موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
کسی در مورد پروازهای هواپیمایی Air Asia چیزی میدونه ؟ برای رفتن به مالزی مجبور به استفاده از این هواپیمایی شدم ولی هیچ اطلاعاتی ازش ندارم . کسی میدونه نوع هواپیماش و سرویس دهیش چه طوریه ؟؟؟
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
كسي ميدون براي پرواز امارات ميشه صندلي را رزرو كرد و چه جوري؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان کسی تجربه ی آوردن ساز از ایران داره؟ من می خوام از ایران تار بیارم قاعدتا با اون ابعاد کیسش اجازه این که تو هواپیما بیارم بهم نمی دن. ممنون می شم اگر کسی تجربه داره یا از کسی شنیده بهم خبر بده.
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
من دیدم که تو پرواز چمدون های بزرگ و انواع کوله رو آوردن.
حتی ساکی که در فضای بالای سر مسافر جا نمیشد و مهماندار اون رو با خودش برد قسمت عقب هواپیما
از این نظر به شانستون مربوطه
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-11 ساعت 08:59)pefa نوشته: من دیدم که تو پرواز چمدون های بزرگ و انواع کوله رو آوردن.
حتی ساکی که در فضای بالای سر مسافر جا نمیشد و مهماندار اون رو با خودش برد قسمت عقب هواپیما
از این نظر به شانستون مربوطه
تا این جا که آدم خوش شانسی بودم اما خوب تجربه ی دیگران رو هم داشتن ضریب اطمینان و آرامش خاطر رو می بره بالا
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم کدوم خط هوایی بهترین هست اما می دونم که خلبانهای ایرانی با اون هواپیما قراضه هایی که می اندازن بهشون نسبت به خلبان های خطوط هوایی اروپایی ماهرانه تر فرود میان. چون طبق تجربه ای که دارم توی خطوط اروپایی خلبان بعد از فرود روی زمین زیاد جلو نرفته بود که عین راننده های ناشی کم سن و سال همچین ترمز کرد که من فکر کردم داریم می خوریم به دیوار فولادی که اینقدر با عجله داره هواپیما رو متوقف میکنه! یک جای دیگه هم برای فرود هواپیما رو هی صد مت صد متر تالاپی می انداخت پایین تا برسیم رو زمین!
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
اره واقعا ما هم با يه بويينگ از انكارا رفتيم استانبول همين جوري بود اصلا زهره ترك شده بوديم ، تازه فكر كنم خلبانش هر دو ساعت اين مسير و مي رفت! تو سالن انتظار كه بودم ٢ بار رفت واومد...... خلاصه خيلي بد بود .
since 2012
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
تا جایی که من میدونم همین خلبان های خوب ایرانی یا مربیان اونا، در همین سن آنتنیوی تگزاس و دیگر دانشگاه های نظامی آمریکا و اروپا آموزش خلبانی دیدن
گاهی مشکلاتی در فرود پیش میاد که همیشه مقصر خلبان نیست.
باد، کیفیت آسفالت، لغزندگی زمین، طول باند فرود و ... همه ی اینا در کنار مهارت خلبان در فرود بدون استرس نقش داره.
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-15 ساعت 12:42)cmbt نوشته: (2012-08-13 ساعت 13:22)maryam86 نوشته: (2012-08-10 ساعت 19:32)aadine نوشته: سلام
دوستان کسی تجربه ی آوردن ساز از ایران داره؟ من می خوام از ایران تار بیارم قاعدتا با اون ابعاد کیسش اجازه این که تو هواپیما بیارم بهم نمی دن. ممنون می شم اگر کسی تجربه داره یا از کسی شنیده بهم خبر بده.
من هم سه تار دیدم هم دف که اورده بودن تو کابین.
ما ستار بردیم تو کابین و یک بار هم دف بردیم.ولی نکته اینجاست که تار خیلی از ستار بزرگتر است.به هر حل نمیشود که به بار داد حتما یک فکری براش میکنند.
من خودم گیتار بیس بردم تو کابین. مگه کسی هم هست که وسایل موسیقی رو بده توی بار؟ داغون میشه! چون برای انتقال بار از هواپیما به پایین خیلی وقتا وسایل رو میندازن پایین.
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»