2010-05-28 ساعت 13:49
سلام دوستان
من چک کردم. برای ماها جواب نمیده. مسلم هم هست.
خوش باشید
من چک کردم. برای ماها جواب نمیده. مسلم هم هست.
خوش باشید
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
اعلام دریافت نامه قبولی
|
2010-05-28 ساعت 13:49
سلام دوستان
من چک کردم. برای ماها جواب نمیده. مسلم هم هست. خوش باشید تشکر کنندگان: R.F ، mehran61 ، bahram_fadakar
از بس غبطه این کشور و اون کشور رو خوردیم دیگه عادتمون شده آخه نپال چه کشور پیشرفته ایه که باید سیستم پستش به مردمش اینجوری امکانات بده ولی اینجا ...
اینو که نوشتم یاد جریانی افتادم بی لطف نیست بخونیدش. یه آشنایی داریم که بنده خدا الان مسنه موهاش مثل پشمک سفید شده از اون مهندس های درجه اول زمان مرحوم شاه خائنه. یه بار برام تعریف می کرد که با یه مهندس کره ای 35 تا 40 سال پیش از یکی از خیابون های تهران رد می شدند کره ایه میگه اگر همه کره جنوبی رو روی هم بذاری اندازه این خیابون ارزش نداره! یه بار دیگه گفت هفت هشت سال پیش مترجمی سه چهار نفر کره ای رو بر عهده گرفتم و با وجود این که انگلیسیم خوب بود ولی کره ای ها درست و حسابی ملتفت حرفام نمیشدم و هر سری مجبور بودم چند بار جمله رو تکرار کنم تا متوجه بشند. می گفت آخرش دل رو به دریا زدم ازشون پرسیدم دوستان با لهجه من مشکل دارید؟ انگلیسی شما زیاد قوی نیست؟ یا .... ؟ دیدم کره ای ها با لبخند همدیگرو یه نگاه معنی دار کردند. یکیشون گفت ما کره ای ها در کل آی کیو بالایی نداریم. با تعجب ازشون خواستم بیشتر توضیح بدند. کره ایه ادامه داد تو کره از هر 10 نفر 7 نفر آی کیوشون پایینه 2 نفر آی کیو متوسط دارند و یه نفر آی کیو بالایی داره. ما اون 1 نفر رو تصمیم گیرنده و رئیسش می کنیم و میره رأس هرم قرار می گیره اون دو نفر متوسطه میشند معاون و زیردستیش و باقی 7 نفر کف هرم قرار می گیرند. اون 7 نفر فقط باید تصمیمات رو تمام و کمال و با مسئولیت انجام بدند و هیچ نقشی تو تصمیم گیری ندارند. در نتیجه با برنامه ریزی هایی که انجام دادیم تو سال های اخیر پیشرفت خیلی خوبی داشتیم. بعدش کره ایه گفت در ایران از هر 10 نفر 1 نفر آی کیوش پایینه 2 نفر متوسط و 7 نفر آی کیو بالایی دارند. شما اون آی کیو پایینیه رو رئیس می کنید و 2 نفره معاونش میشند و 7 نفر آی کیو بالایی ها کف هرم قرار می گیرند. دلیلش اینه که وضعیت اقتصادی و اجتماعی شما به این صورته و ضمناً اگر می بینید که ما جملات انگلیسی شما رو بار اول متوجه نمیشیم به دلیل اینه که ما ضریب هوشی بالایی هم نداریم بنابراین باید با دقت چند بار حرفتون رو گوش کنیم تا متوجه بشیم(و این قصه همچنان ادامه دارد...)
