موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من مهندس الکترونیک هستم. تخصص اصلی من تعمیرات سیستم های برق و الکترونیک ماشین آلات سنگین مانند جرثقیل تناژ بالا و همچنین آشنایی به سیستم های هیدرولیک هم هستم جهت عیب یابی. میخواستم بدونم یک نفر با تخصص من در صورت ورود به راحتی کار گیرش میاد یا اینکه باید کارهای تعمیراتی برق ساختمان و از این دسته از کارها رو انجام بده؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
salam
az dustane Aziz agar kasi juyaye kar dar shahre Los Angeles hast va tajrobeye kare fani va mohithaye sanati ro dare mitune ba man az tarighe hamin site tamas begire.
کیس نامبر: 5xxx مصاحبه : 4 جون ابوظبی ، تعداد : دو نفر،
آپدیت نفر اصلی: 4 جون و 22 جولای شبانه، 23جولای ، 26 جولای ، 28 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 14 آگوست ، 16 آگوست ، 26 آگوست ، 27 آگوست ، 28 آگوست شبانه، 30 آگوست تبدیل به OR و کلیر
آپدیت همراه: 5 جون و 23جولای ، 26 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 27 آگوست شبانه ، 27 آگوست روز و OR
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام براتون مقدوره منو توي گروه تلگرامي آريزونا ادد كنيد چون از ايران من نمي تونم جوين بشم، sama d آيدي تلگرامم هست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تنظيماتشو عوض كردم ، ممكنه دوباره تلاش بكنيد و منو ادد كنيد
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
دوستان سلام
اگر کسی دنبال کار هستش ، من در نشویل - تنسی هستم و برای تایر شاپ و کارلات دنبال آدم مطمئن و فنی و صد البته علاقمند هستم
در مورد پیدا کردن خانه و دیگر شرایط لازم زندگی میتونم کمک کنم، اگر خودتون و یا کسی رو میشناسید که دارای چنین شرایطی هست ، بهم پیام بدید
ممنون
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست