کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
سلام دوستان اگه يه موقع خدا خواستو دقيقه نود اسپانسر پيدا شد اين فرمها رو از كجا بگيرم؟و ايا همشونو من بايد براي اسپانسر بفرستم ويا بعضيشونو خودشون اونجا دارن.ممنون ميشم كمكم كنيد.
يه چيز ديگه اين كه حسابمون بانك خصوصي باشه شرطه؟يا مسكن هم خوبه واشكالي نداره؟ممنون
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان: alii
به نظر من بانک بهترین گزینه است ومطمئن باش که جواب میده .
البته بانک دولتی دردسر داره من مراحلش رو طی کردم واز بانکها پرسیدم .بانک خصوصی راحتر ه اگه سوالی بود من در خدمتم.
تشکر کنندگان: بنيتا
(2010-06-11 ساعت 14:49)بنيتا نوشته:  سلام دوستان اگه يه موقع خدا خواستو دقيقه نود اسپانسر پيدا شد اين فرمها رو از كجا بگيرم؟و ايا همشونو من بايد براي اسپانسر بفرستم ويا بعضيشونو خودشون اونجا دارن.ممنون ميشم كمكم كنيد.
يه چيز ديگه اين كه حسابمون بانك خصوصي باشه شرطه؟يا مسكن هم خوبه واشكالي نداره؟ممنون

چه مدركي ؟

تمام مدارك دست اسپانسره كه بايد اون براي شما بفرسته
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

سلام منظور از مدرک اگه اسپانسر نباشه.
تشکر کنندگان:
ممنونم alii جان
من رفتم هفته پيش حسابمو بانك مسكن باز كردم جز دردسر نامه گرفتنش ايا براي usفرقي داره و دولتي هارو قبول ندارن؟
بعدم منظورم از مدارك فرمهاي اسپانسر مثلا"i-134 هستش كه بايد از كجا بگيرمش و براي اون شخص بفرستم؟خيلي خيلي ممنون از راهنماييتون.
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان:
(2010-06-11 ساعت 15:49)بنيتا نوشته:  ممنونم alii جان
من رفتم هفته پيش حسابمو بانك مسكن باز كردم جز دردسر نامه گرفتنش ايا براي usفرقي داره و دولتي هارو قبول ندارن؟
بعدم منظورم از مدارك فرمهاي اسپانسر مثلا"i-134 هستش كه بايد از كجا بگيرمش و براي اون شخص بفرستم؟خيلي خيلي ممنون از راهنماييتون.

خواهش میکنم . خوشحال میشم کمکتان کنم . من چون اسپانسر نداشتم در مورد فرمها اطلاعی ندارم .ولی از اقای adl بپرسید کمک میکنن که از دوستان من هست .در مورد بانک فرقی نداره.اگه خواستید من موبایلم را برای شما بدم .
بنیتای عزیز،پیام خصوصی تان را فعال کنید تا بتوانم برای شما جواب بفرستم .در هر حال ،وقتی نامه دوم برای شما ارسال می شود،نوشته شده که باید بگویید چه جوری می خواهید دارایی خود را به امریکا منتقل کنید.که باید بنویسید از طریق های بانک های دوبی یا ترکیه و یا هر بانکی یا روشی که خودتان می دانید.ولی تا از شما نپرسیدند لزومی ندارد چیزی به آنها بدهید .آمادگی اش را ولی داشته باشید.
موفق باشید در پناه حضرت حق
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
لطفا اگه کسی می دونه جواب منو بده :
تا چه مدت قبل از مصاحبه میشه فرم اسپانسر رو از اسپانسر دریافت کرد؟ یعنی من که ماه دیگه قراره کارنت بشم می تونم از اسپانسرم الان فرم پر شده رو بگیرم یا باید تاریخ فرم تا یک ماه قبل از مصاحبه باشه؟ میشه راهنماییم کنید چون می ترسم اسپانسرم از دستم بپره
تشکر کنندگان:
(2010-06-11 ساعت 18:23)_parisa نوشته:  لطفا اگه کسی می دونه جواب منو بده :
تا چه مدت قبل از مصاحبه میشه فرم اسپانسر رو از اسپانسر دریافت کرد؟ یعنی من که ماه دیگه قراره کارنت بشم می تونم از اسپانسرم الان فرم پر شده رو بگیرم یا باید تاریخ فرم تا یک ماه قبل از مصاحبه باشه؟ میشه راهنماییم کنید چون می ترسم اسپانسرم از دستم بپره

از الان هم می‌‌تونید فرم‌هارو دریافت کنید.
تشکر کنندگان: _parisa
(2010-06-11 ساعت 16:10)alii نوشته:  
(2010-06-11 ساعت 15:49)بنيتا نوشته:  ممنونم alii جان
با سلام شما می تونید فرم ای 134 رو از اینترنت بگیرید و به اسپانسرتون بگید پر کنه و نوترایز هم لازم نیست بشه بعد بگید از طریق پست یا مسافر براتون بفرسته حتما اصل فرم زمان مصاحبه لازم هست

خواهش میکنم . خوشحال میشم کمکتان کنم . من چون اسپانسر نداشتم در مورد فرمها اطلاعی ندارم .ولی از اقای adl بپرسید کمک میکنن که از دوستان من هست .در مورد بانک فرقی نداره.اگه خواستید من موبایلم را برای شما بدم .
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: alii ، بنيتا
دوستان فرم I-134 با تاریخ expire جدید 2011-31-5 رو می تونن از اینجا بگیرن.
البته من فک میکنم کسایی که اسپانسرشون فرم رو با تاریخ expire قبلی امضا کردن ولو اینکه مصاحبشون بعد از 2010-31-5 باشه به مشکل بر نمی خورن. البته یکی از دوستان میگفت که تاریخ امضای اسپانسرشون باید قبل از 2010-31-5 باشه.
عزیزان لطفا نظر بدن.
تشکر کنندگان: alii ، mina_s ، بنيتا ، Ashkan78 ، sanaz2010
(2010-06-12 ساعت 15:48)majid_229997 نوشته:  بچه ها من مثلا فامیلم hosseini nezhad هست اما اسپانسرم تو فرم I-134 فامیلمو نوشته hosseini nejad ایا ایراد می گیرم لطفا کمک کنید دارم دیوانه می شم ؟؟؟ ممکنه به خاطر این موضوع رد بشم ؟
please help me
اصلا به خودت استرس نده من با کپی ای 134 رفته بودم با اینکه سن من رو یک سال کمتر زده بود در نهایت گفت زمان دریافت ویزات اصل ای 134 با خودت بیار اگر هم گیر بده که نمی ده بعدا براش می بری
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان:
بچه ها من مثلا فامیلم hosseini nezhad هست اما اسپانسرم تو فرم I-134 فامیلمو نوشته hosseini nejad ایا ایراد می گیرم لطفا کمک کنید دارم دیوانه می شم ؟؟؟ ممکنه به خاطر این موضوع رد بشم ؟
شماره کیس: 2010AS00022XXX
رد شدم در لاتاری 2010
----------------------------------
انشالا لاتاری 2012
تشکر کنندگان:
(2010-06-12 ساعت 17:08)majid_229997 نوشته:  بچه ها من مثلا فامیلم hosseini nezhad هست اما اسپانسرم تو فرم I-134 فامیلمو نوشته hosseini nejad ایا ایراد می گیرم لطفا کمک کنید دارم دیوانه می شم ؟؟؟ ممکنه به خاطر این موضوع رد بشم ؟

به نظر من خرجی که نداره یه ایمیل بزن وبپرس چه کار کنی ولی گامان میکنم که زیاد در این رابط سخت نگیرند(خوش بین باش)
شماره کیس:2010AS27000
دریافت نامه قبولی:July 2009
ارسال نامه اول:July 11,2009
مصاحبه: آنکارا
کارنت شدن:June 10,2010
مصاحبه:Aug 26
كليرنس:20 Sep
ويزا:Sep 24
Big Grinورود به امریکاBig Grines 1Big Grin
گرین کارت:2 ماه بعد
سوشالBig Grines 15
جمع تقریبی هزینه ها:7.500.000تومان
تشکر کنندگان: Ashkan78
بچه ها من امروز کارنت شدم(August)Big Grin
سوالم اینه که اسپانسرم مدارک اسپانسر شدن را کی باید ارسال کنه به سفارت آیا میتونه حالا ارسال کنه یا نه؟
شماره کیس:2010AS27000
دریافت نامه قبولی:July 2009
ارسال نامه اول:July 11,2009
مصاحبه: آنکارا
کارنت شدن:June 10,2010
مصاحبه:Aug 26
كليرنس:20 Sep
ويزا:Sep 24
Big Grinورود به امریکاBig Grines 1Big Grin
گرین کارت:2 ماه بعد
سوشالBig Grines 15
جمع تقریبی هزینه ها:7.500.000تومان