موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-11 ساعت 13:06)javidk نوشته: دوستان سلام.
شرکت هواپیمایی قطر ایر ویز به مناسبت نمیدونم چی، از تمام کسانی که تو سایتشون ثبت نام کنند به صورت قرعه کشی تعداد 100 بلیط رایگان اهدا میکنه در ضمن میتونید یک همراه هم داشته باشید.
مقصد هم به تمام کشورهایی که قطر ایر ویز پرواز داره.
جواب قرعه کشی هم به صورت ایمیل براتون میاد.
امیدوارم برو بچه های مهاجرسرا هم جزیی از برندگان باشند.
موفق باشید.
در ضمن شرمنده از اینکه این مطلب در چند صفحه خورده. واسه اینکه همه بچه ها بتونن بخونن
اینم لینکش:
http://www.qatarairways.com/global/en/100.html?referrer
ارسال: Javid.k
من ثبت نام کردم و حالا برام یه ایمیل اومده که بوک کنم،توی پست قبلی گفتند یکی بخر ۲تا ببر بلاخره ۲تاش مجانیه تا یکیش؟
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
من برای جولای بلیط قطر رو گرفتم
خواستم بپرسم کسی تا حالا از این امتیاز مایلژ استفاده کرده ؟
اگر ممکنه راهنمایی کنه که چه حسنی داشته و چگونه ثبت نام کنیم ؟
ممنون
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان، قطار برای رفتن به آنکارا رو کسی استفاده کرده؟
راحتی، زمان و هزینه هاش چطور بود؟
موضوعها: 1
رتبه:
33
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من از KLM برای جولای رزرو کردم آیا این خط پروازی هم مایلیج یا سیستم امتیازدهی شبیه به قطر ایرویز داره یا نه؟
ممنون میشم...
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو !
Lol
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-22 ساعت 14:02)mohsen mirzaei نوشته: سلام دوستان
اگه خدا بخواد اواسط جولای میریم آستین. بهترین گزینه ای که واسه بلیط پیدا کردم، هواپیمایی Alitalia بود که قیمت بلیط یک سره تهران تا آستین با 2 توقف در رم و آتلانتا رو تو سایت خودش زده بود نفری 726 یورو که با نرخ آزاد میشه 1220000 تومان. البته همین رو هم باید با کردیت کارت پرداخت کرد که نداریم!!! در ضمن 9 شب میرسه به آستین که اونجا هم کسی رو نداریم!!! کلا نداریم دیگه
زیاد تو سایت ها گشتم ولی چیز بهتری پیدا نکردم. اگر دوستان گزینه بهتر و ارزونتری به ذهنشون میرسه، ممنون میشم راهنمایی کنن.
سلام
تو سایت www.cheapoair.com هم یک سرچی بکنید.
من همین الان به خاطر شما سرچ کردم
با امارات از تهران به دبی --- با امارات از دبی به نیویورک یا لوس انجلس و ----- با امریکن ایرلاینز از نیویورک یا لوس آنجلس به آستین نفری 1143 دلار
اگه این لینک کار کنه میتونید آپشن های دیگه رو هم ببینید.
http://www.cheapoair.com/Default.aspx?ta...ONEWAYTRIP
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
موضوعها: 2
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از دوستان کسی تجربه پرواز با آلیتالیا به مقصد آمریکا رو نداره ؟ ممنون میشم کمی از این ایرلاین هم بگین
باتشکر
موضوعها: 2
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان این قضیه آتشنشان ایسلند و لغو پروازهای اروپا چیست؟ پروازهای آمریکا هم لغو می شود ؟ اونهایی که از طریق دبی و قطر انجام می شود چطور؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من اين سوال را در تاپيك اولين سفر براي ... نيزمطرح كرده ام ولي فكر ميكنم بايد اينجا مطرح ميكردم . ماجرا اين است كه من براي هفته آينده يك بليط به مقصد دالاس از طريق تهران- دبي و دبي به هوستون با هواپيمايي امارات و پرواز كانكشن از هوستون به دالاس با هواپيمايي آمريكن ايرلاينس تهيه كرده ام. بار مجاز با هواپيمايي امارات 2 چمدان 23 كيلويي است ولي با پرواز كانكشن آمريكن ايرلاينس فقط 1 چمدان 23 كيلويي را ميتوان حمل كرد .يعني من از تهران تا فرودگاه هوستون ميتوانم 2 چمدان همراه داشته باشم ولي براي قسمت آخر از هوستون به دالاس يك چمدان .كه اين براي من فوق العاده مبهم است . از دوستان كه تجربه دارند خوشحال ميشوم راهنمايي بفرمايند كه چطور اين مشكل را حل كنم.