کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اعلام دریافت نامه قبولی
(2010-05-29 ساعت 15:09)mehran61 نوشته:  سلام بيتا خانم. تبريك ميگم هم به شما و هم به همسرتون. ميشه بفرماييد تو كدوم شهر نامه به دستتون رسيده؟ و ضمناً ميتونيد براي كسب اطلاعات بيشتر چند پست قبل لينك هايي كه به دوستمون رو پيشنهاد كردم مطالعه بفرماييد.
ترجيح ميدم جواب سوالاتتون ندم و اون ها رو به اساتيد سايت بسپرم.
اميدوارم به خوشي و سلامتي همه كارهاتون انجام بشه و به آمريكا برسيد. بازم مباركه و مباركه Smile

ممنون از لطفتون نامه ما به تهران اومد.ولي در مورد ارجاع دادن دوستان به تاپيكهاي2010 اگر همينطوري پيش بره تاپيكهاي 2011 از اطلاعات خالي ميمونه.به نظر من دوستان بهتره تاپيكهاي سالهاي قبل رو مطالعه كنن.ولي اگر سوالي پرسيده ميشه همينجا بهش جواب كامل داده بشه.
ضمنا همسر من علاوه بر شغل دولتيش با موسسات خصوصي هم همكاري ميكنه.به نظر دوستان اشكالي داره فقط در مورد شغل خصوصيش بنويسه واز شغل دولتيش حرفي نزنه.ممنون ميشم اگر همينجا پاسخ بديد.
تشکر کنندگان: User
(2010-05-24 ساعت 21:33)POSTiGA نوشته:  دوستان عزیز..
خبر ندارید که نامه برای آدرس استرالیا و نیوزلند رسیده ؟ "یعنی یک ایرانی نامه رو به آدرس این 2 کشور دریافت کرده باشه ؟
دوستان عزیز..کسی میتونه جواب منو بده ؟!Sad
تشکر کنندگان:
سلام
من می خواستم بدونم امسال مثل سال پیش از خود سایتwww.dvlottery.state.gov می شه متوجه شد که قبول شدیم یا نه چون من که به سایت می رم هنوز اعلام نتیجه 2011 رو نکرده
چطوری می تونیم زودتر متجه بشیم؟
تشکر کنندگان:
بله از اول جولاي يا دهم تيرماه از طريق همين سايتي كه گفتيد ميتونيد چك كنيد. ولي تا اون زمان خير اگه نامه نياد هيچ كاري نميشه كرد.
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
تشکر کنندگان: Nightsky007
(2010-05-30 ساعت 08:37)bita-p نوشته:  
(2010-05-29 ساعت 15:09)mehran61 نوشته:  سلام بيتا خانم. تبريك ميگم هم به شما و هم به همسرتون. ميشه بفرماييد تو كدوم شهر نامه به دستتون رسيده؟ و ضمناً ميتونيد براي كسب اطلاعات بيشتر چند پست قبل لينك هايي كه به دوستمون رو پيشنهاد كردم مطالعه بفرماييد.
اميدوارم به خوشي و سلامتي همه كارهاتون انجام بشه و به آمريكا برسيد. بازم مباركه و مباركه Smile

ممنون از لطفتون نامه ما به تهران اومد.ولي در مورد ارجاع دادن دوستان به تاپيكهاي2010 اگر همينطوري پيش بره تاپيكهاي 2011 از اطلاعات خالي ميمونه.به نظر من دوستان بهتره تاپيكهاي سالهاي قبل رو مطالعه كنن.ولي اگر سوالي پرسيده ميشه همينجا بهش جواب كامل داده بشه.
ضمنا همسر من علاوه بر شغل دولتيش با موسسات خصوصي هم همكاري ميكنه.به نظر دوستان اشكالي داره فقط در مورد شغل خصوصيش بنويسه واز شغل دولتيش حرفي نزنه.ممنون ميشم اگر همينجا پاسخ بديد.

تبریک می گم قبولی شما رو!

در مورد نوشتن یا ننوشتن اطلاعات در فرم، توصیه من (و شاید بقیه دوستان) اینه که هر چیزی که واقعیت هست، رو بنویسید. ماها خدای نکرده تر.ور.ی.ست نیستیم که بخواهیم چیزی رو کتمان کنیم. پس نگران نباشید و همه اطلاعات رو دقیق بنویسید. اگر چیزی رو ننویسید و در جلسه مصاحبه احیانا بحث به اونجا کشیده بشه و (شما خیلی طبیعی) واقیعت رو بگید و مغایر باشه، و آفیسر شک کنه! همونجا فقط بهتون میگن آی ام ساری!
من یکی از دوستان من این بلا سرش اومد. البته اون میخواست بره کانادئا، و پس از طی سه سال پروسه نفس گیر مهاجرت به کبک، فرانسه خوندن و هزار تا زحمت دیگه، روز مصاحبه اطلاعاتی که قبلا داده بود (البته وکیل اشتباهی تاریخ فارغ التحصیلی رو چیزهای دیگه ای نوشته بود) با چیزی که دوست من میگفت، مغایرت داشت. و همون باعث شد ایشون رو رد کنند. به سادگی هر چه تمامتر. نتیجه سه سال زحماتش بر باد رفت. (هر چند که ایشون مصمم تر از این حرفا بودند، و الان فقط منتظر مدیکالشونه! یعنی اوکی مصاحبه رو هم گرفت)

اما ترو خدا دقیق بنویسید. واقعیت رو بنویسید. هیچ امتیاز بندی در کار نیست. چون شما قبول شده اید! پس طوری پر کنید که هیچ مشکلی پیش نیاد و احیانا خدای نکرده حقی از یک متقاضی دیگر ضایع نشه.
توصیه من اینه که:
مطالعه کنید، مطالعه کنید و باز هم مطالعه کنید، بعد سوال بپرسید و با دقت فرم ها رو پر کنید. و در سوال پرسیدن هم شک نکنید. همه دوستا =ن اینجا با حوصله بسیار جواب شما را خواهند داد.

خوش باشید و سرافراز
تشکر کنندگان: ADONIS ، mehran61 ، bahram_fadakar ، Linspire
(2010-05-30 ساعت 13:15)sarfarash نوشته:  

در مورد نوشتن یا ننوشتن اطلاعات در فرم، توصیه من (و شاید بقیه دوستان) اینه که هر چیزی که واقعیت هست، رو بنویسید. ماها خدای نکرده تر.ور.ی.ست نیستیم که بخواهیم چیزی رو کتمان کنیم. پس نگران نباشید و همه اطلاعات رو دقیق بنویسید. اگر چیزی رو ننویسید و در جلسه مصاحبه احیانا بحث به اونجا کشیده بشه و (شما خیلی طبیعی) واقیعت رو بگید و مغایر باشه، و آفیسر شک کنه! همونجا فقط بهتون میگن آی ام ساری!
من یکی از دوستان من این بلا سرش اومد. البته اون میخواست بره کانادئا، و پس از طی سه سال پروسه نفس گیر مهاجرت به کبک، فرانسه خوندن و هزار تا زحمت دیگه، روز مصاحبه اطلاعاتی که قبلا داده بود (البته وکیل اشتباهی تاریخ فارغ التحصیلی رو چیزهای دیگه ای نوشته بود) با چیزی که دوست من میگفت، مغایرت داشت. و همون باعث شد ایشون رو رد کنند. به سادگی هر چه تمامتر. نتیجه سه سال زحماتش بر باد رفت. (هر چند که ایشون مصمم تر از این حرفا بودند، و الان فقط منتظر مدیکالشونه! یعنی اوکی مصاحبه رو هم گرفت)

اما ترو خدا دقیق بنویسید. واقعیت رو بنویسید. هیچ امتیاز بندی در کار نیست. چون شما قبول شده اید! پس طوری پر کنید که هیچ مشکلی پیش نیاد و احیانا خدای نکرده حقی از یک متقاضی دیگر ضایع نشه.
توصیه من اینه که:
مطالعه کنید، مطالعه کنید و باز هم مطالعه کنید، بعد سوال بپرسید و با دقت فرم ها رو پر کنید. و در سوال پرسیدن هم شک نکنید. همه دوستا =ن اینجا با حوصله بسیار جواب شما را خواهند داد.

خوش باشید و سرافراز

مرسي از پاسخ كاملتون ولي مسئله مهم براي ما كه كيس نامبرمون بالاست زمانه .تمام نگراني ما اين هست كه اگر اف بي اي چك بخوريم وجوابش طول بكشه به ويزا نرسيم و طبق تجربيات بچه هاي سالهاي قبل كار دولتي هم ميتونه باعث دادن برگه ابي بشه و شايد از بين رفتن اين فرصت. همسر من بعد از سالها كار در يك شركت دولتي هنوز حتي رسمي هم نشده!و حالا ممكنه به خاطر همين كار شانس بزرگ زندگيمون از بين بره.و چون در شركت خصوصي هم كار ميكنه به نظر نمياد اگر فقط از شغل خصوصيش بنويسه مشكلي پيش بياد.بگذاريد مثالي بزنم معلمي كه صبح ها در مدرسه دولتي درس ميده و بعد از ظهر ها در اموزشگاههاي خصوصي تدريس ميكنه چه اشكالي داره كه فقط شغل خصوصيش رو ذكر كنه؟ممنون ميشم باز هم راهنمايي كنيد.
تشکر کنندگان:
بچه ها اصلا امیدتون و از دست ندید، حالا فرصت هست،مکانیزم مثبت بفرستید تا نامه ما هم بیاد.
تشکر کنندگان: fairwall ، loony
(2010-05-30 ساعت 14:01)bita-p نوشته:  
(2010-05-30 ساعت 13:15)sarfarash نوشته:  

توصیه من اینه که:

خوش باشید و سرافراز

مرسي از پاسخ كاملتون ولي مسئله مهم براي ما كه كيس نامبرمون بالاست زمانه .تمام نگراني ما اين هست كه اگر اف بي اي چك بخوريم وجوابش طول بكشه به ويزا نرسيم و طبق تجربيات بچه هاي سالهاي قبل كار دولتي هم ميتونه باعث دادن برگه ابي بشه و شايد از بين رفتن اين فرصت. همسر من بعد از سالها كار در يك شركت دولتي هنوز حتي رسمي هم نشده!و حالا ممكنه به خاطر همين كار شانس بزرگ زندگيمون از بين بره.و چون در شركت خصوصي هم كار ميكنه به نظر نمياد اگر فقط از شغل خصوصيش بنويسه مشكلي پيش بياد.بگذاريد مثالي بزنم معلمي كه صبح ها در مدرسه دولتي درس ميده و بعد از ظهر ها در اموزشگاههاي خصوصي تدريس ميكنه چه اشكالي داره كه فقط شغل خصوصيش رو ذكر كنه؟ممنون ميشم باز هم راهنمايي كنيد.

همه کارهای دولتی بد نیست ... خیلی ها بودن که شغل دولتی داشتن و برنده شدن و الآن آمریکا هستن .
اگه شغل ایشون به نحوی با مسایل حساس و به خصوص نظامی در ارتباطه بهتره بیشتر دقت کنید .
در مورد شغل خصوصی هم اگه بیمه واسه فرد رد میشده یا میتونه نامه ای معتبر از محل کارش بگیره میشه فقط رو این زوم کرد.
تشکر کنندگان:
با عرض پوزش از اینکه سوالم را اینجا مطرح می کنم.
آخه دیدیم بحث به کاردولتی خصوصی داره کشیده میشه یه سوال خیلی مهم برام پیش اومده مجددا با عرض پوزش از همه عزیزان ومدیران اگر میشه کسی وارد هست به این موضوع پاسخ بدهد (بعد حذفش کنید)ممنون میشم
کارمند شرکت مخابرات ( با توجه به اینکه الان بخشی ازآن شرکت مخابرات خصوصی شده) آیا جزو مواردی هست که احتمال رد شدنش باشه؟

ممنونم
تشکر کنندگان:
(2010-05-30 ساعت 20:32)Payam1 نوشته:  با عرض پوزش از اینکه سوالم را اینجا مطرح می کنم.
آخه دیدیم بحث به کاردولتی خصوصی داره کشیده میشه یه سوال خیلی مهم برام پیش اومده مجددا با عرض پوزش از همه عزیزان ومدیران اگر میشه کسی وارد هست به این موضوع پاسخ بدهد (بعد حذفش کنید)ممنون میشم
کارمند شرکت مخابرات ( با توجه به اینکه الان بخشی ازآن شرکت مخابرات خصوصی شده) آیا جزو مواردی هست که احتمال رد شدنش باشه؟

ممنونم

هیچ موردی رد نمیشه! حتی اگه ر.ئیس جم.هو.ر باشه!
فقط شاید طول مدت کلیرنس بیشتر بشه! همین و بس!
تشکر کنندگان: Payam1 ، hasti_banoo ، mehran61
امید وارم سری بعدی نامه ها بیاد ، بقیتون قبول بشید

ما که رفتیم سال دیگه (طی بررسی ها و تحقیقاتی که کردم اگه قرار بود بیاد تا حالا میومد)
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، honareirani ، jayjay
(2010-05-30 ساعت 23:20)idn نوشته:  امید وارم سری بعدی نامه ها بیاد ، بقیتون قبول بشید

ما که رفتیم سال دیگه (طی بررسی ها و تحقیقاتی که کردم اگه قرار بود بیاد تا حالا میومد)

منم همینطور رفیق. امسال GameOver شدیم. (چقدر روحیه بالاستBig Grin) بریم دنبال Student Visa
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، honareirani ، jayjay
(2010-05-30 ساعت 23:20)idn نوشته:  امید وارم سری بعدی نامه ها بیاد ، بقیتون قبول بشید

چرا اینقدر نامید هستید ؟؟؟؟؟؟؟

اینجوری که میگید پس ما هم امید واهی داریم هروز میرم جلوی در چک میکنم ببینم نامه اومده یا نه پس دیگه امیدوار نباشم؟؟؟؟؟؟؟این نامه ها معلوم نیست چطوری به ایران میرسه(جوک بود)

ممکنه به خاطر ریسایز کردن عکس منو از قرعه کشی حذف کرده باشند؟؟؟؟؟

شانس که نداریمSadSadSadSad
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: honareirani
برای نا امید شدن خیلی زود نیست؟ تو تمام تاپیکهای مربوطه برندگان سالهای قبل توضیح دادن که گاهی نامه نمی رسه یا دیر می رسه ولی از 10 تیر تو سایتشون اعلام می کنن. هنوز یک ماه دیگه وقته تا نامه رو دریافت کنید و تازه بعدش هم مدتها وقته تا از طریق سایت مطمئن شوید. اطمینان داشته باشید افرادی مثل شما که این همه مشتاقند حتما برنده میشن یا از روشهای بهتری می تونن راه پیشرفتشون رو باز کنند ولی به شرط اینکه به این زودی ناامید نشن.
تشکر کنندگان: honareirani ، nhzgroup ، saeedhei ، Payam1 ، Nightsky007 ، dalir ، arad ، امیر مهاجر
سلام
درست یک ماه دیگه وقت هست.این هایی که دلشوره و استرس دارند همه قبول می شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن.حتی فکر قبول شدنم نکنید چون اون هایی که با مهاجــــــــــــــــــــــــــــــــرسرا رابطه دارند همه ای وللللا دارند و امیــــــــــــــــــــــــــد پرواز به آمریکا.....................................
به امید آرزوی قبولی اون هایی که مستحق رفتنند.بزن زنگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو
تشکر کنندگان: mohajerusa2011 ، dalir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان