موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم هر کی مستحقه برنده بشه.من ار ته دل دعا می کنم برای همه و خودم.
آرزو کن...امیدوار باش
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما هم آواتار مبارکمان را تعویض فرمودیم شاید بعد از این همه سال KCCصدایمان را بشنود
اگر تمام ابرهای آسمان ببارند گلهای قالی نخواهند شکفت این قانون زیر پا ماندن است
yes we can
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان جواب لاتاري امسال اومده؟؟؟/
من هر كاري مي كنم نمي تونم جواب را از طريق سايت بگيرم.
لطفا راهنماي كنيد.
با تشكر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
هر روز به بهانه چک کردن صندوق پستی میرم تو پست محلمون. امروز رفتم عین ندید بدید ها هی کله میکشیدم زوایا و خفایای پست رو دیدم نه آجری بود نه بلوک نه تیرچه و سیمان. آخر باید سرمون رو گل بگیریم !
جاتون خالی امتحان رو گند زدم. استاد هم یه چشمک بهم زد گفت از اول ترم کجا بودی ؟ بنده خدا دفعه اولش بود منو دیده بود، فکر کرد میهمان اومدم سر جلسه امتحان. درک نمیکنه که استرس گرین کارت خواب و خوراک رو هم میگیره چه برسه به درس!
یکی از دوستام هم به خاطر خون دل خوردن های من رتبه اش شد دو رقمی همون جا بابِ گرو کشی رو پیش خدا باز کردم گفتم ببین من چقدر واسه این حرص خوردم تا رتبه اش شد 2 رقمی یه کاری کن یه کیس نامبر 2 رقمی هم که حالا نه تا 4 رقمی نصیبمون بشه ! نمیدونم خدا با من شوخی داره یا نه ؟ اگه جنبه شوخی نداشته باشه اونجوری که من گفتم میزنه کارت ملی و شناسنامه ام رو هم ازم میگیره!
keivan
عضو بی سابقه !
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
کیوان جان برادر من به خدا اشتباه می کنی عزیزم. نمی خوام باب نصیحت و این جور حرفا رو باز کنم چون خودم اصلاً خوشم نمیاد ولی آخه اینجوری هم که نمیشه! تو هر 1000 نفر 9 نفر برنده میشن تازه همم ویزا نمیگیرن خب با این شرایط چقدر از زندگیمون رو باید بر اساس قبولی لاتاری برنامه ریزی کنیم؟! به خدا اگه یه کم فکر کنی و از احساساتت فاصله بگیری دیگه همه چیز رو به خاطر لاتاری نمی بازی. حرفی توش نیست قبول شدن در لاتاری میتونه زمین و آسمون زندگی یه آدم رو عوض کنه ولی قبول شدن در لاتاری نه شرکت کردن در لاتاری. شما خودت بشین محاسبه کن ببین احتمال قبولی تو 10 سال چقدره؟ نه درصد!!! تازه اگه کسی ده سال شرکت کنه احتمال قبولیش اینقدر میشه. خب با این اوصاف نمیشه که بر اساس لاتاری برنامه ریزی کرد. نمی خوام ناامیدت کنم ایشاا... همین امسال برنده شی اما با حرف هایی که میزنی احتیاج به یک تلنگر داری تا یه بار دیگه در مورد همه چیز تجدید نظر کنی. ارادتمند مهران.
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال