کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
salam
کارت معافیت از خدمتم گم شده امروز هم رفتم سفارت برای المثنی گفت باید از طریق ایران اقدام کنی‌. اگه بخوام از ایران اقدام کنم حداقل ۶ ماه زمان میبره. به نظرتون چکار کنم.

تشکر کنندگان:
سريع اقدام كن.

رسيدي يا مدركي كه نشون مي ده براش اقدام كردي هم دم دست باشه. با همون رسيد و توضيحات سعي كن قانعشون كني.

نهايتا بدترين حالتش اينه كه برات كسري مدارك مي زنن. در اون صورت يعني زود مصاحبه رفتي و با شرايط فعلي، آماده شدن كارت جديدت خيلي زودتر از 30 سژتامبر 2010 (پايان مهلت رسيدگي به پرونده هاي 2011) انجام مي شه. چند ماه كارت عقب مي افته ولي نهايتا روزي كه كار معافيت رو ببري ويزات رو هم مي گيري.

(2010-06-04 ساعت 18:04)upm2006 نوشته:  salam
کارت معافیت از خدمتم گم شده امروز هم رفتم سفارت برای المثنی گفت باید از طریق ایران اقدام کنی‌. اگه بخوام از ایران اقدام کنم حداقل ۶ ماه زمان میبره. به نظرتون چکار کنم.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: upm2006 ، hamed_gh ، AMIN3Y
drmahmoodi و زهره
در عکس آیا لازم است گوشها بیرون باشه یا نه؟
ممنون از پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-21 ساعت 23:54)drmahmoodi نوشته:  با سلام:
1-آياغير از فرستادن دو تا فرم و دو عدد عكس مدرك ديگه اي لازمه بفرستيم؟
2-توي نامه اول محل مصاحبه ذكر؟اسم رو جلوي كلمه اورده.
3-جقدر وقت داريم فرمهارو بفرستيم؟

1.برای مرحله ی اول تنها تکمیل کردن اون 2 تا فرم و 2 تا عکس کافیه.
2.نه.ابو ظبي جاییه که نامه ار اونجا برای شما پست شده.
3. هر چه سریعتر بهتر
1.برای مرحله ی اول تنها تکمیل کردن اون 2 تا فرم و 2 تا عکس کافیه.
2.نه.ابو ظبي جاییه که نامه ار اونجا برای شما پست شده.
3. هر چه سریعتر بهتر
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من هم از برندگان لاتاری امسال هستم و کیس نامبرم***16است.در این سایت جواب همه ی سوالاتم را پیدا کردم و از همه ی دوستان بسیار ممنونم.
من فرم هایم را ارسال کردم اما الان یه سوال دارم من سابقه ی کار ندارم اما حدود یکسال بیمه ی تامین اجتماعی داشتم که فکر می کنم سابقه ی کار محسوب میشه و این موضوع را فراموش کرده بودم برای همین در قسمت مربوط به کار N/Aنوشتم می خواستم بپرسم آیا باید به KCCاطلاع بدم یا ضرورتی نداره؟آیا اصلا آنها متوجه میشوند؟
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
(2010-06-04 ساعت 18:52)b!ta نوشته:  سلام دوستان
من هم از برندگان لاتاری امسال هستم و کیس نامبرم***16است.در این سایت جواب همه ی سوالاتم را پیدا کردم و از همه ی دوستان بسیار ممنونم.
من فرم هایم را ارسال کردم اما الان یه سوال دارم من سابقه ی کار ندارم اما حدود یکسال بیمه ی تامین اجتماعی داشتم که فکر می کنم سابقه ی کار محسوب میشه و این موضوع را فراموش کرده بودم برای همین در قسمت مربوط به کار N/Aنوشتم می خواستم بپرسم آیا باید به KCCاطلاع بدم یا ضرورتی نداره؟آیا اصلا آنها متوجه میشوند؟
مبارک باشه دوست عزیز
نگران نباشید. متوجه نمی شن و لازم هم نیست.تجربه نشان داده کار دولتی نداشتن باعث زودتر کلیر شدن میشه. اصلا کار نداشتن هم هیچ اشکالی ایجاد نمی کنه.
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: AMIN3Y ، b!ta
maryamjay عزیز بسیار ممنون از توجه شما

من یک سوال دیگه هم دارم:اینکه من دو ترم شهرستان درس می خوندم(یعنی 9 ماه) و بعد انتقالی گرفتم ولی کل مدتی که آنجا بودم 6 ماه نشد از دانشگاه اینجا پرسیدم که توی مدرکم ذکر میشه که انتقالی گرفتم گفتند نه اما برای ریز نمرات جواب دقیق ندادند من در قسمتی که جاهایی مربوط به بعد از 16 سالگی که بیشتر از 6 ماه آنجا بودیم را خواستند به این موضوع اشاره نکردم آیا باید این موضوع را می نوشتم؟ قبل از قسم خوردن اطلاع بدم؟
حدس میزنم یه کم دارم وسواس به خرج میدم اما یه کم نگرانم که بفهمند و فکر کنند دلیلی داشته که این موارد را نگفتم در صورتیکه هر دو مورد را فراموش کردم که بنویسم.بیشتر هم برای مسئله بیمه نگرانم.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
آيا كسي جايي يا شماره تلفني داره كه كاملا اطلاعات داشته باشه ؟ يا وكيلي كه تمام سئوالات جواب بده؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-04 ساعت 21:27)b!ta نوشته:  maryamjay عزیز بسیار ممنون از توجه شما

من یک سوال دیگه هم دارم:اینکه من دو ترم شهرستان درس می خوندم(یعنی 9 ماه) و بعد انتقالی گرفتم ولی کل مدتی که آنجا بودم 6 ماه نشد از دانشگاه اینجا پرسیدم که توی مدرکم ذکر میشه که انتقالی گرفتم گفتند نه اما برای ریز نمرات جواب دقیق ندادند من در قسمتی که جاهایی مربوط به بعد از 16 سالگی که بیشتر از 6 ماه آنجا بودیم را خواستند به این موضوع اشاره نکردم آیا باید این موضوع را می نوشتم؟ قبل از قسم خوردن اطلاع بدم؟
حدس میزنم یه کم دارم وسواس به خرج میدم اما یه کم نگرانم که بفهمند و فکر کنند دلیلی داشته که این موارد را نگفتم در صورتیکه هر دو مورد را فراموش کردم که بنویسم.بیشتر هم برای مسئله بیمه نگرانم.

نگرانی شما بی مورده...البته من درکتون می کنم خودم هم اولش وسواس داشتم ولی برای اکثر بچه ها همه چی خیلی راحت تر از تصور اولیه شون پیش میره.
در مورد بیمه نگران نباشید شما فقط بیمه بودید ولی شغلی نداشتید در مورد قضیه تحصیل هم اگر در این مدت 9 ماه رفت و آمد داشتید و به طور ثابت توی اون شهر نبودید نگرانی نداره. شما چیزی رو دروغ نگفتید
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: b!ta ، AMIN3Y
(2010-06-04 ساعت 22:40)hamid1243 نوشته:  آيا كسي جايي يا شماره تلفني داره كه كاملا اطلاعات داشته باشه ؟ يا وكيلي كه تمام سئوالات جواب بده؟
چه وکیلی بهتر از مهاجرسرا؟!
دوست من پروسه لاتاری چیز پیچیده ای نیست که نیاز به وکیل و هزینه اضافی داشته باشید ،شما هر سوالی که به ذهنتون می رسه رو تو همین سایت سرچ کنید مطمئنم به جوابتون می رسید،و اگر هم سوال خاصی براتون پیش اومد،توی تاپیک مربوط به سوالتون مطرح کنید، دوستان با تجربه ای تو این انجمن هستند که بدون هیچ چشم داشتی اطلاعات ارزنده شون رو در اختیار ما میگذارن، ، قطعا هیچ وکیلی رو پیدا نمی کنید که بیاد از ریزترین مسائل مثل پر کردن فرمها، و توضیح کامل مراحل و... تا مسائل مهمتری نظیر زندگی در بلاد کفر... مثل یک دوست در کنارتون باشه!
با مطالعه با حوصله تاپیک ها بیشتر به حرف من پی می برید.

تشکر کنندگان: WIKIMAN ، R.F ، upm2006 ، sib 24 ، User ، vahidansari ، AMIN3Y
سلام
می خوام ببینم وقتی گرین کارت می گیریم چطور شهروندی می شیم
درجه 1. درجه 2؟ یا درجه 3؟
بعد از 5 سال که شهروند میشم تازه درجه بندی میشیم ؟
این درجه ها باهم چقد فرق میکنه و ایا ارتقا پیدا می کنه ؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره به منم بگه
بی شک جهان را به عشق کسی افریده اند
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو
تشکر کنندگان:
(2010-06-05 ساعت 12:13)ali_habyby نوشته:  سلام به همه دوستان
من قبلاً لینک صفحه ای که اطلاعات مربوط به درجه های نظامی ( در سربازی - به عنوان مثال ستوان دوم) و محل خدمت بود ( نیروی زمینی ارتش) را دیدم، امروز هز چی گشتم پیدا نکردم .
میشه لطفاً کمک کنید ؟
من ترجه "نیروی زمینی ارتش " و "ستوان دوم" رو می خوام

با تشکر

نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران =
Islamic Republic of Iran Army - Ground Forces

ستوان دوم =
Second Lieutenant
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، ali_habyby ، User ، hamed_gh ، vahidansari ، AMIN3Y
سلام
1- سوال برام پیش اومده که حالا اگر من همه کارهامو کردم و رسیدم آمریکا لازمه که حتما اونجا بمونم و یا میتونم گرین کارتم را بگیرم و برگردم ایران و هر وقت که دوست داشتم مثلا سالهای آتی برم آمریکا.آیا این امکان پذیر است؟
2- یه نفر شماره کیس و نمونه اسکن شده نامه ام پیشش هست.آیا میتونه مشکلی برام ایجاد کنه؟البته بهش نمیخوره بچه بدی باشه.

از میان دوستانی که احاطه کامل بر مراحل انجام کار دارند یه درخواست داشتم :
که یک نفر یک لطفی بکند و یک متنی تهیه کنه که تمام مراحل انجام کار از زمان دریافت نامه قبولی تا دریافت ویزا و سفر به آمریکا و باید ها و نیایدهایی که باید به آنها توجه داشت، را در اون بنویسه.
خدا میدونه ما تازه کارها برای پیدا کردن تکه تکه سوالاتمون باید همه تاپیک ها را زیر و رو کنیم.
اگر این متن حالا هر چند ناقص تهیه بشه فکر کنم سوالات کلی از دوستان برطرف بشه.
شما با نظر من موافقید؟
تشکر کنندگان: rasarasa ، hamed_gh ، AMIN3Y
(2010-06-05 ساعت 12:27)mahdi357 نوشته:  سلام
1- سوال برام پیش اومده که حالا اگر من همه کارهامو کردم و رسیدم آمریکا لازمه که حتما اونجا بمونم و یا میتونم گرین کارتم را بگیرم و برگردم ایران و هر وقت که دوست داشتم مثلا سالهای آتی برم آمریکا.آیا این امکان پذیر است؟
2- یه نفر شماره کیس و نمونه اسکن شده نامه ام پیشش هست.آیا میتونه مشکلی برام ایجاد کنه؟البته بهش نمیخوره بچه بدی باشه.

از میان دوستانی که احاطه کامل بر مراحل انجام کار دارند یه درخواست داشتم :
که یک نفر یک لطفی بکند و یک متنی تهیه کنه که تمام مراحل انجام کار از زمان دریافت نامه قبولی تا دریافت ویزا و سفر به آمریکا و باید ها و نیایدهایی که باید به آنها توجه داشت، را در اون بنویسه.
خدا میدونه ما تازه کارها برای پیدا کردن تکه تکه سوالاتمون باید همه تاپیک ها را زیر و رو کنیم.
اگر این متن حالا هر چند ناقص تهیه بشه فکر کنم سوالات کلی از دوستان برطرف بشه.
شما با نظر من موافقید؟

salam shoma badaz einke residin amrika . ye karty beheton midan ke 10 sal sabeghe dareh va az tamame maziathaye yek shahrvand barkhordar mishin vali bekhatere einke cityzen beshin bayad to 5 sal avval har 1 sal yebar berim amrika agar bishatar khastin bemonin bayad be dolat khabar bedin va sale akhare 5 salo bayad kamel onja bemonin ta cityzen onja beshin
va tamame ein moddat bayad khodeton hazinrhatono pardakht konin
تشکر کنندگان:
منظور ازفرم شماره 9كه در خاطرات قبولي هاي سالهاي قبل اومده چيه؟
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان