کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
بچه ها من به یکی قول داده بودم تو سفارت در مورد انقضای فرم I134 بپرسم افسر گفت که اگه براشون امکان داره اونایی که جون مصاحبه داران FORM جدید بیارن بهتره بستگی به وقتشون داره
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان: R.F ، N.D ، pouya.pouya ، Jav3
سلام خدمت های مهاجر سرا ها و تشکر زیاد خدمت ادمین عزیز و سراوین عزیزه کم پیدا و بقیه مدیران
من 3 ماه دیگر مصاحبه دارم اسپانسر مدارک من را فرستاده از الان ایا زود نیست و مشکل پیدا نمی کنه ؟
تشکر کنندگان: pouya.pouya
(2010-04-21 ساعت 14:33)morteza_2010 نوشته:  سلام خدمت های مهاجر سرا ها و تشکر زیاد خدمت ادمین عزیز و سراوین عزیزه کم پیدا و بقیه مدیران
من 3 ماه دیگر مصاحبه دارم اسپانسر مدارک من را فرستاده از الان ایا زود نیست و مشکل پیدا نمی کنه ؟

نه دوست عزیز اصلا زود نیست من فرمام رو 4 ماه زودتر گرفتم هیچ مشکلی هم پیش نیومد
موفق باشیدSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، mina_s ، payman R ، R.F ، pouya.pouya ، Jav3
(2010-04-21 ساعت 14:18)neli-basi نوشته:  بچه ها من به یکی قول داده بودم تو سفارت در مورد انقضای فرم I134 بپرسم افسر گفت که اگه براشون امکان داره اونایی که جون مصاحبه داران FORM جدید بیارن بهتره بستگی به وقتشون داره
مرسی دوست عزیز خیلی لطف کردید ولی میدونستند که فرم جدید هنوز رو سایت نیومده؟ در این مورد چیزی نگفتند؟ من اواسط june مصاحبه دارم .
تشکر کنندگان:
(2010-04-21 ساعت 19:51)farnaz.f نوشته:  
(2010-04-21 ساعت 14:18)neli-basi نوشته:  بچه ها من به یکی قول داده بودم تو سفارت در مورد انقضای فرم I134 بپرسم افسر گفت که اگه براشون امکان داره اونایی که جون مصاحبه داران FORM جدید بیارن بهتره بستگی به وقتشون داره
مرسی دوست عزیز خیلی لطف کردید ولی میدونستند که فرم جدید هنوز رو سایت نیومده؟ در این مورد چیزی نگفتند؟ من اواسط june مصاحبه دارم .

farnaz joon vaghtio man in soalo az afsar kardam hata daghighan nemidoonest ke may form expire mishe.be har hal fekr nakonam masale mohemi bashe va fekreto barash mashghool nakon.age forme jadiod ham bniyad mohtavash nabayad kheili fargh kone makhsoosan dar morede shoma ke forsate por kardane form jadid ro ham nadari

فرناز جون وقتی من این سوالو از افسر کردم حتا دقیقا نمیدونست که می فرم اکسپایر می‌شه.به هر حال فکر نکنم مساله مهمی‌ باشه و فکرت براش مشغول نکن.اگه فرم جدید هم بیاد محتواش نباید خیلی‌ فرق کنه مخصوصاً در مورد شما که فرصت پر کردن فرم جدید رو هم نداری
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان: R.F
سلام
ببخشید من یک سوالی دارم
آیا اسپانسر ویزای لاتاری برای ساپورت کردن در سفارت پول می گذارد؟
برای کدوم نوع ویزا هستش که اسپانسر 15هزار $ پول در حساب شخصی که میخواد بره می گذارد؟
آیا در مورد ویزای لاتاری چنین چیزی هست؟ یا فقط فرم های اسپانسر کافیه؟ آیا اسپانسر باید جایی پول بگذارد؟
ممنون می شم راهنمایی کنید؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-22 ساعت 09:36)SSS نوشته:  سلام
ببخشید من یک سوالی دارم
برای کدوم نوع ویزا هستش که اسپانسر 15هزار $ پول در حساب شخصی که میخواد بره می گذارد؟
آیا در مورد ویزای لاتاری چنین چیزی هست؟ یا فقط فرم های اسپانسر کافیه؟ آیا اسپانسر باید جایی پول بگذارد؟

بابا بی خیال این یکی و دیگه نشنیده بودم. بازم بچه های با تجربه باید راهنمایی کنند
تشکر کنندگان:
سلام
ببخشید من یک سوالی دارم
به خدا تقصیر من نیست. این اسپانسر من، منو کچلم کرد. اگه گذاشت همه چی به خوبی پیش بره؟ خدا کنه همه چی به خوبی تمام بشه. استرس مهاجرت و کارهام به یه طرف، اسپانسرم هم به یه طرف. من دیگه کچل شدم به خدا
تشکر کنندگان:
اسپانسر لازم نیست جائی پول بذاره.......
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: R.F
فرم جدید از کجا بیاریمBig Grinمشکل اینه که فرم جدید پیدا نمیشه
شماره کیس: 2010AS00016XXX
(2010-04-21 ساعت 20:14)neli-basi نوشته:  
(2010-04-21 ساعت 19:51)farnaz.f نوشته:  

farnaz joon vaghtio man in soalo az afsar kardam hata daghighan nemidoonest ke may form expire mishe.be har hal fekr nakonam masale mohemi bashe va fekreto barash mashghool nakon.age forme jadiod ham bniyad mohtavash nabayad kheili fargh kone makhsoosan dar morede shoma ke forsate por kardane form jadid ro ham nadari

فرناز جون وقتی من این سوالو از افسر کردم حتا دقیقا نمیدونست که می فرم اکسپایر می‌شه.به هر حال فکر نکنم مساله مهمی‌ باشه و فکرت براش مشغول نکن.اگه فرم جدید هم بیاد محتواش نباید خیلی‌ فرق کنه مخصوصاً در مورد شما که فرصت پر کردن فرم جدید رو هم نداری

واقعا ممنونم از دلگرمیتون و از زحمتی که کشیدید. بس اگه خودشونم نمیدونستند دیگه ما یادشون انداختیم. Wink Big Grin بچه ها دیگه نبرسید ازشون Smile
(2010-04-21 ساعت 14:40)sh-b نوشته:  
(2010-04-21 ساعت 14:33)morteza_2010 نوشته:  سلام خدمت های مهاجر سرا ها و تشکر زیاد خدمت ادمین عزیز و سراوین عزیزه کم پیدا و بقیه مدیران

نه دوست عزیز اصلا زود نیست من فرمام رو 4 ماه زودتر گرفتم هیچ مشکلی هم پیش نیومد
موفق باشیدSmile
من که وقتی برم مصاحبه تاریخ امضای سابورترم میشه 8-9 ماه قبلش Smile
نکنه واقعا لازمه عوضش کنم !؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-22 ساعت 10:56)SSS نوشته:  سلام
ببخشید من یک سوالی دارم
به خدا تقصیر من نیست. این اسپانسر من، منو کچلم کرد. اگه گذاشت همه چی به خوبی پیش بره؟ خدا کنه همه چی به خوبی تمام بشه. استرس مهاجرت و کارهام به یه طرف، اسپانسرم هم به یه طرف. من دیگه کچل شدم به خدا

خداوندا به همه ی اسپانسر ها دلی رئوف و مهربان عطا فرما ( تا مارو در ک کنند) الهی آمین
تشکر کنندگان:
(2010-04-22 ساعت 10:56)SSS نوشته:  سلام
ببخشید من یک سوالی دارم
سلام.
اسپانسر هیچ جا نباید پولی پرداخت کند.اون 15$ مربوط به کسانی است که دعوتنامه دارند و ویزای غیر مهاجرتی میگیرند.
تشکر کنندگان: mina_s
سلام دوستان
یه سوال داشتم
برگه های مالیاتی 2007 و 2008 و 2009 در حقیقت همان فرم w2 است که اسپانسر باید پر کنه یا جداست؟
یک سری کپی از فرم w2 برای 3 سال کافیه یا باید سه سری کپی باشه؟

قربون همتون Big Grin
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
تشکر کنندگان:
(2010-04-23 ساعت 13:19)m.amjadi نوشته:  سلام دوستان
یه سوال داشتم
برگه های مالیاتی 2007 و 2008 و 2009 در حقیقت همان فرم w2 است که اسپانسر باید پر کنه یا جداست؟
یک سری کپی از فرم w2 برای 3 سال کافیه یا باید سه سری کپی باشه؟

قربون همتون Big Grin

دوست عزیز اسپانسر شما فقط باید فرم I134 رو پر کنن وقتی شما بهشون بگین که برگه های مالیاتی 3 سال اخیرتون رو میخوام خودشون میدونن چی باید براتون بفرستن

ببخشید چرا تاپیک رو قبل از اینکه سوالتون رو مطرح کنین مطالعه نمیکنین؟؟؟؟؟؟؟؟
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: m.amjadi ، mina_s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان