کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
من درباره تگزاس اطلاعی ندارم اما میدونم تو فلوریدا میتونید بشید. شاید اول به عنوان معلم فول تایم قبولتون نکنن و مجبور باشید به عنوان substitute teacher کار را شروع کنید که اگر این کار را هم بکنید حقوقش بالاتر از کارهای فروشندگی هست.
فکر نمیکنم سابقه کار ایرانتون براتون فایده داشته باشه اما مهمترین کاری که نیاز هست به محض ورود و یا حتی از همین الان تو ایران انجام بدین evaluation مدرکتون هست. ضمن اینکه سعی کنید به محض ورود حتی به عنوان volunteer تو مدارس و کالجها کار را شروع کنید کنید که براتون سابقه بشه.
موفق و پیروز باشید.

من از این جهت میگم که این راه را دو نفر از نزدیکانم رفتن و الان کارشون را شروع کردن.
موفق و پیروز باشید

(2015-10-01 ساعت 23:58)minooshahmohammadi نوشته:  سلام.من ایران معلم ابتدایی هستم وارشد english teaching دارم تو ایالات تگزاس کاری میتونم پیدا کنم ؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-02 ساعت 07:44)stealth نوشته:  من درباره تگزاس اطلاعی ندارم اما میدونم تو فلوریدا میتونید بشید. شاید اول به عنوان معلم فول تایم قبولتون نکنن و مجبور باشید به عنوان substitute teacher کار را شروع کنید که اگر این کار را هم بکنید حقوقش بالاتر از کارهای فروشندگی هست.
فکر نمیکنم سابقه کار ایرانتون براتون فایده داشته باشه اما مهمترین کاری که نیاز هست به محض ورود و یا حتی از همین الان تو ایران انجام بدین evaluation مدرکتون هست. ضمن اینکه سعی کنید به محض ورود حتی به عنوان volunteer تو مدارس و کالجها کار را شروع کنید کنید که براتون سابقه بشه.
موفق و پیروز باشید.

من از این جهت میگم که این راه را دو نفر از نزدیکانم رفتن و الان کارشون را شروع کردن.
موفق و پیروز باشید
منون از توضیحاتتونSmile
(2015-10-01 ساعت 23:58)minooshahmohammadi نوشته:  سلام.من ایران معلم ابتدایی هستم وارشد english teaching دارم تو ایالات تگزاس کاری میتونم پیدا کنم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-02 ساعت 02:32)ps5 نوشته:  

اگر ارشد تو انگلیسی دارید پس زبانتون باید خوب باشه و سریع میتونی کار پیدا کنی اما نه توی رشته معلمی. معلم میخوای باشی باید بری دانشگاه و یه سری مدارک رو بگیری و بعدش تایید بشی و .... معلم شدن برای مهاجر ها یه جورایی غیر ممکنه مگر اینکه چند سالی بری درس بخونی.

مرسی از پاسختون☺
پاسخ
تشکر کنندگان: babak90
سلام لطفا در مورد كار تو ميامي اگر كسي اطلاعاتي داره به اشتراك بگذاره با تشكر
برنده لاتاري ٢٠١٥/دونفر/ورود به امريكا اكتبر٢٠١٥/ ميامي فلوريدا
پاسخ
بچه ها کسی تو کار تجهیزات ورزشی هست در اونجا یه خبری به من بده ممنون .
پاسخ
آقا کسی از بازار کار تکنسین آساسنسور تو اونجا اطلاعات داره؟؟
No one dies a virgin, life f#cks us all...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-03 ساعت 00:00)Srod نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 23:56)dadgw نوشته:  آقا کسی از بازار کار تکنسین آساسنسور تو اونجا اطلاعات داره؟؟

