موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
جناب mojtaba01 الان دیگه چیزی به اسم ارز دولتی وجود نداره که شما بخواهید اونو تبدیل کنید
اون چیزی که به اسم قیمت رسمی دلار می بینید و 2900 تومن هم نیست بلکه بالای 3000 تومن هست حواله هست نه اسکناس و فقط برای موردی (کالا) که ثبت سفارش داده شده صادر می شود و قابل تبدیل به اسکناس یا چیز دیگری نیست
در نتیجه شما و من و همه باید هر محاسبه ای رو بر اساس قیمت بازار ارز که همون قیمت اسکناس هست انجام بدیم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سپاس از شما دوستان عزیز.
1- فرمودید "اینجا" یاد بگیرم، ایران بود یا آمریکا؟
2- اگر این مشاغل مثل نجاری یا نقاشی را یاد بگیرم به نظر شما اونجا چقدر درامد خواهم داشت؟
3- نرخ مالیات چقدر است؟ شنیدم درآمد زیر 90 هزار تا در سال، 25 درصد است؟ درسته؟
با سپاس
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
بله دوست عزیز منظورم ایران بود. (با فرض این که شما هم مثل من اینجا هستید ). تاجایی که من اطلاع دارم نرخ مالیات و درآمد ها جاهای مختلف متفاوته با جستجو تو اینترنت می تونید پیدا کنید.
البته یه چیزی که یادم رفت بگم، اولین و مهمترین مهارتی که باید یاد بگیرید (هرچه بیشتر بهتر) زبان انگلیسیه. چون بدون اون حتی یه نفر با تحصیلات و تخصص بالا ممکنه مجبور بشه از شغل های پایین و با درآمد کم شروع کنه.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-27 ساعت 14:33)mojtaba01 نوشته: سلام
سپاس از شما دوستان عزیز.
۱- فرمودید "اینجا" یاد بگیرم، ایران بود یا آمریکا؟
۲- اگر این مشاغل مثل نجاری یا نقاشی را یاد بگیرم به نظر شما اونجا چقدر درامد خواهم داشت؟
۳- نرخ مالیات چقدر است؟ شنیدم درآمد زیر 90 هزار تا در سال، 25 درصد است؟ درسته؟
با سپاس
کارهایی مثل نقاشی و نجاری و کارای ساختمون و کلا مشاغلی که یه مقداری فنی هستن مسلما حقوقشون از کارهای زمینه سرویس که اکثر مهاجرا ازش شروع میکنن بیشتره. میزان درامد هم معمولا به جای که زندگی میکنی، شرکتی که براش کار میکنید و فصل سال بستگی داره.
برای مالیات فدرال هم تا حدودی درست فرمودید، برای درامد ۰ تا ۹۲۲۵ ده درصد هست، برای ۹۲۲۶ تا ۳۷۴۵۰ پانزده درصد و ۳۷۴۵۱ تا ۹۰۷۵۰ مقدار مالیاتی که باید بدید $۵۱۵۶.۲۵ به علاوه بیست و پنج درصد از حقوقتون منهای ۳۷۴۵۰ هست.
T=5156.25+(S-37450)*0.25
T = مالیات
S = حقوق
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم ارشد آلودگیهای محیط زیست و داریم
کسی اطلاعاتی در مورد بازار کار این رشته داره.ممنون میشم راهنمایی کنید.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-29 ساعت 12:58)damon101 نوشته: سلام دوستان
من و همسرم ارشد آلودگیهای محیط زیست و داریم
کسی اطلاعاتی در مورد بازار کار این رشته داره.ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگه منظورتون Environmental engineer هست بیشتر بازار کار این رشته تو ایالاتهای آبی و دمکرات هست. ایالاتهای غربی و شمال شرق. جاهایی که قوانین ایالتی برای ایجاد آلودگی و به قول معروف cap-and-trade سخت تر هست.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
یه سوالی داشتم ازتون من ترم اخر مهندسی برق کنترل هستم و ممکنه بزودی مقیم کالیفرنا بشم کسی میدونه چطوری می تونم موقعیت های کاری مربوط به رشتم رو پیدا کنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من شغلم اتوسرویسه (تعویض روغنی) حدود 12 سال
دیپلم برق صنعتی و ساخنمان هم دارم
میخوام ببینم با این ضمینه کاری تو آمریکا اینده ای دارم
ممنون میشم دوستانی که آمریکا زندگی میکنن راهنماییم کنن
متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یا سلام دوست عزیز
من قبلا دز شمال کلیفرنیا زندگی میکردم و حالا در فلوریدا. وضع کار قانونی یعنی کار کردن واسه شرکتها یا دولت یطوری که بیگاری نباشه خیلی خرابه. دز صورتی که به حدافل حقوق راضی باشین ( که معمولا ما اینجوری شروع میکنیم) با زبان خوب کار پیدا میشه. ولی اینکه فکر کنین با مدارک ایزان میتونید برین سر کار حرفه ای باورپذیر نیست. اگر پارتی داشته باشین میتونین کار سطح پایین (بیگاری) پیدا کنین و به نظر من واسه شروع خیلی هم خوبه. اینها که گفتم مربوط میشه به کار در جامعه غیر ایرانی. که واسه ایرانی بخواین کار کنین قضیه کاملا متفاوت خواهد بود.
واسه ارتباط آسانتر میتونین به من ایمیل کنین اگه ادمین وب سایت اجازه بده و آدرس ایمیل منو در اختیار دوستان بزاره.
با تشکر از همه دوستانی که واسه این وب سایت دارن زحمت میکشن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من رشته الکترونیک تخصص ابزاردقیق .تعمیرات موبایلم کار کردم میخواستم بدونم چطوری میتونم کار در مورد موبایل پیدا کنم.ممنون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان يه سوال داشتم،
كسي در مورد خريد امتياز تاكسي هاي نيويورك و اجاره اون به ديگران و ميزان درآمد و سود و ... اطلاعاتي داره؟
ممنون