موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
یه سوال از دوستان متخصص کامپیوتر داشتم
من دانشجوی ارشد هوش مصنوعیم اما تخصصم تو زمینه storage ,backup and virtualization هستش و یک دوره EMC هم گذروندم . امسال لاتاری برنده شدم . حالا به نظرتون با توجه به این زمانی که طول میکشه تا احتمالا برم هوش مصنوعی رو تخصصی تر کار کنم یا رشته کاریم رو که اونجا بتونم شرایط بهتری رو داشته باشم.
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز قد موها سرم از توی سایت Craigslist کار آپلای کردم!فقط امیدوارم یکیشون جواب بده!
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی اطلاعاتی در مورد بیزینسهای موفق در پورتلند اورگان داره؟ اونجا چه بیزینسهایی موفقتر هستند؟
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا : 30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر** انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ...من فوق لیسانس صنایع دستی هستم....کارایی که بلدم >طراحی و ساخت زیورالات ...طراحی فرش... تدریس هنر و صنایع دستی و خلاصه کارای هنری ...به نظرتون از کجا شروع کنم برای کار پیدا کردن؟؟؟ ...راستی من دارم میرم لس آنجلس
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
سایت Craigslist، سایت تخصصی کاریابی نیست، سایت نیازمندی هاست که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش آگهی شده. اگر آگهی شغلی توی این سایت دیدید، بسته به این که آگهی دهنده خودش توضیح داده باشه چجوری اپلای کنید یا نه فرق می کنه. معمولا فقط کافیه باهاش تماس بگیرید یا ایمیل بزنید و حداکثر رزومه بفرستید. شرکت های معتبر برای کارهای تخصصی و رسمی تر معمولا توی این سایت آگهی نمیدن.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
همانطور که دوستمان Victor2016 نوشته Craigslist وب سایت نیازمندیهاست نه کاریابی. در صورتیکه دوستان تخصصی دارند حتما برای خود رزومه باید درست کنند و این رزومه فرمت خاص داره و شما نمی تونید انشا تابستانی که گذشت رو بعنوان رزومه ارائه کنید. به غیر از روزمه شما به cover letter هم نیاز دارید. برای اینکه با جزئیات این دو آشنا بشین از حضرت google استمداد کمک کنید مطالب خیلی مفید پیدا خواهید کرد. اما وقتی که برای مصاحبه دعوت شدید به این معنی نیست که شما کار رو گرفتید! معمولا اینروزها اول از شما مصاحبه تلفنی میگیرند و اگر شما رو با جایگاه خالی که تو شرکتشون دارند منطبق دیدند از شما برای مصاحبه حضوری دعوت می کنند. مصاحبه تلفنی بیشتر تخصص شما رو چک می کنند و حضوری شخصیت شما رو. یادتون باشه حتی حرکات دستها و پاهای شما مهم است (به body language خیلی اهمیت میدن) و به هیچ عنوان دست به سینه نشینید چون در آمریکا معنی ایران نداره و وقتی اینکار رو انجام بدین یعنی به طرف مقابل می گویید که ساکت باش من تصمیم به گوش دادن حرفهای تو را ندارم! باز هم می گم تو تمام مراحل از حضرت google استمداد کمک کنید بدون هیچ توقعی و صادقانه همه چیز رو بشما خواهد گفت. اگر هم از اون چیزی دستگیرتون نشد و کمک خواستید خبرم کنید در حد سوادم در خدمتم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . من نیاز به کار دارم . در منطقه میشن ویجو زندگی میکنم. جهت نگهداری از سالمند خانم که بصورت شبانه روزی هم باشه لطفا اگر موردی را سراغ دارید بفرمایید. در ضمن سه ماه است که آمدم و هنوز سوشیال سکوریتی من نیامده است. گرین کارتم آمده . برای سوشیال دوباره باید به اداره اش بروم .لطفا راهنمایی کنید.
آیا میتوانم کاری داشته باشم که ضمن اینکه کار میکنم و از پولش هزینه های خود را بدهم به دانشگاه هم بروم و درسم را ادامه بدهم. در واقع کار به همراه درس خوانده آیا کاری سراغ داریید که شرایطش اینچنینی باشد.