موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید من کدوم قسمتو باید بخونم که کامل توضیح داده باشه؟
چون اینجا جوابها متفاوته
اگه میشه راهنمایی کنید
ممنونم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، ببخشید من یک سوالی دارم
می خوام بدونم که آیا اسپانسر می تونه فایلی رو باطل کنه؟
من فرم هامو دادم به اسپانسرم برام پر کرد و فرستاد و الان می گه که من می خوام آدرس خودم را از فرم های شما در بیارم و از این کار منصرف شدم. چون مسئولیت این کار زیاده، آیا فایل من را می تونه باطل کنه؟؟می گه من از طریق وکیل اسم خودم را حذف می کنم و فایل شما هم باطل می شه و مدارکت را پست می کنم. البته این هم اضافه کنم که من با ایمیل به سفارت ،خودم از فرستادن فرم ها و اینکه اطلاعات مورد قبول آنها هست مطمئن شدم. و مطمئن هستم که درخواست برای من داده و اطلاعات درسته.
آیا با درآوردن اسم خودش، می تونه فایل من را باطل کنه؟؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-16 ساعت 09:49)SSS نوشته: سلام، ببخشید من یک سوالی دارم
من فرم هامو دادم به اسپانسرم برام پر کرد و فرستاد و الان می گه که من می خوام آدرس خودم را از فرم های شما در بیارم و از این کار منصرف شدم. چون مسئولیت این کار زیاده، آیا فایل من را می تونه باطل کنه؟؟می گه من از طریق وکیل اسم خودم را حذف می کنم و فایل شما هم باطل می شه و مدارکت را پست می کنم. البته این هم اضافه کنم که من با ایمیل به سفارت ،خودم از فرستادن فرم ها و اینکه اطلاعات مورد قبول آنها هست مطمئن شدم. و مطمئن هستم که درخواست برای من داده و اطلاعات درسته.
به نظر من همچین چیزی محاله . ممکنه ایشون بخواد از اسپانسری انصراف بده ولی به هیچ وجه نمی تونه کیس شما را باطل کند. در واقع اصلا دست ایشون نیست که بخوان همچین کاری کنن. به نظر من شما یا به فکر اسپانسر دیگه ای باشین یا اینکه از طریق تمکن مالی اقدام کنین که در هر صورت باید تغییرات را به کی سی سی و سفارت اطلاع دهید و پرینت ایمیلتان را هم برای روز مصاحبه نگه دارید.
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
2010-04-16 ساعت 10:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-16 ساعت 10:32 توسط Hamid55.)
دوست عزیز یه خورده واضحتر بگید لطفا....کدوم فرمها را اسپانسر شما پر کرد؟ منظورتون فرمهای سری دوم هست؟ اگر شما به شخصی اعتماد کردید و همه اطلاعتون را در اختیا رش گذاشتین که از طرف شما فرمها را پر کند...در اینصورت بله ایشون چون که به تمام اطلات مورد نیاز (کیس نامبر، نام، تاریخ تولد)دسترسی دارن میتونند خودشون را جای شما جا بزنند و اعلام انصراف کنند و کیس شما باطل میشه.
اگه اینطوری هست که امیدوارم نباشه با ایشون صحبت کنید و بگید که از خیر اسپانسری گذشتین و اگر احیانا آدرسشون را به عنوان آدرس تو امریکا دادین تغییر میدین ولی حق این که بخوان در کل از طرف شما اعلام انصراف کنند را ندارن.
آیا شما با شخصی که قرار بوده اسپانسر تون بشه و فرمها را پر کرده مشکل پیدا کردین؟
(2010-04-16 ساعت 09:49)SSS نوشته: سلام، ببخشید من یک سوالی دارم
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام 2 تا سوال داشتم خوشحال میشم راهنمایی کنید:
1.من قبلا اسبانسرم i134 بر کرده و حقوق 2008 توش قید کرده والان اگه برگه مالیاتی 2009 داشته باشه لازمه دوبارهi134 هم با توجه به حقوق 2009 دوباره بر شه یا همون قبلی کفایت میکنه؟
2.کسی i134 که تاریخ انقضا بعد از می باشه بیدا کرد؟ یا اطلاعاتی در این مورد گرفت؟
ممنون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
اسپانسر ما كه جور نشد! حساب بانكي هم احتمالش كمه! البته سند ملك هست....
با اين اوضاع فكركنم بايد بي خيال شد :-(
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
2010-04-16 ساعت 13:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-16 ساعت 13:28 توسط hvm.)
دوستان گرامي توجه فرمايند :
اسپانسر ايشان هرگز نگفته كه كيس اون رو باطل ميكنه و فكر ميكنم دوست عزيزمان هم راجع به اين موضوع سوال نكرده اند بلكه سوال اين است:
آيا اسپانسر ميتواند بعد از انكه تمام فرمها را ارسال كرد از اسپانسري انصراف بدهد يا خير
پاسخ اين سوال هم اين است كه بله تا زمان دريافت ويزا انصراف اسپانسر پذيرفته خواهد شد اما پس از صدور ويزا امكان پذير نخواهد بود
منظور اسپانسر ايشان هم همين بوده از نظر وي باطل شدن فايل نتيجه مستقيم چنين انصرافي خواهد بود (ميخواسته هشدار بدهد ) و بنابر اين همانطوريكه همه ميدانيم بايد اسپانسر جديد معرفي كنند و يا اينكه با سند ملكي و غيره ادامه دهند
در هر صورت بهتر است قبل از اينكه اسپانسر اقدام به انصراف كند خودشان با ايميل اعلام كنند كه اين شخص ديگر اسپانسرشان نيست
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها. من خیلی دیر متوجه شدم که باید فرم i-134 رو پر کنم. اسپانسر دارم و این فرم رو تازه برام پر کرده. از شانسه من الان ایرانه!!!! تا یک ماه دیگه هم نمیره امریکا. از یک جهت خوبه که امضای خودکاریش هست ولی میگه برای اون برگه های مالیاتی باید از امریکا اقدام کنم. حالا که اردیبهشت مصاحبه دارم چی کار کنم؟ میتونم فقط همین 2 برگ i-134 رو با سایر مدارکم براشون بفرستم و بعدا برگه های مالیاتی فکس بشه به سفارت انکارا؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
راستش اسپانسر ما یکی از اقواممون هست که سن و سالی داره و حقوق بازنشستگی میگیره ایشون اسپانسر من و مادرم شده یعنی 2 نفر , درامد سالیانش هم 21000 دلار هست و این برای اسپانسر کردن 2 نفر درامد کمی هست !!!
اما توی فرم هایی که برای اسپانسر شدن ما پر کرده دیدم ایشون ملک و املاک خیلی زیادی دارند که که براش قیمت زیادی رو زده بودند !!
خوب حالا با این حساب ایا سفارت این اسپانسر رو قبول میکنه و یا چون در امد سالیانش کم هست اونو فابل قبول نمیدونه ؟؟؟
با تشکر
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها. من خیلی دیر متوجه شدم که باید فرم i-134 رو پر کنم. اسپانسر دارم و این فرم رو تازه برام پر کرده. از شانسه من الان ایرانه!!!! تا یک ماه دیگه هم نمیره امریکا. از یک جهت خوبه که امضای خودکاریش هست ولی میگه برای اون برگه های مالیاتی باید از امریکا اقدام کنم. حالا که اردیبهشت مصاحبه دارم چی کار کنم؟ میتونم فقط همین 2 برگ i-134 رو با سایر مدارکم براشون بفرستم و بعدا برگه های مالیاتی فکس بشه به سفارت انکارا؟