موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-16 ساعت 13:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-31 ساعت 15:42 توسط shani.)
(2012-08-16 ساعت 07:08)Serendipity نوشته: (2012-08-15 ساعت 20:34)shani نوشته: من خودم گیتار بیس بردم تو کابین. مگه کسی هم هست که وسایل موسیقی رو بده توی بار؟ داغون میشه! چون برای انتقال بار از هواپیما به پایین خیلی وقتا وسایل رو میندازن پایین.
برای باری که داخل هواپیما میبریم محدودیت ابعاد وجود داره، اینطور نیست؟
محدودیت داره اما پیانو که نمی بری!! مطمئن باش وسایل موسیقی رو توی بار نمیدن. تازه یکی از کیف دستی های من توی بار دسته اش رو از جا کنده بودن! ببین توی بار چی بر سر چمدونا میاد ابزار و آلات موسیقی که حساسه جای خود داره.
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
هواپیمایی امارات با شرکت هواپیمایی کانتاس استرالیا درحال ائتلاف هستن قراره در همه پروازها به هم کمک کنن . امارات یک مسیر پروازی جدید داره آزمایش میکنه . دبی / سانفرانسیسکو / لس آنجلس با ایرباس 380 . هم اکنون 5 خلبان و مهماندار در این شرکت اماراتی فعالیت میکنن .
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان :
طی اخبار دیشب گفته شد که ارز دولتی رو برای نرخ بلیط های خارجی بر میدارند . و 100 درصد افزایش قیمت به همشون میخوره
به یک اژانش زنگ زدم گفت هنوز اعلام نکردند .
اما به تظرم این اتفاق میوفته. الان زنگ زدم ک.ال. ام برای دالاس توی ماه فوریه 2013 گفت نفری 3.166.000 تومن!!!!!!!(تازه اون هم دو طرفه)
ترکیش هم گفت برای دالاس فعلا نداره!!!!!
میخوام هر چه زودتر توی همین یکی دو روزه بلیط به مقصد دالاس بگیرم . از این سایت های ارزونی که اعلام کردید به فرض که بلیط بگیریم.....بلیط رو از کجا باید تهییه کنیم؟؟/
کسی تجربه داشته؟
_تلفن دفتر امارات رو کسی داره؟
ممون
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
علی مدرک A&p داری یا هوافضا خوندی؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یه توصیه:
من دیشب به وقت لوس انجلس که برابر با صبحِ پنجشنبه ایران بود از یه آژانس مسافرتی تو تهران یه بلیط گرفتم به مقصدِ تهران.
متصدیِ صدورِ بلیط به کسی که بلیط و برام خرید بود گفته بود از شنبه صبح بلیطها با عرضِ آزاد -غیر دولتی- فروخته میشن،
پس
بچههای که وقت مصاحبتون معلوم شده،برید از یه آژانسِ شبانه روزی بلیط هاتونو قبلِ شنبه بخرید!
اگر هم خودتون میدونید که چه بهتر فقط خواستم تجربمو بگم.
ساکن نیویورک
برنده 2011
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درحال حاضر بهترین ایرلاین دنیا ، شرکت القطریه یا همون QATAR AWS هست . دوسال پیاپی اول شده
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اتریش ایر عالــــــــی بود....
خدماتشون عالی....پرواز خیلی خوب بود.....
اعتماد مثل كاغذه ؛ اگه مچاله شد ، هر چقدر هم صافش كنى ، محاله به حالت اولش برگرده !