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
تشکر کنندگان: bahram_fadakar ، honareirani ، jayjay ، GaGa ، Nightsky007 ، User ، arad ، bobby
(2010-05-27 ساعت 21:35)bahram_fadakar نوشته: دوستانی که برنده شدن ميتونن اين سايت رو امتحان کنن بگن اين سايت جوابش درسته يا نه اين سايت اداره پست نپال هست دوست عزیز این سایت دارای اسامی برندگان نپالی هست .یک فایل اکسل از 1112 نفر برنده لاتاری 2011 آماده کردم می تونید اسامی را مشاهده نمایید. اسامی کامل برندگان لاتاری 2011 نپال تشکر کنندگان: Ashkan78 ، bahram_fadakar ، honareirani ، mehran61
من تو این چند صفحه از تاپیک هر چی می بینم الا مرتبط با عنوان تاپیک
اگر امثال من تا حالا یک ارسال نا مرتبط تو این تاپیک می داشتیم مدیر محترم با انواع اخطارها ما را مورد محبت قرار می دادند و بعد هم ارسال پاک و دست آخر اگر حرفی هم می زدیم به عنوان بر هم زن سایت یا م.ح.ا.ر.ب کلا از صحنه محو می شدیم جالبه، اجرای قوانین در اینجا درست مثل کشور عزیزمون ایران می مونه فکر کنم کمی باز بینی بد نباشه شاد و پیروز باشید یا حق
خداوندا، مگذار آنچه را که حق مي دانم،به خاطر آنچه که بد مي دانند، کتمان کنم
تشکر کنندگان: honareirani ،
2010-05-28 ساعت 21:54
با وجود اين كه مديران عزيز اختيار حذف ارسال ها رو دارند اما اولا يه مقدار شلوغ شدن اينجا به دليل بسته شدن موضوعي بود كه يكي دو روز قبل بسته شد دوما برام جالبه كه بعضي از دوستان حتما مي خوان اثبات كنند كه تبعيض وجود داره! سوما ديروز ارسال من رو يكي از مديران همينجا حذف كردند به نظرم حساسيت بعضي افراد باعث ايجاد ناراحتي خودشون ميشه اكر اينقدر نسبت به حذف ارسالشون حساس نباشند خيلي راحت تر ميتونند كنار بيان
تشکر کنندگان: R.F ، bahram_fadakar ، User ، laili ، honareirani
2010-05-28 ساعت 22:51
(2010-05-28 ساعت 19:18)elhaaam نوشته: من تو این چند صفحه از تاپیک هر چی می بینم الا مرتبط با عنوان تاپیک چه جالب شما هم به این موضوع پی بردید ... به نظر من تنوری که داره نون رو پخت میکنه، لازم نیست آتشش رو بیشتر کنید. اینم انتقاد محترمانه... تشکر کنندگان: elhaaam ، mehran61 ، honareirani
2010-05-28 ساعت 23:07
یعنی عنوان اینجا انقدر قویه که همه رو به حرف میاره ، چه ربطی داشته باشه چه نداشته باشه ، اصلا مگه مهمه؟؟؟
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: honareirani
2010-05-29 ساعت 01:11
(2010-05-28 ساعت 19:18)elhaaam نوشته: من تو این چند صفحه از تاپیک هر چی می بینم الا مرتبط با عنوان تاپیک لطف کنید سخنان خودتون رو با دلیل بیان کنید.....این که هر کسی بیاد مدیرا رو متهم به هر چیزی خودش دوست داره کنه خیلی جالب نیست.اگه مدیری پستی رو پاک میکنه حتما دلیل محکمی داره.وگرنه به دلیل شخصی و یا اینکه با یک نفر خصومتی داشته باشه این کار رو نمیکنه. در ضمن مقایسه ی قوانین اینجا با کشورمون اصلا مقایسه ی جالبی نیست.چون اونجا کشور همه هست و هر کسی میتونه اظهار نظر کنه ولی اینجا سایت همه نیست و قوانین اون طبق نظر صاحب سایت نوشته شده. پاک شدن پستهای شما تحت هیچ شرایطی سلیقه ای نیست و بر مبنای قوانین سایت و تصمیم گروهی مدیران است .که اگر غیر از این بود این سایت تبدیل به بهترین سایت مهاجرتی ایرانیان نمیشد. اگر مدیران تحمل شنیدن انتقاد و نظر مخالف رو نداشتند الان باید بعضی از کاربران سایت که چشم ندید اونها رو دارند اجازه نداشته باشند توی این سایت بیان و حذف بشن در صورتی که دارید میبینید که خیلی راحت هر چی دوست دارند میگند و اتفاقی هم نمیوفته. شما هم میتونید از این به بعد گلایه ها و مشکلاتتون با مدیران رو توی این تاپیک مطرح کنید: http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1871&page=3
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
لیلی جان میدونم یه کم عصبانی هستید. الهام عزیز منظوری نداره یه کم با ادویه شوخی پستش رو نوشته وگرنه همه ما میدونیم شما خیلی زحمت کش هستید و بدون هیچ چشم داشتی وظیفه رسیدگی به صدها پست رو که به صورت روزانه نوشته میشه با دقت انجام میدید. الهام سابقه نوشتن پست های خوب و قشنگی تو این سایت داره خودتون میتونید ببینید. با همه این حرف ها چند تا نکته به نظرم میرسه:
1- چند روز پیش که تاپیک "هر چه می خواهد دل تنگت بگو" به وجود اومد قال بسیاری از بگو مگوها کنده شد. همه با خیال راحت پست هاشون رو میذاشتند اونجا اما دریغا که دو سه روزه به دلیلی که من آخرش نفهمیدم بسته شد و همین باعث شد حرف دل بچه ها دوباره در سطح تاپیک ها پخش بشه و یه سریش هم قسمت این تاپیک شده. 2- منظور آیدین،الهام و جناب یو اس لاور استاد من بیشتر حفظ نظم و ترتیب تو تاپیکه و من مطمئنم اگه گوشه و کنایه ای هم در کار بوده فقط به خاطر این قضیه است. بنابراین نیت خیره. 3- بچه ها تو رو خدا اینقدر به حذف شدن پست هاتون حساس نباشید. حذف شد که شد! من فکر نمی کنم حذف شدن یه پست معنی خاصی داشته باشه. یادش به خیر تو صندلی داغ مربوط به ادمین عزیز یکی از مدیرها پست ادمین رو ویرایش کرده بود بنابراین سعی کنید نگاهتون رو به این قضیه یه کم عوض کنید(به نظر من). 4- اینجا تو 95 درصد موارد ما حضوراً همدیگرو نمی شناسیم و هیچ سابقه ذهنی از همدیگه نداریم. تموم شناختی که از هم داریم برمی گرده به پست هایی که می نویسیم. درنتیجه به نظر من یه کم بی انصافیه اگه فکر کنیم نگاه و برخورد مدیران عزیز با اعضا فرق میکنه. البته امکانش هست که برخورد مدیران با اعضای باسابقه و کسانی که مدت هاست تو این سایت زحمت می کشند با من آش خور فرق بکنه که حتی اگه اینجوری هم باشه به نظر من حقی پایمال نشده. 5- دود همه این آتیش ها از کنده من بلند میشه و من مسئولیت بی نظمی تو این تاپیک رو برعهده میگیرم و به مدیرهای محترم هم حق میدم که هرگونه مجازاتی رو برام در نظر بگیرند و هیچ دفاعی هم ندارم. اگه من اون چند تا پست بی ربط با موضوع تاپیک رو نمی نوشتم بقیه هم از موضوع منحرف نمی شدند. اما از یه طرف هم همش سر داستان همیشگی بود " اگه اینجا حرف هامون رو نزنیم، جایی هست که حرف هامون رو بزنیم؟!" لیلی صدرا علی رزا شادی و ... و ... همه گل هستید من واقعاً مدیون همتون هستم.
تشکر کنندگان: elhaaam ، laili ، User ، hasti_banoo ، honareirani ، R.F
لیلی عزیز ، مدیر محترم
کاش شما خط دوم نوشته ام را بار دیگر مرور می کردید و می دید که کلمه مدیر را من بصورت جمع ننوشته ام (2010-05-29 ساعت 01:11)laili نوشته: اگه مدیری پستی رو پاک میکنه حتما دلیل محکمی داره وگرنه به دلیل شخصی و یا اینکه با یک نفر خصومتی داشته باشه این کار رو نمیکنه پاک شدن پستهای شما تحت هیچ شرایطی سلیقه ای نیست و بر مبنای قوانین سایت و تصمیم گروهی مدیران است هرگز بنده چنین تهمتی به هیچ مدیری نزده ام که کسی بر اساس خصومتی ارسالی رو حذف می کنه پر واضح است که اگر ارسالی پاک می شه باید بر اساس قوانین ، انجام شود که دقیقا سوال و حرف من همینجاست که بارها برای من و بیشتر از من برای دیگر عزیزان اتفاق افتاده که ارسال ها براحتی حذف و در صورت پیگیری دلیل محکم و منطقی که ارسالتان در این تاپیک جایی ندارد و مغایرت با نام تاپیک داشته را به رخ می کشند پس چطور می شود که دهها ارسال نا مربوط به این تاپیک می شود اما هیچ کدام از جایشان تکان هم نمی خورند ؟؟؟!!! (2010-05-29 ساعت 01:11)laili نوشته: لطف کنید سخنان خودتون رو با دلیل بیان کنید آیا از گفته هایی که به عرض رساندم دلیلی منطقی تر می شود ؟؟؟ (2010-05-29 ساعت 01:11)laili نوشته: در ضمن مقایسه ی قوانین اینجا با کشورمون اصلا مقایسه ی جالبی نیست.چون اونجا کشور همه هست و هر کسی میتونه اظهار نظر کنه ولی اینجا سایت همه نیست و قوانین اون طبق نظر صاحب سایت نوشته شده. چرا اینجا را نمی توان با کشور مقایسه کرد اینجا هم قانون دارد مثل کشور و تمام شکایت بنده بر اساس همین قانون است نه نظرات شخصی (2010-05-29 ساعت 01:11)laili نوشته: اگر مدیران تحمل شنیدن انتقاد و نظر مخالف رو نداشتند الان باید بعضی از کاربران سایت که چشم ندید اونها رو دارند اجازه نداشته باشند توی این سایت بیان و حذف بشن در صورتی که دارید میبینید که خیلی راحت هر چی دوست دارند میگند و اتفاقی هم نمیوفته. مگر مدیران چه فرقی با کاربران دارند ؟؟!! در محیط مدنی و دموکراسی مسئولین یا مدیران فقط سپر بلا هستند و زحمات یک مجموعه بر عهده آنهاست نه بیشتر اگر قرار باشد انتخاب یوزر بر اساس سلایق شخصی مدیران باشد پس دیگر در هیچ سایتی یوزری بند نمی شود !!! هیچ کسی منکر این قضیه نیست که این سایت در جای خود بهترین است و صد البته که با پیگیری و زحمات و نظم و دقت مدیران به این مهم دست یافته از بابت تاپیک گلایه ها و پیگیریتان ممنونم و همواره برای همه دوستان بهترین ها را آرزو دارم یا حق
تشکر کنندگان: laili ، hasti_banoo ، honareirani ، mehran61 ، arad ،
2010-05-29 ساعت 09:51
سلام به همگی منم قبول شدم با آرزوی خوش شانسی برای همه دوستان
شماره کیس: as201100019xxx تاریخ دریافت 4/3/89 محل: تهران
شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010 کنسولگری: آنکارا تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010 تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید تاریخ مصاحبه: 11 می 2011 تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011 تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011 تاریخ مهاجرت: آخر آگوست
2010-05-29 ساعت 10:03
(2010-05-29 ساعت 09:51)gladiator نوشته: سلام به همگی منم قبول شدم با آرزوی خوش شانسی برای همه دوستان تبريك ميگم دوست جديدم. تبريك تبريك تبريك تبريك چند پست قبل ليلي عزيز براي برندگان تازه وارد لينك گذاشته. حتماً با دقت بخونيدش. بقيه تاپيك هاي برندگان رو هم بخونيد. يه وقت در ارسال نامه عجله نكنيد حتماً همه جوانب رو بررسي كنيد. مخصوصاً تجارب بچه ها رو تو تاپيك هاي 2010 بخونيد. توصيه هاي مديران عزيز رو جدي بگيريد. از شنيدن برنده شدنتون باور كنيد خيلي خوشحال شدم. مخلصتون مهران
تشکر کنندگان: laili
2010-05-29 ساعت 10:47
ممنونم آقا مهران منم آرش هستم از یوسف آباد فرم ها را دیشب پر کردم کامل فقط این قضیه PETITIONER یه کم گیج کننده شده من فعلا دو تا پرینت از اون صفحه گرفتم که یکیش تو اون قسمت را خالی گزاشتم و اون یکی را اسم و آدرس خودم را دادم تماس هم گرفتم دیشب با کنتاکی ولی رو پیغام گیر بود . امروز میرم سراغ تهیه عکس منتها نمیدونم از بچه ها کسی جای را سراغ داره که این کاره باشن و خودشون بدونن ججوری عکس بگیرن خصوصا 5 در 5..؟ راستی کیس نامبر من چطوره کسی تجربه ای داره؟
شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010 کنسولگری: آنکارا تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010 تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید تاریخ مصاحبه: 11 می 2011 تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011 تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011 تاریخ مهاجرت: آخر آگوست تشکر کنندگان: mehran61 ، Nightsky007 ، PERSIA_QI
2010-05-29 ساعت 10:51
[/align]سلام به تمامی آقایون و خانوم های زحمت کش
من عضو جدید هستم و دفعه اولم هست که در DV Lottory شرکت کردم, سوال من اینکه نامه ای که با پست به دست بچه ها رسیده پست پیشتازه یا پست معمولی, پست چی که نامه رو میاره اطلاع میده یا فقط میندازه تو صندوق پست؟ به امید قبولی تمامی برو بچ ایرانی تشکر کنندگان: mehran61 ، Nightsky007
2010-05-29 ساعت 11:01
(2010-05-29 ساعت 10:51)FARZAM696 نوشته: [/align]سلام به تمامی آقایون و خانوم های زحمت کش FARZAM696 جان با یک مطالعه کوچولو حتی تو همین تاپیک به جوابت پی می بری پست چی مهربون نامه ها رو همینجوری می اندازه و میره در ضمن با پست معمولی میاد شما هم موفق باشی
تشکر کنندگان: mehran61 ، Nightsky007
|