موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من تازه امروز متوجه شدم، تو آپارتمانمون دزد داریم، اصلا تهمت نمی زنم
120% مطمئنم ، اگه فعلا کاری نمی کنم می خوام ببینم واقعا قبول می شم
تو لاتاری و تا تیر صبر میکنم، اگه برنده شده بودم و نامه ام اومده بود و کسی
بر داشته بود (همون خانوم دزده!!!!) من می دونم و اون و یک ساختمان که تو
سرشون خراب می شه
من الان رسما بر این عقیده ام که یا تا حالا نامه ای نیومده برام یا اومده و غیب شده
ویا این که اصلا هرگز امسال نمیاد !!!
شماره کیس: ؟؟؟201
دریافت نامه قبولی: این جمعه که نیومد !!
کنسولگری:
ارسال فرمهای اول:
کارنت شدن کیس:
تو دنیا نزدیک 550 میلیون سلاح گرم هست یعنی به ازای هر 12 نفر یک
سلاح وجود داره حالا سوال اینه که ما اون 11 تای دیگه رو چه جوری مسلح کنیم؟
موضوعها: 3
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
اصلا نامه رو برداشته باشن مهم نیست.اون نامه محتوای خاصی نداره که.این قدر حساس نباشین ... بابا Con Number دارین
Pir shodim vali bozorg na
موضوعها: 1
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم سلام
من هم مثل خیلی از اعضای سایت دنبال یک تاپیکی میگردم که کل جریان لاتاری پس از قبولی رو کامل توضیح داده باشه که ندیدم.
یکی از دستام هم به ما رو به تایپیک MILAD ارجاع داده که اونم قدیمی هستش و نمیدونم میشه روش حساب کرد یا نه چون به عنوان مثال میگه در بند سوم:-(((((( رسيدن بسته پستي از آمريکا که مبني بر برنده شدن شخص در لاتاري مي باشد که اين نامه حاوي فرم DS-230 مي باشد که در آن بايد مشخصات خواسته شده را پر کرد و همراه با شماره کيس نامبر ازطريق پست به KONTAKY CONSOLAR CENTER ارسال کرد ))))))) که متوجه این نامه نمیشوم.
چون ظاهرا در نامه ای که به دست بستگان من در الاباما رسیده فرمی در کار نبوده.
خلاصه سرتون درد نیارم خلاصه کاری برای برندگان 2011 نداریم.
ممنون میشوم اگر یاری کنید یا منابع دیگری رو معرفی کنید.
با سپاس فراوان از همه شما دوستان خوبم.
موضوعها: 1
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
روزی دو مرد جوان نزد استادی آمدند و ازاو پرسیدند:
" فاصله بین دچار یک مشکل شدن تا راه حل یافتن برای حل مشکل چقدراست؟" استاد اندکی تامل کرد و گفت:
"فاصله مشکل یک فرد و راه نجات او از آن مشکل برای هر شخصی به اندازه فاصله زانوی او تا زمین است!"
آن دو مرد جوان گیج و آشفته از نزد او بیرون آمدند و در بیرون مدرسه با هم به بحث و جدل پرداختند. اولی گفت:" من مطمئنم منظور استاد معرفت این بوده است که باید به جای روی زمین
نشستن از جا برخاست و شخصا برای مشکل راه حلی پیدا کرد. با یک جا نشینی و زانوی غم در آغوش گرفتن هیچ مشکلی حل نمی شود. "
دومی کمی فکر کرد و گفت:" اما اندرزهای پیران معرفت معمولا بارمعنایی عمیق تری دارند و به این راحتی قابل بیان نیستند. آنچه تو می گویی هزاران سال است که بر زبان همه جاری است و
همه آن را می دانند. استاد منظور دیگری داشت." اآندو تصمیم گرفتن نزد استاد بازگردند و از خود او معنای جمله اش را بپرسند. استاد با دیدن مجدد
دو جوان لبخندی زد و گفت:
" وقتی یک انسان دچار مشکل می شود. باید ابتدا خود را به نقطه صفربرساند. نقطه صفر وقتی است که انسان در مقابل کائنات و خالق هستی زانو می زند و از او مدد می جوید.
بعد از این نقطه صفر است که فرد می تواند برپا خیزد و با اعتماد به همراهی کائنات دست به عمل زند. بدون این اعتماد و توکل برای هیچ مشکلی راه حل پیدا نخواهد شد. باز هم می گویم فاصله بین مشکلی که یک انسان دارد با راه چاره او ، فاصله بین زانوی او و زمینی است که برآن ایستاده است
کانفرمیشن 2013
تاریخ رویت نتایج: May 1 2012
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
آمریکا آمریکا ما داریم می یاییم
موضوعها: 7
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
به نام خداوندی که داشتن او جبران تمام نداشته های من است
ثبت نام: 2009/6/اکتبر
كيس نامبر: 2011ASxxx
دريافت نامه اول:امروز انشاالله
محل دریافت : تهران - در خونه
خداوندا تنها امید من برای موفقیت تو هستی
امضای زیبایی است
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها از ايران تقريبا چقدر شركت كننده هست بنظرتون؟
وقتي من رفتم عكاسي گفتم برا گرين كارت (2011) عكس ميخوام گفت اين گرين كارت چيه بازارش بين همه مردم از عيد به بعد گرم شده من امسال عكاس شدم و اين كلمه رو شنيدم .گفتم مگه خيليا ميان عكس ميگيرن اونم از عيد؟ گفت فراوون هر كي از دم در عكاسي مياد تو خانوادگي ميشينن عكس ديجيتال برا گرين كارت ميخوان. مثل اينكه شركت كننده خيلي زيادتر شده مخصوصا امسال