کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
من فرم مالیاتی 2008 -4برگ هست و 2009-1040 سه برگ-برگای درامد و میزان مالیات درست-چیز دیگه ای لازم نیست
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان:
عجب ماجرایی شده ایم مساله اسپانسر ما.
بیچاره اسپانسرمون پا شده رفته تمام شرکتهای پستی که مدارک مالیش رو با فرم 134 از طریق پست سفارشی و هوایی بطور مطمئن بفرسته ایران هیچکدوم از شرکتها قبول نکردن که به موفع برسه و نامه توی گمرک آمریکا دست کاری نشه.
به خاطر ماجرای ت ح ر ی م هیچ شرکت پستی داخل آمریکا گارانتی نمیکنه که محموله پستی به مقصد ایران به موقع و بدون بازدید از محتویات داخلش به ایران برسه.
واقعا" دارم آتیش می گیرم.
این چه وضعشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسپانسر هم میگه من باید مطمئن باشم که اسرار زندگی من که همش توی پاکت هستش سالم به ایران برسه.
حالا قرار شده بفرسته ترکیه خونه یکی از فامیل ها و از اونجا بیاد برسه ایران.
یک مقدار با ایمیل و یک مقدار با فکس ولی 134 باید اصلش رو بفرسته از طریق پست.
کسی هم نیست از اطرافیان که پاشه بیاد ایران مدارک اسپانسر رو با خودش بیاره ایران.
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: ساشا ، mary joon
سلام به همگی.
دارم سکته میکنم حالا که شمارم اعلام شده اسپانسرم جا زده .حالا میگین چی کار کنم؟
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.

شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
تشکر کنندگان: Monica ، ساسان ، mary joon
(2010-05-23 ساعت 20:18)ساسان نوشته:  عجب ماجرایی شده ایم مساله اسپانسر ما.
بیچاره اسپانسرمون پا شده رفته تمام شرکتهای پستی که مدارک مالیش رو با فرم 134 از طریق پست سفارشی و هوایی بطور مطمئن بفرسته ایران هیچکدوم از شرکتها قبول نکردن که به موفع برسه و نامه توی گمرک آمریکا دست کاری نشه.
به خاطر ماجرای ت ح ر ی م هیچ شرکت پستی داخل آمریکا گارانتی نمیکنه که محموله پستی به مقصد ایران به موقع و بدون بازدید از محتویات داخلش به ایران برسه.
واقعا" دارم آتیش می گیرم.
این چه وضعشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسپانسر هم میگه من باید مطمئن باشم که اسرار زندگی من که همش توی پاکت هستش سالم به ایران برسه.
حالا قرار شده بفرسته ترکیه خونه یکی از فامیل ها و از اونجا بیاد برسه ایران.
یک مقدار با ایمیل و یک مقدار با فکس ولی 134 باید اصلش رو بفرسته از طریق پست.
کسی هم نیست از اطرافیان که پاشه بیاد ایران مدارک اسپانسر رو با خودش بیاره ایران.

شما به اسپانسرتون میگفتین که شماره سوشال سکیوریتیش رو (به جز 4 رقم آخر) لاک بگیره، بعد بفرسته که انقدر هول برش نداره! واقعا به قول شما عجب ماجرایی شده!!!

(2010-05-24 ساعت 02:01)nana نوشته:  سلام به همگی.
دارم سکته میکنم حالا که شمارم اعلام شده اسپانسرم جا زده .حالا میگین چی کار کنم؟

نانا جان، به نظر من اگر می تونین از هرکی می تونین پول بگیرین بریزین تو حساب، بعد گواهی بگیرین ببرین... خیلی ها بدون اسپانسر تونستن حتا بدون کلیرنس همون روز ویزاشون رو بگیرن... امیدوار باشین ...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: soheilbadami ، fairwall ، Eskandari ، Hamid55 ، m.amjadi ، ساسان ، hvm ، nana ، mary joon ، بنيتا
چقدر پول تو حسابم باشه .3 نفریم.راستی 1 خونه و 1 ماشین دارم.چی کار باید بکنم.کمک

تشکر کنندگان:
سلام اينقدر نگران نباش/به ازاي هر نفر 15 ميليون تومان به حسابي واريز كن كه بيش از يك سال قبل افتتاح كرده اي يعني تاريخ افتتاح آن مربوط به يك سال قبل باشد.نزد بانك هاي خصوصي اگر باشد بهتر است. اگر پول نقد در دسترس نداري ماشين را بفروش و به حساب واريز كن ولي پول آن را در يك روز به حساب واريز نكن ودر طول يك هفته در چند قسمت آن را واريز كن (با توجه به متن نامه دوم مي گويم. البته 10 ميليون يا بيشتر اگر باشد پول زيادي نيست )
-در ضمن يك متن آماده كن و در آن به زبان انگلسيي بنويس كه چطوري مي خواهي دارايي نقدت را از ايران خارجي كني در شرايطي كه آمريكا ما را ت ح ر ي م كرده است
2- سند خانه را ترجمه كن.اگر يك كارشناس رسمي دادگستري برايت ارزيابي كند بهتر است چون كه مي تواني از او خواهش كني كه قيمت خانه را بالاتر از قيمت واقعي ارزيابي كند كه اگر هم نكني اشكالي ندارد.
3- فيش درآمد حقوقي خود و همسرت را در ايران نشان بده
4- و اگر قبول نكردند و برگه آبي دادند فرصت داري تا اسپانسر جديد پيدا كني

اين هايي كه نوشتم كه ديگر آخرين حد احتياط و وسواس است
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: m.amjadi ، ساسان ، Eskandari ، nana ، ساشا
(2010-05-15 ساعت 01:41)arisa-mohammad نوشته:  با سلام
اسپانسر من برگه مالیاتی فرم 1120 رو برای من فرستاده که عنوانش هست
us income tax return for an s corporation
با توجه به اینکه صاحب شرکت خودشه آیا مدرک دیگه ای میخواد یا نه ؟
ضمنأ من بهش گفته بودم فرم 1040 رو باید بفرسته ولی ظاهرأ این فرم رو به عنوان tax return داره (جمع صفحاتشم 22 تا ست)
اگه کسی تجربه مشابه داره لطفأ راهنمائیم کنه
با تشکر

کسی اطلاعی نداشت !!!!!!!!!
عجیبه این موضوع فکر کنم اولین موضوع بی پاسخ مهاجر سرا باشه !!!
ولی در هر صورت من با همین فرم میرم مصاحبه ببینم چی میشه و حتمأ جوابشو تو همین تالار میزارم ..... به امید خدا
با تشکر

تشکر کنندگان: m.amjadi ، ساسان ، nana ، mary joon
(2010-05-24 ساعت 13:30)afsan2010 نوشته:  سلام اينقدر نگران نباش/به ازاي هر نفر 15 ميليون تومان به حسابي واريز كن كه بيش از يك سال قبل افتتاح كرده اي يعني تاريخ افتتاح آن مربوط به يك سال قبل باشد.نزد بانك هاي خصوصي اگر باشد بهتر است. اگر پول نقد در دسترس نداري ماشين را بفروش و به حساب واريز كن ولي پول آن را در يك روز به حساب واريز نكن ودر طول يك هفته در چند قسمت آن را واريز كن (با توجه به متن نامه دوم مي گويم. البته 10 ميليون يا بيشتر اگر باشد پول زيادي نيست )
-در ضمن يك متن آماده كن و در آن به زبان انگلسيي بنويس كه چطوري مي خواهي دارايي نقدت را از ايران خارجي كني در شرايطي كه آمريكا ما را ت ح ر ي م كرده است
2- سند خانه را ترجمه كن.اگر يك كارشناس رسمي دادگستري برايت ارزيابي كند بهتر است چون كه مي تواني از او خواهش كني كه قيمت خانه را بالاتر از قيمت واقعي ارزيابي كند كه اگر هم نكني اشكالي ندارد.
3- فيش درآمد حقوقي خود و همسرت را در ايران نشان بده
4- و اگر قبول نكردند و برگه آبي دادند فرصت داري تا اسپانسر جديد پيدا كني

اين هايي كه نوشتم كه ديگر آخرين حد احتياط و وسواس است
فیش حقوق نداریم..تو برگه قرارداد زمان کار و مبلغ حقوق نوشته میشه .ترجمه اون کافی میشه.من نمیدونم .چطور باید نقدینگی رو خارج کنم.

تشکر کنندگان: بنيتا
سلام شلث همسر اسپانسرم i134 رو امضا نکرده باشه مشکلی پیش میاد؟
سلام اگر همسر اسپانسرم i134 رو امضا نکرده باشه مشکلی پیش میاد؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
pouya.pouya امضا کنه بهتره ممکنه قبول نکنن اما پارسال 2009 دوستم که اسپانسر داشت اون هم امضا نکرده بود اما افیسر بهش گیر نداد اما برای محکم کاری امضا کنه بهتره
تشکر کنندگان:
اگه برگهای مالیاتی رو با خودمون نبریم چی میشه؟ :/
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
تشکر کنندگان:
سلام
من کانت شدم و تاریخ مصاحبم هم 15 تیر است
اما اسپانسرم جا زده و دیگه اسپانسر ندارم
خواهش میکنم از بچه ها هر کی مستونه یه اسپانسر معرفی کنه
تو رو خدا کمکم کنین.

0919XXXXXXX

ویرایش توسط Ashkan78 - گذاشتن شماره تلفن شخصی در ارسال عمومی
تشکر کنندگان:
(2010-05-27 ساعت 21:22)reignoffear18 نوشته:  اگه برگهای مالیاتی رو با خودمون نبریم چی میشه؟ :/
تا جایی که من می دونم, اگه کلا کلیر نخورین و فقط مشکل کیستون همین برگه های مالیاتی باشه میگن تا چند روز دیگه بیارین.(برای من که 1040 همراهم نبود و مصاحبم 5شنبه بود گفت از 2شنبه تا 5شنبه آینده واسمون بیار. که من گفتم امروز میشه؟ میشد و ظهرش بردم.)
اگر هم کلا کلیر می خورد بهتون, که اینم نقص مدرک هست و تو برگه آبی قسمت "فرم های 1040 و w2" واستون تیک می خوره تا وقتی جواب کلیرتون اومد همراهتون ببرین.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، reignoffear18 ، pouya.pouya ، بنيتا
سلام دوستان يك سوال داشتم.اسپانسر ما فقط براي دو ماه ما را ساپورت كرده.ميخواستم ببينم قانون امريكا اين است
يا ايشان اين مدت را انتخاب كرده؟ ايا در صورت انتخاب خودش مابايد پرينت مالي با مدارك به سفارت امريكا در
انكارا بفرستيم؟يا همان برگ اسپانسر كافي است؟
تايخ كارنت12جولاي

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ببخشید میخواستم بپرسم که اسپانسر من قراره که مدارک مربوط به خودش رو واسم مستقیما به سفارت آنکارا پست کنه.میخواستم بدونم من ترجمه های مدارک خودم مثل شناسنامه و مدرک تحصیلی رو میتونم جدا از همین ایران بفرستم یا همون موقع که رفتم ببرم ؟ ممنون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان