کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اعلام دریافت نامه قبولی
مکانیزم مثبت یعنی با تمام انرژی و باور به کائنات بگی که نامه ات و همین روزها داری و اصلا به نیومدن نامه فکر نکنی و هر روز امید داشته باشی که پست چی نامه ات و به دستت می رسونه،انشاالله،مگر نه اینکه خدا گفته هر انچه می خواهید از من طلب کنید، پس ما همچنان پر توان خواستمون و تکرار می کنیم.
تشکر کنندگان:
(2010-05-31 ساعت 13:06)bk-65 نوشته:  سلام. از تبريز خبري نشد؟ به قول بچه ها مثل اينكه تبريز از ليست افتاده چون من تا حالا خبري نگرفتم!Sad

صبر کن قاماس قاماس هنوز تبریز خبری نیست Sad

سال نو مبارك
http://vahidpottery.persianblog.ir
تشکر کنندگان:
(2010-05-31 ساعت 16:12)yazdan نوشته:  
(2010-05-31 ساعت 14:37)arad نوشته:  سلام.نامه های شیراز هنوز نیومده.من از طریق اداره پست پیگیری کردم.یه حس قوی میگه امیدوار باش.همون چیزی اتفاق میافته که بهش فکر میکنی..............
سلام دوست عزيز ميشه بگي چطور از اداره پست پيگيري كردين؟
ممنون

سلام مجدد.من رفتم پست مرکزی .کارمند مربوطه از همه چیز اطلاع داشت و خودش هم ثبت نام کرده بود و گفت هنوز من ندیدم نامه ای در مورد لاتاری جهت توزیع تفکیک و به نامه رسانها تحویل شده باشه اما مدرک و سندی در مورد صحت این گفته ندیدم.بازم تاکید کنم که من بطور مطمئن نمی تونم حرف اون کارمند رو بطور قطع تایید یا رد کنم چون احتمالا گذر شما به بعضی اداره ها افتاده و در مورد سندیت حرف بعضی کارمندها می تونین قضاوت کنین.
تشکر کنندگان:
(2010-05-31 ساعت 21:46)sayeh2 نوشته:  مکانیزم مثبت یعنی با تمام انرژی و باور به کائنات بگی که نامه ات و همین روزها داری و اصلا به نیومدن نامه فکر نکنی و هر روز امید داشته باشی که پست چی نامه ات و به دستت می رسونه،انشاالله،مگر نه اینکه خدا گفته هر انچه می خواهید از من طلب کنید، پس ما همچنان پر توان خواستمون و تکرار می کنیم.

شرط اولش این است که واقعا خواستن و طلب در وجود انسان پیدا شود و تمام ذرات وجود انسان ، مظهر خواستن گردد ، واقعا آنچه می‏خواهد به صورت یک احتیاج و استدعا و حاجت درآید ، همان طوری که‏ اگر در یک نقطه بدن یک احتیاجی پیدا شود تمام اعضا و جوارح شروع می‏کنند به فعالیت و حتی ممکن است عضوی به مقدار زیادی از کار خود بکاهد برای‏ رفع احتیاجی که در فلان نقطه بدن پیدا شده است . اگر مثلا تشنگی بر انسان‏ غلبه کند اثر تشنگی در وجناتش پیدا می‏شود ، حلق و کبد و معده و لب و زبان و کام همه آب می‏گویند .
اگر هم در آن حال بخوابد آن‏ را به خواب می‏بیند ، چون واقعا بدن محتاج به آب است .
احتیاج روحی و معنوی انسان که جزئی از عالم خلقت است نسبت به کل جهان همین طور است‏ . روح انسان جزئی است از عالم وجود . اگر واقعا خواهش و احتیاجی در وجودش پیدا شود ، دستگاه عظیم خلقت او را مهمل نمی گذارد .
فرق است بین خواندن دعا و دعای واقعی . تا دل انسان با زبان هماهنگی‏ نداشته باشد دعای واقعی نیست . باید در دل انسان جدا و واقعا خواست و طلب پیدا شود ، حقیقتا در وجود انسان احتیاج پدید آید

۱.(اعراف آیه ۸۰):برای خدا نام های نیک اشت پس او را به وسیله آنها بخوانید و دعا کنید.

۲.(غافر آیه ۶۰):مرا بخوانید و درخواست کنید تا پاسخ دهم.

۳.(انعام آیه ۵۳):ای پیامبر نباید آنان را که هر صبحگاه و شبانگاه خدا را می خوانند از پیش خود برانی.

۴.(فرقان آیه ۷۷):ای رسول من بگو اگر به سوی خدا متوجه نشوید و دعا نکنید پروردگارم به شما اعتنا نخواهد کرد.

سخن حضرت علی (ع) راجع به دعا کردن: دعا سپر مومن در مقابل بلاهاست و اگر درب خانه ای را زیاد بکوبی عاقبت به رویت باز شود.خداوند دوست داردبندگانش از او درخواست کنند و به پاداش دعای آنان در روز قیامت مانند عملهای دیگرشان خواهد داد.

دوست گل من شما هم به خواست خدا ایمان دارید چراکه انشالله یعنی اگر خدا بخواهد که خودتان فرمودید
کانفرمیشن 2013
تاریخ رویت نتایج: May 1 2012
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
آمریکا آمریکا ما داریم می یاییمSmile
تشکر کنندگان:
(2010-05-31 ساعت 14:37)arad نوشته:  سلام.نامه های شیراز هنوز نیومده.من از طریق اداره پست پیگیری کردم.یه حس قوی میگه امیدوار باش.همون چیزی اتفاق میافته که بهش فکر میکنی..............

دوست عزيز hamid2010,saman33 از بچه های سايت از شيراز قبول شدند کيس نامبرشونم
شماره کیس:2011AS00036XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: ششم خرداد شیراز دم در خونه
کنسولگری:Abu Dhabi

شماره کیس: 2011AS00018xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:may29
کنسولگری:abu dhabi
محل دریافت نامه قبولی:شیراز
خدایا حال نداریم به راه راست هدایت شویم...خودت راه راست را به سوی ما کج بفرما...!!!

Tongue
تشکر کنندگان: arad ، PERSIA_QI
(2010-05-31 ساعت 18:51)yazdan نوشته:  
(2010-05-31 ساعت 17:18)shervin1988 نوشته:  
(2010-05-31 ساعت 16:12)yazdan نوشته:  
سلام دوست عزيز ميشه بگي چطور از اداره پست پيگيري كردين؟
ممنون

توهمی بیش نیست
بشینید منتظر باشید دیگه یا اسمتون در اومده میاد با پست
یا اگرم نیومده نمیاد دیگه
این کارا چه معنی داره واقعا؟

در ضمن پارسال مگه یادتون نیست تا بیستم تیر ماه نتایج داشت میومد

دوست گرام از arad سوال شد!!
سلام دوست عزیز.حالا چرا میزنی.من اداره پست کار داشتم و در این مورد هم سوال کردم.فکر نمی کنم این کار ایرادی داشته باشه.
تشکر کنندگان: bahram_fadakar ، yazdan
(2010-05-31 ساعت 22:03)mohajerusa2011 نوشته:  
(2010-05-31 ساعت 21:46)sayeh2 نوشته:  مکانیزم مثبت یعنی با تمام انرژی و باور به کائنات بگی که نامه ات و همین روزها داری و اصلا به نیومدن نامه فکر نکنی و هر روز امید داشته باشی که پست چی نامه ات و به دستت می رسونه،انشاالله،مگر نه اینکه خدا گفته هر انچه می خواهید از من طلب کنید، پس ما همچنان پر توان خواستمون و تکرار می کنیم.

شرط اولش این است که واقعا خواستن و طلب در وجود انسان پیدا شود و تمام ذرات وجود انسان ، مظهر خواستن گردد ، واقعا آنچه می‏خواهد به صورت یک احتیاج و استدعا و حاجت درآید ، همان طوری که‏ اگر در یک نقطه بدن یک احتیاجی پیدا شود تمام اعضا و جوارح شروع می‏کنند به فعالیت و حتی ممکن است عضوی به مقدار زیادی از کار خود بکاهد برای‏ رفع احتیاجی که در فلان نقطه بدن پیدا شده است . اگر مثلا تشنگی بر انسان‏ غلبه کند اثر تشنگی در وجناتش پیدا می‏شود ، حلق و کبد و معده و لب و زبان و کام همه آب می‏گویند .
اگر هم در آن حال بخوابد آن‏ را به خواب می‏بیند ، چون واقعا بدن محتاج به آب است .
احتیاج روحی و معنوی انسان که جزئی از عالم خلقت است نسبت به کل جهان همین طور است‏ . روح انسان جزئی است از عالم وجود . اگر واقعا خواهش و احتیاجی در وجودش پیدا شود ، دستگاه عظیم خلقت او را مهمل نمی گذارد .
فرق است بین خواندن دعا و دعای واقعی . تا دل انسان با زبان هماهنگی‏ نداشته باشد دعای واقعی نیست . باید در دل انسان جدا و واقعا خواست و طلب پیدا شود ، حقیقتا در وجود انسان احتیاج پدید آید

۱.(اعراف آیه ۸۰):برای خدا نام های نیک اشت پس او را به وسیله آنها بخوانید و دعا کنید.

۲.(غافر آیه ۶۰):مرا بخوانید و درخواست کنید تا پاسخ دهم.

۳.(انعام آیه ۵۳):ای پیامبر نباید آنان را که هر صبحگاه و شبانگاه خدا را می خوانند از پیش خود برانی.

۴.(فرقان آیه ۷۷):ای رسول من بگو اگر به سوی خدا متوجه نشوید و دعا نکنید پروردگارم به شما اعتنا نخواهد کرد.

سخن حضرت علی (ع) راجع به دعا کردن: دعا سپر مومن در مقابل بلاهاست و اگر درب خانه ای را زیاد بکوبی عاقبت به رویت باز شود.خداوند دوست داردبندگانش از او درخواست کنند و به پاداش دعای آنان در روز قیامت مانند عملهای دیگرشان خواهد داد.

دوست گل من شما هم به خواست خدا ایمان دارید چراکه انشالله یعنی اگر خدا بخواهد که خودتان فرمودید

کاملا باهاتون موافقم،انرژی بیشتری گرفتم،ممنون.
تشکر کنندگان: PERSIA_QI
دوست عزیز اینجا مسجد نیست که!

راستی سری اول نامه های آبادان هم رسیدند!

دو تا از دوستانم قبول شدند...
خواستم از نامه هاشون عکس بگیرم و بیام بگذارم تو سایت، ولی گفتم کار زشتیه!
تشکر کنندگان: User ، vahidansari ، yazdan ، elhaaam ، mehran61 ، amirhomayoun ، atm849 ، honareirani ، frozen mind
(2010-05-12 ساعت 22:59)loveusa2010 نوشته:  سلام به همه دوستان
من هم قبول شدم
کیس نامبر من2011As000023##
تاریخ دریافت 31آپریل ظاهرآ
کنسولگری آنکارا

شماره کیسم چطوره به نظرتون ؟

Wink
(2010-05-31 ساعت 23:50)nedak نوشته:  
(2010-05-12 ساعت 22:59)loveusa2010 نوشته:  سلام به همه دوستان
من هم قبول شدم
کیس نامبر من2011As000023##
تاریخ دریافت 31آپریل ظاهرآ
کنسولگری آنکارا

شماره کیسم چطوره به نظرتون ؟

شماره کیست عتلیه و به زودی اعلام میشی......Shy.
تشکر کنندگان: sayeh2 ، arad ، vahidansari ، Ashkan78 ، reza_a
(2010-05-31 ساعت 23:44)usa.lover نوشته:  دوست عزیز اینجا مسجد نیست که!

به نظره من اشکالی نداره در مورد انرژی مثبت از طریق دینی هم صحبت بشه و اینجا مسجد هم نمیشه همونطور که بیمارستان روانپزشکی نمیشه وقتی بحثهای روحی و روانپزشکی میشه اینجا
تشکر کنندگان: WIKIMAN
دوستان ....
اینجا تاپیک دریافت نامه قبولیه !! لطفا اگه منحصرا در این مورد اطلاعی دارید بذارید . من برای بار اول که این بخش رو دیدم شوکه شدم چون فکر کردم ۱۷-۱۸ صفحه درباره موضوع اصلی این تاپیکه و کلی نامه رسیده . اما دیدم تقریبا اکثرش پرته و ملت دارن ارزوهای خودشونو میگن (هر کی با یه زبونی) Sad

در مورد نیروی مثبت هم اگه واقعا نیاز دارید مییشه یه تاپیک باز کرد و هر چی دوست دارید بهم انرژی مثبت بدید . از اوراد و ادعیه و اذکار و کتب مقدس گرفته تا مسایل روانشناسی مثبت و عرفان و سنگ جادو و یه عالمه چیز دیگه .

موفق باشید ...
تشکر کنندگان: frozen mind
سلام به همگی !!!
من 6 ماه داشتم مطالب مهاجرسرا رو میخوندم و آرزو میکردم یه روز برنده بشم و بیام اینجا به همه بگم !!! ( به این میگن عقققققققققققققققده Smile )
چند روز پیش نامه برنده شدن خواهرمو دریافت کردیم !
کیس نامبرش دقیقا ***21 میباشد !

خدا پاشو بات یه عالمه حرف دارم . . . Smile
تشکر کنندگان: leili ، mehran61 ، kianoush ، R.F ، vahidansari ، hamed_gh ، حامد
(2010-05-31 ساعت 19:29)mohajerusa2011 نوشته:  لطفا فقط انرژی مثبت بدید

برای این قضیه باید بگم :

إذا دعوت فظن حاجتک بالباب » " (بحار الانوار ، ج 93 ، ص . 305 )
یعنی آنگاه که دعا می‏کنی‏ حاجت خود را دم در آماده فرض کن .

پس دعا کنید و انرژی مثبت به هم بدید و به نیامدن نامتون حتی 1 ثانیه هم فکر نکنید و به خاطر این پست روحیه بخش از تع دل برای منم دعا کنید

تا منم زودتر نامم بیاد که خیلی سخته تا بخوام 1 ماه صبر کنم که قبولیمو تو سایت ببینمBig Grin

عکس امضای شما تقریبا هم سایز با Wallpaper بنده می باشد. Smile
تشکر کنندگان: amirhomayoun
(2010-06-01 ساعت 00:49)vahid1 نوشته:  دوستان ....
اینجا تاپیک دریافت نامه قبولیه !! لطفا اگه منحصرا در این مورد اطلاعی دارید بذارید . من برای بار اول که این بخش رو دیدم شوکه شدم چون فکر کردم ۱۷-۱۸ صفحه درباره موضوع اصلی این تاپیکه و کلی نامه رسیده . اما دیدم تقریبا اکثرش پرته و ملت دارن ارزوهای خودشونو میگن (هر کی با یه زبونی) Sad

در مورد نیروی مثبت هم اگه واقعا نیاز دارید مییشه یه تاپیک باز کرد و هر چی دوست دارید بهم انرژی مثبت بدید . از اوراد و ادعیه و اذکار و کتب مقدس گرفته تا مسایل روانشناسی مثبت و عرفان و سنگ جادو و یه عالمه چیز دیگه .

موفق باشید ...

دوست عزیز این تاپیک وجود داره منتهی نمیدونم چرا دوستان نمیخوان یاد بگیرند که هر مطلبی رو در تاپیک خودش مطرح کنند......
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، R.F ، mehran61 ، honareirani
سلام دوستان ببخشید یک سوال؟ کونفیرمیشن نامبر با چه عددی شروع میشه؟ ۲۰۱۰ یا ۲۰۱۱؟ آخه من فکر کنم شمارم رو گم کردم و یک شماره پیدا کردم نمیدونم مال پارساله یا امسال چون با ۲۰۱۰ شروع شده. ممنون اگه راهنمائی کنید. راستی از اول جولای میشه اینترنتی چک کرد ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان