موضوعها: 0
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
من با تماسی که گرفتم بلیط ایرفلوت یک طرفه 900000 هزار تومان با یک چمدان 23 کیلو مجاز
ترکیش یک میلیون و دو چمدان 23 کیلو مجاز .
دوست عزیز در هنگام بررسی قیمت بلیط بوسیله اینترنت حتما" با tax توجه کنید چون در اکثر سایت ها مالیات را جداگانه حساب می کنند . شما از آژانس ها می توانید تخفیف بگیرید که حتما" از فروشنده تخفیف را مطالبه کنید .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-16 ساعت 00:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-16 ساعت 00:26 توسط mr.amir.)
تمام پستها را خوندم خدایی دوستان با یک پرواز عاشق هواپیما و ایرلاین میشن بعضی از دوستان ندونسته حرفهایی میزنن یا بیخودی یک ایرلاینی را عالی میکنن و تعریفها شروع میشه . فقط ارسال تخصصی خوب و مفید درباره ایرلاینها 3 نفر ارسال کردن جناب ایمان و بابک و در بعضی بخشهای سایت dlt .
هر شخصی دوست داره با هر ایرلاینی بره ولی اگه ما یک ایرلاینی را به نام خوب بودن نام میبریم دلیلش کارنامه اون شرکت هست .
بعضی از شرکتهای هوایی پرواز به آمریکا بجز 2 یا 3 شهر به جایی دیگه ندارن . بطور مثال بعضی ها ایرفلوت را نام میبرن شرکتی که در هیچ جای اروپا جایگاهی نداره هیچ اروپایی ایرفلوت را قبول نداره من که روزی برای ک ال ام فعال بودم یک آماری گرفته بودن دیدن شرکتهای اروپای غربی مانند لوفتهانزا / ایربرلین / ک ال ام / ایرفرانس / ایبریا / برتیش ایرویز / ویرجین / بی ام آی / سویس ایر / اتریشیا / فاین ایر / بیشترین حجم مسافر را دارن با سرویس دهی خوب تا ایرلاینهای شرقی و همینطور جنوب اروپا مانند آلیتالیا نظر شخصی من نیست این اماری هست که گرفته بودن .
یک خبر هم بدم که الیتالیا میخواد ایرباس 320 بفروشه و ایران ایر پیشنهاد خرید 15 فروندش را به ایتالیایی ها داده . الان وضع مالی آیتالیایی ها خوب نیست .
ایرلاین خوب انتخاب کنید خود من که قراره برم لس آنجلس از بین 4 ایرلاین یکی را انتخاب میکنم 1 - ک ال ام 2 - امارات 3 - ترکیش 4 - لوفتهانزا .
علت : ک ال ام 2 بار پرواز داشتم ایرلاین خوبی هست و میشناسمشون . امارات پذیرایش عالیه و خوبه مناسب برای من . ترکیش پروازش جدیده و خوب .
لوفتهانزا مانند ک ال ام منظم خوب هست پروازهای عالی داره . من راحتی و ارامش برام خیلی مهمه میخوام 16 ساعت پرواز کنم پس همه چیز را باید در نظر بگیرم . درست فکر کنید بفکر ارزونی نباشید بفکر عالی بودن پرواز باشید . پذیرایی / برخورد مهماندار / هواپیما / راحتی / در نظر بگیرید .
موفق باشید
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
برای خیلی از دوستان... قیمت فاکتور مهمی در انتخاب بلیت هست. اگه شرکتی رو می شناسید که از نظر قیمت روی دست Aeroflot باشه... بفرمایید. علاوه بر این Aeroflot در مسیر مسکو به لس انجلس، پروازش از شرکتهایی که اسم بردید چیزی کم نداشت.
دست کم 150 ساعت با طیاره امارات پرواز کردم و به جز رفتار تحقیر آمیز، سودجویانه، و غذای نامناسب چیزی از امارات ندیدم. من امارات رو به هیچ عنوان توصیه نمی کنم مگر این که حداقل 300 هزار تومان از مناسبترین جایگزین ارزانتر باشه. سرویس امارات برای Economy Class افتضاح است.
K.L.M برای کسی که زیاد دغدغه مالی نداشته باشه، انتخاب خوبیه. به نسبت پولی که می گیره، سرویس مناسبی می ده.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-16 ساعت 12:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-16 ساعت 12:38 توسط mr.amir.)
هر شخصی میتونه با هر ایرلاینی بره اولین نفری هستی در تاریخ هوانوردی از امارات ایراد میگیری شما بهتره با سنگاپور ایرلاین بری آمریکا ایرباس 380 یکی از بهترین ایرلاینهای دنیاست 6 مدل غذا داره مهمانداراش اکثرا سویسی یا اکراینی هستن . ارزونتر از ایر فلوت در اروپا به سوی آمریکا ندیدم شما که دنبال ارزون هستی همون ایرفلوت برای شما خوبه .
امارات / قطر ایرویز / الاتحاد در آسیایی ها برای ما بهترین هستن . در ضمن چند مهماندار امارات هم ایرانی هستن همینطور 3 خلبان و مهندس پرواز ایرانی داره که در تایپ 777 و 340 فعالیت میکنن .
من که عمری تو این کارم تا حال ندیدم چنین چیزی شاید در یک پرواز ضعیف باشن ولی کم لطفی نکنید . درست و تخصصی راهنمایی کنید .
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
لطفا اگر امكان دارد در مورد تهيه ويزا كارت و نحوه خريد بليط با آن راهنمايي فرمائيد.
خيلي ممنون.
پرونده: F3
تاريخ اپلاي: 2004 Sep
شماره كيس:***ANK201056
مصاحبه : 4Aug 2016
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
جناب Mr amir
شما شغل خود را معرفی نکردید ؟
مهماندار هستید؟ خلبان هستید ؟ تکنسین هواپیما ؟ یا اینکه مرتب با هواپیما به مسافرت می روید چون هر کدام با دید خود به این مطلب نگاه می کنند به طور مثال اشکان به خاطر کارش مرتب با هواپیما مسافرت رفته و از دید یک مشتری حرفه ایی این حرف را میزند من خودم چند پرواز داشته ام اما متوجه نشدم شما چرا این اسیایی ها را برای ما بهترین دانسته اید ؟به هر حال خیلی دوست دارم از تجربیات شما اشنا شوم و بدانم با هرکدام از این شرکتها چقدر مسافرت رفته اید اینطوری از دیدگاه هم بهتر با خبر می شویم
با تشکر
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-03-16 ساعت 14:14)واهيك آقاجاني نوشته: با سلام
لطفا اگر امكان دارد در مورد تهيه ويزا كارت و نحوه خريد بليط با آن راهنمايي فرمائيد.
خيلي ممنون.
واهيك عزيز، لطفا سوال خودتون رو در تاپيك پرداخت آنلاين هزينه ها مطرح كنيد.
متشكرم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-16 ساعت 20:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-16 ساعت 21:36 توسط mr.amir.)
اگه من میگم برای ما ایرانی ها چون پرواز مستقیم هست من پرواز مستقیم را برای شما دوستان معرفی میکنم . همه میدونن که ایرفرانس / برتیش ایرویز / ویرجین / سنگاپور ایرلاین / دلتا / فاین ایر و ........ جز بهترین های دنیا هستن ولی از تهران پرواز ندارن .
من عضو هوانوردی هستم نامم تو سازمان هست و چند سال هست که با ک ال ام همکاری میکنم خوب پروازهای زیادی داشتم . رجیستر هواپیماهای ایرانی را به من بگید تاریخ سال و کجا پرواز کرده به شما عزیزان میگم . همنطور بیشتر ایرلاینهارو میشناسم چون باید بدونم اونها چکار میکنن .
دوست دارم همه راحت پرواز کنن راحت باشن بعضی ها پذیرایی براشون مهمه دوستی پیغام داد که براش غذاهای حلال و حرام مهمه خوب منم 2 شرکت عربی و ترکیش را معرفی کردم . یکی براش مهم نیست و فقط میخواد راحت برسه خوب دستش بازه میتونه با لوفتهانزا یا شرکتهای دیگه بره .
دختر خانمی پیغام داد و تنها میخواست بره خوب من امارات را پیشنهاد دادم که زود و راحت به آمریکا برسه . هرکی یک انتخاب داره من مجبورم اگه سوالی ازم میشه خودم را جای اون شخص بگذارم و براش یک ایرلاین انتخاب کنم . بعضی ها ارزونی میخوان خوب ایرفلوت هست قیمت ترکیش هم الان بد نیست چند ماه دیگه گرون میشه بی ام آی هم بد نیست فقط کمی دوره . به فکر همه احترام میگذارم و امیدوارم همه دوستان اول ویزا بگیرن بعد با یک ایرلاین خوب به آمریکا برن .
شاد موفق باشید
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-16 ساعت 21:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-17 ساعت 19:27 توسط frozen mind.)
فوری / فوری
پرواز شرکت هواپیمایی گلف ایر از تهران / اصفهان / شیراز / مشهد تا اطلاع ثانوی کنسل شد . دلیل این کار مسائل س. ی. ا. س. ی هست .
پرواز دیروز تهران منامه بجای منامه به ریاض رفته و تمامی پروازها از فرودگاه ریاض عربستان انجام میشه یکی از دوستان من که عازم سریلانکا هست برای ایام عید پزوارش تا این لحظه کنسل شده . دوستانی که میخواهن آمریکا برن هواسشون باشه یا پرواز کنسل میشه یا از ریاض انجام میشه .
با تاخیر .
مسافران زیادی امروز در جلوی دفتر هواپیمایی گلف ایر جمع شدن و همه یا از پرواز جا ماندن یا نمیدونن پروازشون و سفرشون چیمیشه برای ایام عید هم این شرکت بلیط های زیادی فروخته میتوان به کشورهایی مانند ( آمریکا . مالدیو . سریلانکا . بالی . ژاپن . هنگ کنگ ) اشاره کرد . این برای دومین بار هست که این شرکت پروازهای خود را قطع میکند . سفیر ایران هم به تهران برگشت .
با تشکر از دوستانم در هوانوردی .
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
2011-03-19 ساعت 16:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-19 ساعت 20:55 توسط User.)
mr amir عزیز بخاطر پیشگیری از بروز تشنج پستهاتون رو عدم تایید کردم. لطفا از ارسال پستهای مشابه خودداری فرمایید.