والا من از وقتی اومدم آمریکا آسانسور ندیدم Smile
فکر کنم جاهایی مثل:
New York
Chicago
San rancisco
Los Angeles
سرچ کنین برای کار شاید بیشتر باشه
خیلی جالبه،مگه میشه؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:
عجب شغل بیخودی داریم ما!
پاسخ
تشکر کنندگان: Srod
بابا من حاضرم بیام دهات تو طویله کار کنم! بزا فقط بیام......
پاسخ
تشکر کنندگان:
سمت ما هم من آپارتمانهای تا 4 طبقه دیدم که آسانسور ندارن اصلا. نمیدونم چون چیزی که من میبینم همش چوبیه نمیدونم اصلا میتونن ضربه های آساسور را تحمل کنند یا نه.
اما درباره ساختمانهای اداری قضیه فرق داره . به محض اینکه بیشتر از یک طبقه باشن باید آسانور داشته باشن.
برای آسانسور اداری هم نیاز هست که حتما لایسنس مربوطه را از ایالت بگیری و برای اینکه اونو بگیری حتما باید یک شرکت / شخص با لایسنس کارکرد اسانسور را تایید کنه.
یک سری چکهای دوره ای ماهانه و فصلی و سالانه هم باید انجام بشه وگرنه فایر دپارتمان جند برار جریمه میکنه

(2015-10-02 ساعت 23:56)dadgw نوشته:  آقا کسی از بازار کار تکنسین آساسنسور تو اونجا اطلاعات داره؟؟

فکر کنم جاهایی مثل:
New York
Chicago
San rancisco
Los Angeles

پاسخ
تشکر کنندگان: dadgw
(2015-10-03 ساعت 00:09)dadgw نوشته:  

فکر کنم جاهایی مثل:
New York
Chicago
San rancisco
Los Angeles
خیلی جالبه،مگه میشه؟!
دوست عزیز من چندین ایالت بودم نیویورک اورگان و کالیفرنیا در همه جا اپارتمان های جوراجور هست و اصلا نمیشه به این صراحت گفت که فقط بعضی جاها اسانسور هست. امریکاست و صنعت و مدرنیته و کسی که فنیه ممکنه اولش مثل همه رشته ها کار اصلی خودش را پیدا نکنه ولی خیلی بهتر از بقیه رشته ها براش کار هست. تقریبا همه اپارتمان ها با ادم های فنی و شرکت های مرتبط قرارداد دارند و این شرکت ها سرویس های فنی را به اپارتمان ها میدن. شاید شما در ابتدای ورود تا مدتی لازم باشه تو فروشگاه ها کار کنید تازه اگر ادم فنی باشید وضعتون حتی در فروشگاه هم فکر کنم بهتره ولی بعدش یواش یواش راهتونو پیدا می کنید. البته اگر زرنگ باشید.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
پاسخ
تشکر کنندگان: dadgw
سلام
من هم مدرک لیسانس برق دارم هم لیسانس آسانسور.از کجا باید بفهمم بهترین شهر برام کجاست؟؟ مهم نیست روزای اول برام سخته ولی دوست دارم شغلمو که آسانسوره ادامه بدم.
منت گذاشتید بنده رو راهنمایی کنید.ممنون

2010 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2011 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2012 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2013 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2014 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2015 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2016 HAS ‎NOT BEEN SELECTED‎
2017 HAS ‎NOT BEEN SELECTED
2018 ...?
.
.
.‎
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-06 ساعت 01:01)navidyazdan نوشته:  سلام
من هم مدرک لیسانس برق دارم هم لیسانس آسانسور.از کجا باید بفهمم بهترین شهر برام کجاست؟؟ مهم نیست روزای اول برام سخته ولی دوست دارم شغلمو که آسانسوره ادامه بدم.

