کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
پیمان راست میگه الان غریبه ها بهتر به هم کمک می کنند تا فامیل تو خود این سایت ببینید چه جوری همدیگر راهنمایی می کنند
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان:
سلام دوستا ن اگه اسپانسر جور نشه من حساب جاری جام دارم ومتناوب کار میکنه آیا لازمه حتمن پول زیادی به صورت یکجا باشه یاکارکرد سالانه درضمن دوسال از افتتاحش میگذره
تشکر کنندگان:
يه چيزي كه در نامه دوم توجه منوجلب كرد ابين بود كه در قسمت مدارك مالي و اسپانسر
درتايتل اول خواسته كه مداركي از تمكن مالي فرد برنده شده ارائه بده اول حساب بانكي دوم ارائه اسنادي مبني بر مالكيت سوم اسنادي مبني بر مالكيت سهام و... كه نشان دهنده درامد باشد.
در تايتل دوم در مورد كار و درامد كاري در امريكاهست (كه ما هنوز قرارنيست جايي استخدام بشيم و يا از ما دعوت به كار نشده)
و تايتل سوم درمورد اسپانسر وشرايط اون توضيح داده
و من اين طور نتيجه مي گيرم كه نبايد نگران اسپانسر باشيم و فقط بايد تمكن مالي مون رو براي زندگي در امريكا به افسر نشون بديم . كه براي ما استفاده از راه اول از همه راحت تره.
تشکر کنندگان: Shahoo52
سلام دوستا ن اگه اسپانسر جور نشه من حساب جاری جام دارم ومتناوب کار میکنه آیا لازمه حتمن پول زیادی به صورت یکجا باشه یاکارکرد سالانه درضمن دوسال از افتتاحش میگذره
تشکر کنندگان:
سلام به همه
امروز نامه اسپانسر من رسید. برگه های مالیاتی w2 سه سال اخیرش جمعا 1 صفحه و نصفی شده!!
من نمی دونم اینا درست و کامل هست یا نه؟ کسی میتونه در این مورد راهنمایی کنه؟
درضمن من آخرش نگرفتم پرینت حساب بانکی با آخرین موجودی کافی هست یا گردش موجودی رو هم میخاد؟
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان:
سلام خدمت دوستان
من یک اسپانسر پیدا کردم و خیلی آدم خوبی هست و امتیاز کردیتش 680-730 هستش و از نظر مالی و زندگی عالیه ولی این شخص بازنشسته و در حال حاضر بیکار هستش نه 1040 و نه w2، این شخص چطور می تونه اسپانسر من بشه ؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2009-10-31 ساعت 14:29)pjfreeboy نوشته:  سلام خدمت دوستان
من یک اسپانسر پیدا کردم و خیلی آدم خوبی هست و امتیاز کردیتش 680-730 هستش و از نظر مالی و زندگی عالیه ولی این شخص بازنشسته و در حال حاضر بیکار هستش نه 1040 و نه w2، این شخص چطور می تونه اسپانسر من بشه ؟
با تشکر

شرایط اسپانسر:‏

‏1-‏ این که گواهی مالیات سال قبل اون نشون بده که چقدر مالیات داده در واقع چقدر ‏درامد داشته تا اینکه چقدر مالیات دارده باشه خوب این گواهی که فرمهابی 1040 ‏و ‏W2 ‎‏ نامیده میشند هر کسی که مالیات داده باشه داره کپی را برای شما ‏میفرسته
‏2-‏ خوب حالا سال قبل مالیات نداده یا کم داده باز هم مشکلی نیست باید بتونه ‏ثابت کنه که درامد امسالش زیاد شده نسبت به سال قبل( دقت کنید نمیتونه بگه ‏من پارسال پیچوندم اداره مالیات رو) خوب چه جوری؟ گواهی از محل کارش ‏میگیره به صورت رسمی ‏
‏3-‏ ‏ خوب این فرد نه مالیات داده و نه گواهی داره خوب میتونه از بانک یک نامه بگیره ‏مبنی بر اینکه پول نقد کافی داره ‏
‏4-‏ خوب هیچ کدوم نشد شما باید به فکر یک اسپانسر دیگه باشید.
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
تشکر کنندگان: sh-b ، pjfreeboy
سلام، از دوستان کسی می تونه درباره پیدا کردن اسپانسر توی آمریکا راهنمایی کنه؟ من کسی رو در آمریکا ندارم و باید اسپانسر اجاره کنم.
تشکر کنندگان:
(2009-11-06 ساعت 18:33)reza_1975 نوشته:  سلام، از دوستان کسی می تونه درباره پیدا کردن اسپانسر توی آمریکا راهنمایی کنه؟ من کسی رو در آمریکا ندارم و باید اسپانسر اجاره کنم.

سلام
به سایت خودتون خوش اومدید دوست عزیز.
شما حتماً نباید اسپانسر داشته باشید. با اثبات تمکن مالی و یا داشتن پیشنهاد شغل در آمریکا می توانید وضعیت مالی خودتون رو مشخص کنید و ویزاتونو بگیرید.
برای اطلاعات بیشتر به این فایل PDF مراجعه کنید(در ضمیمه). تمام جزئیات را توضیح داده. البته این راهنمای سفارت آنکارا است. اگر شما سفارت دیگری هستید می تونید از سایتشون راهنماشونو پیدا کنید که شرایطشون فکر می کنم زیاد با آنکارا فرق نکنه.

فایل‌های پیوست
.pdf   ANK.pdf (اندازه 515.07 KB / تعداد دانلود: 191)
تشکر کنندگان: sh-b
(2009-11-06 ساعت 18:33)reza_1975 نوشته:  سلام، از دوستان کسی می تونه درباره پیدا کردن اسپانسر توی آمریکا راهنمایی کنه؟ من کسی رو در آمریکا ندارم و باید اسپانسر اجاره کنم.

و اما شروع قضیه از اینجاست که توی پاکت دوم به عنوان مدارکی که باید همراه خودتون ‏بیارید نوشته مدارک مالی خلاصش اینه که شما باید ثابت کنید که میتونید توی امریکا ‏زندگی کنید و مشکل مالی ندارید این به راههای مختلفی قابل اثبات هست ‏
‏1- داشتن پول نقد توی بانک‏
‏2- داشتن یک دعوت نامه به کار به صورت رسمی ‏
‏3- داشتن مایملک، هر جا، دارای ارزش، قابل فروش‏
‏4- داشتن یک اسپانسر توی امریکا‏
خوب با توجه به شواهد و قرائن و با توجه به اینکه جمعی از دوستان سه راه اول را ‏امتحان کردند ولی مثل اینکه کنسول اینها را قبول نمیکنه از ایرانیها و فقد میگه اسپانسر ‏خوب حالا چرا قبول نمیکنند و آیا حق این کار را ندارند بحث دیگه ای ولی انچه که به این ‏مقوله مربوط میشه اینه که اگر شما برنده لاتاری هستید باید حتما دنبال یک فردی ‏باشید که شما را ساپورت کنه یعنی اسپانسر شما باشه چه جوری؟ خوب میگم

خوب خیلی ساده هست! یک فرمی هست به نام (‏Form I-134 Affidavit of Support‎‏) ‏که اسپانسر شما باید اون را امضا کنه و بعد ببره به یک محضر تا گواهی امضا هم بگیره ‏که یک مهر میزنند روی فرم و خلاص ‏
به این عمل نوترایز کردن فرم گفته میشه و از سال 2009 فرم جدیدی ارائه شده که در اون اعلام کرده که نیازی به نوترایز شدن نداره. ولی در این مورد روایتها و برداشتها متفاوته و بعضی معتقدند که این فرم باید هر طور شده نوترایز بشه. برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=909
شرایط اسپانسر:‏
البته این فرد باید شرایطی داشته باشه اون هم اینه که باید اونقدر توان مالی داشته ‏باشه تا بتونه شما را ساپورت کنه چه جوری این هم ساده است به چند طریق‏
‏1-‏ این که گواهی مالیات سال قبل اون نشون بده که چقدر مالیات داده در واقع چقدر ‏درامد داشته تا اینکه چقدر مالیات دارده باشه خوب این گواهی که فرمهابی 1040 ‏و ‏W2 ‎‏ نامیده میشند هر کسی که مالیات داده باشه داره کپی را برای شما ‏میفرسته
‏2-‏ خوب حالا سال قبل مالیات نداده یا کم داده باز هم مشکلی نیست باید بتونه ‏ثابت کنه که درامد امسالش زیاد شده نسبت به سال قبل( دقت کنید نمیتونه بگه ‏من پارسال پیچوندم اداره مالیات رو) خوب چه جوری؟ گواهی از محل کارش ‏میگیره به صورت رسمی ‏
‏3-‏ ‏ خوب این فرد نه مالیات داده و نه گواهی داره خوب میتونه از بانک یک نامه بگیره ‏مبنی بر اینکه پول نقد کافی داره ‏
‏4-‏ خوب هیچ کدوم نشد شما باید به فکر یک اسپانسر دیگه باشید!!‏

خط فقر در امریکا:‏
نکته اینجاست که حالا این حد کافی توان مالی چقدر است این بستگی داره که چند نفر ‏را تحت پوشش داره( خانوده خودش و خانوده شما که ساپورت میکنه با اونهایی که قبلا ‏ساپورت کرده) میشن چند نفر مسئله دیگه ایالتی هست که توش زندگی میکنه و ‏مقایسه این موارد با خط فقر در امریکا که در امد باید از عددی که در جدول میاید بیشتر ‏باشد اگر کمتر باشه افسر اسپانسر شما را قبول نمیکنه

نجوه پر کردن فرم : این راهنما را میتونید بخونید ‏ وهمچنین این مثال را میتوانید دانلود کنید

نحوه ارسال فرم : اسپانسر شما بعد از پر کردن فرم و تائید امضا در محضر (نوتورایز) به ‏همراه کپی فرمهای مالیاتی (1040 و ‏W2 ‎‏ ) آنرا برای شما از طریق پست بفرستد دقت ‏کنید که ایمیل و فاکس قبول نیست چون باید اصل فرم باشد ولی گواهی مالیاتی را بعلت ‏اینکه کپی است میتواند فاکس یا ایمیل نمود

مدارک همراه: به همراه فرم ‏i134 ‎‏ کپی فرمهای مالیاتی (1040 و ‏W2 ‎‏ ) حتما لازمه و ‏چیز دیگه نمیخواهند مگر اینکه همون طور که در بالا گفتم مالیات کم باشه یا نداده باشه ‏که انوقت سایر مدارک اعم از گواهی کار و نامه از بانک هم میخواهند
این پست و یکی از دوستای خوبمون به نام omran گذاشته بودن در يكي از تابيكهاSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: mohsen324 ، babakped ، Monica ، beigebar
پوري عزيز
طبق گفته ها و نوشته هاي بچه هاي سال قبل و امسال(اونهايي كه براي مصاحبه رفتن البته) كسي كپي سيتيزن شيپ رو نبرده و البته ازشون نخواستن.
تشکر کنندگان:
If the sponsor is married, the affidavit of support
should be signed jointly by both the husband and wife
فرمای من اومد با برگه مالیاتی-ولی تنهااسپانسر امضا کرده-تو دستورش هم نزده که امضا کنه -مشکلی نیست
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان:
با سلام.
اسپانسر برای چه مدتی responsibility رو به عهده داره؟
تشکر کنندگان:
میزنه-ولی 1 تا 3 سال-ممکن
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان: bart
سلام دوستان
این اقایی که میخواد اسپانسرم بشه چند صفحه مدارک تحت عنوان :
1.your social security statement
2.your estimated benefits
3.your earning record
فرستاده برام، اینها چه هستند و ایا به درد اسپانسر شدن می خوره؟ایشون w2 و 1040 ندارن
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان