موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما حدوده ۲ ماه هست امریکا هستیم و ۳ هفته اول که توی یه فروشگاه ایرانی مشغول بودیم و الان هم همسرم ۱ هفته هست توی وال مارت مشغول به کار هست و من هم توی T .J .MAXX مشغول به کار هستم و از شرایط خدا رو شکر راضی هستیم
به نظر من هم اگه هدف موندن باشه و تلاش کنیم کار هست
موفق باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-30 ساعت 11:52)javan134 نوشته: (2010-04-28 ساعت 19:57)Monica نوشته: یعنی ما هر تخصصی بگیم شما خودتو ارتقا میدی؟!
سوالتون مفهوم نیست، شما مثلا باید بپرسی در رشته کامپیوتر الان چه زبانهایی بیشتر کار میشه اونجا (از طرف ما اینجا!) .... یا یه همچین چیزی...
سلام مونیکا جان
فکر کنم اینجوری بگم راحت تر مطلب رو بگیری
ببین مثلاً شما در رشته کامپیوتر متخصصی ولی متوجه می شی که کار یابی یا ایجاد شغل و درآمد آرایشگری یا خیاطی به مراتب بیشتره، خوب دو کورس کوتا مدت هم در این دو زمینه می گذرونی.
من خودم لیسانس الکترونیک دارم و 13 سال در تاسیسات نفتی و گازی (پالایشگاه ها)جنوب کشور کار کردم اما ممکنه که شانس کار تو یه رشته دیگه بیشتر باشه واسه من، آیا بهتر نیست تو اون رشته هم خودم رو مجرب کنم ؟
من یکی اصلاً هدفم این نیست که در رشته خودم حتماً کار کنم گر چه اگه پیدا بشه که قطعاً بهتره اما هدف من کسب درآمده و حتی المکان یه حرفه ای که مستقل باشه و زیاد وابسته نباشه به همین خاطر دارم از سوپر مارکت تا خرید پمپ بنزین رو بررسی می کنم.
پس می شه تحقیق کرد و با هم همفکری کرد تا بتونیم یه شغلی واسه خودمون ایجاد کنیم. پس اینطوری نیست که حتماً اونجا دنبال کار بگردیم و شاید بشه با بررسی دقیق و استفاده از تجربیات دیگران ، بخصوص اطلاعات درستی که اونایی که اونجا هستند لطف می کنن و در اختیار ما می گذارند یه شغلی ایجاد کنیم و کاری کنیم که بجای اینکه ما از اونا تقاضای کار کنیم اونا ازما تقاضای کار کنند ، اینجوری هم مشکل شغل و درآمد ما حل شده و هم دست چند تا آمریکایی هم گرفتیم و به نوایی رسوندیم، من حتی به این مسئله فکر کردم که ما بچه های مهاجر سرا می تونیم شریکای کاری خوبی واسه هم باشیم و در صورت لزوم با هم سرمایه گذاری کنیم و تیم ورکینگ کار و بیزینس کنیم.
بنده هم خودم لیسانس الکترونیک دارم ولی اگه خدا قسمت کرد و رفتیم آمریکا اصلا کار غیر تخصصی رو در اولویت قرار نمیدم. همیشه کار های متفرقه باید آخرین انتخاب باشه.
دوست عزیز من فکر میکنم وقتی ما بعد از 17 سال تحصیل در رشته مورد علاقمون فارغ االتحصیل میشیم باید تخصص های لازم رو هم کسب کنیم تا اول خودمون از مهارتهامون ارضا بشیم و بعد احساس کنیم که بازار کار هم به ما نیاز داره. پس به گونه ای باشیم که کار دنبال ما بگرده نه ما به دنبال کار.
مثلا شما که در رشته الکترونیک تحصیل کردی اگه در زمینه میکروکنترولرها و مدارات برق صنعتی و الکترونیک صنعتی و PLC تخصص داشته باشی و در کار عملی هم کمی تجربه کسب کنی اون موقع واقعا احساس میکنی که بازار کار و صنعت چقدر به تو احتیاج داره.
موفق باشی.
In the United States I will feel as if I were alive again
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
جالب بود... فقط من اینجا داخل پانتز اینو بگم، تا جایی که حداقل من فهمیدم اینجا فرصتهای شغلی توسط افراد اصلح پر میشه... یعنی شما اگر بری دو سه ماه یه کورس بگذرونی و تجربه نداشته باشی زیاد ارزشی نداره... حتی بعضی وقتها ما تجربه مون هم زیاده اما به دلیل اینکه با محیط و عوامل کاری در ایران وابسته شده، ممکنه یا اینجا مورد استفاده نداشته باشه یا اینکه شما مجبور شی کلی خودت رو ارتقا بدی ... (حالا دقت کردین من متن بالا رو اصلا داخل پرانتز ننوشتم؟!)
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
به نظر من ابتدا بايد رفت و موقعيت را سنجيد و با توجه به شرايط انجا تصميم گرفت
مهم اين است كه نترسيم و به توانايي هاي خودمان باور داشته باشيم
از قديم گفته اند خواستن توانستن است
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-30 ساعت 11:52)javan134 نوشته: (2010-04-28 ساعت 19:57)Monica نوشته:
سلام مونیکا جان
فکر کنم اینجوری بگم راحت تر مطلب رو بگیری
من خودم لیسانس الکترونیک دارم و 13 سال در تاسیسات نفتی و گازی (پالایشگاه ها)جنوب کشور کار کردم اما ممکنه که شانس کار تو یه رشته دیگه بیشتر باشه واسه من، آیا بهتر نیست تو اون رشته هم خودم رو مجرب کنم ؟
من یکی اصلاً هدفم این نیست که در رشته خودم حتماً کار کنم گر چه اگه پیدا بشه که قطعاً بهتره اما هدف من کسب درآمده و حتی المکان یه حرفه ای که مستقل باشه و زیاد وابسته نباشه به همین خاطر دارم از سوپر مارکت تا خرید پمپ بنزین رو بررسی می کنم.
پس می شه تحقیق کرد و با هم همفکری کرد تا بتونیم یه شغلی واسه خودمون ایجاد کنیم. پس اینطوری نیست که حتماً اونجا دنبال کار بگردیم و شاید بشه با بررسی دقیق و استفاده از تجربیات دیگران ، بخصوص اطلاعات درستی که اونایی که اونجا هستند لطف می کنن و در اختیار ما می گذارند یه شغلی ایجاد کنیم و کاری کنیم که بجای اینکه ما از اونا تقاضای کار کنیم اونا ازما تقاضای کار کنند ، اینجوری هم مشکل شغل و درآمد ما حل شده و هم دست چند تا آمریکایی هم گرفتیم و به نوایی رسوندیم، من حتی به این مسئله فکر کردم که ما بچه های مهاجر سرا می تونیم شریکای کاری خوبی واسه هم باشیم و در صورت لزوم با هم سرمایه گذاری کنیم و تیم ورکینگ کار و بیزینس کنیم.
سلام
من هم مثل شما می خواهم شغل مستقل داشته باشم ودنبال خرید ویا ایجاد بیزینس هستم شما کدام شهر هستید؟
لطف کنید انجا چند تا فروشگاه ویا مغازه و.... قیمت کنید و در اینجا یک تاپیک باز کنید وقیمت انها ومشخصات انها را بگویید اینطوری ما هم خیلی بهتر می توانیم شرایط را بسنجیم
به نظر من کسانی که می خواهند در انجا بیزینس راه بیندازند نیازی به برنده شدن در لاتاری ندارند وبا ویزای تجاری خیلی راحت می توانند به امریکا بروند حداقل سرمایه گذاری e2 150 هزار دلار است
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
اقای عدل را معرفی کنید تا از ایشان در مورد قیمت مغازه هم برای خرید سوال کنیم
شما هم اگر اطلاعاتی در این مورد بدست اوردید در اینجا قرار دهید
از دوستانی هم که در امریکا هستند تقاضا دارم لطفن اطلاعاتی در مورد بیزنس در شهر خودشون و یا شهر های اطرافشون جمع اوری کنند ودر این سایت قرار دهند
باز هم تاکید می کنم که تنها راه رفتن به امریکا لاتاری نیست واز طریق بیزینس به راحتی میشه انجا رفت
با تشکر
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-01 ساعت 13:26)javan134 نوشته: (2010-05-01 ساعت 01:03)hvm نوشته: به نظر من ابتدا بايد رفت و موقعيت را سنجيد و با توجه به شرايط انجا تصميم گرفت
مهم اين است كه نترسيم و به توانايي هاي خودمان باور داشته باشيم
از قديم گفته اند خواستن توانستن است
اين درسته و لي يه چيز بديهي و معمول، اما آيا با وجود اينترنت و دوستان مهاجر سرا و سايت هاي مختلف نمي شه از اينجا موقعيت و شرايط ااونجا رو سنجيد؟
بابا طرف همونجايي كه مي خوايم بريم(us) نشسته و داره موقعيت و شرايط كرات و كهكشان هاي ديگه رو مي سنجه بدون اينكه بره، اونوقت سزاواره ما بشينيم بگيم نمي شه و بايد رفت و ديد و سنجيد؟!
اصلاً آيا معيار سنجش، ديدن و رفتنه؟ و بدون ديدن و رفتن نمي شه سنجيد و فهميد؟
به هر حال انجام دادن كار سخت هنره و در نظر داشته باشيم كه عصر ما عصر ارتباطاته.
ضمن احترام به نظر شما
قياس شما يك قياس مع الفارق است
بين ما و اون طرفي كه اونجا نشسته و كهكشانها را رسد ميكند اختلاف بسيار زيادي است
هنوز فكر ميكنم تا در محيط قرار نگيريم نميتوانيم تصميم درست و حسابي بگيريم كه چه شغلي را انتخاب خواهيم كرد
مثل اين است كه كنار استخر بنشيني و سعي كني شنا ياد بگيري
تا وارد آب نشوي امكان ندارد بتواني شنا را بياموزي
البته اين نظر من است و روي آن اصرار ندارم
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید..............شما میخواهید ما رو بذارید سر کار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینکه خیلی کار سختیه دوست عزیز...شما باید ببینید در چه زمینه ای دانش و آگاهی دارید؟استعدادتون توی چه بیزینسی بیشتره؟چه کاری بیشتر به روحیه و رفتارتون جور در میاد؟سرمایه تون چقدره؟آیا توان این رو دارید که تا یک سال از جیب بخورید؟ و هزار و یک چیز دیگه....
اگه هر کسی بخواد همه ی بیزینسها رو برآورد کنه که باید برای زندگی بعدیش بیزینس راه بندازه
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.