موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
فقط دو تا جواب کوتاه:
۱) به نظر من از ایران با کردیت کارت کسی خرید نکن، مگر این که حسابش در دوبی یا ترکیه یا سایر کشورهای همسایه باز شده باشه. اگر صاحب حساب در کانادا یا آمریکا باشه خرید کردن از ایران ممکنه منجر به بسته شدن حسابش بشه.
۲) مایلج رو بعد از این که پرواز انجام شد، توی سایتشون میرید یه سری اطلاعات (از جمله یک کد که روی بلیط اینترنتی یا کارت پرواز هست) میخواد و بعد ثبت میشه. عجلهای نیست. میتونید بعد از پرواز انجام بدید.
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
امارت فیلمهاش خوب بود. ضمن این که در فاصله چند هفته که دو تا پرواز باهاشون داشتیم، فیلم جدید اضافه کرده بودن.
از بابت مانیتور هم نگران نباشید. ردیفهایی مثل اون، معمولاً مانیوترشون از دسته صندلی به صورت کشویی خارج میشه.
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
meweadl فقط این نکته بسیار مهم را فراموش نکن:
جلیقه نجات زیر صندلی شماست.
موضوعها: 1
رتبه:
4
2 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد
یکی از دوستان میتونه لطف کنه برای یکبار هم شده نحوه خرید تهیه بلیت بصورت انلاین رو کامل بگه(فرض بفرمایید من کردیت کارت دارم)
در ضمن آیا میشه مبدا این پرواز یا مقصدش ایران باشه ؟؟!! چون به نظر اگر تهران باشه ارور میده!!
سوال دیگرم این بود اگر بخواهیم بلیت برگشت مثلا 1ساله باشه(منظورم رو که میدونید اینه که بلیت برای یکسال آینده در هر فرصت قابلیت خرید و قطعی کردن پرواز برگشت داشته باشه) چیکار کنیم؟
خیلی ممنون میشم و فکر کنم کار خیلی از دوستان هم اینجوری راه میفته
در ضمن مجموعا آیا برای تهیه بلیت از ایران به امریکا راه آنلاین پیشنهاد میکنید؟؟ چون من شنیدم آنلاین ارزونتر و به صرفه تر هست و همیشه مسافرین حرفه ای آنلاین خرید میکنند
ممنون میشم از پاسخ کامل شما
موضوعها: 2
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-18 ساعت 14:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-18 ساعت 14:03 توسط meweadl.)
سایت expedia.com هیچ یک از پرواز ها از/به تهران را نمایش نمیده. این ناشی از سیاست کج خلقی با این کشوره.
در عوض میتونید از سایت travelocity.com استفاده کنید. اطلاعات کاملتری بهتون میده
بلیط من هم ارزونتر از سایتش شد. البته نمیدونم شاید ناشی از نرخ تبدیل یورو، دلار یا لیر ترک یا دورتر شدن از تعطیلات و ژانویه بوده باشه.
راهنمای خرید چمدان
10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرec.09
هزینه:3.800$-یکنفر
We The People