موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-04 ساعت 23:37)zohreh36 نوشته: ایا ازمایش خونی که قبل از مصاحبه میدیم باید ناشتا باشیم تشکر میکنم اگر جواب ذهید
دوست عزیز Zohreh 36 و کلیه عزیزان مهاجر سرا;
لطفاً در ابتدا بجای سئوال کردن چند صفحه قبل را بخوانید تا شاید جواب سئوالتان را در آن صفحات پیدا کنید. تا به حال چندین و چند بار برای این موضوع سئوال شده و دوستان جواب دادند.
'' برای انجام آزمایشات نیازی به ناشتا بودن نیست '' بارها تاکید شده که صبحانه مفصل بخورید تا در صورت معطل شدن ضعف نکنید.
لطفاً در طرح سئوال دقت کنید
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان براي اطلاع از تاريخ مصاحبه و غيره از توي سايت سفارت بر اساس شماره كيس....
كسي لينكش رو داره بگذاره؟؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
آیا این درسته که باید تمام مدارک اصل را به آنکارا بفرستیم و مدارک کپی را باخودمون ببریم ؟
نمیشه کپی ها رو بفرستیم ؟
مدرک واکسن اون کارت زرد رنگ را باید کپی کنیم ؟
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-05 ساعت 18:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-05 ساعت 19:44 توسط rayan.s.)
(2010-12-05 ساعت 18:46)mr.amir نوشته: آیا این درسته که باید تمام مدارک اصل را به آنکارا بفرستیم و مدارک کپی را باخودمون ببریم ؟
نمیشه کپی ها رو بفرستیم ؟
مدرک واکسن اون کارت زرد رنگ را باید کپی کنیم ؟
دوستان عزیز؛ مدارک ارسالی به سفارت مشخصه و ارسال کردن اصل مدارک بهتره ( من خودم کپی ارسال کردم - جهت شفاف سازی : اصل ترجمه ها , و تشکر از rokmita ) ولی کجا و کی نوشته مدارک پزشکی را هم باید ارسال کرد؟ شما اصل مدارک پزشکی را با خودتان به مطب میبرید.موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که رفتن برای مصاحبه کسی میدونه :
آیا باید تمکن مالی که به زبان انگلیسی تایید بانک هست را دادگستری یا نهادی اون را تایید کنه ؟
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-05 ساعت 23:12)mr.amir نوشته: دوستانی که رفتن برای مصاحبه کسی میدونه :
آیا باید تمکن مالی که به زبان انگلیسی تایید بانک هست را دادگستری یا نهادی اون را تایید کنه ؟
نیازی به مهر دادگستری و ... نداره. جواب این تیپ سوالات در تایپیک : نداشتن اسپانسر و ... موجوده.موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-06 ساعت 02:02)rokmita نوشته: (2010-12-05 ساعت 23:12)mr.amir نوشته: دوستانی که رفتن برای مصاحبه کسی میدونه :
نه تنها نامه تمکن مالی، بلکه هیچ سند دیگه ای نیاز به تایید دادگستری یا وزارت امور خارجه نداره. من که خودم ایمیل زدم و از سفارت پرسیدم و اونها هم جواب دادن اصلا تایید اضافی لازم نیست، پس پولتون رو دور نریزید. البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند...
ولی جای این سئوال و این پاسخ توی این تاپیک نبود ها....
لطفا" متن ایمیلتان و جواب سفارت رو به تایپیک :نداشتن اسپانسر و...
ارسال نمایید.یعنی گفتن ترجمه کافیه؟!!! خودشان تو ایمیل ارسالی که برای برخی دوستان ارسال کردن ( که همون متن نامه دوم سال پیش بود) خواستن تمام مدارک به تایید وزارت امورخارجه برسه و لازمه تایید وزارت امورخارجه تاییدیه دادگستری میباشد.و این که شما چی پرسیدید و اونا چی جواب دادن مهمه.
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-06 ساعت 10:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-06 ساعت 10:26 توسط rayan.s.)
(2010-12-06 ساعت 10:09)free_free نوشته: (2010-12-06 ساعت 08:39)rayan.s نوشته: (2010-12-06 ساعت 02:02)rokmita نوشته: (2010-12-05 ساعت 23:12)mr.amir نوشته: دوستانی که رفتن برای مصاحبه کسی میدونه :
نه تنها نامه تمکن مالی، بلکه هیچ سند دیگه ای نیاز به تایید دادگستری یا وزارت امور خارجه نداره. من که خودم ایمیل زدم و از سفارت پرسیدم و اونها هم جواب دادن اصلا تایید اضافی لازم نیست، پس پولتون رو دور نریزید. البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند...
ولی جای این سئوال و این پاسخ توی این تاپیک نبود ها....
لطفا" متن ایمیلتان و جواب سفارت رو به تایپیک :نداشتن اسپانسر و...
ارسال نمایید.یعنی گفتن ترجمه کافیه؟!!! خودشان تو ایمیل ارسالی که برای برخی دوستان ارسال کردن ( که همون متن نامه دوم سال پیش بود) خواستن تمام مدارک به تایید وزارت امورخارجه برسه و لازمه تایید وزارت امورخارجه تاییدیه دادگستری میباشد.و این که شما چی پرسیدید و اونا چی جواب دادن مهمه.
دوستان عزیز
دفاتر رسمی ترجمه نمایندگی های رسمی قوه قضائیه هستند و مهر و امضای آنها حکم تایید قوه قضائیه را داراست ، پس به نوعی می توان گفت تنها مرجع معتبر سازی ترجمه های رسمی در ایران قوه قضائیه هست و کلیه اسناد ترجمه شده بین المللی بایستی تایید این نهاد را داشته باشه
طبق عادت که سفارت خونه ها تو ایران و دانشگاههای خارجه و ... مدارک رو فقط با مهر وزارت امورخارجه میخوان ما هم دادیم مدارکمون تایید بشه به هر حال به نظر من هر چند تو بند 10 نامه دوم سال پیش نوشته دالرترجمه سوگند خورده کافیه فقط میمونه این که اونا از کجا متوجه میشن دارالترجمه که ما مدارکمون رو دادیم سوگند خورده است؟ خوب باید به تایید دادگستری برسه و از کجا بدونن مهر دادگستری صحیحه به تاییید وزارت امورخارجه که مشخصات مهرش شناخته شده و ثبت شده است برسه. حالا درسته دوست عزیزی (rokmita)مدارکش رو بدون مهر وزارت امورخارجه تحویل داده ولی به خاطر پروسه کلیرنس من پیشنهاد میکنم تمام مدارک را به تایید وزارت امورخارجه برسونید و جای اما و اگر نذارید.(البته خدایی نکرده تعبیر نشه من میگم این دوستمان در آینده به مشکل میخوره به امید کلیر شدن هرچه سریعتر همه عزیزان)
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
هر مدرکی که به تائید وزارت امور خارجه برسه خیلی معتبرتره و محکمتر.
پس از دارالترجمه بخواین که تا میتونه همه مدارک رو تائید بگیره. نه که مشکلی باشه اما بهتره. خود من نامه کارم رو بخاطر نقص مدارک بیمه وزارت امور خارجه تائید نکرد اما مشکلی هم پیش نیومد.
(2010-12-06 ساعت 10:42)mitr.p نوشته: (2010-12-05 ساعت 15:42)satusa نوشته: (2010-12-05 ساعت 14:28)mitr.p نوشته: دوستان براي اطلاع از تاريخ مصاحبه و غيره از توي سايت سفارت بر اساس شماره كيس....
كسي لينكش رو داره بگذاره؟؟
براي آنكارا:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
ممنون دوست عزيز
ديدم
اما ميشه راهنمايي كنيد از كدوم مسير برم ؟
براي بعدا ميخوام
كدوم گزينه رو بزنم؟/(توي صفحه اول سايت؟،)
Related Searches
k1 visa
immigration to canada
green card
australia visa
immigration lawyer
work permit
visa lottery
medical insurance
immigration law
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.