موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
ما به تازگی ویزای مهاجرت آمریکا را گرفته ایم. خانواده ما یک خانوادۀ چهار نفره هستیم و یکی از پاکت های مدارک ما به صورت اتفاقی پاره شده است. می خواستم یک نفر من را سریعاً راهنمائی کند.
متشکرم
موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز پاکت همسر من که برندۀ اصلی نبود ،پاره شده بود ولی هنوز گوشه ای از مدارک به پاکت وصل بود و ما مدارک را اصلا بیرون نیاوردیم ،فقط با چسب نواری پاکت را ترمیم کردیم و هیچ مشکلی هم پیش نیامد. حالا نمیدانم پارگی پاکت مدارک شما در چه حدیست.
موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2010-03-22 ساعت 12:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-22 ساعت 12:39 توسط soroush2031.)
من از سفارت استفتاء کردم . گفتند اگر پارگی پاکت به اندازه دو انگشت و نیم باشد از نظر ما اشکالی ندارد و آن پاکت قابل تحویل است . اما احتیاط واجب آن است که پارگی به اندازه یک نیم انگشت ترمیم شود .
I was kidding
خانه دوست کجاست...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مشابه همچین موردی برای من هم پیش اومد با این تفاوت که من زحمت کشیدم و کل درب پاکتو جرررررررررررر دادم ! اگه تو سایت انکارا رو چک کنید دقیقا به این سوال جواب داده :گفته یا شخصا حضور پیدا کنید به همراه پاکت و ویزا و حالت دوم اینه که با پست ups بفرستید. من حالت دوم رو انتخاب کردم و به دوستم که داشت میرفت ترکیه مدارکمو سپردم .اما سفارت قبول نکرده و حتی من شنیدم که امکان دیپورت هم بوده. لذا یک ایمیل به سفارت زدم و پاسخ این بود:
,
If the envelope is opened you need to come to the Embassy in person as soon as possible with your passport and the yellow envelope given to you.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
in person : یعنی خود شخص . لذا بنده در هفته آینده دوباره باید مراجع کنم به آنکارا
شماره کیس نامبر:2012AS00048000
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : May 2011
كارنت : Apr
مصاحبه و دریافت ویزا: 7june
120,000 ترجمه, ,100,000هزینه پست.هتل و اقامت در آنکارا 2,000,000
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
این مشکل متاسفانه برای من هم پیش آمده.
سوالم این هست که آیا برای درست کردن پاکت وقتی به آنکارا می روم دوباره مدارک از طریق پست به من تحویل داده میشه یا همونجا پاکت را درست میکنند و تحویل میدهند؟
[/php]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من از ابوظبی ویزا گرفتم و پاکت ویزام کلاً یک طرفش پاره شده و تمام مدارکمو می تونم بیارم بیرون فکر نمی کردم اینقدر مهم باشه میشه لطفا راهنمایی کنید و بگید چی کار کنم؟؟؟
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
یه ایمیل بزن به سفارتی که شما رفتی، بعدش بگو میشه از سفارت سوئیس رفع مشکل کرد ؟ توی ایمیل هم یه عکس از وضعیت پاکت ضمیمه کن که ببینن چه جوری شده ...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا متاسفم برای این اتفاق.. امیدوارم هیچ مشکلی پیش نیاد. ادم این همه صبر کنه بعد پاکت پاره شه واقعا زور داره!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!