موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. کیس نامبر من 28xxx هست و احتمال میدم که مصاحبه ام بعد از expire شدن فرم i134 که الان توی اینترنته باشه.اگر مصاحبه من بعد از expire شدن فرم باشه و من فرم رو ببرم مشکلی پیش میاد یا صبر کنم تا فرم جدید در آخر ماه می بیاد.چون اسپانسرم داره میاد ایران میخواستم مدارکم رو زودتر بیاره.ممنونم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-03 ساعت 11:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-03 ساعت 11:49 توسط amirhessam.)
(2010-05-02 ساعت 22:31)mohamad.n نوشته: سلام دوستان، 2 تا سوال دارم لطف کنید راهنماییم کنید. ممنون.
1) شخصی که اسپانسر من میشه برای چه مدتی این تعهد رو قبول میکنه؟ من تو یکی از پست ها خوندم که اعتبار این فرم (i-134) یک سالست، آیا بعد از یکسال اون شخص دیگه تعهدی نداره برای ساپورت؟
2) آیا برای شخصی که اسپانسر میشه، محدودیتی وجود داره؟ یعنی اون شخص میتونه غیر از من اسپانسر افراد دیگه ای هم بشه؟ یا به درآمدش مربوط میشه مثلاً...
راستش من یک نفر رو پیدا کردم که میخواد برای خواهرش و مادرش مهاجرت بگیره، گفته اگر محدودیتی برای اونا پیش نیاد بعداً و بتونه اسپانسر اونا هم بشه، مشکلی نیست و کارمو انجام میده.
ممنون میشم اگر جواب سریع و قطعی بدین، 3 June مصاحبه دارم، وقتی نمونده...
دوست عزيز توي فرم I-134 يه قسمت داره كه اسپانسر ميتونه اسپانسرشيپ رو محدود كنه هم از نظر زماني هم مالي و غيره و در اصل در اون قسمت ميتونه شرط بذاره(صفحه دوم، قسمته 11). و تا اونجايي كه من ميدونم و براي عمه ام كه توي امريكا هست پيش اومده اگه شرطي نذاره اسپانسرشيپ تا زماني ادامه پيدا ميكنه كه شما سيتيزن آمريكا بشيد.
در مورد سوال بعديتون هم بايد بگم فكر كنم مشكلي نداشته باشه اگه يه نفر بخواد چند خانواده رو ساپورت كنه. تنها مشكلي كه ميتونه پيش بياد اينه كه درآمد ساپورت كننده اونقدري نباشه كه سفارت تشخص بده اين شخص ميتونه همه رو ساپورت كنه. به نظرم راه حلش براي شما اينه كه ببينيد اقوام اون شخص كي قراره برن سفارت و به ساپورت كننده بگين تا وقتي كه اونها ميخوان برن شما را ساپورت كنه يعني وقتي اقوامش ميرن سفارت تا اون موقع ساپورت شما تموم شده.
(2010-05-03 ساعت 10:00)bluelady نوشته: سلام. کیس نامبر من 28xxx هست و احتمال میدم که مصاحبه ام بعد از expire شدن فرم i134 که الان توی اینترنته باشه.اگر مصاحبه من بعد از expire شدن فرم باشه و من فرم رو ببرم مشکلی پیش میاد یا صبر کنم تا فرم جدید در آخر ماه می بیاد.چون اسپانسرم داره میاد ایران میخواستم مدارکم رو زودتر بیاره.ممنونم
اونها مثله سيستم اداري ما عمل نميكنن، ميدونن فرم مهم نيست و ساپورت مهمه و درك ميكنن فرمها دير اومده و شما نميرسيدين كه وايسين فرمها بياد بعد بدين به اسپانسر.
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
بنده آدرس سفارت رو اشتباهی دادم به اسپانسر .آدرسی که دادم مربوط به قسمت ویزا است ولی باید آدرس ups را میدادم. و ایشان هم 4 روز است که مدارک را فرستاده اند .حالا باید چکار کنم ؟
خانه دوست کجاست...
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من اسپانسرم فرم I-134 رو پشت و رو پرینت نگرفته و هر صفحه رو جدا واسم پرینت کرده و پر کرده . ایا مشکلی داره؟
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
یه سری از بچه ها به همین شکل پرینت گرفتن و به مشکلی هم بر نخوردن.
من خودم کلی دنبال کاغذ Letter Size گشتم که همونی که اونها میگن بشه اما پیدا نشد.
زیاد گیر این مسائل نیستن.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
آقا من چیکار کنم خب.چرا کسی جواب نمیده؟
خانه دوست کجاست...
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-04 ساعت 01:25)sepehr_sp نوشته: سلام
من اسپانسرم فرم I-134 رو پشت و رو پرینت نگرفته و هر صفحه رو جدا واسم پرینت کرده و پر کرده . ایا مشکلی داره؟
من هم همین جوری بردم و مشکلی پیش نیومد
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-03 ساعت 13:47)soroush2031 نوشته: بنده آدرس سفارت رو اشتباهی دادم به اسپانسر .آدرسی که دادم مربوط به قسمت ویزا است ولی باید آدرس ups را میدادم. و ایشان هم 4 روز است که مدارک را فرستاده اند .حالا باید چکار کنم ؟
دوست عزيز شايد بهتر است ايميل يا شماره تماس قسمت ويزا رو پيدا كني و بهشون بگي. اگر هم اسپانسرت مشكلي نداشت بگي واسه خودت پست كنه. اونجا تماس بگيري حل ميشه نترس.
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
سوالی درمورداسپانسر داشتم:کسی که می خواد اسپانسر ما بشه مجرده وسالیانه 70000 دلار درامد داره .با توجه به اینکه ما چهار نفر(زن وشوهرودوبچه )هستیم وایشون می خواد سال دیگه از ایران زن بگیره و برای ساپورت کردن پدر ومادرش و همسر آینده اش اقدام کنه مشکلی براش پیش نمی یاد؟ ایا اون میتونه فقط برای یکسال ما روساپورت کنه وتو سفارت قبول میکنن؟ممنون میشم اگه سریع جواب بدید چون خیلی حیاتیه(ما اواخر june مصاحبه داریم)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من به قسمت فرمها رفتم نوشته 134 ] کنسله باید از فرم 864 ] استفاده کرد......
ایا درست فهمیدم
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.
شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد