کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
با سلام خدمت کلیه دوستان
لطفا با تجربه ها کمک کنند: فامیل همسر بنده که برنده اصلی لاتاری هست ، حاجی علیزاده است که تو پاسپورت به صورتHAJIALIZADEH تایپ شده ولی تو نامه قبولی ما بصورت HAGIALIZADEH اومده(احتمالا اشتباه از ما در زمان ثبت نام لاتاری بوده)آیا این برای ما در زمان مصاحبه یا بعد از اون مشکلی ایجاد می کنه؟در ضمن راه حلش رو هم بفرمائید
شماره کیس:39000

با تشکر
تشکر کنندگان:
(2010-12-15 ساعت 02:16)matin2257 نوشته:  با سلام خدمت کلیه دوستان
لطفا با تجربه ها کمک کنند: فامیل همسر بنده که برنده اصلی لاتاری هست ، حاجی علیزاده است که تو پاسپورت به صورتHAJIALIZADEH تایپ شده ولی تو نامه قبولی ما بصورت HAGIALIZADEH اومده(احتمالا اشتباه از ما در زمان ثبت نام لاتاری بوده)آیا این برای ما در زمان مصاحبه یا بعد از اون مشکلی ایجاد می کنه؟در ضمن راه حلش رو هم بفرمائید

با تشکر

با سلام
شما میتونید با ارسال یک ایمیل به KCC اشتباه اتفاق اقتاده رو اطلاع بدید. معمولا این اشتباهات مشکلی ایجاد نمی کنند
تشکر کنندگان: matin2257
(2010-12-15 ساعت 04:40)shr.jafari نوشته:  

با تشکر

با سلام
شما میتونید با ارسال یک ایمیل به KCC اشتباه اتفاق اقتاده رو اطلاع بدید. معمولا این اشتباهات مشکلی ایجاد نمی کنند

نه خانوم؛ شما برید پاسپورت شوهرتونو عوض کنین. متأسفانه اشتباه در اسپل اسم و فامیل، جزو مواردی هست که کیس رد میشه.
بنده اصلاً ایمیل به کی سی سی رو توصیه نمیکنم.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: matin2257 ، Sooshians
(2010-12-15 ساعت 07:42)indmehdi نوشته:  

با تشکر

با سلام

نه خانوم؛ شما برید پاسپورت شوهرتونو عوض کنین. متأسفانه اشتباه در اسپل اسم و فامیل، جزو مواردی هست که کیس رد میشه.

منم موافقم

وقتی میتونید کار مطئن انجام بدین چرا روزه شک دار؟
پاسپرتتان را دقیقا به همین دلیل همخوان نبودن اسپل ها میتونید عوض کنیدSmile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: matin2257
(2010-12-15 ساعت 09:46)free_free نوشته:  

با تشکر

با سلام

منم موافقم

بر اساس گزارشات قبلی نوشته شده در مهاجرسرا برخوردهای افیسرهای سفارت با این جور قضایا متفاوت بوده، ولی بالاخره بهتره یک کاری برای این قضیه بکنید. شما همونطور که دوستان گفتند 2 راه دارید
اگر بخواهید میتونید پاسپورتتون رو عوض کنید که این کار توی تهرون حدودا میتونه در عرض 3 ساعت تا حداکثر 2 روز انجام بشه و فقط شماره پاستون عوض میشه که فکر نکنم شما تو این مرحله جایی شماره پاس داده باشین.
فکر نکنم شما کپی پاسها رو تا حالا ارسال کرده باشین...
شماره پاس روی کارت واکسن بین المللی هم می آد اگه تا حالا گرفتین، اونم میتونین عوض کنین. مواظب باشین تناقضی با بقیه مدارک پیش نیاد مثلا ممکنه ایشون تحصیلکرده خارج باشن و اسمشون تو مدرک تحصیلیشون با املا قبلی باشه و ..... خلاصه یک کم دقت میخواد و البته 50000 تومنم پول.....
میتونین هم برای KCC ایمیل بزنین و توضیح بدین، من واقعا نمیدونم برخورد اونها چی میتونه باشه، من خودم که یک شماره تاریخ رو 3 ماه اشتباه کرده بودم، ایمیل زدم و اونا هم تشکر کردن و گفتن که ما درنظر میگیریم و شما هم تو مصاحبه بگین.
خلاصه نگران نباشین، شما تنها کسی نیستین که اینجور مشکلات رو داشته و بالاخره بی مشکل حل میشه،ایشالا
دل کندن اگر کار آسانی بود ، فرهاد به جای بیستون دل می کند. Rolleyes
تشکر کنندگان: free_free ، aadine ، hamed_gh ، mr.amir ، matin2257 ، Sooshians ، shr.jafari ، farzad.s
من آمریکا میرم و برمیگردم البته اسپانسر هم در آمریکا دارم .

من میتونم وقتی رفتم آمریکا لس آنجلس به هتل برم و 10 الی 12 روز اونجا باشم وبعد برگردم ؟
تشکر کنندگان:
(2010-12-15 ساعت 22:14)mr.amir نوشته:  من آمریکا میرم و برمیگردم البته اسپانسر هم در آمریکا دارم .

من میتونم وقتی رفتم آمریکا لس آنجلس به هتل برم و 10 الی 12 روز اونجا باشم وبعد برگردم ؟

شما مجبوری بار اول کاراتو بکنی و مدارکو بگیری بعدش بر گردی و این ممکنه بیشتر طول بکشه... باید برای گرین کارت و سوشیال و اینا اقدام کنی حالا گرفتنش رو شاید بتونی آدرس آشناها رو بدی ولی فکر کنم این زمان 10 یا 12 روز مناسب باشه.

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2010-12-15 ساعت 22:34)free_free نوشته:  
(2010-12-15 ساعت 22:14)mr.amir نوشته:  من آمریکا میرم و برمیگردم البته اسپانسر هم در آمریکا دارم .

شما مجبوری بار اول کاراتو بکنی و مدارکو بگیری بعدش بر گردی و این ممکنه بیشتر طول بکشه... باید برای گرین کارت و سوشیال و اینا اقدام کنی حالا گرفتنش رو شاید بتونی آدرس آشناها رو بدی ولی فکر کنم این زمان 10 یا 12 روز مناسب باشه.

میتونم برم یا نه یا اینکه نمیشه ؟

آژانس ینیکورن دبی با هتل میبره البته ما ویزا داریم هم 12 روز داره هم 20 روز به نظر شما چه باید کرد ؟

http://unicorntour.com
تشکر کنندگان:
(2010-12-15 ساعت 11:29)rokmita نوشته:  
(2010-12-15 ساعت 09:46)free_free نوشته:  

با تشکر

با سلام

منم موافقم

بر اساس گزارشات قبلی نوشته شده در مهاجرسرا برخوردهای افیسرهای سفارت با این جور قضایا متفاوت بوده، ولی بالاخره بهتره یک کاری برای این قضیه بکنید. شما همونطور که دوستان گفتند 2 راه دارید
اگر بخواهید میتونید پاسپورتتون رو عوض کنید که این کار توی تهرون حدودا میتونه در عرض 3 ساعت تا حداکثر 2 روز انجام بشه و فقط شماره پاستون عوض میشه که فکر نکنم شما تو این مرحله جایی شماره پاس داده باشین.
فکر نکنم شما کپی پاسها رو تا حالا ارسال کرده باشین...
شماره پاس روی کارت واکسن بین المللی هم می آد اگه تا حالا گرفتین، اونم میتونین عوض کنین. مواظب باشین تناقضی با بقیه مدارک پیش نیاد مثلا ممکنه ایشون تحصیلکرده خارج باشن و اسمشون تو مدرک تحصیلیشون با املا قبلی باشه و ..... خلاصه یک کم دقت میخواد و البته 50000 تومنم پول.....
میتونین هم برای KCC ایمیل بزنین و توضیح بدین، من واقعا نمیدونم برخورد اونها چی میتونه باشه، من خودم که یک شماره تاریخ رو 3 ماه اشتباه کرده بودم، ایمیل زدم و اونا هم تشکر کردن و گفتن که ما درنظر میگیریم و شما هم تو مصاحبه بگین.
خلاصه نگران نباشین، شما تنها کسی نیستین که اینجور مشکلات رو داشته و بالاخره بی مشکل حل میشه،ایشالا

با تشکر از کلیه دوستان که لطف کردند و راهنمائی کردند
لازم بذکر من هنوز پاسپورت خانومم راجائی ارائه ندادم و با توجه به توضیحات دوستان بهتر جهت تعویض پاسپورت با اسپل جدید اقدام کنم البته اگه تعویض اون گیری نداشته باشه و راحت باشه

باز هم ممنون
تشکر کنندگان: rokmita ، shr.jafari
سلام.سوالی داشتم از حضورتون.
من فرمهای سری اول رو مجردی پر کردم و فرستادم.ولی الان ازدواج کردم. در ضمن تاریخ مصاحبم هم معلوم شده.(وقتی من ازدواج کردم،معلوم شده بود) حالا سوالم اینه:
1)چه فرمها و مدارکی رو باید دوباره بفرستم؟و به کجا بفرستم؟(با توجه به اینکه تاریخ مصاحبم معلوم شده) به kcc یا آنکارا؟
2)تازه الان متوجه شدم که در فرم 230 که قبلا فرستادم،دو تا اشتباه کردم. یکی در قسمتی که تاریخ تولد پدرم رو خواسته بود(روز رو یک روز کمتر نوشتم) و دیگری در تاریخ اخذ آخرین مدرک تحصیلی(یک ماه عقبتر نوشتم).حالا میخوام ببینم که اگر قرار که دوباره فرم 230 رو برای خودم بفرستم،آیا اشکالات رو اصلاح کنم یا همونطور اشتباه بفرستم و در روز مصاحبه توضیح بدم؟

ممنون از کمکهاتون

تشکر کنندگان:
سلام. نمیدونم سوالم چقدر به اینجا ربط داره.
کسی میدونه که روی گرین کارتی که در امریکا برامون فرستاده میشه همین عکسی که روز مصاحبه میدیم میزنن یا نه؟
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
تشکر کنندگان:
(2010-12-16 ساعت 00:22)moraddad نوشته:  سلام. نمیدونم سوالم چقدر به اینجا ربط داره.
کسی میدونه که روی گرین کارتی که در امریکا برامون فرستاده میشه همین عکسی که روز مصاحبه میدیم میزنن یا نه؟

بله. همون عکسی که تو سفارت میدین هم روی ویزا و هم روی گرین کارت میخوره. فقط نمیدونم چرا یه کم aspect-ratio عکس رو عوض می کنن یجوری میشه که انگار با پتک زدن تو کله آدمSmile

I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، MOHSEN8766 ، Sooshians ، gadfly ، اليزا ، AmericanHamid ، shr.jafari ، free_free ، saman33 ، aadine
سلام دوستان

با طرح یک سوال در خدمتتون هستم !

ارسال مدارک سری دوم به آنکارا چند روز طول میکشه یا به عبارتی چند روز تو راهه؟
تهران به آنکارا ؟
TNT چند روز ؟
DHL چند روز ؟

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
تشکر کنندگان:
(2010-12-17 ساعت 00:46)loveusa2010 نوشته:  سلام دوستان

تهران به آنکارا ؟
TNT چند روز ؟
DHL چند روز ؟
سلام loveusa عزيز
من مداركم را با TNT ارسال كردم و 5 روز كاري طول كشيد. حتما به روزهاي تعطيل تركيه توجه داشته باش چون ارسال مدارك من با تعطيلات عيد قربان همزمان شد و مداركم چند روز در استانبول بود تا تعطيلات تموم بشه و به همين دليل يك مقدار ديرتر از آنچه كه پيش بيني كرده بودم به سفارت رسيد.
موفق باشيد
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: loveusa2010
(2010-12-17 ساعت 00:46)loveusa2010 نوشته:  سلام دوستان

تهران به آنکارا ؟
TNT چند روز ؟
DHL چند روز ؟

چهار روز پیش من با تی.ان.تی میخواستم بفرستم که گفتن به خاطر تح.ریم به سفارت نمیفرستیم دیگه ما.
با دی.اچ.ال فرستادم 4 روزه رسید.46850تومان
یک سرویس هم داره که سه روزه میرسونه یکم گرونتره.
تشکر کنندگان: loveusa2010

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان