موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
آیا می شه از دیار کفر برامون بلیط صادر کنن و ما از اینجا با ای تیکت بریم؟
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم! فروشنده یک سایت اینترنتی هستش! فقط کافیه که اطلاعات به درستی وارد بشه.
تاکید میکنم: کردیم شد! پس حتماً شده دیگه.
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي.اينجا كه همه ميخوان برن امريكا.پس اروپا چي؟من يه سوال در مورد رفتن به چك دارم.ميخواستم بدونم بهترين پرواز و راحت ترين مسير واسه رفتن به چك چيه؟من به طرز وحشتناكي از هواپيما ميترسم البته اين ترس برميگرده به يكي از سفر هام .كه خيلي بد و وحشتناك بود و ما در حال سقوط بوديم.چون يكي از موتور هاي هواپيما خراب شده بود و ما مجبور به فرود اظطراري شديم. واسه همين من 5سال هستش كه ترك سفر كردم.و فقط ميخوام يه مسيري رو بگين كه كوتاه ترين راه رو داشته باشه.
-"خداوندا من با تمام کوچکیم یک چیز از تو بیشتر دارم و آن هم خدای است که من دارم و تو نداری
دکتر علی شریعتی
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
شیما جان قیمت این بلیط رو هم اگه بگی خیلی خوبه
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-11 ساعت 05:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-11 ساعت 05:45 توسط Hojjat.)
من تمام سفرهام با ای-تیکت بوده در این چند وقت اخیر. به طور کلی هم از دو حالت زیر خارج نبوده:
بعد از ثبت اطلاعات و پرداخت پول، بلیط الکترونیکی (e-Ticket) صادر میشه که یه شماره مهم روشه (reservation code). شما ۲۴ ساعت قبل از پرواز در سایت هواپیمایی مورد نظر online check-in میکنید (با وارد کردن reservation code در قسمت مورد نظر در سایت و طی کردن چند مرحله مثل انتخاب صندلی و غیره) و:
حالت اول) برای شما boarding pass صادر میشه (کارت پرواز) که شماره صندلی و اطلاعات دیگه توش هست
حالت دوم) برای شما boarding pass صادر نمیشه و فقط check-in تایید میشه
در هر دو حالت آخرین مدرکی که دارید (خواه e-Ticket باشه و خواه boarding pass الکترونیکی) رو پرینت میکنید و میبرید فرودگاه. دم counter هواپیمایی مورد نظر که رسیدید اون مدرک رو با پاسپورت میدید که مقایسه میکنن (گاهی مدارک دیگه مثل گرین کارت رو هم میخوان) و بعد کارت پرواز اصلی رو بهتون میدن که شکل استانداردی داره و مال همه پروازها و همه فرودگاههای بینالمللی دنیا همون شکلیه.
همون طور که دوست دیگهای گفتن، کنترل صحت اطلاعات شخصی شما فقط یک بار و اون هم توی فرودگاه و دم counter انجام میشه. همین.
پ.ن: یک مرحله دیگه هم هست که ثبت کردن مایلج هست که بحث جدایی هست و اختیاری هم هست.
پ.ن۲: نمیدونم که ایران ایر چقدر با این چیزا که گفتم سازگاره.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
عکسها چقدر شبیه عکسهای هواپیمایی Delta هستن!
من اگر بودم تو بوئینگی که گذاشتی 16G رو انتخاب میکردم (اگر دو نفرید 16F رو هم). چون جلوست (سر و صدای موتور نداره، خوردنی زود میرسه، و از همه مهمتر این که موقع پیاده شدن جلویید و زودتر به Baggage Claim و Passport Check میرسید و به صف نمیخورید) و دم پنجرهاست (میشه بیرون رو تماشا کرد).
تو اون یکی عکس هم همه ردیفها به جز دوازده خوبن.
البته این نظر شخصی منه. من کلاً صندلی دم پنجره یا دم aisle رو ترجیح میدم. از روی بال و نزدیک دم هم خوشم نمیآد.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
عکس نشون میده که کدوم کنار پنجرهاست! صندلی اول و آخر هر ردیف کنار پنجرهاست. صندلیهایی که بین شون فاصله چند میلیمتری میبینی (مثل 16B و 16C در تصویر بوئینگ) معنیاش اینه که بینشون aisle (راهرو) قرار داره.
صدای موتور معمولاً دو جا بیشتره: نزدیک به دم، ردیفهایی که درست پشت بال قرار دارن. تو عکس بوئینگ میشه از ۲۷ به بعد.
مسئول پاس که توی هواپیما نمیآد! اما در مورد مهماندار، وظیفه داره که توجیهت کنه! پس اگر سوالی کرد میتونی ازش بخوای آرومتر تکرار کنه. به شرط این که با «درپیت ایر» پرواز نکنی، با کلی روی گشاده کمکت میکنن. کلاً هم مهماندار فقط راجع به این که از بین خوردنیها کدوم رو میخوای مزاحمت میشه!
رک بگم: جلوییها رو نه میبینی نه صداشون رو خوب میشنوی در نتیجه بیخیال یادگیری از اونها باش!
مانیتور هم نه CD میخوره نه DVD! فقط تو بعضی هواپیماها (مثلاً بوئینگهای ۷۷۷ امارات) میشه بهش فلش وصل کنی. سیستم کلاً این طوریه که خودش یه عالم فیلم و آهنگ و غیره داره (هر مانیتور به یک سرور مجازی لینوکس وصله اما ما اینو نمیفهمیم) و شما با فشردن صفحه لمسی ماینتور، فیلم دلخواه رو انتخاب میکنی و تماشا میکنی. معمولاً یه دسته کنترل هم داری که باهاش صدا رو کم و زیاد میکنی و اینا که درست مثل مال تلویزیونه. باز هم اگر مشکل داشتی، مهماندارا کمک میکنن.
ضمناً تا حالا من ندیدم که Manual داشته باشن برای این قرطی بازیهاشون!
با دلتا هم فقط داخلی پرواز کردم که خیلی جالب نبود. امیدوارم خارجیهاش خوب باشه.