موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
اشکان خان سلام
عرض کرده بودم که دالاس هستیم من و همسرم و فقط ابتدا اپلیکشن پر کردیم و ول مارتهایی که به ما نزدیک بود تیک زدیم و خودشون با ما تماس گرفتن ولی متاسفانه چون من زبانه انگلیسیم ضعیف بود قبول نشدم توی اینترویو ولی همسرم قبول شدن
و تی جی مکس هم از طریقه یکی از دوستانم اقدام کردیم
موفق باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با خوندن ارسالهای بچه ها آدم احساس میکنه که باید پیی هر کاری رو به تنش بماله . ما که تو ایران از عالم وآدم ایراد میگیریم و دنبال کارهای سطح بالا هستیم واقعا فکر کردن به اینجور کارها خیلی سخته البته کار عیب نیست ولی فکرشو بکنید ی مهندس با اونهمه دبدبه وکبکبه بره آمریکا بشه فروشنده . آدم با شنیدن این حرفها دوباره به فکر میوفته که رفتن واقعا ارزششو داره یا نه
رتبه:
13
2 تشکر در 1 ارسال
سلام به همه دوستان گلم
من حدود یک ماه و نیم هست اومدم ولایت کفر، جای شما خالی قبل از ورود گفتیم جانمی جان هرشب خانم بازی مشروب، کلاب .... افتادیم
تو این یک ماه تنها یک شب اونم به مدت یه ساعت رفتیم کلاب و فقط همین !!
شش روز هفته کار میکنم چهار روز در رستوران، دو روز تعمیرات موبایل، بیزینس وضعش خوب نیس این یه هفته مگس می پروندیم! رستوران بعنوان گارسون درآمدش بستگی یه کرم مشتری داری یه روز دیدی 150 تا ساختیم یه روزم 20 تا هم نساختیم، گارسون هم باشی ساعتی 2.25 بیشتر نمیگیری! تو رستوران کار کنی غذای مفت هم بهتون نمیدن! نهایتش تخفیف میدن اونم یک وعده (به ما که میدن بقیه دوستان رو نمیدونم)
تعمیرات موبایل هم بنده مسئول مستقیم غازهای محترم هستم که باهم میریم گردش و آنها را می چرانم تا حسابی پروار شوند! تا دلتون بخواد بیگاری کشیدیم! متاسفانه یکی از دوستان مهاجرسرایی هوم سیک شدن و قصد برگشت دارند، خواهشا دوستان پوستتون رو کلفت بنمایید و جاخالی نکنین
من تو ایران مثل همه شماها یه تحصیلات و شغل خوبی داشتم، کارشناس ارشد نرم افزار بودم و برنامه نویسی بودیم و پروژه هایی را مدیریت می کردیم، اما اصلا غصه چیزیو نخورید! شاید خیلیهاتون باور نکنید اما من تنها با 900 دلار وارد امریکا شدم! یه خونه اجاره کردم ماهی 500$ و 400$ بقیشم در حد خورد و خوراک یکی دو هفته! نمیگم شما این ریسک و بکنید! به استرسش نمی ارزه! اما خوب خوشحالم از پسش براومدم.
فعلا منتظریم مدرک سیسکو را بگیریم و انشاا... بریم سر کار و تخصص خودمون!
شاد باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-01 ساعت 20:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-01 ساعت 20:13 توسط nimar123.)
آیا قبل از رفتن کار پیدا کرده بودید یا وقتی رفتید آمریکا ؟
آیا آژانسهای کاریابی کمک حالتان بودند یا مشکل ساز بودن ؟
چه مدت به صورت فعال طول کشید تا شغل پیدا کنید ؟
آیا تا بحال اخراج شده اید
چقدر سختی کشیدید
به چه مدارکی غیر از مدارک تحصیلی توجه نشان میدادند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-01 ساعت 20:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-01 ساعت 20:52 توسط nimar123.)
بخشی از تاریخ کار در آمریکا
سباه حفاظت مردم (به انگلیسی: Civilian Conservation Corps)، برنامهای عمومی برای ایجاد شغل در ایالات متحده بود که ازسال ۱۹۳۳ تا ۱۹۴۲ اجرا شد و هدف آن ایجاد کار برای مردان مجرد بیکاری بود که بین ۱۸ تا ۲۵ سال سن داشتند. این طرح که جزئی از نیو دیل رئیسجمهور فرانکلین روزولت به حساب میآمد، شغلهایی در رابطه با حفاظت از منابع طبیعی و توسعهٔ آنها در مناطق روستایی که مالکیتشان در دست دولت فدرال، ایالتی یا محلی بود را برای نیروی کار غیر ماهر فراهم میکرد. سباه حفاظت مردم در جهت فراهم آوردن شغل برای مردان جوانی که در پیدا کردن شغل طی رکود بزرگ اقتصادی مشکل داشتند طراحی شده بود ولی همزمان برنامهای عمومی برای حفاظت از منابع طبیعی در تمامی ایالتها و مستعمرهها نیز به شمار میآمد. بیشینه تعداد ثبتنامی در هر دوره ۳۰۰٬۰۰۰ نفر بود و در طول نه سال اجرای آن ۲٫۵ میلیون مرد جوان در آن شرکت کردند. مسئولین کمپها افسران ارتش ایالات متحده بودند ولی خبری از آموزش نظامی و یا یونیفرم نبود.
توجه عموم آمریکاییها به سباه حفاظت مردم، آن را به مشهورترین طرح از برنامههای نیو دیل تبدیل کرد. مزایای اصلی ثبتنام انفرادی در سباه حفاظت مردم شامل بهبود شرایط فیزیکی، بالابردن روحیهٔ جمعی و افزایش استخدامها میشد. ۲۵ دلار از حقوق ماهانهٔ ۳۰ دلاری آنها مستقیما به والدینشان پرداخت میشد. به طور غیر مستقیم، سباه حفاظت مردم باعث آگاهی و توجه بیشتر مردم نسبت به منابع طبیعی ملی و احساس به لزوم وجود برنامههای ملی جامع به طور دقیق طراحیشدهای در جهت حفاظت از منابع طبیعی و گسترششان گردید.
در مدتی که برنامهٔ سباه حفاظت مردم اجرا میشد، داوطلبین نزدیک به ۳ میلیارد درخت برای کمک به جنگلزایی در ایالات متحده کاشتند، بیش از ۸۰۰ پارک در سرتاسر ایالات متحده ساختند، اکثر پارکهای ایالتی را بهبود بخشیدند، روشهای مقابله با آتشسوزی جنگلها را به روز کردند و شبکهای از ساختمانهای خدماتی و جادههای عمومی را در مناطق دور افتاده ساختند.
سباه حفاظت مردم شامل طرحهایی اختصاصی برای افراد ماهر و سرخپوستان ایالات متحده بود.
با وجود حمایت مردم از این طرح، سباه حفاظت مردم یک سازمان دائمی نبود بلکه وجودش به قانونگذاری اضطراری و موقتی کنگره وابسته بود.در سال ۱۹۴۲ با رونقیافتن صنایع جنگی و اجباری شدن خدمت نظاموظیفه، نیاز به سباه کاهش یافت و کنگره رای به خاتمه یافتن برنامه داد.[۱]
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-01 ساعت 20:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-01 ساعت 21:01 توسط nimar123.)
واقعا شما که در آمریکا کار میکنید به رویای آمریکایی خودتون رسیدید یا هنوز اول راه هستید یا سرابی بیش نیست ؟
رؤیای آمریکایی (به انگلیسی: American Dream) باوری ملی در ایالات متحده است که آزادی را زمینهساز ترکیبی از کامیابی و موفقیت میداند. بنا بر تعریف جیمز تراسلو آدامز از رؤیای آمریکایی «زندگی هر شخص باید با فرصتهایی که به او بنا بر قابلیتها و یا موفقیتهایش و فارغ از طبقه اجتماعی یا شرایط زاده شدنش داده میشود بهتر، غنیتر و کاملتر شود». ریشههای رؤیای آمریکایی را باید در اعلامیه استقلال ایالات متحده جست؛ آنجا که قویاً اظهار میدارد «همهٔ انسانها برابر آفریده شدهاند» و اینکه «آفریدگارشان حقوق سلبناشدنی معینی به آنها اعطا کردهاست، که حق زندگی، آزادی، و جستجوی خوشبختی از جملهٔ آنهاست. ویکی پدیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تقريبابا بيشتر مدارك ايران به غير از تعدادي از مهندسي ها با صرف زمان بين 2 سال ميشه كار مرتبط پيدا كرد
گروه پزشكي كه هفت خوان رستم داره. فكر ميكنم همه بايد مدتي در كارهاي غير مرتبط مثل رستوران -فروشگاه و .... كار كنيم نميدونم واقعا ارزششو داره ؟
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-31 ساعت 22:34)nazanin_nik نوشته: من باخوندن این پست ها خیلی ترسیده شدم, چون من یه دختر تنها میخوام برم اونجا زندگی کنم .خداییش اینجا همه چی دارم و تو رفاه هستم. حالا باید بی خیال همه این چیزها بشم.تخصص من هم تو کارای دفتری است. به نظرشمابازهم باید برم تورستوران؟؟
به نظر من برای یک دختر تنها و در رفاه آمدن به اینجا یک اشتباه هست مگر دلیل خیلی محکم و قوی داشته باشی . پیدا کردن کار آسان نیست حتی در رستوران
من با مدرک مهندسی بعد 6 ماه هنوز یک کار پاره وقت پیدا نکردم .
با این اوضاع ارز هر روز اعصابمان خرد می شود و آن مقداری که برایمان قرار بود ارسال شود هم فکر کنم با مشکل روبه رو شویم .
هدفم ترساندن نبود بهتر اندیشیدن می باشد .
الهی به ما آن ده که آن به .
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
مديران محترم
من كل اين هفتادو هشت پست رو خوندم كه در شش صفحه هست در كل اين صفحات فقط يك مورد پست مربوط به تاپيك ديدم و اونهم همون دوستي كه با نهصد دلار رفته آمريكا
خداييش اينهمه آدم هر سال ميره يكي نيومده يه درست و حسابي راهنمايي كنه
من يكي از دوستام چشم پزشك بود رفته ال اي و الان در مركز تحقيقات كار ميكنه
راست و حسيني يك پزشك بياد و بنويسه در بدو ورود چيكاره بوده
عنوان تاپيك بسيار جذاب ولي محتواش خداييش دوزار نميارزه
آخه اينجا جاي دعواي اينه كه دختر چه ساعتي كار ميكنه پسر چه ساعتي؟!!
لطفا تذكر بفرماييد در عنوان مربوطه حرف بزنند
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيزم
از جواب بسيار خوب شما سپاسگزارم
من اين سوادل رو يك جاي ديگه هم پرسيدم ولي جواب نگرفتم
ميخواستم بپرسم پس چرا با اين شرايطي كه شما كاملا توضيح داده دوستاني كه اينجا موقعيت خوبي داشتند و اومدن اونجا وقتي ميبينن هوا اينقدر پسه بر نميگردند ايران؟
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر