در هواپیما نیز در این ایرلاین رضایتبخشمیباشد.
وی علت برتری این ایرلاین را مدیریت بهتر و مناسبتر آن دانست در عین حال نیز میگوید: نوع هواپیماهای آن نیز در مقایسه با دیگر شرکتهای هواپیمایی، بهتر و مدرنتر است. تأخیر پروازهای ایرانایر بیشتر به دلیل مشکلات و نقص فنی هواپیمای آن است.
منبع: خبرگزاری فارس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
من باید برای پرواز از تهران به لس آنجلس بلیت دو سره تهیه کنم. ویزای امریکا رو دارم. مایلم برای شکسته شدن کمر مسافرت، در میانه سفر در کشور سومی برای دو سه شب اقامت داشته یاشم. کدام مسیر و ایر لاین را پیشنهاد می کنید؟
از دوستان با تجربه خواهشمندم راهنمایی کنند که این کار تا چه حد امکان پذیر است. با توجه به اینکه دنبال دردسر زیاد مثل گرفتن ویزای توریستی شینگن نیستم و کشور سوم هم برایم چندان مهم نیست که کجا باشد ولی مهم است که ذر میانه مسافرت هوایی باشد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از بي بي سي شنيدم كه به جبران تحريم هاي اخير، ايران به BMI اجازه سوخت گيري نمي ده و هواپيما براي سوختگيري ناچاره به كشورهاي اطراف مثل آذربايجان و .... بره. شايد ارزون شدن بليط BMI به همين خاطر باشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اساتید محترم
بنده حدود 33 صفحه این تاپیک را کامل خواندم و متاسفانه به تعدادی از سوالات برخوردم که جواب داده نشده بود
و برای بنده هم مشکل ایجاد کرد اگر امکان پذیره به تعدادی از این سوالات جواب بدین
1.زمان High Season و Low Season ?
2.در مورد American AirLine و میزان بار مجاز آن و دفاتر فروش آن مقداری صحبت کنید ؟
3.اگر بلیط این شرکت در امریکا خریداری شود و برای بنده ایمیل شود ,به چه صورت می توان ویزای ترانزیت لندن را تهیه کنم ؟
(فرض براینکه بنده ویزای اقامت امریکا دارم)
واقعا از کمک شما ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-23 ساعت 20:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-23 ساعت 23:13 توسط abbas_dinari.)
با سلام و تشکر دوباره
شما به صورت فرضی کدامیک از پروازهای زیر را انتخاب می کنید ؟
اگر پشنهادی دارید عنوان کنید خوشحال میشم ؟
با توجه به اینکه بنده اولین باره از پروازهای connection استفاده می کنم و تجربه کافی را دارا نیستم احتیاج دارم که در بین دو پرواز زمانی را برای ترانزیت و ... اختصاص بدهم
(مثلا انتخاب پرواز 3 ؟)
یک سوال دیگه (با انتخاب پرواز 1 و با توجه به اینکه پرواز اول در رفت با امارات شروع می شه فکر کنم بتوانم میزان بار مجاز بیشتری حمل کنم ؟)
خیلی ممنونم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
این لینکاتون میره تو سایت اصلی، تایپ کنید مشخصات پروازها رو لطفا.