موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-23 ساعت 23:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-23 ساعت 23:24 توسط abbas_dinari.)
واقعا میبخشید
پرواز اول
Emirates Airlines
Flight 29 77W
American Airlines
Flight 6134 744
Return
American Airlines
Flight 106 777
American Airlines
Flight 6417 744
پرواز دوم
American Airlines
Flight 6418 744
American Airlines
Flight 107 777
Return
American Airlines
Flight 106 777
American Airlines
Flight 6417 744
پرواز سوم
American Airlines
Flight 6416 744
Connecting flight wait time 4 hours 20 minutes
American Airlines
Flight 101 777
Return
American Airlines
Flight 106 777
American Airlines
Flight 6417 744
اینم در مورد نوع هواپیما
Boieng 747 Jet =744
Boieng 777 Passenger Jet=777
Boieng 777-300ER Jet=77W
خیلی ممنونم[/align]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اینجا که مشخص نیست مبدا و مقصد کجاست ولی بین پروازها اگه فرضا تغییر ترمینال توی همون فرودگاه هم داشته باشید و پرواز قبلی هم یک ساعت تاخیر داشته باشد، 3 ساعت فاصله کافیست. ولی اگه پرواز داخلی در آ.م.ر.ی.ک.ا دارید باید فاصله پروازها و زمان انتظار در اولین فرودگاه سرزمین موعود نزدیک 5 ساعت باشد، چون اولین بار که تشریف میبرید یک سری کار برای رجیستر شدنتون هست که زمان میبره.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من با آل ایتالی زیاد مسافرت کردم بسیار بسیار عالی و خوب بوده از همه نظر من راضی بودم.
از نظر قیمت از نظر سرویس دادن و رفتار و از همه نظر خوب بوده .غذا هم انتخابی است .2 غذا داردکه انتخاب میکنی.
زبان هم ایتالی و انگلیسی است .اگر هم کسی متوجه نشود با دست و نمایش باهاش حرف میزنن.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
فقط و فقط الاتحاد.
البته اگر به دنبال ایرلاین 5 ستاره با قیمت عالی هستید.
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکراز ادمین محترم
کسی از قیمتش خبر داره؟
و زمان پرواز
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
موضوعها: 2
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
یکی دو روزه که بعضی از پروازهای فرودگاه های اروپا به علت سرما، برف و طوفان و عوارض ناشی از آن لغو می شود. کلاً فکر می کنم پروازهای زمستانی از مسیر اروپا ریسک زیادتری داره و ممکنه حتی تا چند روز در فرودگاه معطلمون کنه. همینطور لغو پروازهای تابستانی از فرودگاه های عربی هم به علت غبار گرفتگی و طوفان شن و اینجور موارد وجود دارد.
البته به همه این ها اعتصاب کارکنان فرودگاهی بعضی کشورهای اروپایی را مثل فرانسه و انگلیس هم اضافه کنید.
موضوعها: 15
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
در حالی که انتقادات گسترده ای از خطوط هوایی ایران وجود دارد که بخش زیادی از آن مربوط به فرسودگی ناوگان هوایی ایران است، عملکرد شرکت خطوط هوایی بریتانیا که به هیچ روی از چنین مشکلی در رنج نیست، اعتراضات مشتریان ایرانی این شرکت پرآوازه را زیر سوال برده است.
یکی از بینندگان تابناک در پیامی اظهارکرد: برای یک کار مهم اداری بلیت روز شنبه 3 فروردین را به مقصد لندن خریداری کردم و تصور می کردم با حدود یک هزار دلار پرداختی بدون هیچ گونه دغدغه به مقصد خواهم رسید، اما نمی دانستم که پس از بیش از 24 ساعت معطلی از کشور دیگری سر در خواهم آورد.
این بیننده افزود: با این توجیه که هواپیما آماده پرواز نیست، پرواز از ظهر روز شنبه به ساعت 7و 30 دقیقه یکشنبه چهارم تغییر یافت. بنده هم با دیگر مسافران حوالی ساعت 4 بامداد به فرودگاه امام رفتیم. اما پس از مدتی مشخص شد که پرواز فعلا قرار نیست انجام شود!
پس از اعتراضات مکرر مسافران و بهانه تراشی های بی مورد، سرانجام با وساطت نیروهای نظامی مستقر در محل فرودگاه مسوولان این خط هوایی ساعت 13و سی دقیقه مسافران را سوار هواپیما کرده و پرواز انجام شد. تصور می کردیم ماجرا پایان یافته، اما این گونه نبود! پرواز به جای آن که در لندن فرود آید، با بهانه کمبود سوخت در بروکسل نشست. این در حالی است که فاصله بروکسل تا لندن بسیار کم است و به نظر می رسد سوختگیری بهانه ای بیش نبوده است.
جالب آن که مسافران بیش از 3 ساعت بدون هیچ گونه پذیرایی یا امکان ورود به فرودگاه در هواپیما اسیر شدند که باعث سروصدای شدید کودکان شد.
با وجود قوانین موجود درباره تاخیرات و معطلی ها این شرکت از پرداخت هرگونه جریمه به مسافران نیز خودداری کرد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-23 ساعت 11:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-23 ساعت 11:29 توسط Iman-gta.)
شما نمیدونید چه مشکلاتی تو ایران ایر هستش همین پروازهایی رو هم که داریم با کلی دعا و صلوات میفرستیم مسافرا رو داخل هواپیما که بلایی به سرشون نیاد.
در مورد فرود هواپیما در بروکسل هم این رو باید بگم که تو انگلستان به ایران ایر (بخاطر دولتی بودن) سوخت نمیدن و شکایت به IATA هم کاری از پیش نبرده بخاطر همین هواپیما بخاطر سوخت گیری در یک فروگاه بین راهی فرود میاید تا برای پرواز برگشت به مشکل بر نخورد.
I have a dream
حالا!!!