لطفا کمک کنید .
من و همسرم حدود 10 روز برای مصاحبه در آنکارا بودیم .من ویزامو گرفتم ولی همسرم نه . حالا اون کلیر شده ولی نمی تونه خودش بره آنکارا .میشه که پاسپورتش رو بفرسته سفارت تا ویزاشو بگیره و خودش نره ؟
(2011-07-20 ساعت 06:34)آندیا نوشته: لطفا کمک کنید .
من و همسرم حدود 10 روز برای مصاحبه در آنکارا بودیم .من ویزامو گرفتم ولی همسرم نه . حالا اون کلیر شده ولی نمی تونه خودش بره آنکارا .میشه که پاسپورتش رو بفرسته سفارت تا ویزاشو بگیره و خودش نره ؟
بله.با پرداخت مبلغي به يك آژانس قابل اعتماد مي تونيد ازشون بخواهيد كه اين كارو براتون بكنن.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
(2011-07-20 ساعت 08:27)final destination نوشته: میشه دوستان بگن که با استناد به چه چیزی فرم آنکارا را باید ارسال کنیم؟توی سایت http://www.dvselectee.state.org که چیزی در این مورد نگفته!
دوست عزيز شما بايد به سايت سفارت مراجعه كنيد و نيازمندي هاي اون رو رعايت كنيد. هر سفارتي براي خودش روال مخصوصي داره كه براي آنكارا بايد مدارك رو 15 روز زودتر به همراه اون فرمها بفرستيد.
2011-07-20 ساعت 09:18 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-20 ساعت 09:19 توسط alirezagh.)
(2011-07-20 ساعت 08:16)final destination نوشته:
(2011-07-20 ساعت 06:34)آندیا نوشته: لطفا کمک کنید .
بله.با پرداخت مبلغي به يك آژانس قابل اعتماد مي تونيد ازشون بخواهيد كه اين كارو براتون بكنن.
دوست عزیز گرفتن ویزا توسط آژانس برای سفارت ابوظبی امکان پذیره. برای آنکارا ویزا رو تنها به یکی از اعضای خانواده ای تحویل می دند که خودش هم داره ویزا میگیره.
(2011-07-19 ساعت 15:20)nima.nabizadeh نوشته: سلام دوستان،
من نمیدونستم که فرم سفارت آنکارا را هم باید پر کنیم،تازه دیدمش
مدارکم را هم پست کردم،حالا میخواستم این فایل را به صورتِ -میل بفرستم ولی به این لینک که میرم http://turkey.usembassy.gov/iv-form۲.html یک subject میخواد که من نتونستم موضوع بربت به خودم را تو این subjectها پیدا کنم به نظرتون باید چه کار کنم؟؟
دوستان من کمک فوری میخواستم ممنون میشم اگر دوستان راهنماییم کنند
سلام
دوست عزیز این هم آدرس ایمیل سفارت در آنکاراست. فکر می کنم به این آدرس هم می تونی بفرستی:
CA-Ankara@state.gov
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
(2011-07-20 ساعت 15:05)final destination نوشته: میشه دوستان بگن که با استناد به چه چیزی فرم آنکارا را باید ارسال کنیم؟توی سایت http://www.dvselectee.state.org که چیزی در این مورد نگفته!
جوااااااب لطفا!داره دیر میشه
دوست عزيز شما كه از كاربرها قديمي هستي ديگه چرا؟؟؟!!!!
4 تا پست بالاتر من جواب شما رو دادم يه نگاه به بالا سرت بيانداز جوابت رو مي گيري.
در ضمن اين موضوعي كه شما مطرح كرده اي هزار بار تو تاپيك هاي مختلف بحث شده و جزيياتش هست. لطف كن يه نگاهي به اونا بيانداز هم خودت از سردرگمي بيرون ميايي و هم سوال تكراري نمي پرسي.
(2011-07-20 ساعت 00:02)nahid.t نوشته: 1 -فرم آنكارا فقط براي برنده اصلي بايد پر بشه يا براي همراهان هم نياز است؟
2- اگر اسپانسر مدارك را خودش براي سفارت تركيه بفرسته مشكلي ايجاد ميكنه من زمان ندارم كه اول فرم ها بياد ايران بعد من دو هفته قبل از مصاحبه بفرستم آنكارا
(2011-07-20 ساعت 00:02)nahid.t نوشته: 1 -فرم آنكارا فقط براي برنده اصلي بايد پر بشه يا براي همراهان هم نياز است؟
2- اگر اسپانسر مدارك را خودش براي سفارت تركيه بفرسته مشكلي ايجاد ميكنه من زمان ندارم كه اول فرم ها بياد ايران بعد من دو هفته قبل از مصاحبه بفرستم آنكارا
كسي پاسخ اين سوالات را نميدونه
1- فرم آنکارا برای تمام افراد بالای 16 سال باید پر بشه.
2- مشکل ایجاد نمی کنه ولی اگه بشه پیگیری کرد که رسیده فکر کنم بهتره. اینکه میشه پیگیری کرد یا نه دقیقا نمی دونم.
شماره کیس: 2011AS00042000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 31/4/2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/7/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: sep
تاریخ مصاحبه: 12 sep
با سلام
بچه ها این فرم مدارک مورد نیاز آنکارا رو به پیوست گذاشتم فقط یه نکته اینکه تو فرم صراحتا گفته اصل مدارک ترجمه به همرا کپی مدارک فرستاده بشه که من قبلا تو سایت دیدم دوستان گفتند کپی مدارک ترجمه رو بفرستیم در هر صورت من با خوندن این فرم اصل ترجمه ها رو امروز فرستادم
راستی یه مورد دیگه اینکه تو پست شعبه فیض اصفهان به من گفتند به خاطر مسایل امنیتی و ت ر و ر ی س ت ی TNT محموله ای رو به سفارت آمریکا نمی فرسته و حتی بخشنامش رو هم نشونم دادند که من با DHL فرستادم که امیدوارم به لطف خدا سریع و سالم برسه و مشکلی پیش نیاد
سلام،بچه ها 2تا سوال داشتم.یکی اینکه من دانشجو ام و هنوز درسم تمام نشده،(ترم 8 ام) می خواستم بدونم لازمه که از دانشگاه ریز نمرات یا مدرک دیگه ای از دانشگاه بگیرم،ترجمه کنم و ببرم مصاحبه یا نه؟
و اینکه من خیلی وقت پیش(تقریبا 1ماه قبل)ایمیل زدم kcc برای اینکه بگم تو پاسپورت جدیدم 1حرف پسوند فامیلم حذف شده،اما تا الان هیچ جوابی نیومده واسم! چکار کنم؟
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
(2011-07-21 ساعت 18:29)mehdi47 نوشته: سلام،بچه ها 2تا سوال داشتم.یکی اینکه من دانشجو ام و هنوز درسم تمام نشده،(ترم 8 ام) می خواستم بدونم لازمه که از دانشگاه ریز نمرات یا مدرک دیگه ای از دانشگاه بگیرم،ترجمه کنم و ببرم مصاحبه یا نه؟
و اینکه من خیلی وقت پیش(تقریبا 1ماه قبل)ایمیل زدم kcc برای اینکه بگم تو پاسپورت جدیدم 1حرف پسوند فامیلم حذف شده،اما تا الان هیچ جوابی نیومده واسم! چکار کنم؟
اره.گواهی اشتغال به تحصیل رو بگیریدو ترجمه کنید.
اون یکی سوالو بلد نیستم
(2011-07-21 ساعت 18:29)mehdi47 نوشته: سلام،بچه ها 2تا سوال داشتم.یکی اینکه من دانشجو ام و هنوز درسم تمام نشده،(ترم 8 ام) می خواستم بدونم لازمه که از دانشگاه ریز نمرات یا مدرک دیگه ای از دانشگاه بگیرم،ترجمه کنم و ببرم مصاحبه یا نه؟
1- در خصوص سوال اول بهتره که این کارو بکنید و ریز نمرات و گواهی تحصیل رو از دانشگاه بگیرید و بدید ترجمه
2-مورد دوم خیلی مهم و عدم تطابق اسپل حروف شخص برنده با پاسپورت ممکن مشکل ساز بشه به نظر من شما دو تا راه حل دارید یا باز هم ایمیل بزنید و ظرف 3 یا 4 روز کاری جواب بگیرید یا تقاضای پاسپورت جدید بدید و پاسپورت رو تغییر بدید من هم مشکل اسپل حروف رو داشتم و پاسپورتم رو عوض کردم کلا تو اینجور مسائل روزه شک دار نگیرید بهتره
موفق باشید