کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
اگر مصاحبه خرداد باشه اسپانسر همون موقع باید فرم را پر کنه؟
اسپانسر فقط باید برگه های مالیاتی 3 سال آخر را بفرسته و فر م 134 را هم پر کنه دیگه چیزی لازم نیست؟
job offer داشتن خوبه یا نه؟
تو پرینت بانکی چقدر باید تو حسابمون باشه؟ به جای حساب بانکی سند خونه هم قبول می کنن؟
تشکر کنندگان:
(2009-12-09 ساعت 19:42)گاتا نوشته:  اگر مصاحبه خرداد باشه اسپانسر همون موقع باید فرم را پر کنه؟
اسپانسر فقط باید برگه های مالیاتی 3 سال آخر را بفرسته و فر م 134 را هم پر کنه دیگه چیزی لازم نیست؟
job offer داشتن خوبه یا نه؟
تو پرینت بانکی چقدر باید تو حسابمون باشه؟ به جای حساب بانکی سند خونه هم قبول می کنن؟

نه، نیازی نیست که حتما همون موقع باشه... ما از زمان پر کردن فرمها تا مصاحبه حدود 4-5 ماه طول کشید و مشکلی هم پیش نیومد...

بله، همینها رو باید بفرستند، احتمالا تا زمان مصاحبه شما اونها مالیات 2009 رو هم پرداخت کردن، پس شما باید ازشون فرمهای مالیاتی 2009، 2008 و 2007 رو درخواست کنید...

job offer خوبه اما اجباری نیست... بیشتر به عنوان پوان مثبت حساب میشه (البته بعضی وقتها اصلا آفیسر به آیتم های Optional توجه نمی کنه! مگه اینکه شما مثلا اسپانسر نداشته باشید...)

والا این سوال همه هست... حدود 10-15 میلیون برای هریک از افراد خانواده در میاد... سند خونه باید ارزش گذاری و ترجمه بشه...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: ShoMpeT ، گاتا
سلام دوستان!
کی میدونه که فرم های مالیاتی در آمریکا در چه ماهی عوض میشه؟ مصاحبه من احتمالا فوریه باشه. در این صورت فرم های مالیاتی چه سالهایی رو باید ببرم؟
سپاس
تشکر کنندگان:
فرم i134 را در سایت لاتاری نوشته دیگه باری اسپانسر قابل قبول نیست از چه فرمی باید به جاش استفاده کرد برای گرین کارت لاتاری؟
تشکر کنندگان:
(2009-12-10 ساعت 19:41)گاتا نوشته:  فرم i134 را در سایت لاتاری نوشته دیگه باری اسپانسر قابل قبول نیست از چه فرمی باید به جاش استفاده کرد برای گرین کارت لاتاری؟
مطمئن باشید برای کیس لاتاری فقط و فقط از فرم I-134 استفاده میشه.
اون چیزی رو هم که شما دیدی مربوط به ویزا ازدواج و خانوادگی هستش.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: maryam5 ، Ashkan78
(2009-12-10 ساعت 00:24)drkamrani1 نوشته:  سلام دوستان!
کی میدونه که فرم های مالیاتی در آمریکا در چه ماهی عوض میشه؟ مصاحبه من احتمالا فوریه باشه. در این صورت فرم های مالیاتی چه سالهایی رو باید ببرم؟
سپاس

در ماه آپریل قرمهای جدید مالیاتی عوض میشه برای شما فرمهای مالیاتی سالهای 2006 و2007و2008 می خوان اگر مصاحبتون قبل آپریل هست ولی اگر برای آپریل وبعد اون باشه فرم مالیاتی 2009 هم می خواند
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: seravin ، drkamrani1 ، Ashkan78
(2009-12-10 ساعت 19:56)maryam5 نوشته:  
سپاس

در ماه آپریل قرمهای جدید مالیاتی عوض میشه برای شما فرمهای مالیاتی سالهای 2006 و2007و2008 می خوان اگر مصاحبتون قبل آپریل هست ولی اگر برای آپریل وبعد اون باشه فرم مالیاتی 2009 هم می خواند

ممنون مریم خانم.
شما مطمئنید که ایپریل عوض میشه؟
تشکر کنندگان:
(2009-12-11 ساعت 00:13)drkamrani1 نوشته:  
سپاس

ممنون مریم خانم.

100 درصد شک نکنید از اسپانسرم پرسیدم واز قبل هم میدونستمShy
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: drkamrani1
(2009-12-11 ساعت 00:37)maryam5 نوشته:  
(2009-12-11 ساعت 00:13)drkamrani1 نوشته:  
سپاس

ممنون مریم خانم.

100 درصد شک نکنید از اسپانسرم پرسیدم واز قبل هم میدونستمShy

باز هم تشکر میکنم مریم خانم!
احتمالا شما هم مثل من تو فوریه مصاحبتون انجام بشه. امیدوارم که موفق باشید.
تشکر کنندگان: maryam5
سلام دوستان. اول از همه از این وب سایت خوب و راهنماییهای واقعامفیدی که در اختیار ما قرار میدین تشکر می کنم.من تازه کارنت شدم. الان دنبال کار مدارک اسپانسرم هستم. اسپانسر از اقوام من هست و وقتی فرم I134را برده تا نوترایز کنه متصدی او نجا بهش گفته فرم های جدید که از امسال فکر کنم تغییر کرده احتیاجی به نوترایز نداره و حتی گفته اصلا جایی در فرم برای همون مهر نوترازیشن در نظر گرفته نشده. منم دیگه اصراری نکردم . فقط خواهش می کنم از شماها اگر کسی قبل از من رفته مصاحبه و به این دلیل بهش گیر دادن یا اینکه بدون نوتریزیشن رفته و مشکلی ایجاد نشده بمن اطلاع بدین تا نگران نباشم. ضمنا دوستانی که مثل من هنوز وقت مصاحبشون نشده آیا شما هم همین ابهام را دارین؟ اگر کسی اطلاعات بیشتری داره لطفا منو راهنمایی کنه. ممنون و بازهم سپاسگزار از سایت خیلی مفید شما.
کیس نامبر:2010EU22XXX
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن: JAN2010
تشکر کنندگان:
(2009-12-13 ساعت 08:37)naka_sach نوشته:  سلام دوستان. اول از همه از این وب سایت خوب و راهنماییهای واقعامفیدی که در اختیار ما قرار میدین تشکر می کنم.من تازه کارنت شدم. الان دنبال کار مدارک اسپانسرم هستم. اسپانسر از اقوام من هست و وقتی فرم I134را برده تا نوترایز کنه متصدی او نجا بهش گفته فرم های جدید که از امسال فکر کنم تغییر کرده احتیاجی به نوترایز نداره و حتی گفته اصلا جایی در فرم برای همون مهر نوترازیشن در نظر گرفته نشده. منم دیگه اصراری نکردم . فقط خواهش می کنم از شماها اگر کسی قبل از من رفته مصاحبه و به این دلیل بهش گیر دادن یا اینکه بدون نوتریزیشن رفته و مشکلی ایجاد نشده بمن اطلاع بدین تا نگران نباشم. ضمنا دوستانی که مثل من هنوز وقت مصاحبشون نشده آیا شما هم همین ابهام را دارین؟ اگر کسی اطلاعات بیشتری داره لطفا منو راهنمایی کنه. ممنون و بازهم سپاسگزار از سایت خیلی مفید شما.
کیس نامبر:2010EU22XXX
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن: JAN2010

اسپانسرتون درست گفته فرمهای جدید احتیاج به نوترایز شدن ندارند.....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام من يك سوال دارم
در فرم هاي اسپانسر ظاهرا آيتم هايي وجود دارند كه پرسيده (از اپانسر) كه ايا آنها( مهاجرين) چند روز در منزل
شما خواهند بود يا اينكه چه مقدار پول براي اين كار ميگذاريد و يا اينكه اگر مشكل پزشكي داشتند از بيمه شما كم كنيم يا نه؟

اين سوالات چه جوري بايد داده شوند كه حداقل مزاحمت را براي اسپانسر داشته باشم؟
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان:
(2009-12-15 ساعت 01:40)matinam نوشته:  سلام من يك سوال دارم
در فرم هاي اسپانسر ظاهرا آيتم هايي وجود دارند كه پرسيده (از اپانسر) كه ايا آنها( مهاجرين) چند روز در منزل
شما خواهند بود يا اينكه چه مقدار پول براي اين كار ميگذاريد و يا اينكه اگر مشكل پزشكي داشتند از بيمه شما كم كنيم يا نه؟

بند 11 رو گزینه do not intend رو انتخاب کنند. اینجوری فقط شما رو از لحاظ پابلیک چارج ساپورت میکنه و امکانات اضافی دیگه ای به شما نمیده.
اما در کل کسی که اسپانسر میشه مسئولیت بزرگی رو قبول میکنه.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: sh-b ، Ashkan78
(2009-12-15 ساعت 20:38)seravin نوشته:  
(2009-12-15 ساعت 01:40)matinam نوشته:  سلام من يك سوال دارم

بند 11 رو گزینه do not intend رو انتخاب کنند. اینجوری فقط شما رو از لحاظ پابلیک چارج ساپورت میکنه و امکانات اضافی دیگه ای به شما نمیده.
اما در کل کسی که اسپانسر میشه مسئولیت بزرگی رو قبول میکنه.

عذر میخوام ممکنه شماره این نامه یا لینک را بگذارید
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان:
سلام به همگى،
با تشكر از همه دوستانى كه تويه اين سايت با به اشترك گذاشتنه اطلاعاتشون به بنده و ديگر دوستان كمك شايانى كردند.

یه سوال اورژانسی دارم!

ميزانه درامده يه خونواده 5 نفره كه پدر و مادره خانواده هر دو شاغل هستند و قرار شده منو ساپورت كنند مجموعا سالانه 90،000 دلاره.
با توجه به چيزى كه تو اين سايته نوشته شده (http://travel.state.gov/visa/laws/telegr..._4437.html) برايه اينكه اين خوانواده بخواهد منو ساپورت كنه بايد درامد سالانه 36،913 دولار دشته بشند.
حالا مشكله من اينه كه
1.يه چيزایى يادمه كه نميدونم كى و نميدونم از كجا ديده بودم!!!! كه ميگفت برايه اينكه طرف تو امريكا بتونه ساپرتت كنه دراماده ساليانش بايد 12000$ به ازي هر نفر از اعضاي خانوده+تعداده افراد مورد ساپرت رو پوشش بده (در مورد من میشه...=72000$*12000$* [5+1])!!! دارم اشتباه ميكنم!
2.اين مبلغه 90,000$ در سال رو به صورته خالص محاسبه ميكنن يا اينكه يه سرى خرجها(مسلا اجاره خونه و هزينيه بيمه و ....)اول از اون كسر ميشه و هرچى كه ازش موند را به حساب ميارن كه ببينن طرف توانه ساپرته كسيو دره يا نه (همون دستانه 125% بالايه خط فقر)؟
3.حالا كه اين بنده خداها حاضر شدن كه منو ساپرت كنند و هر دشون شاغلند چه جورى بايد فرمايه كزایى رو پر كنن د كه درامده هر دويه اونها حساب شه؟

با تشكر
ALIREZA.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان