موضوعها: 1
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
اگر مصاحبه خرداد باشه اسپانسر همون موقع باید فرم را پر کنه؟
اسپانسر فقط باید برگه های مالیاتی 3 سال آخر را بفرسته و فر م 134 را هم پر کنه دیگه چیزی لازم نیست؟
job offer داشتن خوبه یا نه؟
تو پرینت بانکی چقدر باید تو حسابمون باشه؟ به جای حساب بانکی سند خونه هم قبول می کنن؟
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-12-09 ساعت 19:42)گاتا نوشته: اگر مصاحبه خرداد باشه اسپانسر همون موقع باید فرم را پر کنه؟
اسپانسر فقط باید برگه های مالیاتی 3 سال آخر را بفرسته و فر م 134 را هم پر کنه دیگه چیزی لازم نیست؟
job offer داشتن خوبه یا نه؟
تو پرینت بانکی چقدر باید تو حسابمون باشه؟ به جای حساب بانکی سند خونه هم قبول می کنن؟
نه، نیازی نیست که حتما همون موقع باشه... ما از زمان پر کردن فرمها تا مصاحبه حدود 4-5 ماه طول کشید و مشکلی هم پیش نیومد...
بله، همینها رو باید بفرستند، احتمالا تا زمان مصاحبه شما اونها مالیات 2009 رو هم پرداخت کردن، پس شما باید ازشون فرمهای مالیاتی 2009، 2008 و 2007 رو درخواست کنید...
job offer خوبه اما اجباری نیست... بیشتر به عنوان پوان مثبت حساب میشه (البته بعضی وقتها اصلا آفیسر به آیتم های Optional توجه نمی کنه! مگه اینکه شما مثلا اسپانسر نداشته باشید...)
والا این سوال همه هست... حدود 10-15 میلیون برای هریک از افراد خانواده در میاد... سند خونه باید ارزش گذاری و ترجمه بشه...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان!
کی میدونه که فرم های مالیاتی در آمریکا در چه ماهی عوض میشه؟ مصاحبه من احتمالا فوریه باشه. در این صورت فرم های مالیاتی چه سالهایی رو باید ببرم؟
سپاس
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
فرم i134 را در سایت لاتاری نوشته دیگه باری اسپانسر قابل قبول نیست از چه فرمی باید به جاش استفاده کرد برای گرین کارت لاتاری؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. اول از همه از این وب سایت خوب و راهنماییهای واقعامفیدی که در اختیار ما قرار میدین تشکر می کنم.من تازه کارنت شدم. الان دنبال کار مدارک اسپانسرم هستم. اسپانسر از اقوام من هست و وقتی فرم I134را برده تا نوترایز کنه متصدی او نجا بهش گفته فرم های جدید که از امسال فکر کنم تغییر کرده احتیاجی به نوترایز نداره و حتی گفته اصلا جایی در فرم برای همون مهر نوترازیشن در نظر گرفته نشده. منم دیگه اصراری نکردم . فقط خواهش می کنم از شماها اگر کسی قبل از من رفته مصاحبه و به این دلیل بهش گیر دادن یا اینکه بدون نوتریزیشن رفته و مشکلی ایجاد نشده بمن اطلاع بدین تا نگران نباشم. ضمنا دوستانی که مثل من هنوز وقت مصاحبشون نشده آیا شما هم همین ابهام را دارین؟ اگر کسی اطلاعات بیشتری داره لطفا منو راهنمایی کنه. ممنون و بازهم سپاسگزار از سایت خیلی مفید شما.
کیس نامبر:2010EU22XXX
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن: JAN2010
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-12-13 ساعت 08:37)naka_sach نوشته: سلام دوستان. اول از همه از این وب سایت خوب و راهنماییهای واقعامفیدی که در اختیار ما قرار میدین تشکر می کنم.من تازه کارنت شدم. الان دنبال کار مدارک اسپانسرم هستم. اسپانسر از اقوام من هست و وقتی فرم I134را برده تا نوترایز کنه متصدی او نجا بهش گفته فرم های جدید که از امسال فکر کنم تغییر کرده احتیاجی به نوترایز نداره و حتی گفته اصلا جایی در فرم برای همون مهر نوترازیشن در نظر گرفته نشده. منم دیگه اصراری نکردم . فقط خواهش می کنم از شماها اگر کسی قبل از من رفته مصاحبه و به این دلیل بهش گیر دادن یا اینکه بدون نوتریزیشن رفته و مشکلی ایجاد نشده بمن اطلاع بدین تا نگران نباشم. ضمنا دوستانی که مثل من هنوز وقت مصاحبشون نشده آیا شما هم همین ابهام را دارین؟ اگر کسی اطلاعات بیشتری داره لطفا منو راهنمایی کنه. ممنون و بازهم سپاسگزار از سایت خیلی مفید شما.
کیس نامبر:2010EU22XXX
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن: JAN2010
اسپانسرتون درست گفته فرمهای جدید احتیاج به نوترایز شدن ندارند.....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من يك سوال دارم
در فرم هاي اسپانسر ظاهرا آيتم هايي وجود دارند كه پرسيده (از اپانسر) كه ايا آنها( مهاجرين) چند روز در منزل
شما خواهند بود يا اينكه چه مقدار پول براي اين كار ميگذاريد و يا اينكه اگر مشكل پزشكي داشتند از بيمه شما كم كنيم يا نه؟
اين سوالات چه جوري بايد داده شوند كه حداقل مزاحمت را براي اسپانسر داشته باشم؟
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2009-12-15 ساعت 20:38)seravin نوشته: (2009-12-15 ساعت 01:40)matinam نوشته: سلام من يك سوال دارم
در فرم هاي اسپانسر ظاهرا آيتم هايي وجود دارند كه پرسيده (از اپانسر) كه ايا آنها( مهاجرين) چند روز در منزل
شما خواهند بود يا اينكه چه مقدار پول براي اين كار ميگذاريد و يا اينكه اگر مشكل پزشكي داشتند از بيمه شما كم كنيم يا نه؟
اين سوالات چه جوري بايد داده شوند كه حداقل مزاحمت را براي اسپانسر داشته باشم؟
بند 11 رو گزینه do not intend رو انتخاب کنند. اینجوری فقط شما رو از لحاظ پابلیک چارج ساپورت میکنه و امکانات اضافی دیگه ای به شما نمیده.
اما در کل کسی که اسپانسر میشه مسئولیت بزرگی رو قبول میکنه.
عذر میخوام ممکنه شماره این نامه یا لینک را بگذارید
لنگان خرک خویش به مقصد برساند