کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
سلام اگر اسپانسر الان کار نکنه ولی‌ اوضاع مالیش خوب باشی‌ برای پر کردن فرم i-134 تو سوال ۷ که باید عنوانه کار و آدرس محل کار رو بنویسه..چی‌ باید بنویسه؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-28 ساعت 13:07)amirhessam نوشته:  سلام دوستان
چندتا سوال حياتي دارم، كارم خيلي فوري هست. من اسپانسرم كارفرماست و كارمند نيست و من ازش خواستم فرم I-134 رو پر كنه و از اونجايي كه شنيده بودم فرم مالياتي 1040 براي كارفرما و w2 براي كارمند ها است ازش خواستم فرم 1040 رو هم كه تنها 2 برگ هست پر كنه. حالا سوالام اينهاست: 1) آيا لازمه فرم w2 رو هم پر كنه؟ 2)جريان فرمهاي مالياتي 3 سال قبل چيه؟ يعني چيزي جدا از اين فرمهاست كه بايد بفرسته؟
3) ضمناً ممنون ميشم اگر كسي بتونه تمام مداركي كه يه اسپانسر كارفرما بايد بفرسته ليست كنه و فرمها شو بزاره. آخه هر كي يه چيز ميگه راجع به تعداد صفحات و تاريخ انقضاي فرمها. 4) توي نامه دوم توي قسمت ساپورت يه جا 4 تا گزينه گذاشته و گفته حداقل 2 تا از اين 4 مورد رو ساپورت كننده بايد براي اثبات درآمد خودش نشون بده كه يكيش فرمهاي مالياتي هست، همين يكي كافيه؟ پرينت حساب بانكي يا موارد ديگه كه اونجا نوشته لازم نيست؟
ممنون

اتفاقا" منم در مورد این سوال 4 شک دارم. اگه کسی اطلاع داره لطفا" راهنمایی کند. ممنون
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان: mina_s
سلام من همین تازگی مصاحبه داشتم. اسپانسرم فقط فرم I134 را پر کرده بود و کپی مدارک مالیاتی 2007-2008-2009 را فرستاده بود که منم همینارو فرستادم سفارت طوریکه 15 روز قبل از مصاحبه دستشون برسه. اونجا هم چیز دیگه ای نخواستند.
تشکر کنندگان: sepehr_sp ، mina_s
(2010-04-29 ساعت 22:34)fanta نوشته:  سلام من همین تازگی مصاحبه داشتم. اسپانسرم فقط فرم I134 را پر کرده بود و کپی مدارک مالیاتی 2007-2008-2009 را فرستاده بود که منم همینارو فرستادم سفارت طوریکه 15 روز قبل از مصاحبه دستشون برسه. اونجا هم چیز دیگه ای نخواستند.

برای من هم تو اون برگه ابی که بعد مصاحبه میدن فقط همینارو خواسته. تازه از فرمای مالیاتی فقط 2008 رو خواسته
تشکر کنندگان: mina_s
حالا اگه خدای نکرده اسپانسرو قبول نکردن چی؟
یعنی همه چی تمومه و رد میشیم ؟ یا باز بهمون فرصت میدن؟
تشکر کنندگان:
آخه چر ا قبول نکنند. مهم اسپانسره که قبول کرده شما رو ساپورت کنه. حالا میرید می بینید چقدر بیخودی استرس دارین اصلا همونطور که بقیه دوستان هم در سفرنامه هاشون نوشتند دنبال بهانه نیستن و برای تکمیل مدارک فرصت میدن. ما 4 نفر بودیم که مدیکالمونو انجام نداده بودیم. روز مصاحبه گفت بیارید گفتیم کی؟ گفت فردا خوبه؟ گفتیم میشه پس فردا؟ گفت باشه. گفتیم اگه نشد می شه وقتی کلیر شدیم همرامون بیاریم؟ گفت باشه. ما 2-3 روز بعد خودکشی کردیم تا قبل از تعطیلی سه روزه سفارت (23 آوریل) مدیکالا رو ببریم سفارت. رفتیم گفت برا چی اومدین براش توضیح دادیم گفت پیشتون باشه حالا موقع ویزا بیارین از من اصرار که بگیر از اون انکار که نه بد گفتم رسید میدی؟ گفت برای چی ؟ اصلا اینو برات نقص مدرک نزدیم تو برگه آبی!! یعنی من فکر می کنم اگه نمی بردیم فوقش دفعه بعد ازمون می خواست و نیازی نبود اینطور خودمونو به آب و آتیش بزنیم.
تشکر کنندگان: sepehr_sp ، fairwall ، Monica ، mina_s
سلام لطفا ادرس جایی رو که بتونم مدارک اسپانسرو دانلود کنم بگید....ممنون
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.

شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
تشکر کنندگان:
اسپانسر شما کارمند است یا شغل ازاد داره ؟

http://travel.state.gov/visa/frvi/forms/forms_1342.html
تشکر کنندگان:
تو یک شرکت کار میکنه...راستی اصل مدارک رو باید بفرسته یا ایمیل قبوله.
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.

شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
تشکر کنندگان:
فرم I-134 فرم مالیات سه سال اخیر 2007و2008و2009 اصل مدارک I-134 , کپی مدارک مالی فرقی نداره
تشکر کنندگان: sh-b ، nana ، mina_s
آای بابا :| بالاخره من نفهمیدم کدوم فرم رو باید بدم به ساپرترم ای-۱۳۴ یا ای-۸۶۴

Important Note: Form I-134 is not acceptable, and cannot be used in place of the appropriate I-864 form(s) listed above
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
تشکر کنندگان:
(2010-05-02 ساعت 13:45)reignoffear18 نوشته:  آای بابا :| بالاخره من نفهمیدم کدوم فرم رو باید بدم به ساپرترم ای-۱۳۴ یا ای-۸۶۴

Important Note: Form I-134 is not acceptable, and cannot be used in place of the appropriate I-864 form(s) listed above

براي ما كه برنده لاتري هستيم فرم I-134 بايد پر بشه من هم اين شك رو كردم ولي خيلي تحقيق كردم. اگر I-134 نبود بچه هاي سالهاي پيش يا حتي همين امسال چطوري با همين فرم I-134 رفتن آمريكا؟؟؟؟
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان:
(2010-05-02 ساعت 13:53)amirhessam نوشته:  
(2010-05-02 ساعت 13:45)reignoffear18 نوشته:  آای بابا :| بالاخره من نفهمیدم کدوم فرم رو باید بدم به ساپرترم ای-۱۳۴ یا ای-۸۶۴

براي ما كه برنده لاتري هستيم فرم I-134 بايد پر بشه من هم اين شك رو كردم ولي خيلي تحقيق كردم. اگر I-134 نبود بچه هاي سالهاي پيش يا حتي همين امسال چطوري با همين فرم I-134 رفتن آمريكا؟؟؟؟

خوب شاید عوض شده باشن ، آخه هیچ جا من این فرم ای-۱۳۴ رو برای دانلود کردن پیدا نکردم!! یکی‌ بیاد جواب قطعی به من بده (plz)، من شک دارم :|
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
تشکر کنندگان:
(2010-05-01 ساعت 18:07)morteza_2010 نوشته:  فرم I-134 فرم مالیات سه سال اخیر 2007و2008و2009 اصل مدارک I-134 , کپی مدارک مالی فرقی نداره

سلام مرتضي عزيز .من اصلاح مي كنم اصل فرم I134 امضا شده-فرم W2, 1040 سال 2009 اسپانسر(سه سال اخر باشه كه چه بهتر) و كپي پاسپورت اسپانسري كه سيتي زنه يا گرين كارت اسپانسر.ما فقط مدارك 2009 مالياتي اسپانسرو برده بوديم با اينكه W2 داشت 1040 سال 2009 رو رو برگه ابي برامون ضربدر زد.درامد اسپانسر هم عالي بود (نزديك 200 هزار دلار در سال)
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، sh-b ، R.F ، mina_s
سلام دوستان، 2 تا سوال دارم لطف کنید راهنماییم کنید. ممنون.
1) شخصی که اسپانسر من میشه برای چه مدتی این تعهد رو قبول میکنه؟ من تو یکی از پست ها خوندم که اعتبار این فرم (i-134) یک سالست، آیا بعد از یکسال اون شخص دیگه تعهدی نداره برای ساپورت؟
2) آیا برای شخصی که اسپانسر میشه، محدودیتی وجود داره؟ یعنی اون شخص میتونه غیر از من اسپانسر افراد دیگه ای هم بشه؟ یا به درآمدش مربوط میشه مثلاً...
راستش من یک نفر رو پیدا کردم که میخواد برای خواهرش و مادرش مهاجرت بگیره، گفته اگر محدودیتی برای اونا پیش نیاد بعداً و بتونه اسپانسر اونا هم بشه، مشکلی نیست و کارمو انجام میده.
ممنون میشم اگر جواب سریع و قطعی بدین، 3 June مصاحبه دارم، وقتی نمونده...
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان