موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من می خواستم بدونم امسال مثل سال پیش از خود سایتwww.dvlottery.state.gov می شه متوجه شد که قبول شدیم یا نه چون من که به سایت می رم هنوز اعلام نتیجه 2011 رو نکرده
چطوری می تونیم زودتر متجه بشیم؟
موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
بله از اول جولاي يا دهم تيرماه از طريق همين سايتي كه گفتيد ميتونيد چك كنيد. ولي تا اون زمان خير اگه نامه نياد هيچ كاري نميشه كرد.
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اصلا امیدتون و از دست ندید، حالا فرصت هست،مکانیزم مثبت بفرستید تا نامه ما هم بیاد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض پوزش از اینکه سوالم را اینجا مطرح می کنم.
آخه دیدیم بحث به کاردولتی خصوصی داره کشیده میشه یه سوال خیلی مهم برام پیش اومده مجددا با عرض پوزش از همه عزیزان ومدیران اگر میشه کسی وارد هست به این موضوع پاسخ بدهد (بعد حذفش کنید)ممنون میشم
کارمند شرکت مخابرات ( با توجه به اینکه الان بخشی ازآن شرکت مخابرات خصوصی شده) آیا جزو مواردی هست که احتمال رد شدنش باشه؟
ممنونم
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
امید وارم سری بعدی نامه ها بیاد ، بقیتون قبول بشید
ما که رفتیم سال دیگه (طی بررسی ها و تحقیقاتی که کردم اگه قرار بود بیاد تا حالا میومد)
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
2010-05-30 ساعت 23:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-30 ساعت 23:48 توسط hasti_banoo.)
برای نا امید شدن خیلی زود نیست؟ تو تمام تاپیکهای مربوطه برندگان سالهای قبل توضیح دادن که گاهی نامه نمی رسه یا دیر می رسه ولی از 10 تیر تو سایتشون اعلام می کنن. هنوز یک ماه دیگه وقته تا نامه رو دریافت کنید و تازه بعدش هم مدتها وقته تا از طریق سایت مطمئن شوید. اطمینان داشته باشید افرادی مثل شما که این همه مشتاقند حتما برنده میشن یا از روشهای بهتری می تونن راه پیشرفتشون رو باز کنند ولی به شرط اینکه به این زودی ناامید نشن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
درست یک ماه دیگه وقت هست.این هایی که دلشوره و استرس دارند همه قبول می شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن.حتی فکر قبول شدنم نکنید چون اون هایی که با مهاجــــــــــــــــــــــــــــــــرسرا رابطه دارند همه ای وللللا دارند و امیــــــــــــــــــــــــــد پرواز به آمریکا.....................................
به امید آرزوی قبولی اون هایی که مستحق رفتنند.بزن زنگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو