موضوعها: 0
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
تابناک:خط هوایی فینایر به عنوان امنترین خط هوایی جهان انتخاب شد.
به گزارش ایسنا، مرکز ارزیابی سوانح هوایی جتایرلاین در آلمان تازهترین رتبهبندی خود در خصوص امنترین خطوط هوایی جهان را منتشر کرد و بر اساس آن خط هوایی فینایر در زمینه امنیت هوایی در مکان اول جای گرفته است.
این مرکز 60 خط هوایی امن جهان را مورد بررسی قرار داده و معتقد است که پس از فینایر خط هوایی ایر نیوزلند دومین خط هوایی امن جهان است.
خطوط هوایی که در 10 رتبه نخست جای گرفتهاند در مدت زمان مشخصی هیچ حادثه منجر به فوتی نداشتهاند و روزنامه استرالیایی The Age گفته است که 9 خط هوایی برتر این فهرست در طی 30 سال گذشته هیچ هواپیمایی از دست نداده و هیچ حادثه منجر به فوتی نداشتهاند.
در ادامه 10 خط هوایی امن جهان را با سال تاسیس آنها معرفی میکنیم:
1- فین ایر، سال تاسیس: 1924
2- ایر نیوزلند، سال تاسیس: 1940
3- کاتای پاسیفیک، سال تاسیس: 1946
4- امارات، سال تاسیس: 1985
5- اتحاد ایرویز، سال تاسیس: 2003
6- اوا ایر، سال تاسیس: 1991
7- تاپ پرتغال، سال تاسیس: 1946
8- هانیان ایرلاینز، سال تاسیس: 1993
9- ویرجین استرالیا، سال تاسیس: 2000
10- بریتیش ایرویز، سال تاسیس: 1919
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
معمولا هرچی زمان کمتر باشه یعنی امن تر میتونه باشه
چون نشست و برخواست هواپیما در فرودگاه های دیگه حذف میشه و مسیر یک ضرب یا با حداقل استاپ میشه.
البته بعضی وقت ها زمانی که صبر می کنید تا پرواز مورد نظر شما مثلا از استانبول بپره هم مد نظر هست که اون رو میشه روش بحث کرد که زودتر رسیدن میصرفه یا صبر کردن و معطلی چند ساعتی با قیمت کمتر رفتن
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-27 ساعت 19:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-27 ساعت 19:37 توسط Blaze.)
نظر من فعلا ترکیش
عرب ها با ایرانی ها خیلی بد تا می کنند و لزومی نداره بابت این رفتار زشتشون بهشون پرو بال بدیم در عین حال خدمات ترکیش فعلا در سطح مطلوبه و گزارش بدی ازش نداشتیم.
در ضمن ترکیش با حداقل استاپ هم برای مقصد شما پرواز داره و می تونید سایتشو سرچ کنید و برنامه هایشو ببینید یا از سایت های دیگه که برای خرید بلیطه کمک بگیرید.
قیمتش هم مهمه که ترکیش مناسبه.
در مورد پرواز هلند اخیرا چیزی نشنیدم و با اومدن ترکیه و امارات پرواز از طریق هلند خیلی کم شده و اکثر از طریق ایران ایر به آمستردام بود .
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من امارات هم خوبه فقط به این خاطر که تو مسیر نیویورک ایرباس A-380 داره و یکی از دوستان من که با اون مدل هواپیما سفر کرده بود
واقعا راضی بود به خاطر فاصله ی بین صندلی ها که زیاد هست و زانوی ادم اذیت نمیشه. کلا هواپیمای خوبیه. بعد از اونم قطر و ترکیش و پیشنهاد میدم.
حالا باز تحقیق کنید از نظر قیمت
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-29 ساعت 14:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-29 ساعت 14:53 توسط hassan1358arab.)
از ۶۰ ایرلاین رتبهبندی شده، ۱۰ شرکت بدترین رکورد ایمنی شامل از بین رفتن شماری هواپیما و کشته شدن مسافرانشان را از سال ۱۹۸۳ داشتند
خطرناکترین ایرلاینهای جهان:
اسکای وست ایرلاینز: سه مورد از بین رفتن هواپیما و ۲۲ کشته
ساوت افریکن ایرویز: یک مورد از بین رفتن هواپیما و ۱۵۹ کشته
تایه ایرویز اینترنشنال: پنج مورد از بین رفتن هواپیما و ۳۰۹ کشته
ترکیش ایرلاینز: شش مورد از بین رفتن هواپیما و ۱۸۸ کشته
سعودیا: چهار مورد از بین رفتن هواپیما و ۳۱۰ کشته
کورین ایر: ۹ مورد از بین رفتن هواپیما و ۶۸۷ کشته
جی.اُ.ال ترانسپورتس آئروس: یک مورد از بین رفتن هواپیما و ۱۵۴ کشته
ایر ایندیا: سه مورد از بین رفتن هواپیما و ۳۲۹ کشته
تَم ایرلاینز: شش مورد از بین رفتن هواپیما و ۳۳۶ کشته
چاینا ایرلاینز: هشت مورد از بین رفتن هواپیما و ۷۵۵ کشته
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تا جایی که من میدونم برای ما گزینههای مسافرت به آمریکا(مثلا لوس انجلس) الان خیلی محدود هست و فقط میتونیم با چند ایرلاین "امارات، ترکیش، ایرفلوت و آلیتالیا" سفر کنیم. آیا راه دیگی هم وجود داره؟
نمیشه برای کاهش هزینه با ایران ایر تا یه جایی(مثل فرانکفورت که میدونم قبلا پرواز داشته، الانو نمیدونم) رفت؟
متاسفانه آژانسها اطلاعاتی در این مورد نمیدن، فقط میگن باید از دفتر فروش ایران ایر بپرسید که اونم میگه فقط حضوری جواب میده !!!!
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
عباس آقا (و البته سایر دوستان مطلع) لطفاً راجع به پرواز ایروفلوت به لس آنجلس هم یک مقدار اطلاعات بگذارید. مثلا بهتر نیست به جای اکونومی امارات با بیزینس ایروفلوت رفت؟ کلاً بیزینس کلاس ایروفلوت چطوریه سرویسش؟ ممنون.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل یکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-30 ساعت 23:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-30 ساعت 23:06 توسط mgolchin13.)
دوستان من احتمالاً که چه عرض کنم...تقریباً قطعاً این سری کارنت میشم به امید خدا و مصاحبه ام تو آپریل(12 فروردین الی 12 اردیبهشت 92) و ابوظبی هست ولی خوب معلوم نیست دقیقا کی. من میخواستم بدونم که از الان میتونم بلیطم رو بخرم و بعداً تغییرش بدم(با توجه به زمزمه هایی که برای افزایش مجدد قیت ها هستش) آیا به صرفه وعملی هست؟ جریمه ای چیزی داره؟ ضمنا های سیزن بعد از نوروز کی تموم میشه برای دبی؟ هر راهنماییه دیگری هم داشته باشید ممنون میشم.
یک چیز دیگه هم این که برای بچه چهر ساله قیمت بلیط چطوری محاسبه میشه... مثل بزرگسال یا کمتره؟ برای بچه یکسال و نیمه چطور؟
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل یکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این اعتبار ۱ساله بلیت که میگن دقیقا یعنی چی؟ میخوام بدونم از تاریخی که بلیت میگیری فقط میتونی تاریخش رو عقب بندازی؟ یعنی ۱سال بعد از تاریخ اصلی حساب میشه؟