اصلا به فکر این نباشید که بیاید امریکا و توی همون رشته ای که درس خوندید شغل پیدا کنید چون غیر ممکن هست چراش رو هم همه کسایی که اومدن میدونن تا نیای نمیفهمی. بنده دکتری رو میشناسم که توی رستوران پیاز پوس میکنه بره زندگی.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: bozorg ، navidyazdan
(2015-10-06 ساعت 02:48)ps5 نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 01:01)navidyazdan نوشته:  سلام

اصلا به فکر این نباشید که بیاید آمریکا و توی همون رشته ای که درس خوندید شغل پیدا کنید چون غیر ممکن هست چراش رو هم همه کسایی که اومدن میدونن تا نیای نمیفهمی. بنده دکتری رو میشناسم که توی رستوران پیاز پوس میکنه بره زندگی.
دوست عزیز ،
کار پیدا کردن توی رشته ای که اونجا تحصیل کردید کار بسیار مشکلیه و زمانبره ولی اصلا معنیش این نیست ک به عیرممکنه !!! بخش ریادی از سختیش بخاطر پروسه متفاوت مصاحبه و جستجو برای کار است و بنده هم بسیاری رو میشناسم که اومدن وتوی کاری که دوست داشتن و رشتتشون بوده کار پیدا کردند و البته سختی بسیاری داشه تا بفهمنن چی به چیه و حرفت تا حدود زیادی درسته . دوست دارم بخشی از موضوع رو ایجا توضیح بدم و امیدوارم که مفید باشه برای دوستان:

بنظرم فهمیدن تفاوتهای نحوه مصاحبه و رزومه نوشتن و... میتونه بسایر کمک کنه چون ما ها هیچ ایده ای در این مورد نداریم و اصلا همچین پروسه ای رو تا حالا باهاش به این شکل مواجه نشدیم ! اصولا به همین دلیل در مراحل بسیار ایتدایی مصاحبه و یا بررسی از گردونه خارج میشیم چون کسی که رزومه ما رو میخونه به سادگی متوجه میشه که این فرد با فرهنگ ا م ری کا اشنا نیست و حتی فرمت نوشتن رزومه رو هم نمیدونه و ترجیح میده که حتی باهاش تماس هم نگیره و گاهی افراد با سابقه خوب هم بخاطر عدم پرزنت مناسب و این نکات رزومه نویسی فرصت مصاحبه رو هم پیدا نمکنند !

برای دوستانی که واقعا بدنبال پیدا کردن مناسب هستند باید تلاش بسیاری کنند که اول از همه فارع از تجربیات ودانش، نحوه نوشتن مصاحبه رو بدونند و بدونند که در مصاحبه هدف از هر سوال چیه وبسته به موقعیت شغلی که دارند براش مصاحبه میشن چطور سوال رو پاسخ بدند ..(برای نمونه میپرسن برزرگترین چالشتون توی کار قبل چی بوده؟ بزرگترین نقطه ضعفت چیه / نقطه قوتت چیه؟ اگه با رئیست مشکل پبدا کنی چی کار میکنی و..)
برای فرمت رزومه میتونید از لینکداین الگو های خوبی بگیرید و بسیاری از شرکتها قبل از مصاحبه میگردند دنبال اسمتون توی لینکداین و گاهی سوالاتی میپرسن که ببینند با رزومتون هماهنگ هست یا خیر .. واین کاریه که شما هم باید انجام بدید و در طول مصاحبه نشون بدید که شما هم در مورد اون شرکت خاص و حتی اون فرد خاص سرچ کردید و چه نکاتی از اون شرکت براتون جالبه و سابقه کاریتون رو به نحوی با فعالیت اون شرکت مرتبط کنید و این یک پوان مثبته برای شما ...... پس داشتن لینکداین به نوعی ضروریه !
بخشی از مشکل بودن پیدا کردن کار در رشته خودتون مربوط میشه به دانستن این نکات که در وافع ندانستن اینها مانع رسیدن شما حتی به مرحله مصاحبه میشه ..
امیدورام که تونسته باشم تا خدی بعضی چیزها رو که واقعا ما ها ایده ای دربارش نداریم باز کرده باشم و ایده ای گرفته باشید و که از کجا باید شروع کنید و بدونید که بحث کار اینجا جنبه های مختلفی داره و صرفا تخصص نیست .

موفق باشید
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، alirz ، bozorg ، behzadb57 ، حاجی واشنگتن ، navidyazdan
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان