موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-23 ساعت 04:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-23 ساعت 04:06 توسط الهه سابق.)
کاش خود آمریکا و NVC خراب میشد بجای ویزاش
**** این پست در اثر فشارهای روحی و روانی نوشته شده و فاقد هرگونه ارزشی میباشد
(ولی خداییش کاش آمریکا خراب میشد)
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
سلام دوستان
حالا چییا بوده توی این پاکت زرد ؟ :دی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام.اوضاعه من بدتره،ويزامو بچه ي خواهرم پاره كرده چي كار كنم؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام.اوضاعه من بدتره،ويزامو بچه ي خواهرم پاره كرده چي كار كنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.میشه یکی سریع بگه منظور کدوم پاکته؟؟؟؟؟ پلاستیکی زرد یا اونی که کاغذیه و داخلشه؟ پاکت پلاستیکی پست رو من باز کردم!!!! تو رو خدا یکی زود جواب بده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تقريبا ميشه كه با ويزاي نامزدي به امريكا اومدم مصاحبم خيلي عالي بود و همون موقعه ويزامو دادن ، در ضمن پاكت من كاملا پاره شده بود و تمام مدارك از توش مي يومد بيرون ولي من مداركو باز نكردم توي فرودگاه اصلا ايراد نگرفتن الكي به خودتون استرس نديد هيچ اتفاقي نمي افته . [/font][/size]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
این پاکت زرد درون یه نایلون زرد هست که ناچارا باید نایلون زرد باز شه چون درونش پاسپورت هست . روی پاکت داخل نایلون هم دو تا برگه سفید است که نوشته پاکت زرد را باز نکنید و 165 دلا را برای کارت گرین کارتتون قبل از ورود واریز کنید یه برگه دیگه هم عکس ویزا را امداخته و راهنمایی کرده که طبق چه مشخصاتی پول را واریز کنید. پاکتی هم که سفارت می گه زرده همان رنگ نخودیه خودمونه. درسته؟؟؟؟ اخه نایلون زده که ارزشی نداره و تازه باید بازش کنیم پاسمون رو برداریم. اگه غیر از این است مممنون مس شم بگید
کیس: F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه: مارچ2016 انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه و خودم و همسرم)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-21 ساعت 21:08)alireza88 نوشته: (2016-11-21 ساعت 13:43)مهسا20132013 نوشته: دوستان سلام
این پاکت زرد درون یه نایلون زرد هست که ناچارا باید نایلون زرد باز شه چون درونش پاسپورت هست . روی پاکت داخل نایلون هم دو تا برگه سفید است که نوشته پاکت زرد را باز نکنید و 165 دلا را برای کارت گرین کارتتون قبل از ورود واریز کنید یه برگه دیگه هم عکس ویزا را امداخته و راهنمایی کرده که طبق چه مشخصاتی پول را واریز کنید. پاکتی هم که سفارت می گه زرده همان رنگ نخودیه خودمونه. درسته؟؟؟؟ اخه نایلون زده که ارزشی نداره و تازه باید بازش کنیم پاسمون رو برداریم. اگه غیر از این است مممنون مس شم بگید
سلام
ضمن تبریک به خاطر پایان انتظارها
یک سوال داشتم ویزای آمریکا روی پاسپورت میخوره یا روی برگه جدا گانه
ممنون
ممنون دوست عزیز.ویزا توی پاسپورت میخوره.ان شالله شما هم بزودی دریافت می کنید
کیس: F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه: مارچ2016 انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه و خودم و همسرم)