2010-05-26 ساعت 12:58
(2010-05-26 ساعت 11:14)nhzgroup نوشته: 2 نفر اصفهان؟
من یکیشونا خبر دارم!
جفتشون پست میر بودن؟
آره فكر كنم بچه محل هستند
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
اعلام دریافت نامه قبولی
|
2010-05-26 ساعت 12:58
(2010-05-26 ساعت 11:14)nhzgroup نوشته: 2 نفر اصفهان؟ آره فكر كنم بچه محل هستند
2010-05-26 ساعت 13:06
2010-05-26 ساعت 13:47
بله حتما.
امیر آباد.1437645xxx تشکر کنندگان: honareirani ، WIKIMAN ، Ashkan78
2010-05-26 ساعت 14:56
من آدرس خونه بابام رو تو فرم ها وارد كردم و تقريباً هر روز غروب ميرم يه سر به صندوق پستي عزيزم ميزنم(چون متأهلم خونم يه جاي ديگست) و ضمن اين كه به چشمام باور نمي كنم كه صندوق خاليه با دست يه دور گرد و خاك توش رو پاك مي كنم تا خيالم راحت بشه ديروز رفته بودم حياط خونه بابام(مستأجرشون از حياط رفت و آمد ميكنه) يه لحظه گفتم برم يه سر صندوق پستي اونا رو هم نيگا كنم شايد يه وقت پستچيه حواسش نبوده نامم رو انداخته اينجا! كليد رو چرخوندم درش رو باز كردم دستم رو بردم تو ديدم يه نايلونه كه توش كاغذه(هنوز نديده بودمش) بالا گير كرده. ضربان قلبم بالا رفته بود. ذره ذره كشيدمش پايين چون سر و ته انداخته بودنش تو به همين خاطر نوشته هاش رو برعكس ميديدم رنگش زرد بود و روش چند تا آدرس و چيزهاي ديگه به انگليسي نوشته شده بود ولي چون برعكس بود نميتونستم بخونمش. قلبم 200 بار تو ثانيه ميزد حسابي حس مي كردم كه صورتم و دستام داغ داغ شدن. دلمو زدم به دريا نايلونو كشيدم بيرون و سريع برش گردوندم هيجان نميذاشت درست و حسابي بخونم ببينم چي نوشته اما وقتي برش گردوندم ديدم يه مجله خارجيه و اين ورش هم آدرس مستأجر خونه بابامه كه به انگليسي نوشته شده. فكر كنم ديروز بزرگترين تو ذوقي رو تو 70 ميليون اين مملكت من خوردم. ايشاا... هركي واقعاً منتظره به آرزوش برسه! همتون رو دوست دارم و از ته دل دوست دارم خوشحال و خوش شانس ببينمتون
(2010-05-26 ساعت 13:06)ADONIS نوشته:(2010-05-26 ساعت 12:58)mehran61 نوشته:مهران و بچه های دیگه هر وقت این جا پست میزارین دلم هری میریزه پائین ...میگم خبر رسیدن نامتونو اوردین!!!(2010-05-26 ساعت 11:14)nhzgroup نوشته: 2 نفر اصفهان؟
تشکر کنندگان: ADONIS ، shabgard25 ، cky ، ubk ، behy_b ، hasti_banoo ، R.F ، Parandeye Mohajer ، nasr ، vahidansari ، leili ، behzad756 ، agadondol ، honareirani
2010-05-26 ساعت 16:41
قابل توجه آقای مهران(که فکر کنم از سنندج باشند)
اونطور که من خبردار شدم دیروز در همدان نامه قبولی دریافت شده و فکر کنم نامه های سنندج هم رسیده باشه.
In the United States I will feel as if I were alive again
تشکر کنندگان: majid_229997 ، mehran61
2010-05-26 ساعت 20:08
ديگه هرچه مي خواهد دل تنگم ..................... (نمي گويد)مي ريزه تو خودش تا بتركه وقتي هم كه بتركه همه تاپيك ها رو به هم ميزنه. با نهايت تأثر و تأسف تاپيك هر چه مي خواهد دل تنگت به گو به حالت اغما فرو رفته. يه مدير با معرفت ميخواد كه اونو از اين حالت در بياره و روح بازماندگان رو شاد كنه.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Nashmi2003 ، joseph
2010-05-26 ساعت 20:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-26 ساعت 20:37 توسط Ali Sepehr.)
مهران عزیز ، ضمن احترام فراوان به کلیه اقلیت ها و زبان ها و گویش ها.
از اونجایی که ما نمی توانیم زبان ها و گویش های مختلف رو بخوانیم و اگر موردی در اون ارسالها مشاهده شد ، آنها رو ویرایش کنیم ، پست شما را حذف کردم تا در این انجمن گفتگوی فارسی زبان دیگر شاهد این گونه ارسالها نباشیم. سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ali.sepehr@pariztravel.com هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد. https://telegram.me/pariztravel
2010-05-26 ساعت 22:32
بچه ها کسی از نامه های مشهد خبر نداره که رسیده یا نه؟
بی شک جهان را به عشق کسی افریده اند
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو تشکر کنندگان: mehran61
2010-05-27 ساعت 00:01
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، vahidansari ، mehran61 ، arad
2010-05-27 ساعت 01:38
(2010-05-26 ساعت 14:56)mehran61 نوشته: من آدرس خونه بابام رو تو فرم ها وارد كردم و تقريباً هر روز غروب ميرم يه سر به صندوق پستي عزيزم ميزنم(چون متأهلم خونم يه جاي ديگست) و ضمن اين كه به چشمام باور نمي كنم كه صندوق خاليه با دست يه دور گرد و خاك توش رو پاك مي كنم تا خيالم راحت بشه ديروز رفته بودم حياط خونه بابام(مستأجرشون از حياط رفت و آمد ميكنه) يه لحظه گفتم برم يه سر صندوق پستي اونا رو هم نيگا كنم شايد يه وقت پستچيه حواسش نبوده نامم رو انداخته اينجا! كليد رو چرخوندم درش رو باز كردم دستم رو بردم تو ديدم يه نايلونه كه توش كاغذه(هنوز نديده بودمش) بالا گير كرده. ضربان قلبم بالا رفته بود. ذره ذره كشيدمش پايين چون سر و ته انداخته بودنش تو به همين خاطر نوشته هاش رو برعكس ميديدم رنگش زرد بود و روش چند تا آدرس و چيزهاي ديگه به انگليسي نوشته شده بود ولي چون برعكس بود نميتونستم بخونمش. قلبم 200 بار تو ثانيه ميزد حسابي حس مي كردم كه صورتم و دستام داغ داغ شدن. دلمو زدم به دريا نايلونو كشيدم بيرون و سريع برش گردوندم هيجان نميذاشت درست و حسابي بخونم ببينم چي نوشته اما وقتي برش گردوندم ديدم يه مجله خارجيه و اين ورش هم آدرس مستأجر خونه بابامه كه به انگليسي نوشته شده. فكر كنم ديروز بزرگترين تو ذوقي رو تو 70 ميليون اين مملكت من خوردم. ايشاا... هركي واقعاً منتظره به آرزوش برسه! همتون رو دوست دارم و از ته دل دوست دارم خوشحال و خوش شانس ببينمتون مهران جان با خوندن این پست از صمیم قلب از خدا خواستم تا نامه قبولیت بیاد و به راحتی گرین کارت بگیری! هرچند خودمم منتظر قبولی ام!
«خدایا! بازم دار از اینکه نانم و حتی نامم را در پسِ ایمانم افکنم!»
«خدایا! کاش خود را جای انسان می نهادی و می دانستی که در این دنیا انسان بودن و ماندن چه دشوار است، برای انکه می فهمد و از احساس سرشار است!» دکتر علی شریعتی تشکر کنندگان: mehran61 ، hasti_banoo
(2010-05-26 ساعت 20:29)sadra_sepehr نوشته: مهران عزیز ، ضمن احترام فراوان به کلیه اقلیت ها و زبان ها و گویش ها. بچه ها شما شاهد باشيد اين صدرا از روز اول از من بدش ميومد. آقا احترام چي كشك چي؟ سه ساعت فكر كردم چند خط پست نوشتم زدي داغونش كردي ويرونش كردي. آخه من چه هيزم تري بهت فروختم كه هي اين ور اون ور منو ضايع مي كني؟ پست هاي مثل دسته گلمو پرپر مي كني؟ ازت به ديوان عدالت اداري شكايت مي كنم اصلاً به لاهه شكايت مي كنم! مگه ما اينجا صا(ح)ب نداريم. اي هوار ادمين كجايي ببيني مديرات چي كار مي كنن! چيه؟ مي خواي بگي پستم مربوط به عنوان تاپيك نيست؟ پس اون تايك "هر چه مي خواهد دل صاب مردت بگو" چرا كن فيكون شده؟ استغفرا... هي ميگم چيزي نگم اين صدرا نميذاره. آقا مگه شما علي-ج رو به عنوان مدير قبول نداريد من زبون بسته تازه بچه محل پيدا كرده بودم. خب علي اگه ميديد پستم خلاف قوانين شرعه پاكش مي كرد. صدرا حسادت مي كنه بعد ميشينه توجيهش رو درست ميكنه. ببخشيد صدرا جان ناراحت نشي اين پست رو يه بنده خدايي تو اين تاپيك زده بود منم بعد از هك كردن سايت پاكش كردن ولي اينجا پيستش كردم خودت ببيني نظر ملت در موردت چيه؟ يه وقت فكر نكني اينا رو خودم نوشتم ها... (2010-05-27 ساعت 01:38)Mahdi6513 نوشته:(2010-05-26 ساعت 14:56)mehran61 نوشته: من آدرس خونه بابام رو تو فرم ها وارد كردم و تقريباً هر روز غروب ميرم يه سر به صندوق پستي عزيزم ميزنم(چون متأهلم خونم يه جاي ديگست) و ضمن اين كه به چشمام باور نمي كنم كه صندوق خاليه با دست يه دور گرد و خاك توش رو پاك مي كنم تا خيالم راحت بشه ديروز رفته بودم حياط خونه بابام(مستأجرشون از حياط رفت و آمد ميكنه) يه لحظه گفتم برم يه سر صندوق پستي اونا رو هم نيگا كنم شايد يه وقت پستچيه حواسش نبوده نامم رو انداخته اينجا! كليد رو چرخوندم درش رو باز كردم دستم رو بردم تو ديدم يه نايلونه كه توش كاغذه(هنوز نديده بودمش) بالا گير كرده. ضربان قلبم بالا رفته بود. ذره ذره كشيدمش پايين چون سر و ته انداخته بودنش تو به همين خاطر نوشته هاش رو برعكس ميديدم رنگش زرد بود و روش چند تا آدرس و چيزهاي ديگه به انگليسي نوشته شده بود ولي چون برعكس بود نميتونستم بخونمش. قلبم 200 بار تو ثانيه ميزد حسابي حس مي كردم كه صورتم و دستام داغ داغ شدن. دلمو زدم به دريا نايلونو كشيدم بيرون و سريع برش گردوندم هيجان نميذاشت درست و حسابي بخونم ببينم چي نوشته اما وقتي برش گردوندم ديدم يه مجله خارجيه و اين ورش هم آدرس مستأجر خونه بابامه كه به انگليسي نوشته شده. فكر كنم ديروز بزرگترين تو ذوقي رو تو 70 ميليون اين مملكت من خوردم. ايشاا... هركي واقعاً منتظره به آرزوش برسه! همتون رو دوست دارم و از ته دل دوست دارم خوشحال و خوش شانس ببينمتون من مخلص همتونم به خدا. همتون عزيزيد و لطف داريد. مهدي عزيزم اگه بگم همون جوري كه دوست دارم خودم قبول بشم قبولي شماها هم خوشحالم ميكنه ممكنه به نظر خيلي ها بلف باشه. ولي خدا كه از دل آدم ها باخبره. اين سايت كلاً محيطش با خيلي جاهاي ديگه فرق ميكنه. تو خيلي از فروم ها ميري همش بي مزه بازيه(مثلاً: آقا اون دكمه تشكر رو بزني نمي ميري. تشكر يادتون نره و ....)مديراي سايت هم انصافاً همشون گلند ولي صدراشون عشق منه
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Ali Sepehr
2010-05-27 ساعت 13:24
در تبریز هم فعلاً خبری نیست. متاسفانه کسانی که من میشناسم و ثبت نام کرده بودند فعلاً نامه ای دریافت نکرده اند.
امیدوارم زودتر از اونی که انتظارشو داربم نامه ها برسه. اگه از شمال غرب نامه ای اومد لطفاً اطلاع بدید.
2010-05-27 ساعت 18:04
لطفا به عنوان این فروم دقت کنید
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: loony ، R.F ، hasti_banoo ، WIKIMAN
|