کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-12-18 ساعت 15:11)moraddad نوشته:  
(2010-12-18 ساعت 12:52)yas نوشته:  
(2010-12-18 ساعت 08:49)moraddad نوشته:  سلام. کسی میدونه اگه از یک دانشگاه پذیرش داشته باشیم روز مصاحبه ارائه کنیم بهتره یا نه؟ تو زمان کلیرنس هم فرقی داره؟

منظورتون پذیرش و ویزای دانشجوییه؟ یا فقط پذیرش و دعوت به مصاحبه؟

من به احتمال زیاد برای پاییز 2011 برا دکتری میتونم پذیرش با fund بگیرم. با توجه به کیس نامبرم نمیدونم تا ویزا بگیرم به اول sep میرسم یا نه. سوال من اینه که اگه fund بگیرم خودش نوعی اسپانسر میشه؟ یا به قول دوستمون برخورد دانشجویی میشه و بدتره؟

اصلا پروسه مصاحبه دانشجویی و اقامتی 2 چیز کاملا جداگانه است.
شما در مصاحبه دانشجویی باید آفیسر رو قانع کنین که توان مالی چند سال درس خوندن رو دارین اما حتما بعد از اتمام تحصیل برمی گردین در صورتیکه برای ویزای مهاجرتی باید توان مهاجرت رو اثبات کنین.
به نظر شخصی من نشون دادن پذیرش در مصاحبه مهاجرت کار کاملا بی ربطیه و تاثیری نداره اصلا کسی که مدارک رو ازتون میگیره مدارک بی ربط رو قبول نمیکنه.
البته اگر برای پذیرش گرفتن عجله ندارین بهتره صبر کنید تا بعد از مهاجرت به عنوان permanent resident با شهریه کمتر و شانس قبولی در دانشگاه های بهتر اقدام کنید. چون اگر الان اقدام کنید از سهمیه International که تعدادش در دانشگاه ها محدوده و رقابت بین دانشجوها از همه جای دنیاست باید وارد بشین اما در صورت permanent resident بودن فقط باید با دانشجوهای آمریکایی رقابت کنید. برای همین شانس قبولیتون بالاتر میره.
این لینک رو هم ببینید
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=8&page=2
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: satusa ، rayan.s ، AmericanHamid ، Sooshians ، hamed_gh
(2010-12-18 ساعت 16:34)yas نوشته:  
(2010-12-18 ساعت 08:49)moraddad نوشته:  سلام. کسی میدونه اگه از یک دانشگاه پذیرش داشته باشیم روز مصاحبه ارائه کنیم بهتره یا نه؟ تو زمان کلیرنس هم فرقی داره؟

من به احتمال زیاد برای پاییز 2011 برا دکتری میتونم پذیرش با fund بگیرم. با توجه به کیس نامبرم نمیدونم تا ویزا بگیرم به اول sep میرسم یا نه. سوال من اینه که اگه fund بگیرم خودش نوعی اسپانسر میشه؟ یا به قول دوستمون برخورد دانشجویی میشه و بدتره؟

شما در مصاحبه دانشجویی باید آفیسر رو قانع کنین که توان مالی چند سال درس خوندن رو دارین اما حتما بعد از اتمام تحصیل برمی گردین در صورتیکه برای ویزای مهاجرتی باید توان مهاجرت رو اثبات کنین.
به نظر شخصی من نشون دادن پذیرش در مصاحبه مهاجرت کار کاملا بی ربطیه و تاثیری نداره اصلا کسی که مدارک رو ازتون میگیره مدارک بی ربط رو قبول نمیکنه.
البته اگر برای پذیرش گرفتن عجله ندارین بهتره صبر کنید تا بعد از مهاجرت به عنوان permanent resident با شهریه کمتر و شانس قبولی در دانشگاه های بهتر اقدام کنید. چون اگر الان اقدام کنید از سهمیه International که تعدادش در دانشگاه ها محدوده و رقابت بین دانشجوها از همه جای دنیاست باید وارد بشین اما در صورت permanent resident بودن فقط باید با دانشجوهای آمریکایی رقابت کنید. برای همین شانس قبولیتون بالاتر میره.
این لینک رو هم ببینید

ممنون از جوابت
من شانس خودمو امتحان میکنم. مهم اینه یه استادی پیدا شده که منو به عنوان دانشجو میخواد و حاضره fund خوبی بده. بخشی از سوال من این بود که شاید I-20 و میزان Fund ،کمکی به مدارک مالی برای من که اسپانسر ندارم باشه. وگرنه حرف شما منطقیه که به مدارک مورد نیاز مهاجرین ربطی پیدا نمیکنه
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
تشکر کنندگان:
moraddad جان برادر چرا صبر نمی کنی بعد از اخذ ویزا اقدام کنی ، اینطور که من فهمیدم راحت ترین راه برای ورود به سرزمین کفر همین لاتاری هست و قاطی کردن این پروژه با ادامه تحصیل ریسک بزرگیست ، یک مدت از اون استاد محترم وقت بگیری بهتر نیست؟ .... والله اعلم بحقایق الامور ....
همه هستی به ثنای تو زبان است ، حسین[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان:
(2010-12-18 ساعت 22:30)moraddad نوشته:  
(2010-12-18 ساعت 16:34)yas نوشته:  

این لینک رو هم ببینید

ممنون از جوابت
من شانس خودمو امتحان میکنم. مهم اینه یه استادی پیدا شده که منو به عنوان دانشجو میخواد و حاضره fund خوبی بده. بخشی از سوال من این بود که شاید I-20 و میزان Fund ،کمکی به مدارک مالی برای من که اسپانسر ندارم باشه. وگرنه حرف شما منطقیه که به مدارک مورد نیاز مهاجرین ربطی پیدا نمیکنه
شما می تونی اینو با یه ایمیل از سفارت بپرسی. اینجوری خیالت راحتتره.به نظر منم ارزش داره چون به هر حال یه نوع تامین مالیه و ممکنه قبول کنن...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان:
(2010-12-18 ساعت 01:51)rokmita نوشته:  
(2010-12-17 ساعت 20:10)matin2257 نوشته:  با سلام خدمت تموم بچه های گل مهاجرسرا بخصوص با تجربه ها که با تمام وجود و صادقانه سعی می کنند ادای دین کنند و قطعا این جو خوب باعث میشه همه احساس مسئولیت کنند.
من و خانومم تازه صاحب فرزند شدیم (حدود 15 روزه)که باید به kcc ایمیل زده و اطلاع بدیم می خواستم ببینم فرقی می کنه پاس پسرمون رو جدا بگیریم یا ایشون تو پاس خانومم باشند

ممنون از راهنمائیتون

دوست عزیز،با توجه به ضوابط اداره گذرنامه شما به طور همزمان میتونید هم پسرتون رو تو گذرنامه خانمتون وارد کنید و هم گذرنامه مستقل براش بگیرید که البته مورددوم هزینه صدور گذرنامه رو داره.ولی ما فعلا چون مزیتی درصدور گذرنامه مستقل نیست و ضرورتی هم برای اینکار نیست. بچه ها رو فقط بصورت همراه گذرنامه گرفتیم تا هم احتمالا ویزای کمتری به ما اختصاص پیدا کنه و هم ورود و خروج بچه ها با خودمون محسوب بشه . البته این اطلاعات بنده بود ، شما هرطور خودتون صلاح بدونید.راستی قدم نورسیده هم مبارک....

rokmita عزیز ممنون از راهنمائیت
تشکر کنندگان: rokmita
دوستان عزیزی که با مدارک مالی مصاحبه رفتن ، بنظر شما تفاوتی بین وکالت معمولی و وکالت بلاعزل جهت ارائه به آفیسر هست یا نیست؟

برای آفیسر این دو تا با هم فرق داره یا نه؟
Smile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2010-12-20 ساعت 12:18)free_free نوشته:  دوستان عزیزی که با مدارک مالی مصاحبه رفتن ، بنظر شما تفاوتی بین وکالت معمولی و وکالت بلاعزل جهت ارائه به آفیسر هست یا نیست؟

Smile
free-free عزیز؛ من نامه تمکن مالی را پست کردم و با وجود اینکه ترجمه سند خونه و ماشین و زمینم همراهم بردم ولی تحویل نگرفتن و منم تحویل ندادم.اگه نامه تمکن مالی برای هر نفر حدود 20 هزار دلار بتونی بگیری کافیه .موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: free_free ، mitr.p ، Hornet
دوستان عزیزی که ویزاشون رو گرفتن و آماده رفتن هستند ، همه گواهینامه بین المللی گرفتن؟

دوستانی که نگرفتن علتش رو لطفا توضیح بدن ما هم بدونیم.
ممنون
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2010-12-18 ساعت 13:53)mitr.p نوشته:  
(2010-12-14 ساعت 12:17)javidk نوشته:  
(2010-12-14 ساعت 11:38)rayan.s نوشته:  
(2010-12-14 ساعت 11:16)javidk نوشته:  
(2010-12-14 ساعت 10:24)mitr.p نوشته:  سلام دوستان
شوهر من برنده اصلي لاتاريه
5 سال هست ك براي خودش كار ميكنه ...شغل ازاد داره
البته 2 ساله ك خودش رو بيمه كرده.توي فرم 230 هم نوشته بود بيزينس من.
حالا بايد براي مصاحبه مدرك خاصي ر بده ترجمه كنند تا اثبات كنه ك براي خودش كار ميكرده؟؟
در حالي ك مغازه اي هم كه داره ب نام خودشه

ممنون بچه ها
mitr.p عزیز;
با سلام.
خیر. نیازی به اثبات جریانهای کاری وجود نداره.
چه بخواد شغل دولتی باشه و چه شغل آزاد. هیچ کدام از این جریانها (از نظر شغلی) نیازی به اثبات کردن و مدرک نشون دادن نداره.

Javidk عزیز؛ درست گفتن از کسی مدرکی نمی خوان برای سابقه کار ولی بردن و یا ارسال کردن مدارکی که برای اثبات اطلاعات نوشته شده در فرمها لازمه ؛ در روز مصاحبه به بالا بردن روحیتان کمک می کند. موفق باشید
Rayan.s عزیز;
در همین صفحه، ارسال: #1848 رو اگه ببینی من به همین نکته اشاره کردم،
برای نداشتن مکالمه ذهنی و بالا بردن روحیه خوبه ولی واجب کفایی نیست.
موفق باشید.

ممنون دوستان عزيز
ميدونم كه واجب نيست
اما كار از محكم كاري عيب نميكنه
اينجوري خودمون دلمون نميلرزه ك اگه مدرك خواستند ما نداريم.
حالا بايد چه چيزي رو بديم ترجمه؟؟

ممنون دوستان

بجوابيد لطفاااااااااااااااااا
تشکر کنندگان:
(2010-12-20 ساعت 15:52)mitr.p نوشته:  
(2010-12-18 ساعت 13:53)mitr.p نوشته:  
(2010-12-14 ساعت 12:17)javidk نوشته:  
(2010-12-14 ساعت 11:38)rayan.s نوشته:  
(2010-12-14 ساعت 11:16)javidk نوشته:  mitr.p عزیز;
با سلام.
خیر. نیازی به اثبات جریانهای کاری وجود نداره.
چه بخواد شغل دولتی باشه و چه شغل آزاد. هیچ کدام از این جریانها (از نظر شغلی) نیازی به اثبات کردن و مدرک نشون دادن نداره.

Javidk عزیز؛ درست گفتن از کسی مدرکی نمی خوان برای سابقه کار ولی بردن و یا ارسال کردن مدارکی که برای اثبات اطلاعات نوشته شده در فرمها لازمه ؛ در روز مصاحبه به بالا بردن روحیتان کمک می کند. موفق باشید
Rayan.s عزیز;
در همین صفحه، ارسال: #1848 رو اگه ببینی من به همین نکته اشاره کردم،
برای نداشتن مکالمه ذهنی و بالا بردن روحیه خوبه ولی واجب کفایی نیست.
موفق باشید.

ممنون دوستان عزيز
ميدونم كه واجب نيست
اما كار از محكم كاري عيب نميكنه
اينجوري خودمون دلمون نميلرزه ك اگه مدرك خواستند ما نداريم.
حالا بايد چه چيزي رو بديم ترجمه؟؟

ممنون دوستان

بجوابيد لطفاااااااااااااااااا

میترای عزیز:

بصورت منطقی نیازی به اثبات چنین ادعاهایی نیست شاید دلیل آن وجود پروسه ای بنام اف بی آی چک هست که شامل همه ما می شود(یکی بیشتر و یکی کمتر).
اما در هر صورت اگر تهیه همچین سابقه ای برای شما آسان هست ، همراه داشتن آن ضرری ندارد چون در مواردی که آفیسر در مورد سابقه شما ابهامی داشته باشد ممکن است از شما رزومه و یا اطلاعات بیشتری بخواهد که در واقع همان اطلاعات مورد بحث است.

تشکر کنندگان: mitr.p
دوست عزیز
من سند وکالتی داشتم و مشکلی پش نیومد
حتی چیزی هم ازم نپرسیدن.
موفق باشید

(2010-12-20 ساعت 12:18)free_free نوشته:  دوستان عزیزی که با مدارک مالی مصاحبه رفتن ، بنظر شما تفاوتی بین وکالت معمولی و وکالت بلاعزل جهت ارائه به آفیسر هست یا نیست؟

Smile

Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free ، Hornet
هزینه 40 روز افامت در آمریکا چقدر میشه ؟ آیا کسی میدونه .

40 روز اقامت در یک سویت کوچک در لس آنجلس با خوردوخوراک با بلیط رفت و برگشت از 10 میلیون بیشتر میشه ؟

اگه این تایپ را اشتباهی اینجا گذاشتم معذرت میخوام .
تشکر کنندگان:
(2010-12-21 ساعت 07:58)mr.amir نوشته:  هزینه 40 روز افامت در آمریکا چقدر میشه ؟ آیا کسی میدونه .

40 روز اقامت در یک سویت کوچک در لس آنجلس با خوردوخوراک با بلیط رفت و برگشت از 10 میلیون بیشتر میشه ؟

سلام
اگه منظورت دلار که فکر نمیکنم ولی برای ریال هم به نظر مناسبه بلیته رفت و برگشت مناسب گیر بیاری ۱۵۰۰ تا میشه برای ۴۰ روز هم نباید بیشتر از ۲۰۰۰ تا هزینه بشه ۲ تا ۳ هزار تا هزنیه جاری بقیه رو هم حالشو ببر هزنیه رنتری پرمیت و . . .

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: mr.amir
هزینه 40 روز افامت در آمریکا چقدر میشه ؟ آیا کسی میدونه .

40 روز اقامت در یک سویت کوچک در لس آنجلس با خوردوخوراک با بلیط رفت و برگشت از 10 میلیون تومان بیشتر میشه ؟

چقدر میشه ؟

تشکر کنندگان:
(2010-12-21 ساعت 10:01)mr.amir نوشته:  هزینه 40 روز افامت در آمریکا چقدر میشه ؟ آیا کسی میدونه .

40 روز اقامت در یک سویت کوچک در لس آنجلس با خوردوخوراک با بلیط رفت و برگشت از 10 میلیون تومان بیشتر میشه ؟

چقدر میشه ؟

امیرجان؛ برای یک نفر همین حدود میشه.حدود 2500 دلار سوئیت 1500 دلار بلیط 2000-2500 دلار خورد و خوراک و کرایه تاکسی و حتما" خرید و سوقاتی...سوالتم بهتر بود در تایپیک : اولین سفر به آمریکا مطرح میکردی چون دوستانی که آمریکا هستند بیشتر به اون تایپیک سر میزنند. موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: mr.amir ، behzadb57

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان