کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-12-03 ساعت 11:10)mr.amir نوشته:  ما میتونیم مدارک را با خودمون ببریم آنکارا یا حتما باید ارسال کنیم ؟

ارسال کنید بهتره.موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: mr.amir
آیا باید این فرم را با خودمون ببریم ؟

من میخوام گواهی اشتغال بکار بگیرم تو سایت نمونه این فرم گواهی هست ؟

فایل‌های پیوست
.doc   ANKARA_SHIPMENT_CHECKLIST-REVISED.doc (اندازه 126 KB / تعداد دانلود: 72)
تشکر کنندگان:
(2010-12-03 ساعت 11:27)mr.amir نوشته:  آیا باید این فرم را با خودمون ببریم ؟

من میخوام گواهی اشتغال بکار بگیرم تو سایت نمونه این فرم گواهی هست ؟

دوست گرام؛ این فرم رو User جان (که هر جا هست خدا پشت و پناهش باشه) تهیه کرد که دوستان مدارکشان را بدون کم و کسری ارسال کنند. ارسال گواهی اشتغال بکار برای افرادی که دیپلم هستند، نیازی نیست.موفق باشید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: mr.amir ، User
من 12 سال سابقه کار دارم این فرم را میخوام . میخوام پروندم محکم باشه دوستان عزیز اگه کسی این فرم را داره برای من ارسال کنه . فایل ضمیمه شده .

باتشکر از دوستان مخصوصا جناب rayan.s .
تشکر کنندگان: rayan.s
دوستان من 11 ژانویه مصاحبه دارم درآنکارا، به نظرتون مدارک رو کی بفرستم؟ چون 2هفته قبلش میشه 28 دسامبر و بچه های سفارت رفتن پی خوشی هاشون اونموقع.
به نظرتون 28 دسامبر اونجا باشه حالا یه بیچاره ای رو اونجا گماشتن اینها رو تحویل بگیره یا یه جوری بفرستم که 3 ام ژانویه برسه؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-12-03 ساعت 12:17)mr.amir نوشته:  من 12 سال سابقه کار دارم این فرم را میخوام . میخوام پروندم محکم باشه دوستان عزیز اگه کسی این فرم را داره برای من ارسال کنه . فایل ضمیمه شده .

امیر جان؛ مسئول تحویل مدارک ( خانوم ایرانی مهربونه!!!) به شما میگه : پاسپورت و شما تحویل میدید و ... ایشون اصلا" مدارک اضافی رو تحویل نمیگیری مگر شما اصرار کنید.. پس بدون، هیچ محکم کاری نیست.
اما اگه دوست داری ببری نامه فرمت خواستی نداره : بدینوسیله گواهی میشود آقای ..... فرزند .... متولد ..... از تاریخ .... تا ..... بعنوان .... در این شرکت مشغول به کار بوده ( یا هستند) .
متنی مثل : این گواهی بنا به درخواست نامبرده جهت ارائه به سفارت آمریکا بوده و ارزش دیگری ندارد . را نمی نویسید.
نامه فوق را که در سربرگ شرکت ومهمور به مهر مدیر عامل نوشته شد به همراه کپی روزنامه رسمی شرکت و سابقه بیمه (دوستان اگر عنوان شامل : مهندس و دکتر و... باشد همراه داشتن اصل مدرک تحصیلی لازمه.) برای ترجمه و مهر وزارت امورخارجه تحویل دارالترجمه میدید. موفق باشید.
(2010-12-03 ساعت 12:45)MOHSEN8766 نوشته:  دوستان من 11 ژانویه مصاحبه دارم درآنکارا، به نظرتون مدارک رو کی بفرستم؟ چون 2هفته قبلش میشه 28 دسامبر و بچه های سفارت رفتن پی خوشی هاشون اونموقع.
به نظرتون 28 دسامبر اونجا باشه حالا یه بیچاره ای رو اونجا گماشتن اینها رو تحویل بگیره یا یه جوری بفرستم که 3 ام ژانویه برسه؟؟

برای ارسال مدارک به آنکارا حداکثری وجود ندارد فقط گفتن حداقل دو هفته قبل به دستشون برسه. من مصاحبه ام 3 نوامبر بود مدارکم 30 سپتامبر رسید سفارت!! پس اگه مدارکتان تکمیله ارسال کنید .موفق باشید

تشکر کنندگان: MOHSEN8766 ، satusa ، mr.amir
سلام

میخواستم بدونم که من که باید برم سفارت ابوظبی نیاز نیست که مدارکم را زودتر بفرستم؟
تشکر کنندگان:
(2010-12-03 ساعت 14:19)shabnam1 نوشته:  سلام

میخواستم بدونم که من که باید برم سفارت ابوظبی نیاز نیست که مدارکم را زودتر بفرستم؟
نه دوست عزيز
شما مي بايست مدارك را همراه با خود به سفارت ببريد

تشکر کنندگان: rayan.s ، shabnam1
(2010-12-03 ساعت 14:19)shabnam1 نوشته:  سلام

سلام وقت بخیرSmile
خیر برای آنکارا فقط نیاز است که یک سری مدارک ارسال شود.ابوظبی خیر

امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان: SNAGHIAN ، shabnam1
(2010-12-03 ساعت 12:17)mr.amir نوشته:  من 12 سال سابقه کار دارم این فرم را میخوام . میخوام پروندم محکم باشه دوستان عزیز اگه کسی این فرم را داره برای من ارسال کنه . فایل ضمیمه شده .

دوست عزيز منم ميخواستم پروندم محكم كاري بشه كه رفتم دنبال سابقه كار و خودمو بدبخت كردم. حماقت منو تكرار نكن .كه بخاطر سابقه كار بيخودي f-b-i چك شدم .
كاشكي زمان بر مي گشت به عقب اونوقت ميدونستم چه طوري ويزاي يك ضرب بگيرمBig Grin
تشکر کنندگان: rayan.s ، mr.amir ، alonak
چند سوال دارم خدمت عزیزان :

من چند روز آنکارا باشم 7 یا 10 روز ؟

کل هزینه هایی که دوستان در انکارا سفارت + دکتر و غیره را کردند چقدرهست به دلار ؟

آیا همه مدارک را به آنکارا ارسال کنم ؟

سابقه کار نگیرم یا بگیرم بیخیال چیکار کنم ؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-12-03 ساعت 20:27)mr.amir نوشته:  چند سوال دارم خدمت عزیزان :

من چند روز آنکارا باشم 7 یا 10 روز ؟

کل هزینه هایی که دوستان در انکارا سفارت + دکتر و غیره را کردند چقدرهست به دلار ؟

آیا همه مدارک را به آنکارا ارسال کنم ؟

سابقه کار نگیرم یا بگیرم بیخیال چیکار کنم ؟؟

دوست عزیز
شرایط شما کاملا روتین و مناسب ویزای یکضرب هست. سربازی نرفته ای، مدرکت دیپلم و سابقه کار دولتی هم ندارید.
دیگه چرا دنبال دردسر می گردی. شما برو انشا.. بدون کلیر یکضرب ویزاتو می گیری. سابقه می خوای چیکار.
تشکر کنندگان: mr.amir ، Sooshians
1 - بلیط رفت و برگشت بگیرم یا فقط رفت ؟

2 - کل هزینه هایی که دوستان در انکارا سفارت + دکتر و غیره را کردند چقدرهست به دلار ؟ ( مبلغ کل هزینه ها برای هر نفر چفدر هست ) ؟

3 - آیا همه مدارک را به آنکارا ارسال کنم ؟

تشکر کنندگان:
maxsupermax عزيز
سلام
پرسيده بودي ...
فرمودید بدون اسپانسر و با مدرک مالی...
برگه موجودی بانک چه میزان بود( به ازای هر فرد)؟ کدام مراجع ایران آن را تائید کرده بودند؟ از کدام بانک(نام لطفا") ؟ترجمه سند با ارزیابی یا نه؟کل مدت زمان مصاحبه (تعداد سوالات و چند دقیقه)؟ پوشش ظاهری حضرتعالی و خانواده گرامی؟کدام مرکز واکسیناسیون؟ تعداد سوالات فرم انتظار؟
اگر بچه پررو بازی داوردم ببخشید؟

پاسخها
1- برگه موجودي بانك براي سه نفر 51000000 تومان بود كه فقط چند روز در حساب بود و حتي با اينكه بانك در همون برگه گردش حساب ما را كه خوب نبود نوشته بود برامون مشكلي پيش نيامد. من نامه تمكن مالي را از بانك ملي گرفته بودم و چون برگه من با مهر فارسي بود با مكافات از قسمت امور بين الملل مهر امور بين الملل را گرفتم ولي وقتي آمدم اينجا ديدم برگه بعضي از دوستان با مهر فارسي را هم قبول كردند و مشكلي پيش نيامد.
2- ترجمه سند ملك بدون ارزيابي بود و از مدارك مالي اصلا از ما سوالي پرسيده نشد.
3- كل مدت زمان مصاحبه زياد نيست ولي به مقدار زيادي به آفيسر بستگي دارد مثلا افيسر شماره 5 با هر كسي مصاحبه كرد از بقيه بيشتر طول كشيد و متاسفانه ما هم با افيسر 5 مصاحبه داشتيم و نسبتا از بقيه بيشتر با ما مصاحبه كرد فقط مونده بود كه خانومم (برنده اصلي) پروسه توليد كارخانه را رو كاغذ براي آفيسر بكشه.
4- من و همسرم كاملا رسمي (با كت و شلوار) رفته بوديم ولي خيلي از افراد هم با تيپ اسپرت آمده بودند كه اصلا مهم نيست.
5- در ايران هم واكسن هامون را در انستيتو پاستور تجريش زديم.
6- ما فقط برگه آبي داريم و برگه سوال به ما ندادند.
7- بچه هم كه كاريش نمي شود كرد ما كه بهش قول داديم يك چيزي براش بخريم يك مقدار كمتر اذيت كرد ولي بازهم بايد صبور بود البته ما دفتر نقاشي و مداد رنگيهايش را براش برده بوديم و يك مقدار سر گرم بود. ولي مثلا بعد از حدود 20 دقيقه كه در سالن بوديم(ميبخشيد) گفت دستشويي دارم و با خانومم رفت بيرون همان لحظه شماره ما براي انگشت نگاري روشن شد و مجبور شدم رفتم و براي خانوم بسيار خوش برخورد انگشت نگاري توضيح دادم و خنديد و گفت بشين دوباره صداتون مي كنم . در هر صورت سعي كنيد با وعده اي چيزي بچه را ساكت نگه داريد.
راستي من فردا از آن آنكارا برمي گردم كسي اينجا كاري نداره؟

موفق باشيد
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
دوستان کسی جواب من را میده ؟؟؟؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان