کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
دوستان من حقیقتا نفهمیدم که نظامی هایی که توی لاتاری برنده می شن میتونن به ادامه کارشون امید وار باشن یا نه؟
اّیا اصولا دولت آمریکا یک برنده رو فقط به خاطر شغلش از لیست خط میزنه و یا اینکه اگه اسم این فرد تو لیست سیاه fbi نباشه کارش مشکلی براش ایجاد نمیکنه.لطفا مشکل دوست من رو با راهنمایهاتون حل کنید

ممنونم
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2010-05-31 ساعت 23:35)amin_555 نوشته:  
(2010-05-31 ساعت 21:09)Marjan M نوشته:  
(2010-05-31 ساعت 16:12)Marjan M نوشته:  سلام
من یه سوال دارم. ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه. من نامزد دارم و قراره سال بعد ازدواج کنیم. زمانی که فرم لاتاری را پر می کردم آیتمی برای نامزدی نداشت. الان نمیدونم باید چجوری بگم که نامزد دارم... لطفأ کمکم کنین.
CASE NO:2011AS00018XXX
RECEIVED DATE:25th of May

salam
sharayete manam mesle shoma bood,bade ferestadane forma ezdevaj kardam va 30 rooz ghable mosahebeh be sefarat elam kardam, bedone hich moshkeli hafte ghabl raftim mosahebeh(ankara) va barge abi gereftim.khyaleton rahat
bebakhshid ke font farsi nadashtam
ba tashakor

ممنون از کمکتون. یعنی اگه قبل از مصاحبمون ازدواج کنیم خوبه؟ اگه نتونستیم تا اون زمان ازدواج کنیم چی؟
تشکر کنندگان:
با سپاس فراوان از شما خوبان
سلام دوستان
فامیلی که در ایالت الاباما داریم حدود 20 روز دیگه می اید ایران.
به نظرتون تو این فاصله چه کار هایی میتونه برای من انجام بده.
مثلا نامه قبولی من رو با برچسبش برای من بیاره؟
یا اگه به نظرتون زود نیست فرم های مالیاتی رو الان پر کنه و رسمیش کنه (نوترایز اگه اشتباه نکنم) و با خودش بیاره ایران و بده به من؟

اگه موردی به نظرتون میرسه دوست دارم بدونم ؟
هر کاری که به نظرتون میتونه به روند کاری لاتاری کمک کنه ؟

منتظر جوابهای خوبتون هستم ؟

اگه خیلی خاص بود PM بدید.

با سپاس فراوان از شما خوبان
تشکر کنندگان:
سلام به همگی

دوستان یه سوال داشتم..

وقتی شمارم کارنت شد و از زمان مصاحبه ام با خبر شدم باید مدارکی که لازمه را پست کنم به انکارا یا خودم روز مصاحبه ببرم؟؟ خیلی گیج شدم لطفآ راهنماییم کنید..
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
تشکر کنندگان:
(2010-06-03 ساعت 01:04)kaveh1979 نوشته:  سلام به همگی

دوستان یه سوال داشتم..

وقتی شمارم کارنت شد و از زمان مصاحبه ام با خبر شدم باید مدارکی که لازمه را پست کنم به انکارا یا خودم روز مصاحبه ببرم؟؟ خیلی گیج شدم لطفآ راهنماییم کنید..

شما باید یک نسخه از ترجمه مدارکتون رو 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت(آنکارا) ارسال کنید، وروز مصاحبه نسخه اصل رو ارائه بدید.

تشکر کنندگان: kaveh1979 ، goli20 ، AMIN3Y
ممنون دوست عزیزم از راهنماییت..
یعنی باید 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه ترجمه مدارک را بفرستم و روز مصاحبه اصل فارسیشو ببرم؟
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
تشکر کنندگان:
(2010-06-03 ساعت 01:21)kaveh1979 نوشته:  ممنون دوست عزیزم از راهنماییت..
یعنی باید 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه ترجمه مدارک را بفرستم و روز مصاحبه اصل فارسیشو ببرم؟

همینطوره، شما یه جوری ارسال کنید که حد اقل 15 روز قبل از مصاحبه مدارک به دستشون رسیده باشه

تشکر کنندگان: kaveh1979
دوستان عزیز ،
کسی از بین شما ها محجبه عکس فرستاده برای kcc؟ منظورم اینه که گوشش زیر روسری باشه؟
ممنون
تشکر کنندگان:
1-گواهی کار معتبر یعنی چی و من چطور می تونم گواهی کار معتبر از محل کارم دریافت کنم
تشکر کنندگان: AMIN3Y
(2010-06-03 ساعت 10:05)سامت نوشته:  1-گواهی کار معتبر یعنی چی و من چطور می تونم گواهی کار معتبر از محل کارم دریافت کنم

دوست عزیز شما در قسمت زیر می تونید جوابتون رو بگیرین :
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1495
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان:
(2010-06-02 ساعت 17:37)free_free نوشته:  دوستان من حقیقتا نفهمیدم که نظامی هایی که توی لاتاری برنده می شن میتونن به ادامه کارشون امید وار باشن یا نه؟
اّیا اصولا دولت آمریکا یک برنده رو فقط به خاطر شغلش از لیست خط میزنه و یا اینکه اگه اسم این فرد تو لیست سیاه fbi نباشه کارش مشکلی براش ایجاد نمیکنه.لطفا مشکل دوست من رو با راهنمایهاتون حل کنید

ممنونم

سلام دوست عزیز. امیدوار باشید چرا که نه .البته جهت افرادی که کار دولتی یا نظامی داشته اند FBI چک انجام می شه که معمولا" اکثر آقایان رو در بر میگیره که حدود 45 روز طول خواهدکشید تا جواب آن بیاد که از جاهای مختلف پرونده شما روبررسی میکنند ودر صورت تائید ویزا صادر خواهد شد. موفق وپیروز باشید.Cool

سال نو مبارك
http://vahidpottery.persianblog.ir
تشکر کنندگان:
سلام
یه سوال
من زمان تحصیل تو یه شرکت خصوصی کار می کردم.یه سالم بیمه دارم. ارائه اون سابقه خوبه یا نه؟
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز 2010
کسی از خانمها عکس با حجاب نفرستاده برای kcc?
ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-06-04 ساعت 08:02)Neda نوشته:  دوستان عزیز 2010
ممنون

عكس خانم من باحجاب البته با شرايط ذكرشده است.
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
تشکر کنندگان:
(2010-06-04 ساعت 17:50)drmahmoodi نوشته:  
(2010-06-04 ساعت 08:02)Neda نوشته:  دوستان عزیز 2010
ممنون

عكس خانم من باحجاب البته با شرايط ذكرشده است.

عکسی که من فرستادم کا سی سی با روسری بودم.
(2010-06-03 ساعت 19:12)saman33 نوشته:  سلام
یه سوال
من زمان تحصیل تو یه شرکت خصوصی کار می کردم.یه سالم بیمه دارم. ارائه اون سابقه خوبه یا نه؟

سلام. اگه شما دیپلم 12 ساله داشته باشید نیاز به ارائه سابقه کار ندارید.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان