2010-06-28 ساعت 10:50
(2010-06-22 ساعت 19:19)frozen mind نوشته:دارالترجمه هزاره از شاهکارهای هزاره ی سومه مخصوصا" اون آبدارچی فضولی که داره! همه کار می کنه به جز کار خودش غلط املائی زیاد دارن البته به نسبت زود می دن مدارکو. موقع تحویل مدارک هم آبدارچیه حدود 20 دقیقه ای میزهارو به هم میریزه تا مدارک تو رو که احتمالا" هر صفحه اونو یه نفر ترجمه کرده ، به دستت برسونه . حتما" سر قیمت چونه بزن چون حسابی کاسبی راه انداختن به هر حال اگه مدارکوتونو برای ترجمه ، اینجا یا هرجای دیگه ، بردین حتما" کل متن و تمبرای روی مدارک رو چک کنین!(2010-06-22 ساعت 14:26)hasti_banoo نوشته:(2010-06-22 ساعت 14:09)frozen mind نوشته: ديروز رفتم دارالترجمه تا اصل مدارك + ترجمه هاي رسمي رو تحويل بگيرم. از يازده تا مدركي كه ارائه كرده بودم پنج تاش نبود. هرچي گشتن پيدا نكردن. نمي دونم گم كردن يا چه بلايي سر مدارك من اومده
متاسفم دوست عزیز. البته من قبلا به این مورد برخورد نکرده بودم اما بنا بر احتیاط ، مدارک رو مرحله به مرحله برای ترجمه می برم تا هم از نظر هزینه مشخص تر باشه که چی به چیه و هم احتمال مشکلاتی مثل مورد پیش آمده برای شما کمتر بشه.
دارالترجمه موظفه بنا به رسیدی که به شما داده و روی اون باید نوشته شده باشه چه مدارکی رو تحویل دادید، کل مدارک رو سالم بهتون برگردونه. جایی که من رفتم، زمان تحویل یکی یکی مدارک اصل رو به من تحویل داد و بعد هم برای تمام ترجمه ها و certified copy ها ، دونه به دونه مهرها و امضاها رو به رویت رسوند! تا بعدا جایی برای ابهام نباشه. حتی تاکید کرد یه بار تاریخ ها و اسامی و .. رو همونجا چک کنم.
به هر حال ممکنه مدارک شما تو پرونده افراد دیگری قرار گرفته باشه و انشاا.. به زودی پیدا میشه
از توصيهي شما دوست گرامي ممنونم. بله، روش شما مطمئن تره.
براي كسب تجربه خدمت دوستان عرض كنم كه من مداركم رو بردم دارالترجمهي هزاره سوم واقع در ميدان پونك. تمامي مدارك منو دقيق و بدون اشتباه ترجمه كردن. رفتار همهي كاركنانش هم با مراجعين خوب بود. اما يك ايراد بزرگ داشت و اون هم اين بود كه خيلي بي نظم بودن.
باور كنيد من از همون موقع تحويل دادن مدارك با ديدن بي نظميشون نگران شدم كه نكنه مشكلي در كارم پيش بياد. موقعي كه نصف مدارك و ترجمه اونا رو دريافت كردم، نه كسي به من گفت كه چك كنم ببينم كامله يا نه، نه اصل مدارك رو بهم تحويل دادن ... همين جوري خيلي راحت پوشه رو گذاشتن جلوي من و گفتن به سلامت! وقتي هم كه مي خواستم برم اون دو نفر منشي كه اونجا بودن خيلي راحت با من خداحافظي كردن و اين من بودم كه بهشون گفتم حالا كه نصف مدارك رو به من تحويل دادين، حداقل اونا رو از قبض من خط بزنين و از من رسيد بگيرين تا بعدا مدعي نشم!!
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