موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مکانیزم مثبت یعنی با تمام انرژی و باور به کائنات بگی که نامه ات و همین روزها داری و اصلا به نیومدن نامه فکر نکنی و هر روز امید داشته باشی که پست چی نامه ات و به دستت می رسونه،انشاالله،مگر نه اینکه خدا گفته هر انچه می خواهید از من طلب کنید، پس ما همچنان پر توان خواستمون و تکرار می کنیم.
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز اینجا مسجد نیست که!
راستی سری اول نامه های آبادان هم رسیدند!
دو تا از دوستانم قبول شدند...
خواستم از نامه هاشون عکس بگیرم و بیام بگذارم تو سایت، ولی گفتم کار زشتیه!
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-01 ساعت 02:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-01 ساعت 02:27 توسط laili.)
(2010-06-01 ساعت 00:49)vahid1 نوشته: دوستان ....
اینجا تاپیک دریافت نامه قبولیه !! لطفا اگه منحصرا در این مورد اطلاعی دارید بذارید . من برای بار اول که این بخش رو دیدم شوکه شدم چون فکر کردم ۱۷-۱۸ صفحه درباره موضوع اصلی این تاپیکه و کلی نامه رسیده . اما دیدم تقریبا اکثرش پرته و ملت دارن ارزوهای خودشونو میگن (هر کی با یه زبونی)
در مورد نیروی مثبت هم اگه واقعا نیاز دارید مییشه یه تاپیک باز کرد و هر چی دوست دارید بهم انرژی مثبت بدید . از اوراد و ادعیه و اذکار و کتب مقدس گرفته تا مسایل روانشناسی مثبت و عرفان و سنگ جادو و یه عالمه چیز دیگه .
موفق باشید ...
دوست عزیز این تاپیک وجود داره منتهی نمیدونم چرا دوستان نمیخوان یاد بگیرند که هر مطلبی رو در تاپیک خودش مطرح کنند......
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 2
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2010-06-01 ساعت 03:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-01 ساعت 03:56 توسط Sahar-Germany.)
سلام دوستان ببخشید یک سوال؟ کونفیرمیشن نامبر با چه عددی شروع میشه؟ ۲۰۱۰ یا ۲۰۱۱؟ آخه من فکر کنم شمارم رو گم کردم و یک شماره پیدا کردم نمیدونم مال پارساله یا امسال چون با ۲۰۱۰ شروع شده. ممنون اگه راهنمائی کنید. راستی از اول جولای میشه اینترنتی چک کرد ؟